sunnuntaina, elokuuta 13, 2006

Rehtorin piparkakku-ullakko - pedofiiliystävällinen maa

* + VIDEO asten hyväksikäyttö ja katolinen valtakulttuuri


Vuosi vankeutta.
Pikkutytön ikuisesta traumatisoimisesta. Rehtori lukitsee himonsa ullakolle kuin noita Hannun ja Kertun.

"Kun tytön isä etsi poliisin kanssa tytärtään, rehtori ei kertonut, että oppilas oli koulurakennuksessa. Lopulta ullakkohuoneen ovi murrettiin auki.
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1216226
Eteläkarjalainen 54-vuotias rehtori tuomittiin eilen vuodeksi ehdottomaan vankeuteen 12-vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä, vapaudenriistosta ja muista teoista. " - IS

Vuosi vankeutta.
Riittävä oikeustoimi?
Ennaltaehkäisevä?
* sekä uusin uutinen samaa kategoriaa::
"Lapsipornosta tuomittu jatkaa LASTENLÄÄKÄRINÄ
15.9.2006 Mies hoitaa muun muassa pedofilian uhreja."
Miksi oikeuslaitos yhä luulee että sosiopaatit parantuvat itsestään? Heidän älykkyytensä takia?
Ihminen, joka vie toisen ihmisen vapauden ja nauttii siitä, ei parane itsestään tai ehkä koskaan.
Miksi tuomari leikkii psykiatria? Kun Suomessa laki kuitenkin antaa tuomarille luvan määrätä sairas ja toisia ihmisiä uhkaava ihminen vankilamielisairaalaan kunnes psykiatri antaa luvan päästä normaalielämään. Eihän yhteiskunnallisessa asemassa olevaa miestä voida lähettää lääkärin armoille, sehän leimaisi miehen hulluksi.

Jos olet rehtori ja vangitset lapsen ullakolle, pääset tavallisten rikollisten seuraan.
Ilman mielentilatutkimusta.

Normaaliksi Rikolliseksi julistaminen on kuin kunniamerkki älykkäille sosiopaateille.
Psykopaatti on aina narsistisesti häiriintynyt, lapsena murskattu epäeheä persoona ja näkee aina tekonsa perustelemisen arvoiseksi. Toimii vain tunteittensa mukaan ja anta itselleen luvan mihin vain impullsien perusteella. Joskus laskelmoiden, joskus vain vihalla. Tarpeelliseksi teoksi. Sosipaatit ovat älykkäitä psykopaatteja, jotka osaavat suunnitella ja kontrolloida omaa psykopatiaansa. Hajonnutta persoonallisuuttaan. Sadistisesti, narsistinen persoonallisuushäiriö, muita hallitsevasti:

hurmaa, hajota ja hallitse.

Kognitiivinen psykologia on virallisen terapianäkemysten ohjaavan KELA:n mieleen terapian teoreettisena taustana. Kognitiivinen terapia on ns pikaterapiaa. Ihminen on sen mukaan vain omaksunut vääriä käyttäytymistapoja ja hänen täytyy oppia uusia tapoja nähdä itseään ja toteuttaa itseään. Siinä se. Jos rikollinen osaa puhua hienosti ja on arvostettu ammatiltaan, sosiaalisesti menestynyt, hänellä ei ole kognitiivisesti ajateltuna asiat huonosti.

Kognitiivinen teoria ihmisen psykologisesta eheydestä ei käsitä sosiopaatteja. Niitä ei ole olemassa. Teoriassa. Että hullut, toisten häpäisyn toteuttavat ennaltasuunnittelijat, sosiopaatit ovat vain Hichcockin keksintöä.

Mutta niin ei ole. Psykopatia ei ole erehdys. Se ei ole tilanteen luoma pakkotilanne. Kukaan ei pakottanut rehtoria vangitsemaan pikkutyttöä ullakolle. Hän halusi tehdä sen. Psykopaatit haluavat ulkoistaa tuskansa. Sitä voi kutsua pakkomielteeksi, mutta miksi ihmisiä vangitaan, jos rikokset toisen ihmisoikeuksia vastaan ovat pakkomielteitä.

Psykoanalyyttinen teoria näkee psykopatian lapsuudesta asti hajonneena persoonana, joka ei osaa samaistua toisiin ihmisiin mutta voi toimia äärettömän älykkäästi ja saattaa jopa kansakuntia sotaan suurilla visioilla.

Sosiopaatit eivät parane. Mutta heidät voidaan ajaa kasvotusten omien tekojensa seuraamusten kanssa ja ennen kaikkea oman lapsuutensa traumojen kanssa. Heille voidaan antaa kognitiivista terapiaa hyvän kansalaisen tavoista ja kiitoksen etsimisestä. Heille asetetaan peili ja samalla annetaan käteen hyvän kansalaisen kartta. Kuinka hakea hyväksyntää tuhoamalla muita ihmisiä. Jos psykopaatti tiedostaa tuhoavuutensa, hän voi tyytyä etsimään kiitosta ja kelpaavuutta yhteiskunnan pelisääntöjen mukaan.

Tämä on paradoksi.
Vaikka kognitiivinen psykologia ei teoriana käsitä psykopaatin kehitysprosessia, olemusta ja sadistista helpotuksen tarvetta, on kognitiivinen terapia ainoa terapia, joka auttaa psykopaattia hillitsemään itseään.
Pakkohoito kuulostaa keskiaikaiselta mutta psykopaatin mieli tottelee miljoonia vuosia varheisen liskoaivon impulsseja. Syö tai tule syödyksi. Käytä muita hyödyksi tai sinua käytetään hyödyksi.


Suomi on lapselle yksi väkivaltaisimmista maista elää.
Aikuiset, jotka saavat omaa helpotusta suorittaessaan väkivaltaista käyttäytymistä eivät ole kohdanneet omaa tuskaansa ja valehtelevat itselleen oman lapsuutensa kokemuksista. Jos haluaa ylläpitää vanhempiensa propagandaa väkivallan välttämättömyydestä, olla pakkokiitollinen ja kompulsiivisesti tarrautua mielikuviin "lapsuuden onnellisuudesta", ihminen vähättelee traumojensa tuskaista latausta. Sadismi on väkivallan ja avuttomuuden kierrättämistä, toisen heikkoudesta ja tuskasta nauttimista, avuttoman ja umpikujaan joutuvan lapsen roolin kierrättämistä omille lapsilleen.

Tämä piparkakkurehtori ei muutu mutta hänelle ei myöskään tarjota peiliä.
Tämä rehtori tulee toistamaan tekonsa.
Tuomarin avustuksella.
Koska tuomarille hän oli vain rikollinen, erehtynyt, liian pitkälle mennyt miesparka - eikä kompulsiivinen psykopaatti.

Olihan hän sentään rehtori.
Ei rehtoriksi ihan hullut pääse...

Pedofiili-viritteinen toiminta ei ole vakava rikos Suomessakaan. Sitä ei nähdä vielä toisen elämän tuhoamisyrityksenä.

1 kommentti:

tommi kirjoitti...

Kyllä 12-vuotias on älyllisesti enemmänkin aikuinen kuin lapsi. Muistelkaa nyt omaakin elämäänne joskus.