torstaina, syyskuuta 12, 2019

Mediasota Suomen historiaa vastaan - "pseudohistoria" ja museoviraston propaganda

* päivitetty ii          

Järkyttävä skandaali paljasti
 2017 että suomalainen "geenitutkimus" on ollut systemaattista valhetta ja suomenruotsalaisten ohjaamaa propagandaa kun kansainvälinen laaja FINNIC- NON-FINNIC Europe geenimetadata-tutkimus todisti että suomalaiset ovat ainutlaatuinen natiivilinja-rotu Euroopassa - koska suomalaisilla on vähän indogeenejä ym invaasioheimojen geenejä 7000-5000 v sitten tapahtuneista invaasioista koska suomalaisilla on ollut korkea organisoitunut kulttuuri pitämään oma identiteetti myös fyysisesti - ja siten suomalaisten alkuperäinen linja natiivieurooppalaisiin on luettavissa suomalaisista helposti FINNIC- NON-FINNIC -tutkimuksessa. 

Suomalainen "geenitutkimus" on siis valehdellut 20 vuotta että suomalaiset ovat vain sekakansaa, kuin "ranskalaisia" sekageenisoppana ja ettei "suomalaisuutta ja natiivilinjaa ole olemassa". Tämä on nyt todistettu hurjaksi propagandaksi ja geenitutkijat osana rikkaan suomenruotsalaisen eliitin organisaatioiden ohjaamaa jatkuvaa propagandaa.
  • Miksi näitä rahaeliitin hitmanejä, valetieteen tekijöitä,  ei ole erotettu verorahoilla tuetusta tutkimuksesta? Propagandasota tukee suoraan valetiedettä, valheita koskaan katumatta ja tunnustamatta ja tässä on räikeä esimerkki suomenruotsalaisten suomivihan jatkuvasta mediatykityksestä tieteen varjoissa:  FINNIC - NON-FINNIC metatutkimus tuhosi 100% valetieteen propagandan joka on luotu suomenruotsalaisen eliitinsatoja vuosia toistetun elitistisen "ihana kolonisaatio" -propagandaa tukemaan.   

Mediasota jatkuu puolustamassa museoviraston ja akateemisen hegemonian mielipuolista kolonisaatioylistystä, hegemonian historiatulkintaa. Tässä teille taas uusin suomenruotsalaisen eliitin jälkeenjääneitä historiavalheita puolustava ylimielinen puheenvuoro.

Poliittinen päämäärä on ylistää ikuisuuteen "Ruotsin" toimittamaa Vatikaanin hyökkäystä ja valloituskolonisaatiota suomenkieleisillä alueilla.

Ensinnäkin Lontoossa
suurin osa pohjoisen Euroopan kulttuurin professoreista opettaa avoimesti että tietysti "ViiKing'it" (
Ensimmäiset laivanrakentajat "Norjassa" olivat tietysti suomalaiset heimot ns pilkkanimellä "lappilaiset" käsitteenä imperialisti-roomalaisten/ranskalaisten pilkkaa suomalaisista - ennen Länsi-Rooman pakottamaa kolonisaatiokieltä "muinaisnorjaa" ja -kulttuuri-assimilaatiota pakotettuna prosessina. Viimeinen kolonisaatiosotavaihe tappoi Norjasta noin neljäsosan vanhojen tekstien mukaan. Norjan suomalainen heimoaluekaan ei alistunut taistelutta länsi-Roomalle - tätä ei opeteta yliopistoissa. Viron ja Liettuan ym taistelut ovat myös vanhoissa teksteissä tarkkaan kuvttuna, ehkä yli kolmasosa Viron alueen suomalaisista tapettiin. Tallinnan alkuperäinen nimi on Kaleva.

Suomessa jatkuu Vatikaanin lumous, jota perustellään idiootimaisella kirkkonostalgialla ja termeillä kuten "länsimaiset arvot".


 
  Lue uusin propagandanpuolustus sumuttamassa suurta yleisöä 2019, puolustamassa ruotsalaisten satoja vuosia vanhaa homeista propagandaa, "historiatulkintaa" ettei täällä ollut todellista organisoitua kulttuuria ja lukutaitoa (riimukirjoitus) "ennen Ruotsia ja Tanskaa": 

 "Pseudohistoria haastaa keskiajantutkimusta"  2019


            - Turun yliopisto Reima Välimäki  blogit.utu.fi utu


Tämä on ydinkohta missä massamedia valehtelee ja estää ihmisiä ymmärtämästä suomalaisen kulttuurin laajuuden: "Ruotsi" oli alunperin suomalainen. 

Ja Norja. Ja Tanska. Ja Saksa. Suomalaisten historia on eurooppalaisten natiivien historia. Kaikki paikannimet Ruotsissakin olivat suomalaisia minkä takia kuningas n 1520 antoi asetuksen että kartat on poltettava ja alkuperäisiä nimiä ei saa käyttää.  

Englantilainen kielitutkimus on myös painottunut avoimesti esittämään että Tanskassa oli suomenkielinen heimokulttuuri vielä v 300.

Ruotsin kieli ja kaikki "skandikielet" tiedetään selkeästi ihan kielen analyysillä latinan murteiksi Englantilaisessa akateemisesa maailmassa - Ne ovat vain latinan murteita, keinotekoisia kolonisaatiokieliä, joiden synty alkoi Rooman ja Vatikaanin kauppapaikoila joissa kiellettiin suomenkielen käyttö absoluuttisesti. Ei ole olemassa muinaisruotsia" tai "muinaissaksaa", on vain murrosvaihe jossa pakotettiin kielloilla, lahjomalla ja hyökkäyskolonisatiolla suomenkieli, originaali eurooppalainen suomenkieli.

Tässä on kuuma piste ja metodi propaganda-sensuurissa, median kulttuurisodassa: Suomessa kieltäydytään keskustelemasta ja viittaamasta englantilaiseen historiantutkimukseen jossa kumotaan "kristitty" ruotsalainen ja tanskalainen propaganda Suomen historiasta.


Rahaa riittää urallesi kun ylistät Vatikaanin luomaa Göötta-palkka-armeijan perustamaa "Ruotsia" sivistyksentuojaksi Suomessa. Massamedia ja museovirasto on sensuroinut pois keskustelusta ja viittauksista satoja uusia löytöjä ja tiedemiesten johtopäätöksiä pitäytyen ruotsalaisten propagandassa epä-älyllisesti.

RUNE tarkoittaa riimukirjoitusta ja on tietysti RUNO-sanasta.

Suomalaiset kirjoittivat riimukirjoitusta vielä 1500-l. Useat suomlaiset professorit tietävät tämän mutta massameda vakuuttaa meille että tuntematon keksitty hahmo "Agricola" toi kirjoituskielen vaikka inkvisiittorit ne nimenomaan tuhosivt suomalaisten kirjoitustaidon ja oman kirjoituskielen, omat ikivanhat aakkoset.


   1) Tässä LINKKINÄ lisäksi yksi törkeimpiä sensuurin kohteita:

 todiste että Rooma II Vatikaani aloitti ensimmäisen ristiretkensä suomalaisten "Ruotsiin" v 450. Näistä ristiretkistä on myös aikakirjoja Tanskan arkistoissa mutta kaikki sensuroitu Suomessa suomenruotsalaisten hallinnoimassa staattisessa hegemonianarratiivissa:

Ölandin saaren löytö; Rooman hyökkäyssotaa v 450 "etelä-Ruotsissa":
 

  • Remains at a Swedish fort tell a story of bloody Iron Age warfare
 https://arstechnica.com/science/2016/02/remains-at-iron-age-fort-tell-a-story-of-a-horrible-massacre/ 


Aikakirjoja mm. Gesta Danorum länsi-Rooman ja keisarien lahjomia "kristittyjen" joukkojen hyökkäyksistä. Huomaa suomalaiset sukunimet puolustautujilla: 

Suomalaisten heimojen puolustustaistelut länsi-Rooman  
"ristiretkiä" eli lahjottuja "ruhtinaita" vastaan alkoivat v 400: 

  • Saxo grammaticus kirjoitti laajan historian Gesta Danorum,

    jossa käsitellään mm. kveenien, suomalaisten ja kuronien taisteluja daanigootteja vastaan. Bråvallan taistelussa noin v.755 urheimmat s
    oturit olivat suomalaiset Arvakki ja Keklukari. Islantilainen Snorri Sturlason n.v. 1250 kirjoitti aina suomalaisista kunnioittavasti ja arvostavasti. Kveenisuomalaiset puolustivat perinteistä asumaaluettaan Finnvedenia daaneja vastaan. Taisteluja käytiin etelä-ruotsissa. noin v. 400-750 jkr.
  • Riimukivistä löytyy monen suomalaisen päällikön nimi. esim. Onnenpeow, Onela ja Othrere. Suomeksi kuningas Onnenpoika, Onnela ja Ohtaharjas.


 2) Tässä kaksi päivittyvää sivustoa, joissa jaan linkkejä, keskustelua ja päätelmiä uusista ja vanhoista löydöistä sekä historiateksteistä:
  • Suomen salattu historia - facebook ryhmä
https://www.facebook.com/groups/1482080471881390/


Ja linkkilista yhdellä sivulla
 

  • Suomen muinaishistoria on Euroopan historia 100 linkkiä 

       - NEWS Finnish ancient history archeology 2019 Finland 
https://finnsanity.blogspot.com/2016/06/suomen-muinaishistoria-on-euroopan.html

Voit tehdä päätelmiä yli sadasta artikkelista, uutisesta, löydostä ja historiatiedosta kuinka suomalainen kulttuuri on Euroopan ydinkulttuuri.


Museoviraston ym paljastunut törkeä toiminta myös suomalaisten miekkojen ja varsinkin kuuluisien Ulbrecht-miekkojen  tutkinnan estämisessä - 100 vuoden ajan - on jo pelkästään todiste rappeutuneesta propagandatehtävästä suomenruotsalaisen eliitin kulttuurikontrollin alla.
Kolonisaatio jatkuu - propaganda saa uusia muotoja ylistämään kolonisaatiota ja Rooman pakkouskontoa suomalaisten identiteettinä. 

Mitään johtopäätöksiä jalinjanmuutoksia ei tehdä julkisuudessa museoviraston valheiden ja ammattitaidottomuuden paljastuessa kuukausi kuukaudelta.

Tämä on epärationaalista mutta päämäärätietoista propagandatoimintaa massamedian "journalisteilta" ja hegemonia-yliopistoilta.

Keskeinen sensuuri yliopistoissa Eurooppalaisen historian juurista ja vanhoista teksteistä liittyy hyvin laajan pohjoisen Hyperborea-mytologian sensurointiin. Mm kreikkalainen Apollokultti selvästi vanhimmissa teksteissään todistaa että pohjois-Eurooppa on kreikkalaisen kulttuurin alkukoti ja rituaalien lähtökohta jopa niin konkreettisesti että hyperborealaiset papittaret toimittivat alunperin kaikki kreikkalaisten tärkeimmät rituaalit Kreikassa. Kaikki tärkeimmät rituaalipaikat ovat hyperborealaisten perustamia Kreikassa Kreikkalaisten kulttitekstien mukaan. Kreikassa on 4 hyperborealaisen hautaa ja säilyneissä kuvissa hyperborealaiset papittaret ovat Zeuksen ja Apollon kanssa osoituksena mielettömän tärkeästä merkityksestä.

Islantilaiset saagat on osoitettu nimissä erittäin luotettaviksi ja saagat ylistävät suomalaisia heimoja esikuvina sekä suomalaisia kuninkaita suuren kulttuurin jatkajina ja puolustajina, kaikkien europpalaisten kuningashuoneiden lähtökohtana.  Suomalaisten aseita kehutaan mm jousia teknologisesti ylivertaisiksi.

Myös Italiassa vanhimmat saagat puhuvat Pohjoisen kuninkaista - Italian valtion virastot ovat valitettavasti sensuroimassa tätä perinnetietoa joka löytyy vielä kylistä vanhojen muurien läheltä. Kymmenet lähteet puhuvat Pohjoisen Hyperboreasta kulttuurien alkuna ja suomalaisista pelätyimpänä kansana Euroopassa.

  • Game of Thrones perustuu  hyperborea-mytologiaan sitä käyttäen, muuntaen ja kärjistäen yhdistäen mm viikinkien mytologiaan joka pohjautuu suomalaisten mytologiaan
  • Esim THOR tulee sanasta Tursas, Ikutursas, ikuisen luonnonkierron symboli ja voimaeläin; Thorin vasara tulee Ikutursaan kahden voimaolennon kaksois-symboleista eikä siis ollut alunperin vasara lainkaan. 
  • HELL on Rooman Vatikaanin demonisoima nimike ja väärentää HELLAS nimen - Hels'inki oli alkuperäinen HELLAS, HELLA aurkinkokultin temppelialue. Kuuman auringon jumalattaren nimi tietysti lätkäistiin kuuman helvetin nimeksi. Hela- ja heil-sanat tulevat tietysti suomalaisesta Hella-kulttisanasta, joka kuvaa auringon alttaria ja elämän antajaa, aurinkoa. 

 
Suomalaisilla heimoilla oli ympäri "Eurooppaa" ikivanhoja kauppakaupunkeja mm Ranskassa ja Ukrainassa - tutkijat eivät muka ole kiinnostuneet näistä suomalaisen kulttuurin tutkimuksessa.


  • Ranskalainen kielitieteilijä d´Arbois de Jubainville tuli siihen tulokseen että ligurian kieli oli suomalais-ugrilaista kieltä. Roomalaiset miehittivät alueen 218-201 e.a.a.


Hyperborea-mytologia on kielletty ovelasti Suomessa mm vedoten tekopyhästi että siitä ei saa puhua "koska natsit olivat kiinnostuneita Hyperboreasta". Tämä peruste on köyhä metodi sensuurin taktiikkana.
  • 1800-l Oulun läheltä löydettiin kultainen kruunu. Se sulatettin ja myytiin Helsinkiin viranomaisten toimesta, jotta "kansa ei luulisi turhia" Suomen menneisyydestä ja kiistäisi kirkon opetusta kuinka ruotsalaiset "toivat sivistyksen" Suomeen. Kansallismuseolla on ehkä kuva tästä kruunusta mutta ei julkisuudessa. 

Ei pidä unohtaa että samat oikeistolaiset "kulttuurisuvut" jotka nyt ylläpitävät sensuuria ja kulttuurikontrollia ja huutaen julistavat ettei ole suomalaisuutta eikä saa olla, he olivat natsien ja Hitlerin kannattajia 20-40-luvuilla.

 Ihmisten tulisi vakavasti herätä suomalaisen eliitin varjoista kun Suomea ajetaan EU-liittovaltion suurvaltakunnan, talousdiktatuurin, ja suurarmeijan alle tuhoten demokratian ja tiedon - tuhoamalla ensin suomalaisten käsitys omasta identiteetistä ja kulttuurista.



  • "Scandinavians" are the earliest Europeans

                                                        -  November 19, 2014 

 


    Ölandissa esiinkaivetut länsi-roomalaisten sotilaiden jäänteet n v 450:






Tiesitkö, 


" Paavi pyysi 1232 vaiheessa Kalpaveljiä (Fratres Militiae Christi) Suomen piispan avuksi, muttemme tiedä, keitä vastaan.  
Emmekä tiedä, ehtivätkö he Suomeen, ennen kuin liettualaiset tuhosivat kalpaveljet Saulen taistelussa 1236, minkä jälkeen rippeet ja maat liitettiin Teutoniveljestöön eli Saksalaiseen ritarikuntaan (Ordo domus Sanctæ Mariæ Theutonicorum Hierosolimitanorum).
Birger-jaarli alisti Varsinais-Suomen ja Hämeen Ruotsille 1200-luvun puolimaissa (*hegemonia-historiantutkimuksen mukaan). Sen jälkeen tilaa ja mahdollisuutta ei oikein enää ole Saksalaisen ritarikunnan toimille Suomessa. Toki on väläytelty, että tietyille pyhimyksille omistetut kirkot saattaisivat liittyä saksalaisvaikutukseen, mutta sehän voi tulla jo ihan vaikka dominikaanien lähetystoiminnasta, ilman ritarikuntaa, joka oli vieras valtiollinen toimija ja jota Ruotsi ei siksi olisi tänne päästänyt."

  Siis:

Suomessa oli 1300-l ainakin kolme saksien verotuslinnaketta ja outoa on että yhä tätä sensuroidaan ammattilaisten historiakeskustelusta mediassa "kirkkohistoriasta". Kuten tuota Vatikaanin käskyä kalparitareille ja Tanskan toimintaa verottajana parissakin vaiheessa. Poliittinen motiivi kaikessa ohjatussa sensuurissa on selvää, ei haluta myöntää pakotettua Rooma II Vatikaanin raakaa verotus- kolonisaatiota ja pakkouskontoa kirkon todelliseksi elitistiseksi perinteeksi ja olemukseksi suomenkielisille alueille ja Ruotsia Vatikaanin terrorin jatkajana.



 HELLA

Tanskasta löytyneen aurinkokultin HELLA papitar, aurinkokiekko ja seksikäs minihame hedelmällisyys-kultin mukaisesti  - the Egtved Girl

 








Videot 

    Egtved Girl - dokumentit, toinen pisin


  • She was Finnish speaking because Finnish "Finno-ugric" is oldest and original native language in native Europe, original Finnic tribal culture, HELLA, HELLAS sun cult by Finnic cult heritage as original source for Egyptian and Greek cult "Apollo".  Apollo cult describes very carefully how Apollo is from Nordic Hyperborea and all priestess in Greek were from nordic Hyperborea .  Denmark and "Scandinavia" is now speaking only West Roman colonization language, poor version of latin.


 



  • Tanskalainen ensimmäinen isotooppitutkimus väitti että hän olisi kulkenut satoja kilometreja Euroopassa edestakaisin mutta nähtävästi lähiesen pellon lannoitteet hämäsivät tutkimusta - oli suomalaiseen tapaan kotiseuturakas eikä ehkä liikkunut muaalle mutta selvästi aurinkokultille tärkeä persoona. 










  Before





   Yleisdokumentti





xxx





























.

Ei kommentteja: