keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

Piilopedofiilinen vaikutus

Sari Näre loistaa taas kultuuriselittäjänä.

Hänen mukaansa mainonta tekee nuorista naisista alistujia.

Se on houkutteleva selitys, että mainonnan kuvat muokkavat ihmistä. Että mainonta on miesten hallussa. Miesten halujen mukaan. Kuitenkin useassa sosiologisessa tutkimuksessa naiset ajattelevat ja toisia naisia ja heidän mielipiteitään pukeutuessaan ja meikatessaan.

Moderni kulttuuri antaa ihmiselle mahdollisuuksia toteuttaa epätasapainoaan ihmisenä. Jos lapsuutesi on turvaton , voit siis tänä itsenäisen yksilön aikakautena valita erilaisia vahvuuden rooleja. Mutta vain paluu ankaran rankaisevaan moralistiseen kulttuuriin voi estää nuoria naisia muuttumasta Lolitoiksi. Niinkö?

Eivät mainokset naisesta Lolitaa tee vaan huono äiti- ja isäsuhde. Kaikki psykologiset ja sosiologiset tutkimukset viittavat tähän.

Ankara, halveksuva, omistushaluinen ja omistavaa käyttäytymistä esittävä äiti on ehkä se pahin kirous, joka eniten tuhoaa nuoren naisen omakuvaa. Ei mikään muovinen mainoskuva. Näreen pitäisi olla huolissaan äitien sairaalloisesta korvikehalusta elää tyttärensä kautta manipulatiivisesti hyväksi käyttää tytärtään, silloin Närekin olisi todella avaamassa suurinta tabua kulttuurissamme.


Entä tämä feministien ajatus että pedofiliakin olisi vain sairas ja väkivaltainen kulttuurinen valinta?
Kuitenkin kaikki sosiologiset tutkimukset viittavat siihen että miehen biologinen vaistokompanssi suuntaa nuoriin ja hedelmällisiin naisiin aivan automaattisesti.

Nyt sitten sivistyksestä. Sivistykseen kuuluu mielestäni tietysti tietoisuus aikuisen ja lapsen erosta. Eli kypsä ja turvallisen lapsuuden saanut mies ymmärtää, kuinka suuri ero on aikuisella naisella ja keskenkasvuisella teinillä.

Kukaan psykiatrituttavani ei ole tavannut terveen lapsuuden omaavaa pedofiilia eli isän nyrkki tai äidin kielen ruoska on raiskannut miehen lapsena, jonka takia hänen seksuaalisuutensa on perversoitunut ja kohdistuu lapsiin. Ei mainonta tai kulttuuri sinänsä.

Raiskatuista tulee raiskaajia ilman nopeaa apua. Eli poliitikkomme ovat pedofiilien kasvattajia, koska psykiatrian ja psykologien rahoitus ja budjetointi esim nuorille on kahdeskymmenesosa todellisesta tarpeesta.

Ei kommentteja: