sunnuntaina, toukokuuta 27, 2007

Vatikaanin historia


Tosipaikka: Mystiikan jäljillä
SUBTV
sunnuntai 22.00

" Vatikaanin historia.
Ranskalais-saksalaisen dokumenttisarjan viimeisessä osassa syvennytään katolisen kirkkovaltion Vatikaanin veriseen historiaan, mahtiin ja vaikutusvaltaan. "Minkälaista oli vatikaanin harjoittama terrorismin vastainen sota?

Tämä dokumentti avaa osaltaan myös Euroopan salaliittojen pitkää historiaa. Jos tarkastelemme historian näkökulmasta niin salaliitot, mediaharhautukset, syntipukit, valemoraalit, moraalittomat moralistit ja salaiset tavoitteet ovat olleet sääntö, eivätkä poikkeus "poliittisessa" ja "uskonnollisessa" valtapelissä. Minkälaisesta moraalista voimme puhua, kun esim kiduttaja syyttää kidutettavaa julmuudesta ja pahuudesta?

Kuitenkin länsimainen journalismi on esimerkiksi 911-kaksoistornien romahduttamisessa ohittanut "liian mielikuvituksellisena" kaikki todisteet terrori-iskun olleen vain lavaste, USA:n hallituksen "new Perl harbor" - hämäysliike, salaliitto sotaisan ja militaristisen poliittisen aikakauden oikeuttamiseksi.

911 salaliittoteorian julkiset taustatodisteet - video:

Demolition 911Daniele Ganser:
NATO'S SECRET ARMIES

Operation Gladio and Terrorism in Western Europe

"Laajaan tutkimukseen nojautuen Ganser osoittaa miten Naton salaiset joukot sekaantuivat laittomuuksiin, jotka useissa tapauksissa johtivat väkivaltaisiin terroritekoihin, joiden tarkoituksena oli mustamaalata vasemmistoa. 'Terrorismin vastaisen sodan' aikakaudella tri Ganserin tutkimustulokset nostattavat perustavanlaatuisia kysymyksiä tiedustelupalveluiden roolista demokraattisissa yhteiskunnissa." - Professori Jussi Hanhimäki, Graduate Institute of International Studies, Geneve
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/kirjamyynti.htm
911 suomalaiset sivut


.

Ei kommentteja: