maanantaina, tammikuuta 13, 2014

Euro talousvallankaappauksena


Toimittaja Taavi Soininvaara kirjoitti Helsingin Sanomissa 19.12.


Lopulta kuitenkin väittää kirjoituksensa yhtenä johtopäätöksenä, että ”Salaliitosta ei tietenkään ole ainuttakaan todistetta”.


Tämä on kuitenkin kaukana totuudesta, sillä toimittaja ei näytä tehneen lainkaan taustatyötä eurokaaoksen päämäärätietoisista taustatekijöistä.

On useita todisteita, että euroalueen talouskaaos on taktisesti ja harhauttavasti aiheutettu ja että eurovirkamiesten yllyttämät eurosysteemin velka-ansat (pikalaajentumista ja vallan kasvua varten) ovat vain väline muille poliittisille tavoitteille kuin talouden vakaus, työllistäminen ja ”kilpailukyky”. 
Räikeimmin savuavat asiakirjat todistavat selkeästi, että mm. Italiaa ei olisi pitänyt päästää lainkaan euroon mutta se kuitenkin tapahtui saksalaisten virkamiesten salaliitolla eurovirkamiesten avustuksella ja kehoituksella.

Talouselämä-lehti kirjoittaakin 8.5.2012 saksalaisen Spiegelin paljastusjutusta,

joka paljasti kerrasta EU-projektin laittomat kulissit.


Maineeltaan hyvät saksalaiset virkamiehet olivat todellakin väärentäneet kylmästi Italian valtion velkataseet, jotta Ranskan sotilaspoliittinen ja liikepankkien lainojen paisuttamis-bisneksen laajentamiseen tähtäävä vaatimus Italian EU-jäsenyydestä runnottaisiin väärennöksellä läpi ja hyväuskoisia euroalueen kansalaisia huijattaisiin poliitikoiden puheilla totaalisen keinotekoisista unionin ”vakauden varmistavista talouskriteereistä”.

Kreikan hallitusta taas auttoi velkapapereiden väärentämistyössä Goldman Sachs eikä sekään tapahtunut Euroopan talous- ja sosiaalikomitean tarkkailun ulkopuolella.
Virkamiehet tuhoamassa työnantajansa eli valtion olemassaolon edellytyksiä hyvinvoinnin takaajana
Saksa paisuu ja Suomi maksaa kokoomuksen uusliberalistisen ideologian mukaisesti suurten kulut

* Saksan vaihtotaseen ylijäämä ylsi ennätykseen
 • Lopulta palkat painuisivat Marxin mukaan niin alas, että ne enää juuri ja juuri riittäisivät pitämään työläiset ja heidän perheensä hengissä. Ja siinä vaiheessa ei enää löytyisi riittävästi kysyntää kaikille niille tuotteille, joiden jatkuvasti kasvavaan valmistukseen koko kapitalistinen järjestelmä perustuu.

  https://www.kepa.fi/uutiset/10479#.Uub8UJ3-3TA.facebookEU on lisännyt mafian toiminnan kolminkertaiseksi

CIA käynnisti korruption ja poliittisen Mafian Italiassa. Ja kreikassa. Kreikan velka-ansa on suoraa jatkumoa EU-mafiana CIA:n operaatiolla estää vasemmisto-humanistien nousu.
 1. http://www.ahistoryofgreece.com/junta.htm
 2. The Rise of the Junta in Greece

Europrojekti ja Amerikan eurolobbaus suuryritysten vallan lisäämiseksi on siis ollut jotakin sellaista, jolle talouden vakauskontrolli ja rehellisyys ei ole ollut lainkaan ensisijaista.

Mauno Koivistokin on sanonut presidenttikaudellaan, että Suomi on vietävä hinnalla millä hyvänsä Saksan johtamaan euroliittoon ”turvallisuuspoliittisista syistä” - talouspolitiikan avulla. Selkokielellä tämä tarkoittaa sitä, että Suomessakin poliittinen eliittimme on alusta asti ajanut Suomea euroon vain ideologisen sotilasliittouman takia samalla Suomen taloudellisen itsenäisyyden ja yhteiskunnan arvopäämäärät tietoisesti uhraten.   Saksalaisten virkamiesten huijausten takia Suomen on nyt irtauduttava EU:n, EKP:n ja EVM:n talouskuri-velvoitteista ja asetettava Saksa maksamaan takaisin Suomen pankin luovuttama n.90 miljardin takauslaina EKP:lle ja Brysselille.

Perustelut, motiivit, aatteet, tavoitteet ja Maastrichtin sopimus ”lupauksineen” ovat perustuneet toistuville huijauksille. Niillä ei siis ole mitään sitovuutta suomalaisille EU-äänestystä ennen esiteltyjen sopimusehtojen perusteella. Ei ole sitä europaratiisia, jolla kansa harhautettiin hyväksymään kokoomuksen ja Sauli Niinistön lobbaama euro ”yhteisvaluutaksi” ja armeijan heikentäminen Nato-valmiiksi ilman erillistä äänestystä.

Vaikka toimittaja Taavi Soininvaaran tekstissä oli Helsingin Sanomille poikkeuksellisia kriisianalyysin tunnustavia huomioita, niin silti kirjoituksen pääviesti on se, että kaikki tapahtuu aivan vääjäämättömästi ja suomalaisila ei ole taaskaan mitään itsenäistä suunnan valintaa liittovaltioksi etenevän mallin ”ratkaisuissa” EU:n piilomotiivien aiheuttamiin euroalueen ongelmiin Saksan talouden ja pörssispekulaation edistämiseksi.

Suomi pystyy vielä selkeästi irtautumaan itsenäiseksi valuuttatoimijaksi ja hallitun veroprogression hyvinvointivaltioksi pois salamyhkäisestä ja pateettisen kasvavasta Napoleon-kompleksista, sotilasliittoutumaa korostavasta pankkien johtamasta liittovaltio-EU:sta. Kaikki EU-lupaukset ja määritelmät ovat paljastuneet valheiksi vastuuttomalla euromainoslogiikalla, mutta talousdarwinisti Stubb tuo pokkana yhä vain mauttomampia ja surrealistisempia lupauksia otsikoihin peittääkseen omat aikaisemmat paisuttelunsa katteettomista lupauksista.

Kaikki muu on uhrattava, ihmisarvo, valtio, taide, vapaus, demokratia, koulutus, sivistys, rauha eliitin mielenrauhan tähden: dystopia on myytävä utopiana Euroopan suurimmassa taloushuijauksessa.
EU myytiin meille vakauden ja hunajan valtakuntana mutta seisomme hämmentyneinä Euroopan äärioikeiston nopean nousun edessä.


-  Linkki
Talouselämän artikkeliin Saksalaisten virkamiesten eurohuijauksestaVirkamieskorruptio ja virkamieselitismi

kouluissa ja yliopistossa: kokoomus on lisännyt byrokratiaa vastoin kaikkea omaa retoriikkaansa röyhkeän valtapelin takia lamaannuttaakseen humanistiset koulutuksen periaatteet Suomessa" Päivän lehden mukaan käräjäoikeus tuomitsi liperiläismiehen petoksesta 30 päivän vankeuteen. Hän oli erehdyttänyt Kelaa maksamaan aiheettomasti työttömän peruspäivärahaa viiden kuukauden ajan.

Syksyllä uutisoitiin, että useampikin miljonääri oli tallettanut ulkomaisille pankkitileille huomattavia summia verottajalta piiloon. KKO:n kesällä tekemän ennakkopäätöksen mukaan asiasta ei voi nostaa rikossyytettä, koska verottaja oli jo määrännyt teoista rangaistusluontoisen veronkorotuksen. Korotus oli muistaaksen jotain yhden prosentin luokkaa. Piilotettujen rahasummien suuruudella ei laintulkinnassa ollut mitään merkitystä.
Siirtohinnoittelu 320 milj vuoteen.
Harmaa talous 10 miljardia. Verojen välttely 30 miljardia.Hajota ja hallitse


The powers of financial capitalism had (a) far-reaching aim, 

Professori:

II


Illuusion tila - suomettuminen jatkuu  yhä

- EU Neuvostoliittona ja eliitin aseena

EU esitetään metafyysisenä perusteluna oikeiston uusliberalistiselle ja elitistiselle politiikalle veroprogression tuhoamisessa ja suuryritysten veronkeirron laillistamisessa.

Demarit tuhosivat vasemmiston avoimen demokratian, valta korruptoi 70-luvulla SDP:n RKP:n ja keskustan tasollekorruption takia  makuntamafiakorruptiossa ja kokoomusta matkineet, omaan ideologiaansa pettyneet demarit suostuivat uskomaan 1989 kokoomuksen räikeät valheet laman syistä, keinottelijat pelastettiin ja kansa syyllistettiin.

Kokoomusta ja keskustaa matkimalla sisäpiirikorruptiossa ja demarieliitin itsetaroituksellisessa peesauksessa ilman humanistista ideologiaa vain "puhtaana" eli korruptoituvana valtana ja etukaappauksena menetettiin vasemmiston todellinen demokratiakäsitys eli avoimuus ja päämääräsidonnainen vastuu. 

 • Kaiken takana on CIA:n lahjominen ja sitä kautta ideologinen korruptio CIA:n kiristykseen rajoitetusta vasemmistolaisuudesta ilman omaa ideologiaa demarien eliitin sisällä.

Vain vasemmistolaiset työläisten työmarkkinajärjestöt sekä paikallisjärjestöt ja kansan puhdas oikeudenmukaisuuden vimma ihmisarvosta sai aikaan 1300 lakkoa porvarien eliittiyhteiskuntaa vastaan 1970-luvulla - ja hyvinvointivaltio syntyi Kekkosen teollisuusklaanien halpatyövoimaideologiaa vastaan:

työläisen ja työttömän oikeudet elintasoon rikkaassa maassa koruptiota ja klaaneja vastaan.
Nyt oikeistodemrait kiljuvat halpatyövoimaa kun ovat järjestäneet valheellisen eläkekuplan suurelle ikäluokalle heidän lastensa maksettvana. Sen takia eläkeläiset ovat nyt ideologisessa sodassa työäikäistä työväestöä kohtaan (eläkeikarajan nosto ja suureläkkeiden (yli 1600e) verottamisen torjuminen)

 • Niin eläkeläiset vaativat oikeistolaista kovaa kuria eläkesuojan ulkopuolelle jätetyille ja hyväksyvät samalla kaiken muun uusliberalistisen taloussodan vasemmistolaista hyvinvointivaltiota ja veroprogressiota kohtaan saadakseen eliitin suojelemaan eläkemaksujen tason keinotekoista ylläpitoa vaikka eläkkeellä olevat eivät ole itse maksaneet omia eläkkeitään työelämänsä aikana kuin vain 40%.


Taaskaan faktat eivät herätä aktiivista työväestöä ja nuoria kapinaan 70-luvun malliin koska Kekkosen aloittama suomettuminen on vain entistä laajemaa ja näkymättömämpää.


Kekkonenhan se aloitti VASTAKKAINASETTELUJA EI OLE-politiikan.

 • Eliitin sanelema "konsensus" eli suomettuminen "suojellun eliitin suojelussa" nyt kokomuksen käsissä ilman Kekkosen vahvaa valtiota on totaalinen joukkotuhoase.

  Kekkonen loi illuusion, että vaihtoehdottomuus on turvaa ja vakautta. Kyllä, se on suojaa eliitille demokratialta - demokratiaa ja keskustelua sabotoimalla.

      Tätä on suomettuminen
: eliitin suojelua väärillä uhkakuvilla ja eliitin korruption esittäminen kansan suojeluna. Kirkon syntiopin opetus ja jatkumo politiikassa.Esityksellä "ei ole taloudellisia vaikutuksia"

"Taloudellinen vaikutus" tarkoittaa tietysti sitä, että resursseja ei tule lisää, vaikka kaikkea hienoa uuttaa toteutetaan. Eikö "taloudellinen vaikutusta" ole myös se, että vähennetään resursseja suhteessa työtehtäviin?

-- 1039/2013 Valtioneuvoston asetus yliopistojen tutkinnoista annetun valtioneuvoston asetuksen muuttamisestaVallan uusjako, ovat sanat, joita presidenttimmekin on käyttänyt. Avoimesti. Innokkaasti.

III

Kekkosen klaanit jatkavat 

Miksi puunhinta on Suomessa alempana kuin Euroopassa Keskustan maakuntamafioiden luoman illuusion ja puumafian takia?

 • " Suomessa entisellä Metsäliitolla (Metsä Group) oli reippaasti yli sata tuhatta jäsentä, metsänomistajia. Siltala kuvailee kirjoituksessaan ja, niin otaksun, kevätkaudella ilmestyvässä kirjassaan, miten sopuisasti puun osto ja myynti hoidettiin. Ostajana ja myyjänä oli aika usein sama taho, ja vallan huipulla oli Veikko Ihamuotila tai Heikki Haavisto. He eivät olleet metsäpatruunoita, vaan tuottajien eli omistajien eli käytännössä maa- ja metsäteollisuuden eli keskustapuolueen sankkojen joukkojen edustajia. Kuinka ollakaan, heidän takanaan oli myös puunjalostustehtaita. Arvoitus keskustapuolue näyttäisi selittyvän tämän päivän kannalta historialla. Miten paljon olette lukijat kuulleet metsätyömiesten työtaisteluista? Minä en muista ensimmäistäkään.

  http://kemppinen.blogspot.fi/2013/12/maalaisten-rahat-kaikki-kunnon-ihmiset.html

 • ALKO on myös ruma vääristymä valtionyhtiöstä.

  Se on pelkkä monopoli eikä toteuta valtionyhtiöiden perustarkoitusta hintojen alentamisesta vaan kontrollivalta on vain yden kekkosklaanin vallan ja korruptioringin jatkamista - Alko on jakanut kansanedustjille jopa ilmaista viinaa jotta tämä halpa korruptio pitäisi vallanpitäjät sokeana murskaavan monopolin suojeljijoina.

  Suomalaiset panimot ovat vakavasti alistettuina alkoholilainsäädännön eli alkon monopolirakenteiden alla.

  Tietysti järjetön huumeiden kieltolaki on olemassa myös Alkon korruptiomonopolin turvaamiseksi.

  Alko puhuu "valistustehtävästä" mutta panimoiden sortaminen on vain vääristyneen valtionyhtiön vallan pönkittämistä.

  STAKES ja THL toimvat myös valistus-periaatteella eli valvoivat itse itseään.

  STAKES väärensi vahvasti tilastotietoja ja esti monia tutkimuksia, jotta poliitikoiden asema olisi helppo ilman suomalaisen todellisuuden ja huonon terveydentilan esilletuomista.

  Perustuslakia ei toteuteta, valtio ei takaa yksilön terveydenhuoltoa.

  Tehostaminen on kokoomuksen pyhä mantra median ja keskiviikkokerhon avustuksella mutta tarkoittaa vian valtion alasajoa perustuslain vastaisesti.
Talouskriisin "hoito" korruptiomekanismina

ja Suomen tyhjiin imemisenä

Hallitus maanpetoksen mekanismina Saksan etujen leimasimena, eliitin "Euroopan kova ydin"- ideologian takaajana
 • Suomen hyöty SRM:stä rajoittuu mahdolliseen ja todennäköiseen rahanlahjoittamiseen ulkomaille,  pääsyyn päättäviin pöytiin, ja yhteen komissaarinvirkaan tiedätte-kyllä-kenelle.
 1. http://jhuopainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/156011-kriisinratkaisumekanismi-den-glider-ut
Vähemmän mairittelevan käsityksen täräytti hiljattain TalousSanomien Jan Hurri:

 • Näin pankkiunioni höynäyttää meitä kohti liittovaltiota

Pankkiunioni on välttämätön lisä rahaliittoon, jotta velkakriisi ei toistu. Näin vakuuttavat europäättäjät. Heidän perustelunsa ovat kuitenkin keskeisiltä osin kyseenalaisia. Pankkiunionin sivuvaikutukset voivat jopa kärjistää velkakriisiä lisää – ja näin "yllättäen" pakottaa euromaat ottamaan lisää askelia kohti yhteisvastuuta ja liittovaltiota.Pörssin panttivankina
1984 - 2014

Pörssi-ideologian tarkoitus on ollut futuurikaupan ym keinottelun vapauttamisen kautta saada reaalitalous pörssin panttivangiksi. Itsetuhon mekanismi on futuurikapitalismissa, pörssi-ideologiassa voittojen jatkuvassa ja matemaattisesti mielipuolisessa kasvussa talouseliitille virtuaalisena kapitaalina veroparatiiseihin


Kapitalismi on kohdannut historiallisen tilansa, jossa tuotantoon ei enää kannata investoida pääomaa. 1980-luvulla finanssipääoman arvo kohosi suuremmaksi kuin reaalitalouden, eli tuotannon ja työn. Suora seuraus tästä on luettavissa Suomen työttömyyslukemista, jotka eivät ole laskeneet 1990-luvun laman jälkeen lamaa edeltäneelle tasolle. Pääomaa ei sijoiteta enää merkittävästi reaalitalouteen.  - mtl-fi.org
2006 kirjoittamani teksti (päivitetty):
  Uusliberalismi on uskonto: se haluaa tuhota vanhan kulttuurin ja vaivalloisesti nousseen demokratian yhteiskuntasopimuksen lähetystyöllään, sen eliitti ylistää enemmistön alistumista ja kieltäytyy ottamasta vastuuta vaatimuksia uskoneesta avuttomasta yksilöstä, joka ei tiedosta olevansa enemmistöä, yhteiskunta median paukuttaessa eliitin ihailua, solidaarisuuden kieltämistä ja mahdollisuutta nousta elittiin sumennetusta enemmistöstä. Eiitin röyhkeys esitetään mediassa luonnonvoimana, Jumalana, sanelijana aateliskulttuurin malliin. Taas. 

Eliitin paatos on alamaisten alamaisuuden eetos 

Näin tuloeroja kasvattava ja yhteisöllisyyttä tuhoava eliitin räätälöimä uusliberalismi eli uuselitismi keinottelun eli pörssikulttuurin avulla eteni SuomessaAmerikan fasistinen, sotakeskeinen, epärealismia kiihottavan viihdekeskeinen ja velkakeskeinen kapitalismi ja miljoonat salatut valtion dokumentit ovat vielä fasistisen, vakoilevan, kiduttavan ja militaristisen kapitalismin ja Chigagon uusliberalistisen koulukunnan illuusion tulppana    - mutta avautuvatko valheen padot:
Sotahaukat ja Kissinger myös euron takana.

Two Congressmen, a Democrat and a Republican, are asking Obama to declassify the congressional report on 9/11, which the Bush administration heavily redacted
 


Enkelit hoitaa vanhusten paskaiset vaipat kun uskoo
 
 
 


    Omertan liitto

- Ilkka Remeksen hyytävä trilleri EU:sta: koska se on totta

"Kirja kertoo myös muutaman suurpankin klikistä, joka tosiasiallisesti muodostaa mafian kaltaisen bankstereista koostuvan rikollisjärjestön. Se on ammentanut veronmaksajien rahoja omien tappioidensa kattamiseen, pessyt huumerahaa ja huijannut asiakkaitaan viitekorkoja manipuloimalla.
Yhtäkään pankinjohtajaa ei kuitenkaan ole tuomittu näistä miljardiluokan rikoksista, sillä finanssisektori on EU:n tavoin maallisten lakien yläpuolella. Niinpä Remes kuvaakin EU:ta kaikkien aikojen huijaukseksi. 
 
Englannin verovapaa pankkila, London City ja Englantiin valuvat eurotuet - oikeastaan vyöryvät. Ja Englanti ei osallistu euron pelastukseen, odottaa silti EU:lta mahtavia tukiaisia.

Pankit järjestivät mahdottomia velka-ansoja ja Libor-huijauksia, voitonkasvun lupauksia sijoittajille, ongelmia, ja poliitikot ovat vaatineet valtioita syyllisiksi EU:n yllyttämien pankkien sijoittajien rahanpainolle - verottamaan kansalaisilta aidosta maailmasta rahaa pankkien ja pörssisysteemin virtuaalitileille
Eliitin keinot kriisin verukkeella. Valvonta, suurarmeijan luonti, ja pankkien verotusoikeus. Kontrolli ilman demokratiaa.     Autojen seuraaminen Nokian tuhonneen Ollilan kontrollissa?
Suomalaiset luulevat, että ahdistus johtuu heistä eikä eliitin julmista tempuista. Eliitti vie meitä kohti 1930-lukua ja 1910-lukua julistaen "yhteiskuntaa ei ole eikä enemmistön iktatuuria suvaita"


Salaliittojen kuviot ovat paljon uskomattomampia kuin viihde-elokuvat.

Oliko Mussolini loppuun asti Brittien agentti?

Erittäin tehokkaasti hän sabotoi Italian armeijan täysin toimintakyvyttömäksi romuvarastoksi.
  - Pikapäivitys -

Saksan piraattipuolue lykkäsi nettiin EVM:n palkkataulukon ja Jutta Urpilainen on joukossa.

Saako Jutta johtajana palkkaa päätölsistä jotka käskevät Suomea maksamaan EVM:lle miljardeja?
"  Jutan VEROTTOMAT ansiot ovat vähintään 191.000 Euroa ja enimmillään 324.000 Euroa."

Virkarikos tulojen salaamisista ja salaisesta kytkyistä?
Jutan todellinen isäntä Suomen valtion alasajossa.

    - pdf Jutta ja EVM-kytky - sivu 12 palkkalista ?


Hollande ajaa militaristista kapitalismia ja uusliberalismia valtion alasajossa. Armeijaa, verohelpotuksia ja vakoilua sen sijaan paisutetaan.

Ranskassa on Euroopan elitistisin ja suljetuin eliittiluokka koulutuksesta lähtien. Hollande kuuluu tähän ja valtamedian puhe "sosialistista" on todellakin ollut päämäärätietoinen harhautus. Kuten Mauno Koivisto, Hollande on solutettu harkitusti poliittiseen uraansa torjumaan aitoja vasemmistolaisia eliitin kontrollin maksimoimiseksi.

EU ottaa 75% tullimaksuista.

 • Suomen EU:lle maksamat nettomaksut olivat  vuonna [2011] 610 miljoonaa euroa. 

Ainoa voittaja on oikeiston uusliberalistinen ideologia valtioiden tuhoamiseksi ja keskusdiktatuurin luomiseksi.http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/53021-suomi-pulitti-ennatyspotin-eulle-salattiin
1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Hollande ajaa militaristista kapitalismia ja uusliberalismia valtion alasajossa. Armeijaa, verohelpotuksia ja vakoilua sen sijaan paisutetaan.

Ranskassa on Euroopan elitistisin ja suljetuin eliittiluokka koulutuksesta lähtien. Hollande kuuluu tähän ja valtamedian puhe "sosialistista" on todellakin ollut päämäärätietoinen harhautus. Kuten Mauno Koivisto, Hollande on solutettu harkitusti poliittiseen uraansa torjumaan aitoja vasemmistolaisia eliitin kontrollin maksimoimiseksi.

http://www.globalresearch.ca/french-presidential-address-a-call-for-austerity-and-militarism/5364973