perjantaina, tammikuuta 17, 2014

Guggenheim ja SOTE samaa kulttuurisotaa demokratiaa vastaan


Valtionyhtiöiden perustaminen ja hyvinvointivaltion pelastaminen omalla valuutalla olisi nyt niin helppoa. Vielä: 

Toimittajien tiiviisti väistämä ydinfakta hallituksen poliittisesta ja ideologisesta antautumisesta transatlanttisille kabinettiliitoille on hallituksen käyttämä sanelija eli uusliberalistinen konsulttifirma McKinsey valtion itsenäisyyden tuhoamiseksi, dollaripörssin hyödyksi.

 • Hallitus pestasi amerikkalaiskonsultin ideoimaan seuraavaa hallitusohjelmaa

  Yksi maailman suurimmista kaupallisista konsulteista on värvätty avustamaan pääministerin esikuntaa seuraavan hallitusohjelman laatimisessa. Amerikkalainen McKinsey & Company on laatinut "suunnitelmia" muun muassa Suomen terveydenhuoltojärjestelmän ja kilpailupolitiikan uudistamisesta. Sopimuksen konsultin kanssa on tehnyt valtioneuvoston kanslia.  - YLE


Hallitusohjelma on nyt siis amerikkalaisen kolonisaatioideologian mukainen ja vasemmistoliittokin on tukemassa Kataisen ja Urpilaisen antautumisvaatimuksia. 

Guggenheim-hyökkäys ja julkisen rahan vaatiminen pörssin kolonisaatiokapitalismille Suomeen on samaa kulttuurisotaa Suomen amerikkalaistamiseksi eli itsenäisyyden tuhoamiseksi.  Kolonisaatiota. Saman minkä ruotsalaiset tekivät 900-vuotta sitten.  
 
Lehtien otsikot ilmaisevat harkitusti ja ideologisesti Guggenheim-salaliiton olevan jotenkin peruuttamatonta "tulee sittenkin" ja näin muokataan stressattuja mieliä emotionaalisena aivopesuna lannistumaan. "Alistukaa niin emme enää hyökkää". 


Guggenheim-kusetus
on ideologista toimintaa vallan ja identiteetin kaappaamiseksi transatlanttisten kabinettiliittojen strategiassa.

Kuten suomalaisten sitominen saksalaisten liikepankkien velka-ansoihin Kreikassa - "emme saa olla itsekkäitä". Hallitus on vaatinut itsesuojeluvaistosta luopumista ja seuraamukset ovat käsillä, jos hallitusta ei kaadeta. 
 
Machiavellin havaintojen mukaisesti nyt tapahtui tyypillinen eliitin tuottama shokkiharhautus tuoreessa Guggenheim-hysteriassa ja median reaktioiden ohjailussa.

Luotiin kaaospainetta yhdellä populistisella uhalla ja paheksunnalla (miljoona tukea "arkkitehtuurikilpailulle") ja niin saatiin keskustelu ohittamaan taktisesti Helsingin paraatipaikkatontin "henkinen" luovuttaminen "Guggenheim-kilpailulle" - vihreiden siunauksella.  

Vihreät siis tukevat yhä Guggenheimia ja trilateraalia komissiota kokoomuksen lahjovien kabinettilupausten kultaisessa sateessa  vaikka näytösluonteisesti "vihreät" perääntyivät vaatien "kilpailua ilman julkisia tukia". Guggenheimin tukijana sini-vihreät esitettiin järjen äänenä. Mediateatteri käyttää kaikkia aivopesun muotoja armeijan asiantuntijoiden avustuksella jatkuvassa  kolonisaatiosodassa. Jotta Nato ja pankkien johtama liittovaltio. 

Kertoo kapitalismista jotakin oleellista:
puolet brittien taidekaupasta on väärennöksiä. Taidekapitalismia, kunhan luodaan bisnestä ja  hinnannousua ilman aitouden vaatimuksia.


TAMPEREEN tunnelin runttaus eliitin asuinalueelle on myös esimerkki eliittivähemmistön harrastamasta vallankaappauksesta: poliitikoille luvataan kaikenlaista salaisissa kabinetti-istunnoissa eliitin avittamisessa. Unohtavatko äänestäjät taas kuinka kymmeniä miljoonia tuhotaan elitismiin? - http://www.sci.fi/~olvari/tampere/rantatp2.jpg

  

        -- Linkit kirjoituksen aiheeseen --      Helsingin Sanomissa Tapiola-ryhmän entisen pääjohtaja Asmo Kalpalan haastattelu on  tärkein talouselittimme tunnustus katastrofaalisesta talousideologiasta, jota kokoomus on ajanut käyttäen hyväkseen 1989 lamapaniikkia:
 • Kalpalan mielestä Suomen talouden rakenteet eivät ole syntyneet markkinatalouden pohjalta, vaan valtion toimilla ja konsensuksen aikana.

  "Jos tällainen talous annetaan täysin lyhytnäköisen pääoman käsiin, ollaan lähellä oligarkiaa", Kalpala sanoo

  "Uskon, että yhteiskunta huutaa nyt sosiaalisemman yritystoiminnan perään."

  Kalpalan mielestä markkinatalous ei toimi, jos puhtaan kapitalismin pörssiyhtiöille ei ole vaihtoehtoja, joissa omistuksen motiivi on muu kuin pelkkä rahan tekeminen.

  Valtion alasajo ei ola kansalaisten tahto vaan kokoomuksen ajamaa uusliberalistista thatcherismiä, valtion tuhoamista kapitalistien

  • -Sanomattakin on selvää, että jotakin hyvin erityistä on tapahtunut viimeisen kahden, kolmen vuoden aikana, jolloin konsulttien laskustus on räjähtänyt suorastaan megalomaaniselle tasolle. Heidän konsultointinsa on tullut maksamaan veronmaksajille satoja miljoonia, erään julkisuudessa olleen arvion mukaan ainakin 800 miljoonaa.

   http://rayhablogi.blogspot.fi/2013/04/jarjestaytynyt-rikollisuus-case-suomi.html


 • -Todellisuudessa finanssi- ja muu suurteollisuus oli siirtänyt ja siirtää parasta aikaa valtavia pääomia ulos Suomesta. Todellisuudessa teillä, tavallisilla veronmaksajilla ja teidän lainoillanne, ei ole mitään tekemistä valtiontalouden alijäämän kanssa.

  http://rayhablogi.blogspot.fi/2013/08/ammutaanhan-hevosiakin.html

Kimmo Kiljunen:
Kuuntele Dario Fon viestiä keskellä huijareiden eurohuumaa ja guggenheim-kusetusta


Kuinka eurotuhon oikeistolaiset aiheuttajat saavat nyt esiintyä talouselämän pelastajina?

Kuinka harhautettu tämä kansa on?
  


Vuorennon mukaan on epätodennäköistä, että pakkoliitos läpäisisi perustuslakivaliokunnan seulan.
– Olisi reilua sanoa, että mitään pakkoliitoksia ei tule, Vuorento sanoo.
Vuorentokin puhuu kuin ei ymmrtäisi tämän olevan ideologinen massiivinen hyökkäys hyvinvointivaltiot vastaan.

http://www.demari.fi/politiikka/uutiset/18110-kuntaliiton-sd-johtaj...Guggenheil jatkuu kuukaudesta toiseen. Tämä on amerikanisaatiota ja kulttuuri-invaasiota suomenruotsalaisen eliitin avustamana.
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Steadfast Jazz.

Mutta mitäpä noista.

Niin kauan on turvattu kotilies, kun on pysyssä yksikin Suomen mies.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Christian Moustgaard

Tukholman oma "Guggenheim" lievässä vastatuulessa ja huomatkaa, tämä projekti on periaatteessa täysin yksityisten rahoittama, lahoitusvaroin. Hintaluokka suurinpiirtein sama kuin Helsingin maamerkillä. Valtio ja kunta on, periatteessa, sitoutuneet rahoittamaan vain käyttökuluja 4M€ vuodessa.

http://www.svd.se/kultur/motstandet-mot-nobelhuset-vaxer_4165707.svd