perjantaina, heinäkuuta 20, 2018

Ruotsissa alumiini polttaa metsiä - chemtrails

Ruotsissa alumiini polttaa metsiä.
Alumiini nanohiukkasina ym oksideina lisäävät palokuumuutta ja leviämisnopeutta.

Ruotsin metsien palonopeus on ainutlaatuinen.

Kuten muissakin aivan poikkeuksellisissa nopeissa paloissa. Kaliforniassa lisäksi käytetäään aktiivista teknologiaa kun kaivosalueita raivataan polttamalla asuintaloja huikean korkean palotilan energialla metallit sulaen ilman että puut tai pensaat olisivat syttyneet ja levittäneet tulta.

Koska taivaalle levitetään kemikaaleja alumiinin ja bariumin kanssa.

Miksi.

Kysy massamedian toimittajilta ja ilmatieteen laitokselta miksi salailevat aivan uusia kaikille näkyviä ilmiöitä, matalalle ruiskutettuja chemtrail-vanoja ja dumppauspisteita jotka leviävät tuntikausia. Sitä ei tapahtunut ainakaan Suomessa 30 vuotta sitten, toiminta räjähti laajaksi noin 2011 jälkeen.

      * Lisäys

Suomi allekirjoitti silloin sopimuksen "ilmakehän viilentämisestä".

Suomi osallistui virallisesti ficca-projektiin 2011, ja teema oli "ilmaston muokkausta lentoaerosolein". Ville Niinistöltä (vihr) pyydettiin vastausta ja kuinka ollakaan; koko projekti katosi ympäristöministeriön sivuilta.

Hesarin tuore kiistämisartikkeli valehtelee.

Jukka Johannes Paavali Uusitalo -- "Tämä on suoraan ilmatieteenlaitokselta -Cool-projekti:

- Ilmaston viilentäminen aerosoliteknologioilla (COOL)

" Hankkeen tarkoituksena on verrata kolmea ”nopeaa” ratkaisua ilmaston viilentämiseksi. Ensimmäinen näistä on mustan hiilen (noen) päästöjen vähentäminen, toinen sulfaattiaerosolien injektoiminen stratosfääriin ja kolmas valtamerellisten pilvien ”valkaiseminen” tuottamalla merivedestä pilvien ydinhiukkasia."
– " Noen päästövähennyksillä oletetaan olevan ilmanlaatuhyötyjä etenkin Aasiassa kun taas sulfaattiaerosoli- ja meripilvi-tekniikoilla arvioidaan olevan merkittäviä haitallisia sivuvaikutuksia, kuten stratosfäärin otsonikadon lisääntyminen ja häiriöt monsuunisateissa, tähdentää hankkeen vetäjä Ari Laaksonen. Lisäksi esimerkiksi stratosfääriaerosoli-tekniikan kansainvälinen hallinnointi ja siihen liittyvät ympäristöoikeudelliset kysymykset ovat haastavia."  http://ilmatieteenlaitos.fi/tiedote/126286


Toinen toistaan synkempiä selityksiä löytyy.

Ketkä ovat sytyttäneet Ruotsin metsäpalot? Norjassa ei pala.

* Katso Ruotsinmieletöntä palokarttaa alla Vastaus on selvä autopalojen Ruotsissa.

Chemtrails over you. Sammutustyöt eivät auta kun poliittinen eliittimme on sitoutunut systeemiterroriin hyvinvointivaltion alasajamiseksi liittovaltio-diktatuuriprojektissa ja militarisoinnin, sekaupan kiihdyttämisessä, kaaosprojektissa.

Samaa kaaospolitiikkaa on suomalaisten varmuusvarastojen puolittaminen mitättömän pieneksi mm. viljan suhteen. Suomi antautuu ylikansalisille yhtiöille, linkustannukset nousevat mielettömäksi ja sähkönsiirtokustannukset ovat osa tätä valtionkaappausta. Amerikklaiset kenraalit muokkaavat nyt paikanpäällä Suomessa armeijasta USA CIA mossadin hyökkäysarmeijaa sodan sytyttämiseksi imperialistisen dollari-sotatalouden laajenemisyrityksessä.

         Tilanne Ruotsissa 20 7 2018


'This is 4 km high - contrails functions only in 12 kmimages arhikuittinen Helsinki ©
NZHERALD.CO.NZ 
Global Cloud Seeding Equipment Market Will Multiply At An Impressive CAGR Of 7.1% By 2024 & Top Key Players Weather Modification, Inc., RHS Consulting, Ltd., North American Weather Consultants, Inc., Seeding Operations & Atmospheric Research (SOAR), Kyath.
Cloud seeding- The Alberta Severe Weather Management SocietySelvät kuvat Kaliforniasta ja muualta osoittavat että talopalot ovat tahallisia, keinotekoisia sillä puut ja pensaat eivät ole palaneet

Each Home Incinerated to the Foundation. But the Trees still unburned. Government Arson/Terrorism in United Nation's "Redevelopment Zones".

.


.

Ei kommentteja: