sunnuntaina, syyskuuta 01, 2019

Suomalaiset marssivat itsetuhoon



  • Eliitin massamedia on luonut innon identiteettimarssiin jotta eliitin luokkasota saa nujertaa ihmiset kapitalismin voitomarssissa

Eliitin strategia on Rockefellerien johtamassa strategiassa
(Rockefellerit perustivat YK:n suojaamaan USA:n ja Lontoon & pankkiirien BIS Baselin imperialistisia sotia):

 prioriteettien ymmärtämisen tuhoaminen  ja vasemmiston sanaston kaappaaminen elitismin fantasiamaailman markkinoimiseen valevasemmiston avulla, sokeutumiseen eliitin terrorille valeidentiteettejä mainosmaaimassa lobaten. Eliittiin samaistuminen mediasodassa, hybridisodassa tuhoaa ihmisten taistelun  EU-NATO sotahulluja ja verottomia talousrikollisia vastaan. Hajota ja hallitse: valevasemmiston kymmenet feikkimuodot.   


Todellista tasa-arvon romahdusta eli elintason romahdusta puolella suomalaisilla ei tuoda esille eikä ihmisiä haluta marssimaan elintason ja veroprogression palauttamiseksi. 

Veroton eliitti juhlii nyt sateenkaarihysteriaa ja hiilidioksidiangstia. Kumpikin ovat suunniteltuja operaatioita Rockefellerien & Soroksen kulttuuriterrorissa aidon vasemmiston ajatusten väärentämisessä. 

Kurjuuden kauhujen lisääntymistä Suomessa ei nähdä värikkään massamedian harhautusten takia. Köyhyys ei ole ongelma koska massamedia luo illuusion että olet eliittiä kun samaistut eliittiin ja eliitin prioriteetteihin. Köyhyyttä kauhistellaan mutta sen puolesta ei nousta taistelemaan työväen 70-l tavoin eliittiä vastaan. 70-l kansa voitti 50000 lakon avulla - elintaso nousi ja vain sentakia suomenruotsalaisen  eliitin luoma ja ylläpitämä rasismi voitettiin Suomessa. 

Valehumanistit, valevihreät ja valevasemmisto ovat eliitin luomia kulisseja, joilla tuhotaan ihmisten itsesuojeluvaisto - eliitti on aina rakastanut sotaa, kaaosta, salaliittoja. Hysteria-Uskontoja. 

  Valemarssi, tyypillinen eliitin järjestämä lasten ristiretki itsetuhoon. 

Massamedia mainostaa monin keinoin ihmisten epäpoliittista totaalista alistumista eliitille -  "länsimaisille arvoille", hah - kaikkea kivaa identiteettihömppää ja viihdettä tarjotaan eliitin pyörittämän luokkasodan ymmärtämisen ja analyysin tilalle.
  • Marssilla mukana ex-piispa joka esti homojen vihkimisiä. What a show - Rinteen vierellä. Ex-piispa puhui piispanaikananaan "homojen puolesta" mutta esti laillisen vihkimisen. 


1989 ja 2008 laman jälkeen massamedia sai propagandallaan antamaan lisää valtaa niille jotka aiheuttivat laman, sodat ja jotka saivat lisää rahaa verotuksesta uuden keinottelukuplan luomiseksi, eliitin luokkasodassa elintaso vastaan. Kaaoksen ja sotatalouden ideologialle annettiin vain lisää valtaa, kapitalismin riemujuhla.

Ihmiset tosissaan harhautettuina uskovat että värikäs identiteettimarssi on nyt suurin vapausmarssi ja suurin tasa-arvon marssi - eivätkä halua ajatella köyhyyden kauhuja, orjatyöhön pakottamista orjapalkalla, romutetua terveydenhuoltoa hoidon kieltämisenä  ja mielenterveysongelmaisten totaalista hylkäämistä eduskunnan prioriteettiratkaisuissa sekä pakottamista kemikaaliseen turruttamiseen pakkolääkinnässä (hoito ja sosiaaliturva kielletään jos et niele suuryhtiöiden lobbaamia moni-sivuvaikutuspillereitä.


Valevasemmistokin on hyväksynyt nyt 70 miljardin asevarustelun CIA USA:n asekauppiaiden rikastamisessa ja venäjäviha-kauppasodan hysteriassa.

  •  Voitte olla varmoja että kun eliitti pitää kaappamansa rahat verottoman ja elintaso laskee, rasismi ja väkivalta nousee automaattisesti yhteiskunnassa.
     
  • Massamedian käsikirjoitettua hysteriaa aivan mitättömistä asiosita harhautuksena jotta prioriteetit unohdetaan ja kansa alistuu sotataloudelle. 

Eduskunnan valevasemmisto ja valevihreät tukevat nyt sotataloutta EU-natomaiden hyökkäyssotia ja uhoa, sotapankkeja, sotakapitalismia; EU rahoittaa nyt miljardeilla aseistettujen robottien kehitystä ja omaa suurarmeijaa - Saksan johdolla.

Siksi kiihkeä identititeettimarssi "vapaudeta", oman nautinnon valitsemisesta on törkeä vitsi. Sokea narsistinen vitsi sukupuolten kannalta maailman tasa-arvoisimmassa maassa.

  Pohjoismainen hyvinvointi ja tasa-arvo perustuu kansan taistelulle eliitin luokkasotaa vastaan, tasa-arvotaistelulle veroprogressiolla, tiukalle analyysille eliitin terroria vastaan. Nyt todellinen vallan analyysi on tuhottu massamedian hysterialla ja valetieteellä mm CO2 hysterialla. Pohjoismainen malli on tuhottu ja vale-tasa-arvoa markkinoidaan "marsseilla" ja hysterialla eliitin luomilla kulisseilla.

Tämä video ihmisille jotka ovat unohtaneet aidot marssit ihmisarvon puolesta,
jotka ovat unohtaneet työväen marssit, sillä nyt eliitin identiteettihysteria, eliitin hybridisota ihmisten älyn tuhoajana antaa eliitin tuhota elintasomme ja antaa maan, kaivokset ilmaiseksi myrkyttäville kapitalisteille ja väestönsiirrolle:














Göran Therborn

Syntynyt 1941
Ruotsalainen sosiologian professori emeritus
Suomeksi julkaistu aiemmin Maailma: aloittelijan opas ja Eriarvoisuus tappaa
Vieraili Suomessa Sosiologipäivillä maaliskuussa

 - Ruotsi on eriarvoistunut muuta Eurooppaa nopeammin. Sosiologi Göran Therbornin mukaan syynä ovat globaalin finanssikapitalismin ohella poliittiset päätökset verotuksesta ja julkisista palveluista...









"Uusi tauti leviää. Se ei ole enää hermostuneisuutta yhteiskunnallisten olojen ongelmista, vaan sairaus on potilaan oma syy, joka piilee hänen aivojensa sopukoissa. Ja mikä tärkeintä, sitä voidaan hoitaa uusilla lääkkeillä. 

Sosiaaliantropologi Vieda Skultans alkaa tutkia muutosta. Hän toteaa, että samaan aikaan tapahtui kaksi merkittävää muutosta. Ensinnäkin kansainvälinen, WHO:n kehittämä tautiluokitus käännettiin latviaksi. Toiseksi lääkeyritykset alkoivat järjestää maassa konferensseja, joissa psykiatreille ja perhelääkäreille kerrottiin uusista diagnoosiryhmistä. 
Sama tapahtui Argentiinassa, kun maan talous vuonna 1999 lähti syöksykierteeseen. Argentiinan sekasortoon ja ihmisten ahdinkoon pyrkivät vaikuttamaan sekä paikallinen lääkeyritys Gador että yhdysvaltalainen maailmanlaajuinen lääkeyhtiö Eli Lilly and Company. Kumpikin ymmärsi, että kansalaisten stressaantuneisuus oli oivallinen mahdollisuus kasvattaa markkinoita.
Samoihin aikoihin myös USA:ssa alettiin suhtautua mielen ongelmiin teknis- ja biologialähtöisesti. Psyykkiset ongelmat lääketieteellistettiin ja alettiin selittää aivokemialla.


Markkinataloudessa surukin on lääketieteellistetty sairaudeksi.












  • Sosiaalialan työntekijöiden suita tukitaan, ja se on suuri ongelma   HS

- Sosiaalialan asiakkaita ovat vanhukset, vammaiset ja lastensuojelua tarvitsevat nuoret, siis ne, joiden ääntä julkisessa keskustelussa harvoin kuullaan. Jos heidän palveluissaan on pulmia, työntekijöiden on saatava puhua asiasta. https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006054600.html







  • Nuorten miesten yleisin kuolinsyy on itsemurha Suomessa - suomalaisten nuorten naisten itsemurhaosuus % on länsimaiden suurin


  • Suomessa kuollaan hoitovirheisiin, turvallisuuskulttuuri laahaa

- Terveydenhuoltomme laatu on puhututtanut jo pitkään. Suomessa 1700 hoitovirhekuolemaa vuodessa. Tämä on kolminkertainen määrä siihen verrattuna, mitä kuolee maantieliikenteessä. 






  • Pride-chef dömd för våldtäkt mot barn – tas ur tjänst 

 https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0EK5Ko/pride-chef-domd-for-valdtakt-mot-barn--tas-ur-tjanst 




The guilty verdict for  sect rapist Keith Raniere is the start of a mass justice process…




THESTRANGER.COM
By refusing to criticize Islam, Haider says Western liberals are ceding moral authority to the right.

























.

Ei kommentteja: