perjantaina, kesäkuuta 21, 2019

Oikeistolainen SDP harhauttamassa rahaeliitin vallan puolesta - valevasemmisto ja ilmastopropaganda

Propaganda aseena yhteiskuntaa vastaan

  •  Rinne: "Ilmasto on Suomen hallituksen ykkösasia"

Tämä on sitä operatiivista valevasemmistoa, CIA:n luomaa valevasemmistoa Suomessakin johon on toimijat poimittu tarkkaan ahneutensa ja moraalittomuutensa perusteella. Joko uskotte?

  Harhautuksilla suojellaan eliitin kapitalismia ja militarismia.

Suomi ei pysty vaikuttamaan ollenkaan maailman ilmastoon eikä olematon co2-efekti missään tapauksessa säätele ilmaston lämpötilaa lainkaan - ja näin eliitin suunnittelemalla valehysterialla ja valetieteellä sekä väestönsiirrolla, valepakolaisilla estetään palaaminen edistykselliseen pohjoismaiseen malliin, näin "ilmastopuheella" vaaditaan köyhien köyhdyttämistä - samalla kun irvokkaasti Li Andersson rakentaa rikkaan sukunsa maille uutta mökkiä vaatien samalla köyhiltä autoja ja mökkejä pois. Hallituksen köyhyystutkija-ministerillä on avioliitto antivihreän öljykeinottelijan kanssa ja sitten mystinen 500000 e laina jota tavallinen ihminen ei saa muuta kuin toimimalla eliitin hyvä veli salaliitoissa mukana.

 Eliitti pysyy verottomana ja itsetuhoisaa kauppasotaa vaativana näiden harhautusten ansiosta 



ja CIA:n vaatima venäjäviha jatkaa äärioikeistolaista sotataloutta, huippuvaarallista sala-natottamista ja poliittisen kekustelun kieltämistä hyvinvointivaltiostaa - samalla kun Suomi on mukana hyökkäyssodissa Malilla, Afganistanissa, Irakin kolonisaatiovalloituksessa ja ehkä parissakymmenessä muussa salaisessa CIA Africom-sodassa.  Suomi imperialismin rattaana europuolueiden toimesta.

Suomalaisen yhteiskunnan romutus 35 vuotta on tähdännyt nimenomaan eliitin terroriin eli verottomuuteen ja militarismiin. Kapitalismi on sotataloutta, eliitin diktatuuria, demokratian positamista, rahaeliitin valtaa pohjoismaista mallia ja veroprogressiota halveksien. Suomi ja pohjoismaat olivat maailman tehokkaimmat taloudet tehokkaimmilla hyvinvoinnin ihmisillä veroprogression, markan, säännösteltyjen rajojen ja valtionyhtiöiden ansiosta.

  Nyt elintaso laskee, laskee, laskee ja eliitit riemuitsee.


https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/1827469-sdp-hakeutui-cian-rahahanalle-jo-1949


II

Eliitin verottomuus eli veronkierto on nyt 50 miljardia joka vuosi. Tämä ei ole demokratiaa, eliitti ei suorita yhteiskuntavastuutaan vaan köyhät työläiset maksavat uskomatonta verotaakkaa 70% tuloista veroihin - ja nyt valevasemmiston hallitus on jatkamassa yli 70 miljardin euron asevarustelua sillä CIA-geopolitiikka haluaa uusia sotia ja provokaatioita. Suomesta tehdään seuraava Ukraina, kaivoksetkin lahjoitetaan ilmaiseksi ja Euroopan suurin ympäritstökatastrofi oli vihren puolueen ministerin siunaama Kataisen hallituksessa



Ideologista sotaa humanismia ja pohjoismaisen mallin hyvinvointia vastaan kapitalistien kaappauksessa.

Lopeta sokeus jos olet kannattanut valevasemmistoa ja natomaiden talouskaaosta, EU:ta. EU on lähtenyt nyt rahoittaman asekehitystä, AI robottilentokoneita ja valtioiden yläpuolella olevaa suurarmeijaa. Tätäkö sinulle luvattiin EU:sta? Talouskaaosta ja Kreikan tuhoamista, diktatuurin etenemistä, valetiedettä, eliitin verovapauden lisämistä? 


III

Rinne otti avoimesti kokkarien kielenkäytön pöydälle ja syyttää työttömiä chillailusta - samaan aikaan kun orjatyö sallitaan mitättömillä palkoilla ja ilman elantoa antavaa työsopimusta. 


Voidaanko kuitenkin sanoa että verottomat chillailee parhaiten? Eikö ole filosofisesti perusteltua, rahaeliitti chillailee eniten koska kiertää vastuuta eniten - vain työläiset maksavat veroa. Eliitti on tuhonnut hyvinvointivaltion - ja valevasemmisto tukee sitä.

 
   






Mikko Majander: Demokratiaa dollareilla – SDP ja puoluerahoitus pulataloudessa 1945 – 1954. Otava 2007, sivuja 348.Valtiotieteen tohtori Mikko Majander aloittaa uuden tutkimuksensa lainaamalla Väinö Tannerin Messuhallissa 30.11. 1952 pitämää puhetta eräänlaisena mottona: ”Puolueemme puhtaassa vaatteessa pieninkin tahra näkyy räikeän suurena ja sen vuoksi luottamushenkilöiden moraalin on oltava kaiken epäilyksen yläpuolella.” Majanderin kirjaa ei tarvitse lukea kovinkaan pitkään kun ymmärtää millaisen vitsin Tanner tuli murjaisseeksi.




.


SDP vasemmisto vasemmistoliitto vihreät keskusta ilmastonmuutos hallitus eduskunta 2019 2020 2030 ilmastopakolaiset pakolaiset väestönsiirto terrorismi media massamedia helsingin sanomat yle uutiset astudio a studio suomen kuvalehti Suomi demokratia talouspolitiikka talouspakotteet usa trump merkel eu liittovaltio armeija imerialismi kapitalismi hyvinvointivaltio uutiset .

1 kommentti:

o k kirjoitti...

Hei Arhi, joko olet lukenut viimeisimmän uutisen koskien Levänluhtaa?

https://imgur.com/a/Ge8I4bS