maanantaina, heinäkuuta 02, 2018

Talouselämä.fi valehtelee asiantuntijuuden konkurssista ja kulttuuristamme

Tämä on ihan järkyttävää sumutusta. Ivaa.
Massamedian Propagandan ja sensuurin suojaamista.


 Eli systeemin valheiden, vallan käytänteiden ja tilanteen kultaamista.  •    Massamanipulaatio = omistettu Media. RahaEliitin Media. Elitismin, pörssi-keinottelun ja tuloerojen dynamo. 

 
Ei puhuta lainkaan syystä, ei puhuta lainkaan CIA-massamedian propagandasta joka on väärän tiedon syvin lähde. Ohjelmoitu, militarisoitu "länsimainen" media imperialismin ja tuhokapitalismin suojana. MI6, mossad, Saksan ja brittien toiminta natomaiden hyökkäyssodissa natsien perillisena, kaikki natomaiden ja Israelin hyökkäyssotien edistäjät mukana eliitin ikivanhassa metodissa hallinnoida alamaisia "uskonnolla".

  Väärennetyllä tiedolla. Ohjatulla narratiivilla.

Kaikki on hallinnoitua ja kaapattua. Kaikki "tieto". Kaikki narratiivit "länsimaisissa arvoissa". Korruptio nostaa eliitin valehtelijoita kaikkea vääristämään.

Informaatiosota. Eliitin vallan ydin. "Kirkko" ja massamedia. Suora jatkumo eliitin vaatiman vallan ja terrorin vakuuttelussa. Me Edustamme Jumalaa.
 

Massamedia vetoaa nyt härskisti suoraan valkoisen miehen taakkaan ja CIA-median propagandaan kun esittelee imperialismia itsestäänselvyytenä, tarpeena - ja hyökkäyssotia passiivissa "kriiseinä". Lukematon määrä ihmisiä suostuu älylliseen itsemurhaan suostuessaan länsimaiseen propagandaterroriin. Sotatalouteen "länsimaisena" ytimenä. Päästetään terroristeja eli CIA-mossad-saudi palkkasotilaita Eurooppan ja sitten tekopyhästi ihmetellään terrorismia.

Ja terrorisimilla perustellaan sitten diktatuuri, sotatila, vakoilu, profilointi, CIA-Supo-MI5-MI6-gestapo.
  • Sveitsiläisen propagandantutkimuskeskuksen selvitys amerikkalaisista salaliittokabineteista eli think tankeistä Eurooppaa ja Natottamista ohjaamassa: linkki

Talvivaara on selvä projekti julistaa kapitalismi lakien yläpuolella toimijaksi ja Suomi siirtomaaksi ilman omia lakeja. Saamme saastuttaa kun olette kolonisaatiomme kohde. Te alamaiset maksatte koska iso bisnes haluaa tehdä Suomessa rahaa. Tämäkö poliittinen EU-operaatio "vapaakaupasta" pitää hyväksyä rationaalisesti? Annettuna "faktana" ja virkamiehet saavat myös vastuuvapauden Europan suurimmasta saastuttamiskatastrofin auttamisesta? Tämä on "tilanne". Passiivissa. Lakia ei vain noudateta, hakemuksissa on valehdeltu ja tämä ajetaan mielentilaksi journalistien toimesta "Talvivaara nousee", "Talvivaara tekee rahaa" "Jatkaa".

Englantilaisten keksimä Skripal-myrkytystapauskin on naurettava - naurettavan länsipropagandan pitkässä sarjassa. Suomalaisetkin toimittajat eivät välitäneet lainkaan faktoista vaan toistivat Englannin hallituksen propagandaa venäjäviha ainoana motiivina. Hermomyrkky tappaisi, tässä tapauksessa taas silmänäkijöiden kertomat oireet kertovat muotihuumemyrkytyksestä.

Asekauppiaat ja "sotilasasiantuntijat" ovat massamedian levittämien valefaktojen todellinen edunsaaja sekä lähde.  Eduskuntaakin pelotellaan jatkuvalla valefaktojen rummutuksella ja taitavat kansanedustajat olla aivan sekaisin kun uskovat rahanhimoisten ja vallanhimoisten upseerien valheita - koska kaikki eduskunnan moukarointi ja uhkailu julistetaan "salaiseksi" ja "journalistit" toimivat vain sotalordien julkisena propagandakanavana paljastamatta salaista vallankaappausta ja sotatilaan ajamista. 


Länsimainen sotahullujen think tankien propaganda (Washingtonin, Lontoon mm. Bilderberg, Atlantic council, Trilateraalinen komissio ym ym)
  on tarkoitettu tuhoamaan paikallinen identiteetti.
 

Tuhoamaan Paikallinen demokratia.
Paikallinen tiedostaminen.
Paikallinen vastuu.

"Armeija kieltäytyy tiedottamasta sotaharjoituksesta Suomessa koska harjoitus on amerikkalaisten ohjaama". Suomi 2018.

Irakin hyökkäyssodan salaliiton ja valheiden markkinoijat päästetään yhä horisemaan sotapropagandaa, sota ratkaisuna - jotta talouskaaokseen syyllisiä ei syrjäytettäisi ja valheellista talousideologiaa ei vahdettaisi. Koska länsimaiset arvot.   II

Suomessa valevasemmisto VAS SDP ei ole tuominnut Suomen, CIA:n, EU:n, USA:n imperialismia eli kauppasotia ja hyökkäyssotia. Meillä on täydellinen valevasemmisto, CIA:n kyllästämä.Kaikki, aivan kaikki markkinalupaukset ja utopiavakuuttelut EU:sta ovat olleet valheita.

Tahallisia taktisia valheita, pelkkää vallanhimoisten demagogiaa, katteetonta alistumista vaativaa demagogiaa "eliitiltä". Jokaisen itseään älykkääksi kutsuvaksi pitäisi vain tunnustaa tosiasiat.

 
Eliittimme nojautuu puheessaan, propagandassaan joka päivä enemmän militarismiin. Keskiaikaiseen politiikkaan, elitismiin. Ettekö kuule? Tämäkö on "Rauhan EU"? CIA-Natomaiden hyökkäyssotia vankasti tukemassa - Syyria, Mali, Afghanistan, Irak, Iran, Libya.

Kysymys ei ole "tiedosta"

mitä massamedia "välittää" vaan propagandasta vallankaappauksessa ja Suomen sitomisesta länsimaisiin hyökkäyssotiin. "Hyväksykää, näin vain on, näin käsketään, eduskunan valiokunnatkaan eivät tiedä."

  • Vuosi sitten Uutisissa puhuttiin kuinka Soros oli puhumassa EU-kokouksessa. Tämä Sorosin nostaminen uutisiin on yksi suurimpia todisteita kuinka mellakoitsijoita palkannut Soros on pimeän eliitin ytimessä ja osa euroterrorin koneistoa. Ketkä pääsevät puhumaan EU-kokouksissa ja saavat journalistit orgasmin partaalle? Sorosin toiminta Euroopassa on suoraa vaikuttamisyrityksiä valtioiden toimintaan luomalla valeoppositioita tämän dollarioligarkin käskyjä noudattamaan uusliberalismin nimissä. 

Ei ole Syyrian konfliktia vaan länsieliitin hyökkäyssota ja CIA-mossadin ym aseistamat terroristit. Massamedia joutui myöntämään että CIA:ta käskettiin lopettamaan "mietojen kapinallisten" rahoittaminen. Nämä terroristit eivät ole syyrialaisia joten eivät voi olla "kapinallisia". "Talouselämäkin" on osa massamediaa, eliitin luomien harhojen markkinoijia.

   Ei ole väärää tietoa, on vain vääristeltyä tietoa.

Eliitin media ei ole väärän tiedon uhri vaan väärä tiedon levittäjä. Kirkko oli alkuperäinen eliitin media, nyt eliitin uudessa kirkossa propaganda-ammattilaiset kutsuvat itseään journalisteiksi.
  • Teollisuuseliitin luoma imperialismin edistäjä CIA ylpeili 1974 kuinka sillä on media jo hallussaan. Kuusatu Apollomatkoista kuuhun on suurin ja naurettavin CIA - US Armyn mediakampanja Vietnaminsodan veren pesemiseksi pois USA:n maineesta - ja ihmiset uskovat siihen yhä: millin paksuisella alumiinisella kuumodulitölkillä seilattiin muka avaruudessa säteilyn ja satojen asteen kuumuudessa auringon UV-säteilyssä.

Suomessa talvisota ja jatkosota ovat yhä törkeimpiä valheita. Fasistinen oikeistoeliittimme oli sitoutunut natseihin ja toimivat natsien hyökkäyssotaideologian sekä rotuopin puolesta. Tottakai Suomi oli itse valinnut olevansa uhka  Neuvostoliitolle ja vihollinen kun hallitus sitoutui natsien aloittamiin hyökkäyssotiin ja ideologiaan Euroopassa. Suomi julisti sodan sitoutumalla natseihin, Neuvostoliiton selvään uhkaan.

Sisällissodan aloitti oikeisto, eliitti aloitti mm. laittoman toiminnan ja asesalakuljetukset jo 1917 estääkseen demokratian, siirtääkseen Suomen Saksan vallan alle. Lue aikaisempi blogikirjoitukseni.

Suomalaisia SS-miehiä on sanottu hyväntekijöiksi oikeiston, median, oikeiston valvoman koululaitoksen ja valtion propagandassa. Nyt vihdoinkin yksi ainoa rehellinen tutkija on aloittanut naurettavan propagandan poistamisen joukkomurhaajien historiasta.
     
 


      Talouselama.fi  
Koskaan aikaisemmin ihmisillä ei ole ollut käytössään näin paljon tietoa, mutta siitä huolimatta he vastustavat ankarasti minkään oppimista, arvioi…


Kaaos ei ole vahinko. Talousromahdukset aivät ole vahinkoja.  

Kaaoksen luonut eliitti vaatii aina kaaoksen varjolla lisää valtaa.

1989 laman aiheuttajat eli Mauno Koivisto, Holkeri, pankkiirit, eivät joutuneet vastuuseen vaan eliitin media vaati heille lisää valtaa ja eduskunta taipui antamaan heille lisää valtaa.

Nyt talousromahdus lähestyy ja syylliset vaativat taas lisää valtaa ja poikkeuslakeja, suurarmeijjaa EU:lle ja liittovaltiolle - valtansa takeeksi. Suurempien valheiden takeeksi. Maailmanhallitus - projekti "EU":n taustalla. Rahaeliitin vallankeskittämisprojekti "kivapuheen", viheroikeiston avustamana - ja demokratian selkeä lopettaminenCIA:n entinen päällikkö James Clapper: USA on sekaantunut 81 maan vaaleihin ja kaatanut hallintoja, mutta me teimme sen näiden maiden kansalaisien oman edun vuoksi.

Että näin. Mitähän mahtaa ukko olla mieltä jos joku muu maa toteaa että USA:n kansan oman edun vuoksi parasta rigata 2018 välivaalit, koska we know better®. Ei saattais tykätä.
Mutta on kyllä melkoisen tekopyhää, kun maan vakoilupomo sanoo ihan kirjassaan ja tässä haastattelussa että kaadeltiin hallinnot ja järjstettiin vaalit, koska USA tietää maan kansalaisia paremmin mitä nämä haluaa.
TH: Speaking of election interference, you write candidly in your book that the U.S. has long tried to sway foreign elections where it had an important national interest, and you even cite a study of 81 examples.
How do you square the current outrage over Russian manipulation of social media – which is kind of a tame practice compared to some of the things that the CIA did?
JRC: I guess the way I think about that is that through our history, when we tried to manipulate or influence elections or even overturned governments, it was done with the best interests of the people in that country in mind – given the traditional reverence for human rights.

https://www.bloomberg.com/view/articles/2018-06-02/trump-spies-and-russia-a-q-a-with-james-clapper

 
.

Ei kommentteja: