sunnuntaina, tammikuuta 26, 2014

Hesari tekee käsijarrukäännöksen tunnustamatta valheitaan

Päivitetty   

Kuinka Helsingin sanomien  "Ukrainassa kuollaan Euroopan takia" -ideologinen julistus on vaihtunut "journalistiseen" luimisteluun:  "Ukrainan pahat pojat ottivat ohjat".

Käsijarrukäännös. Ei ideologinen mutta taktinen.

Näin Hesari väittää, että "hyvä mielenosoitus euron puolesta" onkin vain muuttunut simsalabim oho pahojen poikien vallankaappaukseksi.


Räikeän aggressiivinen eurovirkamisten propaganda itsenäisen valtion vallankaappauksen puolesta ei toiminutkaan, nyt siis vedetään journalistin naamio esille Hesarille tyypillisenä kuolettavana ja halvaannuttavana jälkiviisautena ilman oikeistolaisen tiedotusterrorin perkaamista. Suurin osa kansasta jatkaa untaan Hesari kainalossa eikä näe mitä tuhoa oikeistolainen valtioiden tuhoamisoperaatio aiheuttaa Euroopassa "euroidentiteettinä". "Suomi ei saa olla itsekäs" vaan Suomen on alistuttava euroterrorille, Ukrainankin on alistuttava...

Hesarin toimittajat valehtelevat yhteisrintamassa.

Mellakka on alustapitäen ollut ukrainalaisten rasisti-fasistien eli neonatsien suunnittelema ja ohjaama - EU-virkamiesten ja CIA:n tuella.

Pravda-Hesarin oikeistolainen propagandatoiminta on kerta kaikkiaan järkyttävää, kuin Stubbin alainen paramilitaarinen propagandaosasto  liittovaltion ja eurohysterian sokean lobbaamisen puolesta. Neuvostoliittolaiseen ja amerikkalaiseen tyyliin.

Syyriaan hyökkäyksen puolesta Hesari ja IS lobbasivat myös fasistisella innolla ja valheilla. Kuten Iraniin ja Libyaan dollarin jatkuvan sotatalouden puolesta.

Suomalainen lehdistö on halvantuneesti jäänyt jatkosodan asetelmaan. Journalistit suostuvat yhä sensuroimaan itseään armeijan, hallituksen, valtionkirkkojen, oikeiston oman poliisin Supon ja Suomen pankin käskystä. Kekkosen luoma suomettuminen on yhä vain jatkosodan aikaksen oikeistolaisen sensuurin uusintamista.
  • Vakavista asioista vaijetaan: Suomi on luovuttanut armeijan miehistövahvuudesta n. 300-400 ammattisotilasta Natolle ja Amerikalla palkkasotilaiksi salaisiin iskutehtäviin.

Kuten nyt Ukrainasta ja Afganistanin sodasta niin Helsingin Sanomat lobbasi pelotellen euron puolesta ja valehteli sitä ainoaksi ratkaisuksi "jotta Suomi ei jää junasta".

Nyt itsenäisen valuutan muut tervejärkiset  pohjoismaat porskuttavat oikeistolaisen Suomen ohi ja poliitikot keskittyvät vain köyhien alistamiseen ja nöyryttämiseen.

EU on fasistinen pankki- ja pörssieliitin projekti Nato-kenraalien riemuksi - Kreikka sekä verojen ohjaaminen keinottelijoiden pankeille todistaa siitä aivan samoilla tavoilla kuin teollisuuseliitin luomassa natsi-Saksassa. Hitler ei noussut, hänet nostettiin. Samoilla motiiveilla kuin eliitti taas runnoo Saksan markalle uutta eurodiktatuuria ja liitovaltiota, neljättä valtakuntaa.


  2)

Radio Helsingin kautta Hesarilla on myös ideologinen valtaprojekti parhaillaan käynnissä:
Hesari antaa ilmaiseksi satojen tuhansien mainostilat siitä irtautuneelle Radio Helsingille - miksi? Radio Helsinki käyttää nähtävästi jatkossakin Hesarin uutispalvelua joten Hesari voi käyttää Radio Helsinkiä yhä oman kokoomusmyönteisen ja elitistisen uutispropagandansa muulina ja tuulimyllynä hipstereille ja nuorille naisille. Rohkean juureva ja muheva alternative-imago on Radio Helsingissä nyt pahasti haalistunut Hesarin alaisuudessa kohti mainostajien muovista hipsterituotteistamista ja viheroikeisto-eurotrash-aivopesua.


  • Hallituksen koko henkinen profiili yhdellä haulla:
Nato on Orwellin dystopian rakentaja


Jan Rossi myös
"Pankkiunioni on välttämätön lisä rahaliittoon, jotta velkakriisi ei toistu."

Näin vakuuttavat europäättäjät. Heidän perustelunsa ovat kuitenkin keskeisiltä osin kyseenalaisia. Pankkiunionin sivuvaikutukset voivat jopa kärjistää velkakriisiä lisää – ja näin "yllättäen" pakottaa euromaat ottamaan lisää askelia kohti yhteisvastuuta ja liittovaltiota.

http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2013/10/27/nain-pankkiunioni-...
Teräsparoni Thyssen esitteli Hitlerin saksalaiselle aateliseliitille ja muille teollisuusmiehille. Ja otti ohjaukseensa Saksan armeijan kouluttaman soluttautujan ja propagandistin. 

     ThyssenALEXANDER STUBB - SUOMALAISEN OIKEISTON SIELU

- "Laillisuusperiaatteen korostaminen, globalisaation hallinta ja YK-liturgia nostattavat varmaan tunnelmaa Sadankomitean tai Maan ystävien teekutsuilla, mutta kylmässä maailmassa niillä ei ole ...juuri mitään käyttöä."

(Turun Sanomat 16.10.2004)
Stubb
- "Olen aiemminkin todennut, että on eräänlaista älyllistä epärehellisyyttä ja järkijättöisyyttä meidän ulko- ja turvapoliittisessa toiminnassamme, että muutamat ulkopoliittiset päättäjät elävät edelleen kylmän sodan aikakaudessa. Suomen tulisi uskaltaa hankkia koalitiota suunnilleen kaikkialta, ei vain Pohjoismaista. Joskus voisimme liittoutua myös jonkun ison maan kanssa" (Hämeen Sanomat 26.2.2005)
- "Tykkään Natosta."
- "Koko keskustelu siitä, pitäisikö valita EU vai Nato, on omituinen. EU ja Nato ovat saman kolikon kaksi eri puolta." (Iltasanomat 14.9.2005)
- "Suurin osa päättäjistämme tietää, että olemme Natossa 3-5 vuoden kuluttua. Tämä pitää voida sanoa ääneen." (Verkkouutiset 29.5.2004)
- "Presidentin ja hallituksen kassakaapit ovat täynnä Suomen Nato-yhteistyötä koskevia salasanomia, mutta eduskunnalle siitä kerrotaan vain jäävuoren huippu." (Verkkouutiset 22.10.2007)
- "Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa." (Pohjoismaiden neuvostosta)
- "Kreikan apupaketin jälkeen niin Kreikassa kuin muuallakin Euroopassa asiat ovat kunnossa. Joka muuta väittää on pölhöpopulisti." Kreikan ensimmäisen tukipaketin jälkeen 2011. (Kymen Sanomat ja Kouvolan Sanomat)

Koonnut: REIJO TOSSAVAINEN/ps


Kari Jyrkinen:

"Saksan julkisen palvelun mediakeskuksen erli ARD:n tagessdnau erittelee taustajutussaan Ukrainan oppositiota ja äärioikeistoa. Vaikka sakuteksti ei suoraan käytä sanaa "fasistinen", muu journalistinen teksti usein oikaisee sanalla fasistinen/uusfasistinen, kun pitää luonnehtia "rasistisia, juutalaisvastaisia ja muukalaisvihaisia" käsityksiä. Näillä sanoilla mm. Europarlamentti luonnehti Svoboda-puolueen noin vuosi sitten. Svoboda on juuri Länsi-Ukrainassa vahva voima, ja se on Julia Tymoshenkon ja Vitali Klitshkon liittolaispuolue. Se pitää esikuvinaan mm. Stepan Banderaa, jonka UPA-joukkoja on syytetty kansanmurhiin osallistumisesta 2ms:n aikana. Ulkomailla se pitää yhteyttä äärioikeistolaisiin ja uusfasistisiin voimiin. "

(...) stand seine (Svobodan pomon) Partei in den vergangenen Jahren für "rassistische, antisemitische und ausländerfeindliche Auffassungen", wie zum Beispiel das Europaparlament in einer Resolution am 13. Dezember 2012 feststellte. Ende Mai vergangenen Jahres traf der Swoboda-Abgeordnete des ukrainischen Parlaments, Mychajlo Holowko, in Dresden mit der NPD-Fraktion im sächsischen Landtag zusammen. Über die "Europäische Allianz der nationalen Bewegungen" hat Swoboda Kontakt zu weiteren rechtsextremen und nationalistischen Parteien in Europa. (...) In der Ukraine ist Swoboda populär: Bei der Parlamentswahl 2012 gewann Tjahniboks Partei 10,4 Prozent der Stimmen. Um die Opposition gegen Präsident Janukowitsch zu einen, verbündeten sich Klitschkos Partei Udar und die Vaterlandspartei mit Swoboda.

Lähde: http://www.tagesschau.de/.../ukraine-nationalisten100.html

-- Ukraine: Auch Nationalismus treibt den Protest --

Lisäys II

  • " Länsimaissa ei ole uutisoitu niistä syistä miksi Ukrainan valtiojohto hylkäsi vapaakauppasopimuksen Euroopan Unionin kanssa, ei sitä miksi Ukraina on jakautunut nationalistiseen länteen ja Venäjää ymmärtävään itään eikä siitä miten äärinationalisteilla on päivä päivältä vahvempi ote protesteista . Se että John McCain paiskaa kättä antisemitistisen ja fasistisen Oleg Tjagnybokin, Svoboda-puolueen johtajan kanssa on toki täysin linjassa sen kanssa, että Al-Qaida on nykyään länsimaiden liittolainen Libyassa ja Syyriassa. Länsimaat ovat palanneet kissingeriläiseen pragmaattiseen ulkopolitiikkaan, jossa mikä tahansa vihollisen vihollinen on ystävä. Mutta toki Turtiainen on tavallaan oikeassa, ovathan fasistitkin aina ajaneet yhtenäistä Eurooppaa. "
- Antti Rautiainen
Ei kommentteja: