lauantaina, joulukuuta 02, 2006

Photoshop CS ohjelma ilmaiseksi - pariksi päiväksi

Perjantaina illalla on ladattavissa ilmaiseksi Photoshop CS 3 ohjelma täys-betaversiona eli toimii hyvin, jos toimii ja niinkauan kuin toimii - 2 pv ilman CS 2 serialia tai kräkkivä.

What's New in Adobe Photoshop CS3

Mac PPC/intel & Win XP/fidunvista.

http://labs.adobe.com/technologies/photoshopcs3/

http://labs.adobe.com/downloads/


Muistan kun Photari 3 ja muut layeriphotarit ilmestyivät ( siis se kymmenen vuotta vanha versio) niin se oli elämäni suurimpia hetkiä. Layerit vapauttivat kokeilemaan ja tuottamaan mukavia kuvaelämyksiä. Oh. Olin kehitellyt monimutkaisia säätöjä 2.5 -versiolle erilaisin aktivointialueiden talleennuksilla, jotta pystyin simuloimaan layer-toimintoja ennen layereita.

Ja sitten MikroPC lehti varasti heille tekemäni mukavasti suunnitellun ja duunaamani kansikuvan laajaan mainoskäyttöönsä eivätkä suostuneet maksamaan erillistä korvausta kuvasta, koska tykkäsivät siitä niin. Eikä minulla ollut varaa palkata lakimiestä oikeudenkäyntipelleilyyn (tämä oli ennen nykyistä tekijänoikeuslakia).

Kirottuja ihmisiä jotka varastavat luovaa pääomaa hyötyäkseen siitä taloudellisesti ja ovat siitä vielä röyhkeästi tyytyväisiä. Antavat niin paskoja fiiliksiä palkaksi hyvästä työtä ja luovuudesta.

Ei kommentteja: