torstaina, tammikuuta 23, 2014

Katainen iloitsee uusnatsien vallankaappausjulistuksesta Ukrainassa


      Turun Sanomat on ensimmäinen rehellinen media:


  ja arvioita lisää:

Länsimaiden uutisointi ja kirjoittelu Ukrainan väkivaltaisiksi yltyneistä mielenosoituksista on ollut aivan käsittämättömän huonoa. Yksi pohjanoteerauksista on ollut Suvi Turtiaisen kolumni Helsingin Sanomissa “Kiovassa kuollaan Euroopan puolesta”...
 


CIA ja Nato asialla:
 • The same training materials that were used by reactionary rebels in Libya and Syria are now being used to train Ukrainian hooligans. M of A - Libya, Syria And Now Ukraine
Jyrki Katainen (kokoomus) on julkistanut facebookissa YLEn linkin, jossa julistetaan Ukrainan uusnatsien vallankaappauksen aloittamista tänään - ei mielenosoitusta vaan vallankaappausta. Kaikki pääpuhujat ja tilaisuuksin järjestämiset mielenilmauksissa ovat olleet uusnatsien kontrollissa.

Washingtonissa ja Suomessa on laitonta osoittaa mieltä naamion kanssa. Kontrolli mielenosoituksia kohtaan on tiukkaa euromyönteisissä maissa. Espanjassa mielenosoitukset on tehty ankarasti rangaistaviksi pääkaupungissa Francon henkisenä ylösnousemuksena.

EU on ennennäkemättömällä tavalla kannustanut ja yllyttänyt nyt mielenosoittajia "vallanvaihtoon" euron ja EU:n saneleman vapauden tähden. Kreikka on pulassa EU:n saneleman vapaan lainoituksen eli velka-ansan tähden - eliitin veronkierron sallien.

On todella selektiivistä kun Tampereen mielenosoitusta yritettiin leimata epäpoliittiseksi häiriköinniksi niin nyt kokoomus iloitsee uusnatsien aloittamasta vallankaappauksesta euron nimeen. EU on elitistinen oikeiston vallankaappaus ja valtioiden tuhoaja.


Toinen BBC:n lyhyt raportti Ukrainan Svoboda- neonatseista eli nykyisen mellakan organisoineista fasisteista 
 • BBC - Alarm at rise in Ukraine ultra-nationalist popularity:

http://www.youtube.com/watch?v=yV-QAlV8ThsSuomalainen media Ukrainan äärioikeistoa lobbaamassa:
 • "Aloin itkeä kun erikoisjoukot tulivat" - IS
Tämäkö on journalismia poliittisista taustamotiiveista ja toimijoista?

Media tukee emotionaalisella kuvailulla Ukrainan äärioikeistolaisia mellakoitsijoita. Tämä ei ole journalismia, kun emotionaalinen leima on tärkeintä jo otsikossa.

 

Miksi media ei ollut emotionaalisesti mukana mm Tampereen mellakoitsijoiden näkökulmasta?
Vastaus on oikeistolainen maailmankuva ja europolitiikka ohjailtuna mediapolitiikkana. Tilanne Ukrainassa esitetään mediadramatisoinnissa ja lavstuksessa "kansan pyrkimyksenä vapauteen" demokraattisesti valittua hallitusta vastaan mutta mellakkaorganisaation poliittista taustaa äärioikeiston ja uusnatsien poliittisena toimintana ja organisoituna vallankaappausoperaationa ei tuoda esille.

Ukrainassa tapahtuvaa kansalaistottelemuutta ylistetään ja Suomessa tapahtuvaa kauhistellaan.
Faktaa eurotoimittajien lobbaamista Ukrainan uusfasisteista, jotka ovat organisoimassa militaarisia mellakoita
 • Western hypocrisy on full display as it backs pro-EU protesters in Ukraine, condemn Thai protests against US-backed regime in Thailand.

Parhaillaan vellova sensuroitu Ukrainan uutisointi on huikean havainnollistava tilanne median poliittisesta manipuloinnista, kenelle oikeistomedia ohjaa empatiaa ja kenelle ei.
Suomessa keskiviikkokerhon ohjastama valtajournalismi ei ole ilman mittavaa manipulaatiota ja näkökulman tarkkaa valintaa oikeistolaisen eliitin ja Chigagon uusliberalistisen klaanin ohjeiden mukaisesti.
Ilpo P:n lista:


Ukrainalaisen toimittajan kattava selvitys, mikä menee vituiksi läntisessä uutisoinnissa....
http://www.businessinsider.com/understanding-euromaidan-2014-1

Anarkistien esitys tilanteesta:
http://avtonomia.net/2014/01/23/awu-statement-current-political-situation/

Sitten näitä Euroopan ja vapauden puolesta taistelevia sankareita:
https://libcom.org/news/neo-nazis-far-right-protesters-ukraine-23012014

Noiden jälkeen, kun lukee tämän, niin itku meinaa päästä.
http://www.hs.fi/ulkomaat/Kiovassa+kuollaan+Euroopan+puolesta/a1390545553618Tämä tuore "pro mielenosoitus" -artikkeli (kts alla linkki) vetoaa eurooppalaisten emotionaalisiin "tuntemuksiin vapaudenkaipuusta" mutta perustuu valheille. Emotionaalista propagandaa, joka sattuu unohtamaan suurimmat mellakan ongelmat ja perustekijät natsipuolueiden ja CIA:n yhteistyönä.
 
Tässä vähätellään sydäntäsärkevästi EU:hun liittymisen agendaa "itsenäisyyden kaipuulla" vaikka EU ja Nato ovat olleet fasistiorganisaattorien pääpointti mellakoille. Ei itsenäisyys vaan alistuminen Amerikan EU:lle. Tässä ei myöskään tuoda esille sitä, että "mielenosoitus" ei ole mielenosoitus vaan selkeäsanainen fasistien vallankaappausprojekti ja kaikki puhujat mielenosoituksissa ovat olleet fasistien valikoimia. Tietysti maassa on ongelmia mutta se ei poista mellakan selkeitä äärioikeistolaisia tavoitteita ja EU:n räikeää provokaatiota yllyttää oikeistolaisia vallankaappajia.

Äärioikeistolaisten selityksiä kumouksellisten "jalkapalloharrastuksista"   
 • "According to some members of the Right Sector, the movement incorporates several far-right groups including Patriot of Ukraine, Trident and others. - The backbone of the organisation in Kiev is formed by Russian-speaking football fans sharing nationalist views. He said the Right Sector was an autonomous organisation with no leaders or formal membership. Their actions are mostly spontaneous, but the activists were preparing to take part in violent actions from the beginning of the protests, he said...


Kuinka media voi moittia eettistä mellakointia tuloerojen kasvua vastaan ja samalla ylistää moraalista, ensin aseellisesti toiminutta terroristia ja kansalaistottelemattomuuden symbolia, Nelson Mandelaa? Mandela alistui lopulta vanhana ja murrettuna pankkiirien, timanttikeinottelijoiden, kaivosyhtiöiden ja pörssifirmojen sanelun alle eikä sosiaalista vallankumousta ja tasa-arvoa tapahtunut lainkaan.
Suomalaisia huijataan nyt rankasti Ukrainan äärioikeiston mellakoinnin emotionaalistamisessa ja epäpolitisoimisessa EU-juntan maailmanvalloituksen ajajina.
Europolitiikka. Showpolitiikka - euroa ilman moraalia.
           
"Mitkään kilpailutukset, enemmistön tahto tai liittoutumattomuuden vaatimus eivät selvästikään päde epäilyttävässä Atlantic Council / Nato -yhteistyössä." Suomi ostaa Nato-ohjuksia Natokauppiailta: 


Eikö se ole jo selvänä edessämme? Seuraamuksineen. Valtion tuhoaminen.

Aivan kuin Suomen kansa ei haluaisi nähdä vapautua eliitin euroterrorista, hallituksen valheista, saksalaisten virkamiesten väärentämistä asiakirjoista, europankkiirien saamista verotusoikeuksista, Sauli Niinistön petoksesta perustuslakivalikounnassa euroon liittymisessä.

Kun hallitus ajaa perustuslain rikkomista viikosta toiseen


Suomalaisten on herättävä oikeiston vallankaappaukseen "EU-politiikassa" - mitä kabinetteja verorahoilla tuetaan:Tämä on eurofasismia pahimmillaan.

Suomalaista pienen pientä mellakkaa eliittiä vastaan taas demonisoidaan poliisin rääkkäämien hevosten avulla. Poliisi ajoi hevoset aitoihin ja päin ihmisiä ja sotahevosista tehdään haavoittuneita pikkulapsia.

Sirkushuveja tietysti tarjoillaan suomalaisille välillä paineen purkajaksi jonkun politiikon koomisista töppäilyistä häiritsemättä kokoomuksen mediahegemoniaa
- mutta tämä Ukrainan äärioikeiston ja uusfasistien mellakka-"näkökulman" tunteellinen uutisointi on selkeää selkeämpi poliittinen projekti. Mediasotaa suomalaisten todellisuustajua vastaan.
EU ja liittovaltio ovat sotilaallisia ja geopoliittisia projekteja transatlanttisten pankkiirien toimesta.
Älä enää uneksi muuta.

        ::    Kuvia Ukrainan Kiovan tilanteesta:

                         - http://zyalt.livejournal.com/982589.html 

-- "Suomen Sotilaan Kiovan reportteri on parhaillaan opposition barrikadeilla Kiovan keskusaukiolla Maidanilla. Joukko nuoria naisia ja miehiä vakuutti juuri pari minuuttia sitten toimittajallemme olevansa valmiita kuolemaan. Ukrainalaiset ovat rakentaneet alueelleen aukiolla muun muassa suurehkoja katapultteja ja heittokoneita, joilla voidaan vaikuttaa vain 25 metrin päässä kilpilinjaa pitäviin halli...tuksen mellakantorjuntajoukkoihin esimerkiksi heittämällä palavia esineitä kuten polttopulloja. Aukion ympärillä näkyy hallituksen joukkojen leiritulia. Toimittajamme mukaan - aivan kuten aiemmin välittämissämme eri valokuvaajien kuvissakin näkyy - näky Kiovan keskustassa on kuin irvokas toisinto pimeimmältä keskiajalta: lyömäasein mm mailoin, astaloin, piikkipalloin ja sotavarstoin aseistettuja ja urheilusuojavarustein ja kilvin haarniskoituja miehiä ja naisia vastassaan nykyaikaisesti aseistettu berkut. Mieleen tulevat kuvat gladiaattorielokuvan alkutaistelusta, toimittajamme kertoo barrikadeilta. Määräaika loppuu vartin päästä. Eli kello kahdeksalta Suomen ja Kiovan aikaa. JP"


29 Images Of Central Kiev Turned
Into A Warzone By Police And Protesters
- -
www.huffingtonpost.co.ukLisää taustatietoa
Italiassa taas vasemmistohumanistinen kansalaisaktivismi kasvaa jopa poliisien joukossa
 • Italian Riot Police Remove Helmets, Join Anti-EU Protesters
http://thefreethoughtproject.com/italian-riot-poli...
Briteissä nuoret nousevat yhteiskunnan tuhoamista vastaan
 • Fear & intimidation: UK students unite against ‘persecution’
http://rt.com/news/uk-student-protest-persecution-...
 • Police in Thailand Lay Down Weapons and Join with Protestors
http://www.trueactivist.com/police-in-thailand-lay...Suomalaiset orpoina ilman oppositiota:
 • Soini ja Salolainen liputtavat EU-armeijan puolesta
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=1&id=9299
Valtiomme poliisi voi nyt istuttaa koneellesi troijalaisia ja virusohjelmia uuden lain mukaan vakoilun maksimoimiseksi - mitkä ovat Supon poliittiset motiivit ja tendenssit profiloida "mielenkiintoiset" vakoilun kohteet

 

Euroopan uusi näkemys demokratiasta - uusliberalismi ja pankeille alistuvaa liittovaltiota ajava militarismi 

 • -- "Naurattaa tää lehtien uutisointi. Kun mielenosoittajat Ukrainassa tappelee poliisin kanssa, se on hienoa median mielestä. Kun Suomessa tapahtuu samanlaista, niin se on "rosvojoukko"...
- Joonas Mikael Lohenoja

EU ja sen todelliset kasvot

Tässä taustatietoa Afganistanin sodan ymmärtämiseen ja dollarin maailmanvalloitukselle


 • " EU-komissaari Olli Rehn murjaisi juuri (klo 15) mojovan vitsin Ylen uutisissa:

  "Ei komissio ole haalimassa lisää valtaa."


  Onko maassa joku niin sinisilmäinen, että uskoo? - Mikko Niskasaari
Rooman keisarien wannabe-seuraajat
Sota ja Eurooppalaisten tukemat terroristit Syyriassa "vapaustaistelijoina"


The Geneva II peace talks, Syrian Foreign Minister:
“The West Publicly Claims to Be Fighting Terrorism, Whilst It Is Covertly Nourishing It.”

AL-MOALLEM-GENEVA2-www.syrianfreepress.net -2014
http://www.intifada-palestine.com/2014/01/geneva-2-minister


(Syrian Free Press Network)  – Montruex-Geneva 2, Minister Walid al-Moallem:

“We are here representing the Syrian people, the Government & the State, the Army, the President Bashar al-Assad, the blood of our martyrs, the tears of our bereaved, the heartbreak & the anguish of families of kidnapped or missing, the cries of our children, the hopes of an entire generation destroyed, the courage of mothers and fathers, of families whose homes have been destroyed…Geneva 2 begins with paticpation of Syria’s offical delegation, headed by al-Moallem.

The international conference on Syria, Geneva2, kicked off on Wednesday morning with the participation of Syria’s official delegation, headed by Deputy Premier, Foreign and Expatriates Minister, Walid al-Moallem.

Minister al-Moallem said at the opening session of the conference:

Ladies and Gentlemen, On behalf of the Syrian Arab Republic, SYRIAN – steeped in history for seven thousand years. ARAB – proud of its steadfast pan-Arab heritage despite the deliberate acts of aggression of supposed brotherly Arabs. REPUBLIC – a civil state that some, sitting in this room, have tried to return to medieval times.Never have I been in a more difficult position; my delegation and I carry the weight of three years of hardship endured by my fellow countrymen – the blood of our martyrs, the tears of our bereaved, the anguish of families waiting for news of a loved one – kidnapped or missing, the cries of our children whose tender fingers were the targets of mortar shelling into their classrooms, the hopes of an entire generation destroyed before their very eyes, the courage of mothers and fathers who have sent all their sons to defend our country, the heartbreak of families whose homes have been destroyed and are now displaced or refugees.

My delegation and I also carry the hope of a nation for the years to come – the right of every child to safely go to school again, the right of women to leave their homes without fear of being kidnapped, killed or raped; the dream of our youth to fulfill their vast potential; the return of security so that every man can leave his family safe in the knowledge that he will return.

1010208_603402183066770_678405901_n

Finally, today, the moment of truth; the truth that many have systematically tried to bury in a series of campaigns of misinformation, deception and fabrication leading to killing and terror. A truth that refused to be buried, a truth clear for all to see – the delegation of the Syrian Arab Republic representing the Syrian people, the government, the state, the Army and the President – Bashar al-Assad.

It is regrettable, Ladies and Gentlemen, that seated amongst us today in this room, are representatives of countries that have the blood of Syrians on their hands, countries that have exported terrorism along with clemency for the perpetrators, as if it was their God given right to determine who will go to heaven and who will go to hell. Countries that have prevented believers from visiting holy places of worship whilst abetting, financing and supporting terrorists. Countries that gave themselves the authority to grant and deny legitimacy to others as they saw fit, never looking at their own archaic glasshouses before throwing stones at acclaimed fortified towers. Countries that shamelessly lecture us in democracy, in development and in progress whilst drowning in their own ignorance and medieval norms. Countries that have become accustomed to being entirely owned by kings and princes who have the sole right to distribute their national wealth granting their associates whilst denying those who fall out of favor.

http://webtv.un.org/watch/walid-muallem-syria-geneva-conference-on-syria/3088679535001/

They lectured Syria – a distinguished, virtuous, sovereign state, they lectured her on honour whilst they themselves were immersed in the mud of enslavement, infanticide and other medieval practices. After all their efforts and subsequent failures, their masks fell from their quivering faces, to reveal their perverse ambitions. A desire to destabilize and destroy Syria by exporting their national product: terrorism. They used their petrodollars to buy weapons, recruit mercenaries and saturate airtime covering up their mindless brutality with lies under the guise of the so-called “ Syrian revolution that will fulfill the aspirations of the Syrian people.”

Ladies and Gentlemen, how is what has happened and continues to plague Syria, meeting these aspirations? How can a Chechen, Afghani, Saudi, Turkish or even French and English terrorists deliver on the aspirations of the Syrian people, and with what? An Islamic state that knows nothing of Islam except perverse Wahhabism? Who declared anyway that the Syrian people aspire to live thousands of years in the past?

In Syria, Ladies and Gentlemen, the wombs of pregnant women are butchered and their foetuses killed; women are raped, dead or alive, in practices so heinous, so vile and repulsive that they can only be attributed to their perverse doctrine. In Syria, Ladies and Gentlemen, men are slaughtered in front of their children in the name of this revolution; worse still, this is done whilst the children of these foreign perpetrators sing and dance. In Syria, how can so-called revolutionaries cannibalize a man’s heart and claim to promote freedom, democracy and a better life?

FSA CANNIBAL

Under the pretext of the “Great Syrian Revolution,” civilians, clergymen, women and children are killed, victims are indiscriminately blown up in streets and buildings regardless of their political views or ideologies; books and libraries are burned, graves are dug up and artifacts stolen. In the name of the revolution, children are killed in their schools and students in their universities, women are extorted in the name of jihad al-nikah and other forms, mosques are shelled whilst worshipers kneel at prayer, heads are severed and hung in the streets, people are burned alive in a true holocaust that history and many countries will deny without being accused of anti-Semitism.

In the name of a revolution, “to free the oppressed Syrian people from the regime and to spread democracy,” does a father blow himself up with his wife and children to prevent foreign intruders from entering his home? Most of us in this room are fathers – I ask you then, what would compel a man to kill his own family to protect them from freedom fighting monsters. This is what happened in Adra, a place that most of you have not heard of but where the same alien monsters attacked: killing, looting, beheading, slaughtering, raping and burning people alive. You have heard nothing of this brutality for sure, yet you have heard of other places where the same heinous crimes were committed and where the same blood soaked finger was pointed at the Syrian Army and government. And when these flagrant lies were no longer credible, they stopped spinning their web of deceit.

This is what their masters ordered them to do, these countries that spearheaded the war against Syria, trying to increase their influence in the region with bribes and money, exporting human monsters fully soaked in abhorrent Wahabi ideology, all at the expense of Syrian blood. From this stage, loud and clear, you know as well as I do that they will not stop in Syria, even if some sitting in this room refuse to acknowledge or consider themselves immune.

Ladies and Gentlemen, everything you have heard would not have been possible, had our border sharing countries been good neighbours during these challenging years. Unfortunately they were far from it; with backstabbers to the North, silent bystanders to the truth in the West, a weak South accustomed to doing the bidding of others, or the tired and exhausted East still reeling from the plots to destroy it along with Syria.

Indeed, this misery and destruction, wich has engulfed Syria, has been made possible by the decision of Erdogan’s government to invite and host these criminal terrorists before they entered into Syria. Clearly, oblivious to the fact that magic eventually turns on the magician, it is now beginning to taste the sour seed it has sown. For terrorism knows no religion, and is loyal only unto itself. Erdogan’s government has recklessly morphed from a zero problems with its neighbours policy to zero foreign policy and international diplomacy altogether, crucially leaving it with zero credibility.

Nevertheless, it continued on the same atrocious path falsely believing that the dream of Sayyid Qutb and Mohammad Abdel Wahab before him was finally being realized. They wreaked havoc from Tunisia, to Libya, to Egypt and then to Syria, determined to achieve an illusion that only exists in their sick minds. Despite the fact that it has proven to be a failure, they nevertheless are still determined to pursue it. Logically speaking, this can only be described as stupidity, because if you don’t learn from history, you will lose sight of the present; and history tells us: if your neighbor’s house is on fire, it is impossible for you to remain safe.

Some neighbours started fires within Syria whilst others recruited terrorists from around the globe – and here we are confronted with shockingly farcical double standards: 83 nationalities are fighting in Syria – nobody denounces this, nobody condemns it, nobody reconsiders their position – and they impertinently continue to call it a glorious SYRIAN Revolution! While when a few scores of young resistant fighters supported the Syrian Army in a few places, all hell broke loose and it suddenly became foreign intervention! Demands were made for the departure of foreign troops and the protection of Syrian sovereignty and for it not to be violated. Here I affirm, Syria – the sovereign and independent state, will continue to do whatever it takes to defend herself with whatever means it deems necessary, without paying the least bit of attention to any uproar, denunciations, statements or positions expressed by others. These have been and always will be Syria’s sovereign decisions.

Despite all of this, the Syrian people remained steadfast; and the response was to impose sanctions on our food, our bread and our children’s milk. To starve the population, pushing them into sickness and death under the injustice of these sanctions. At the same time, factories were looted and burned, crippling our food and pharmaceutical industries; hospitals and healthcare centers were destroyed; our railroads and electricity lines sabotaged, and even our places of worship – Christian and Muslim – were not spared their terrorism.

When all of this failed, America threatened to strike Syria, fabricating with her allies, Western and Arab, the story about the use of chemical weapons, which failed to convince even their own public, let alone ours. Countries that celebrate democracy, freedom and human rights regrettably only choose to speak the language of blood, war, colonialism and hegemony. Democracy is imposed with fire, freedom with warplanes and human rights by human killing, because they have become accustomed to the world doing their bidding: if they want something, it will happen; if they don’t, it won’t. They have heedlessly forgotten that the perpetrators who blew themselves up in New York follow the same doctrine and come from the same source as those blowing themselves up in Syria. They have heedlessly forgotten that the terrorist that was in America yesterday is in Syria today, and who knows where he will be tomorrow. What is certain, however, is that he will not stop here. Afghanistan is an ideal lesson for anyone who wants to learn – anyone! Unfortunately, most do not want to learn; neither America nor some of the ‘civilized’ western countries that follow its lead, starting from the city of lights to the kingdom over which “the sun never set,” in the past; despite the fact that they have all felt the bitter taste of terrorism in the past.

ahmad_al-jarba_drug-dealer-terrorist

And then suddenly they became “Friends of Syria”. Four of these ‘friends’ are autocratic, oppressive monarchies that know nothing of a civil state or democracy, whilst others are the same colonial powers which occupied, pillaged and partitioned Syria less than one hundred years ago. These so called ‘friends’ are now convening conferences to publicly declare their friendship with the Syrian people, whilst covertly facilitating their hardship and destroying their livelihoods. They openly express their outrage over the humanitarian plight of Syrians whilst deceiving the international community of their complicity. If you were truly concerned about the humanitarian situation in Syria, you would remove your strangle hold on her economy by lifting the sanctions and the embargo, and by partnering with her government in tightening security by fighting the influx of weapons and terrorists. Only then can we assure you that we will be well as we once were, without your deep concern for our wellbeing.

Some of you may be asking yourselves: Are foreigners the sole manufacturers of the happenings in Syria? No Ladies and Gentlemen, Syrians amongst us here, having been legitimized by foreign agendas, have played a contributing role as facilitators and implementers. They did this at the expense of Syrian blood and the people whose aspirations they claim to represent, whilst they themselves were divided hundreds of times and their leaders on the ground were fleeing far and wide. They sold themselves to Israel becoming her eyes on the ground, and her fingers on the trigger for Syria’s destruction; and when they failed, Israel intervened directly to reduce the capabilities of the Syrian Army and thus ensuring the continued implementation of her decades old plan for Syria.

Our people were being slaughtered while they were living in five star hotels; they opposed from abroad, met abroad betraying Syria and selling themselves to the highest foreign bidder. And yet, they still claim to speak in the name of the Syrian people! No, Ladies and Gentlemen, anyone wishing to speak on behalf of the Syrian people cannot be a traitor to their cause and an agent for their enemies. Those wishing to speak on behalf of the people of Syria should do so from within her borders: living in her destroyed houses, sending their children to her schools in the morning not knowing if they will return safe from mortar shelling, tolerating the freezing cold winters because of the shortage in heating oil and queuing for hours to buy bread for their families because sanctions have prevented us from importing wheat when we were once exporters. Anyone wanting to speak in the name of the Syrian people should first endure three years of terrorism, confronting it head on, and then come here and speak on behalf of the Syrian people.

1466182_620740851322958_392067469_n

Ladies and gentlemen,

the Syrian Arab Republic – people and state, has fulfilled its duties. It has welcomed hundreds of international journalists and facilitated their mobility, security and access; and they in turn have reflected the stark and horrific realities they witnessed to their audiences, realities that have perplexed many Western media organisations who couldn’t bear their propaganda and narrative being exposed and contradicted. The examples are too many to count. We allowed international aid and relief organizations into the country, but the clandestine agents of certain parties sitting here, obstructed them from reaching those in dire need of aid. They came under terrorist attack several times, whilst we, as a state, did our duty in protecting them and facilitating their work. We issued numerous amnesties and released thousands of prisoners, some even members of armed groups, at the anger and dismay of their victim’s families; these families though, like the rest of us, ultimately accepted that Syria’s interests come before anything else, and hence we must conceal our wounds and rise above hatred and rancor.

What have you done, you who claim to speak on behalf of the Syrian people. Where is your vision for this great country? Where are your ideas or your political manifesto? Who are your agents of change on the ground other than your armed criminal gangs? I am certain that you have nothing and this is only too apparent in the areas that your mercenaries have occupied or to use your words “liberated.”

In these areas, have you freed the population or have you hijacked their moderate culture to enforce your radical and oppressive practices? Have you implemented your development agenda by building schools and health centres? No, you have destroyed them and allowed polio to return after it had previously been eradicated in Syria. Have you protected Syria’s artifacts and museums? No, you have looted our national sites for your personal profit. Have you demonstrated your commitment to justice and human rights? No, you have enforced public executions and beheadings. In short, you have done nothing at all except muster the disgrace and shame of begging America to strike Syria. Even the opposition, over which you are the self-appointed masters and guardians, do not acknowledge you or the methods in which you manage your own affairs, let alone the affairs of a country.

muslim-christian-division-2

A country they want to homogenize; not in the sectarian, ethnic or religious sense, but rather in a warped ideological sense. Anyone against them, whether Christian or Muslim, is an infidel; they killed Muslims of all sects and targeted Syrian Christians with severity. Even nuns and bishops were targeted, kidnapping them after they attacked Ma’loula, the last community that still speaks the language of Jesus Christ. They did all this to force Syrian Christians to flee their country. But little did they know, that in Syria we are one. When Christianity is attacked all Syrians are Christians, when mosques are targeted all Syrians are Muslims. Every Syrian is from Raqqa, Lattakia, Sweida, Homs or the bleeding Aleppo when any one of these places is targeted. Their abhorrent attempts to sow sectarian and religious sedition will never be embraced by any levelheaded Syrian. In short, Ladies and Gentlemen, your “glorious Syrian revolution” has left no mortal sin uncommitted.

There is another side to this dark gloomy picture. A light at the end of the tunnel shinning through the Syrian people’s determination and steadfastness, the Syrian Army’s courage in protecting our citizens and the Syrian state’s resilience and perseverance. During everything that has happened, there are states that have shown us true friendship, honest states that stood on the side of right against wrong, even when the wrong was clear for all to see. On behalf of the Syrian people and state, I would like to thank Russia and China for respecting Syria’s sovereignty and independence. Russia has been a true champion on the international stage strongly defending, not only with words but also with deeds, the founding principles of the United Nations of respecting the sovereignty of states. Similarly China, the BRICS countries, Iran, Iraq and other Arab and Muslim countries, in addition to African and Latin American countries, have also genuinely safeguarded the aspirations of the Syrian people and not the ambitions of other governments for Syria.

Yes, Ladies and Gentlemen, the Syrian people, like other people of the region, aspire to more freedom, justice and human rights; they aspire to more plurality and democracy, to a better Syria, a safe, prosperous and healthy Syria. They aspire to building strong institutions not destroying them, to safeguarding our national artifacts and heritage sites not looting and demolishing them. They aspire to a strong national army, which protects our honour, our people and our national wealth, an army that defends Syria’s borders, her sovereignty and independence. They do not, Ladies and Gentlemen, aspire to a mercenary army ‘Free’ to kidnap civilians for ransom or to use them as human shields, ‘Free’ to steal humanitarian aid, extort the poor and illegally trade in the organs of living women and children, ‘Free’ to canibalise human hearts and livers, barbequing heads, recruiting child soldiers and raping women. All of this is done with the might of arms; arms provided by countries, represented here, who claim to be championing “moderate groups”. Tell us, for God’s sake, where is the moderation in everything I have described?

Where are these vague moderate groups that you are hiding behind? Are they the same old groups that continue to be supported militarily and publicly by the West, that have undergone an even uglier face-lift in the hope of convincing us that they are fighting terrorism? We all know that no matter how hard their propaganda machine tries to polish their image under the name of moderation, their extremism and terrorism is one and the same. They know, as we all do, that under the pretext of supporting these groups, al-Qaeda and its affiliates are being armed in Syria, Iraq and other countries in the region.

This is the reality, Ladies and Gentlemen, so wake up to the undeniable reality that the West is supporting some Arab countries to supply lethal weapons to al-Qaeda. The West publically claims to be fighting terrorism, whilst in fact it is covertly nourishing it. Anyone who cannot see this truth is either ignorantly blind or willfully so in order to finish what they have begun.

1458639_587608077979514_54641089_n

Is this the Syria that you want? The loss of thousands of martyrs and our once cherished safety and national security replaced with apocalyptic devastation. Are these the aspirations of the Syrian people that you wanted to fulfill? No, Ladies and Gentlemen, Syria will not remain so, and that is why we are here. Despite all that has been done by some, we have come to save Syria: to stop the beheadings, to stop the cannibalizing and the butchering. We have come to help mothers and children return to the homes they were driven out of by terrorists. We have come to protect the civil and open-minded nature of the state, to stop the march of the Tatars and the Mongols across our region. We have come to prevent the collapse of the entire Middle East, to protect civilization, culture and diversity, and to preserve the dialogue of civilizations in the birthplace of religions. We have come to protect tolerant Islam that has been distorted, and to protect the Christians of the Levant. We are here to tell our Syrian expatriates, to return to their home country because they will always be foreigners anywhere else, and regardless of our differences we are all still brothers and sisters.

We have come to stop terrorism as other countries that have experienced its bitter taste have done, whilst affirming loudly and consistently that a dialogue between Syrians is the only solution; but as with other countries that have been struck by terrorism, we have a constitutional duty to defend our citizens and we shall continue to strike terrorism that attacks Syrians regardless of their political affiliations. We have come to hold those accountable, for as long as particular countries continue to support terrorism, this conference will bear no fruit. Political pluralism and terrorism cannot coexist in the same landscape. Politics can only prosper by fighting terrorism; it cannot grow in its shadow.

syrian-patriots-www.syrianfreepress.net-network

We are here as representatives of the Syrian people and the state; but let it be clear to all, – and experience is the best proof – that nobody has the authority to grant or withdraw legitimacy from a president, a government, a constitution, a law or anything else in Syria except Syrians themselves; this is their constitutional right and duty. Therefore, whatever agreement is reached here will be subject to a national referendum. We are tasked with conveying our people’s desires, not with determining their destiny; those who want to listen to the will of the Syrian people should not appoint themselves as their spokesperson. Syrians alone have the right to choose their government, their parliament and their constitution; everything else is just talk and has no significance.

Finally, to all those here and everyone watching around the world: in Syria we are fighting terrorism, terrorism which has destroyed and continues to destroy; terrorism which since the 1980’s Syria has been calling, on deaf ears, for a unified front to defeat it. Terrorism has struck in America, France, Britain, Russia, Iraq, Afghanistan, Pakistan; the list goes on and it continues to spread. Let us all cooperate to fight it, let’s work hand in hand to stop its black, horrifying and obscurantist ideology. Then, let us as Syrians stand united to focus on Syria and start rebuilding its social fabric and material structures. As I said, dialogue is the foundation to this process, and despite our gratitude to the host country, we affirm that the real dialogue between Syrians should in fact be on Syrian soil and under Syrian skies. Exactly one year ago, the Syrian government put forward its vision for a political solution; think of how much innocent blood we would have saved had some countries resorted to reason instead of terrorism and destruction. For a whole year, we have been calling for dialogue, but terrorism continued to strike at the Syrian state, her people and institutions.

Today, in this gathering of Arab and Western powers, we are presented with a simple choice: we can choose to fight terrorism and extremism together and to start a new political process, or you can continue to support terrorism in Syria. Let us reject and isolate the black hands and the false faces, which publicly smile but covertly feed terrorist ideology, striking Syria today, but ultimately spreading to infect us all. This is the moment of truth and destiny; let us rise to the challenge. Vertailua - erilaiset kansannousut:

vs


Ratkiriemukasta vai kauhistuttavaa
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Arhi,

Monesta asiasta ollaan eri mieltä, mutta tämän kirjoituksen peruslähtökohdasta olen kyllä täsmälleen samaa mieltä kanssasi. Lännen puolella olevat mielenosoittajat ovat aina "hyviä", ja länttä vastaan - tai vaikkapa Suomen valtiota vastaan olevat - ovat aina "pahoja". Hyvin älyllistä.

Siitä olen kyllä eri mieltä, että EU ja euro olisivat transatlanttisten pankkiirien projekteja. Luulisin nimittäin, että USA näkisi Euroopan mielellään heikkona (mm. ilman yhtenäistä kauppapolitiikkaa ja ulkopolitiikka; asiat voitaisiin hoitaa kahdenkeskisin suhtein). Tai sitten en ihan ymmärrä, mitä transatlanttiset pankkiirit tarkoittavat.

Niin tai näin, minusta Suomen olisi järkevää säilyttää mahdollisimman paljon omaa päätäntävaltaa, koska EU näyttää a) olevan loputon rahanreikä, ja b) siitä näyttää tulevan kasvoton jättiläisvaltio, josta kukaan ei oikeastaan tiedä, kuka sitä johtaa, miten ja mitä varten.

Ja samaan hengenvetoon sanon, että mielestäni Ahvenanmaan voisi antaa itsenäistyä ja Lapin liittyä Norjaan, kuten ne joskus 90-luvulla haikailivat.

täältä tähän,
Markku K.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Markku, silti esiinnyt anonyyminä vaikka puhut "rohkeita" hallituksen puolesta.

Ei hyvä.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Suomalaisten on herättävä oikeiston vallankaappaukseen "EU-politiikassa" - mitä kabinetteja verorahoilla tuetaan:

* Suomen rahoittama Atlantic Council:

Tarvitaan 'erityinen kriisi' Uuden Maailmanjärjestyksen saavuttamiseksi


http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=9571

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

" Tuliasein, kivin, mellakkavarustein ja polttopulloin varustautuneet opposition edustajat ovat "mielenosoittajia", mutta Kiakkovieraiden käytös oli "humalahuuruista" "hulinointia", "rähinöintiä", "humalapäistä" "mellakointia", " ja "omaisuuden rikkomista" (huom. tämä on pahin päätoimittajien oikeistolaisessa jargonissa)." - Aleksi