lauantaina, tammikuuta 04, 2014

Vasemmistoliitto oman eliittinsä kaappamana

Vasemmistoliiton eliitti on muokannut vasemmistoliitosta itselleen ihmeellisen imagoja tuottavan vaijennetun mainostoimiston, joka idolisoi johtajiaan ja puhuu etupäässä emotionaalisesti heidän imagostaan ja ”hallitusvastuun” tuomasta ”vastuusta” ja  sensurointivallasta puolueessa toimia kelpaavasti oikeistoeliitille, porvarillisesti - kokoomukselaisten, keskiviikkokerhon, EVA:n ja EK:n määrittelemän "hallituskelpoisen" imagokriteerien mukaisesti.

Ettei vain leimautuisi puskista huutelijaksi, häiriköksi eliitin bileissä ja tuloerojen kasvattamisen ideologiassa.
  

 "Hallituskelpoisuus" ei kuitenkaan ole ideologia

vaan opportunismia, elitismiä. Ideologinen keskustelu veroprogressiosta ja suhteesta Natoon on ohitettu täysin tässä puolueessa. Humanistisista sanoista tehdään esteettistä sumua, imagotäytettä, eikä selvää suuntaa kuten kokoomuksen mainostoimistot ja amerikkalaiset konsultit ovat opettaneet.

Omia päämääriä ja ideologista uskottavuutta ei pohdita vaan puhutaan vain juuri nyt eurovaaleista uran edistämisen keinoista henkilökeskeisesti ja kansalaisten epätoivon tuomasta kannatuksen tuomasta nosteesta, kuka suomalaiseen eliittiin nousevista omaa minkälaisenkin imagon.

Juuritasolla vasemmistoliitto tekee hyvää työtä kuntapolitiikassa mutta kovan vallan ja tulevaisuuden keskiössä eduskunnassa vasemmistoeiitti on luovuttamssa Suomea pankkieliitin ja pörssiideologian ryöstettäväksi. Valtio tarvitsee rajoja, tulleja ja veroprogressiota jotta yksilö ja arvot olisi suojattu, paikallistalous toimisi ja yhteiskunta toimisi  hyvinvointivaltion inhimillisessä suojassa.

Kiina suojelee itseään miten tahtoo mutta pörssieliitti vaatii eurooppalaisia valtioita luopumaan kaikista suojelutavoista ja luontoa suojelevast akorkeasta teknologiasta teollisuudessa Aasian ja pörssin kasvufantasioiden ja eliitin murskaavien voitontekofantasioiden takia
  •    Kun puolue-eliitti puhuu "puolueen yhtenäisyydestä"

      se tarkoittaa suomenkielellä puolue-eliitin koskemattomuutta ja saneluvaltaa


Vasemmistoliiton radiohiljaisuus ideologisesta keskustelusta hallituskelpaavuuden takia murentaa vasemmiston uskottavuutta ja todellista poliittista kasvua. 
Talouspoliittinen linjattomuus keinottelukapitalismin tukemisesta verorahoilla euroideologiassa, hiljaisuus kenraalien jyrkistä Nato-sopimuksista sekä vaikkapa keskustelemattomuus 1988 veroprogression palauttamisen mahdollisuuksista hyvinvointivaltion palauttamisessa on vain eliitin koskemattomuutta varten.


Arhinmäki käyttää hyväkseen pelossa elävän kansan vasemmiston nousua ja vaatii henkilökulttinsa jatkoa - Arhinmäen kokoomuskuvio ja ideologinen rappio ohitetaan puolueessa kun kannatus on nousemassa "itsestään" ainakin galluppien mukaan.
Palkatta tehtävään työhön eli "osallistavaan sosiaaliturvaan" valmistaudutaan,
vaikka mitään päätöksiä ei ole tehty.

http://sakutimonen.com/2014/01/vapaamatkustajille-ruoskaa/


  • Ha-Joon Chang - 23 Things They Don't Tell You About Capitalism

Kuinka demarit muunnettiin kokoomus kakkoseksiVallankaappaus SDP:ssä


Ei kommentteja: