keskiviikkona, syyskuuta 04, 2019

Peliteoria ja Suomen mediahelvetti - massamedian tarkoitus



Miettikää välillä oikealla mediakritiikillä manipuloivaa strategiaa kuinka kylmä eliitti yht'äkkiä alkoikin "rakastaa" sopivasti valikoituja uhreja massamedian matrixissa naurettavan epäuskottavasti -- Miettikää prioriteetteja peliteorian avulla: mediapolitiikan tarkoitus hysterialla on kaikin tavoin estää kansalaisten poliittinen tietoisuus eliitin taloudellisesta terrorista ja militarismista massamedian avulla.
  •  Mitä massamedia nostaa eliitin mieliksi, miettikää tätä aina ensimmäiseksi, aina. 
Et ole humanisti jos et näe ohjaavaa strategiaa eliitin omistamassa massamediassa, eliitin omistamassa poliittisessa diskurssissa ja sen metodeja, taktisia rajaavia keinoja hysteria-suggestio-massamediassa;

   Harhautuksia, harhautuksia, harhautuksia.

Suunnitellusti, 5000 vuoden eliitin strategian mukaisesti.
Uhrikulttia nyt modernisti.






























  • CJ Hopkins -- If you want a vision of the future, don’t imagine “a boot stamping on a human face — for ever,” as Orwell suggested in 1984. Instead, imagine that human face staring mesmerized into the screen of some kind of nifty futuristic device on which every word, sound, and image has been algorithmically approved for consumption by the Defense Advanced Research Projects Agency (“DARPA”) .   [ 974 more words ]




Soroksen suuret varpaat   - Alkon kassalla





"HELSINGIN SANOMIEN TOIMITTAJA" vääristää päätoimittajien propagandamediassa:
HS:n toimittajan kanssa keskustellessaan unkarilainen ministeri EI SANONUT, että ”Suomesta, veljeskansasta, kyllä pidettäisiin Unkarissa hyvin paljon, jos me vain emme olisi puuttuneet heidän asioihinsa”, kuten toimittaja väittää.MINISTERIN SANOMAA:Ministeri sanoi, että ”Unkarissa hallitsee erittäin myönteinen kuva Suomesta, eikä siksi ole ymmärrettävää, miksi jotkut suomalaiset poliitikot yhtäkkiä alkoivat hyökkäämään Unkaria vastaan”.
HS.n SANOMAA
Suurlähetystön mukaan ei myöskään pidä paikkansa, että ministeri olisi ”myöntänyt naljailleensa juuri itsekin Suomen kustannuksella”.
MINISTERIN SANOMAA:Sen sijaan ministeri korosti keskinäisen kunnianosoituksen tärkeyttä jopa viisi kertaa keskustelun aikana.
HELSINGIN SANOMIEN SANOMAA:
HS on myös väärässä kirjoittaessaan, että ”ulkoministerin mielestä EU:lla sen paremmin kuin Suomella ei pitäisi olla mitään sanottavaa Unkarin demokraattisuudesta”.
MINISTERIN SANOMAA:Sen sijaan ministeri korosti, että keskustelun pitäisi perustua konkreettisiin asioihin eikä yleisiin havaintoihin tai mielikuviin.
Samalla myös pitäisi kunnioittaa sitä, että Unkarin kansalaiset ovat valinneet hallituksen selvällä enemmistöllä kolme kertaa peräkkäin vapaissa vaaleissa."


JACOBINMAG.COM
The Haitian Revolution sowed fear in the hearts of Cuba's slaveholding class










xxx

























.

Ei kommentteja: