sunnuntaina, heinäkuuta 07, 2019

Eliitin vanhat keinot: vihapuhe-syytökset = kirkkolaki, pakkouskonto, väestönsiirto - "ilmastonmuutos"!

  Haloo! Moderni ihminen?

Tämä pakkouskonto Suomessa terrorilakeineen - lapsille pakkouskontoa ja jumalanpilkka-lakina, kirkkolakina - on yhä eliitille tärkeää feodalistista kirkkovaltaa uudelleen naamioituna VIHAPUHE-hysteriaksi (sensuuri-valta).  

Nyt eliitille myös muslimien ja lestadiolaisten avulla hysteriavaltaa ja jumalanpilkkajahtia, nyt uusittua raivokasta "vihapuhe"-jahtia mediassa ja tuhoavaa väestönsiirtoa, "uskonnollisuutta" ylistäen, kritiikkiä kieltääkseen - perustuslakia vastaan. Eliitti osaa harhauttaa uskonnolla mitä taidokkaimmin.

Suomessakin rikotaan törkeästi perustuslakia ja niin valtio on yhä sidottu uskontovaltaan, kirkkoon lailla - kirkkovaltio verotusoikeudella valtion pakotoimenpiteiden avulla -  eliitin vanhoihin hysteriakeinoihin sidottuna lailla. Siksi oikeistoeliitti pystyy väärentämään laajasti historiaa massamediassa ja kouluissa - kun oikeiston mentaalisia kulisseja pidetään pystyssä verovaroin ja lakiasetuksin. Valtionkirkko on tärkeä osa eliitin metodista kulissikoneistoa jolla eliitin terrori ihmisyyttä vastaan peitetään pois historiasta; "olemme kaikki yhtä syntisiä..."  Emme ole.

   Moderni yhteiskunta? Not.

Pakkouskonto ja sensuuri ovat kansaa epäpolitisoiva laaja, jatkuva strategia - eliitin poliittinen ase pitämään kansa epäpoliittisina alamaisina ja unessa.

  Vapaa-ajattelijat ja valevasemmisto ovat porvareina antautuneet eliitin ideologialle ja pappiskultti-vaatimuksille eivätkä enää aja kirkon eroa valtiosta. Toivo kirkon muuttumisesta on harhaa: Suomen evlut valtionkirkko kirkko on palauttanut kymmeniä Vatikaanin teologisia käskyjä papeilleen mm ehtoollisusko on nyt Rooma Vatikaanin mukaista eli ehtoollisviini muuttuu pysyvästi jeesuksen vereksi magiauskon mukaisesti. Naispappeja kirkko ei hyväksynyt vaan puolueet pakottivat verotuksenmenetyksellä uhkailemalla kirkon ottamaan naispapit joten mitään sisäistä muutosta kirkossa ei ole tapahtunut.
  • Katainen pakotti suomalaiset uuden laittoman pakko-kirkkoveron alle - kaikkien yleisestä verotuksesta annetaan nyt yli 100 miljoonaa joka vuosi valtionkirkolle

Siksi Sipilä nousi, pappiskultin ja kirkkovaltion elitismin valtakoneistolla. 

Siksi oikeisto yhä valehtelee mm talvisodasta viattomana sotana kirkon avulla - vaikka Suomen eliitti oli sitoutunut natsien hyökkäyssotasuunnitelmiin ostamalla valtavasti hyökkäysaseita. Suomi käytti eniten budjetistaan sotavarusteluun hyökkäysaseisiin Euroopassa prosentuaalisesti ennen sotaa.

Valtionkirkko on tärkein ja vanhin suggestiokeino vastustamattoman hierarkiasuggestion luomiseksi. Herarkiaharha valtana. Että alamaiset uskovat että "eliitti" on tehnyt sopimuksen jumalan kanssa ja että jumala siunaa jumalaa markkinoivaa eliittiä. Suurin ja pahin suggestio - että eliitti uskoisi jumalaan ja hyvyyteen samalla kun varastaa verottomana työläisten tuottaman työn arvon sekä luo velalla uskomattoman röyhkeän keinottelukoneiston, pörssin -- ja veroton eliitti jättää velan työläisille.
  • Nyt läntiset pedofiilien salaliitot ovat paljastumassa Trumpin ansiosta, Suomessa  valtionkirkot yhä suojelevat pedofiilejä eivätkä paljasta edes kuolleiden pedofiilien mennyttä toimintaa kirkkokuntien ja eliitin tukemana. 

Älkää nyt järkevät ihmiset itkekö hullun oikeistolaisen kirkon puolesta. Katsokaa kuinka kieroin eliitti ihailee kirkkoa ja sen suggestiokeinoja. Tämä vetoomus alla jumalanpilkkalain poistamisesta tulisi olla koko kirkkolain ja verotusoikeuksien poistaminen heti 100%.

Nähkää feodalismi ja eliitin luokkasota väestönsiirtovaatimuksineen keskiaikaiseen tyyliin - se on voimissaan.  Miten ihmiset unohtavat että kirkot ovat aina tukeneet fasisteja, natseja,  sotilasvallankaappauksia ja fasistihallituksia eli eliittiä keskiaikaisilla keinoilla.



      Allekirjoita edes tämä :

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/4429




Kulisseja - turvaamaan eliitin mielivaltaa:





bakomkulissernabiz.wordpress.com
Posted on July 4, 2019 by Mike Walsh Efter flera dagar av hemliga…




unz.com
  • “The purpose of a military conquest is to take control of foreign economies, to take control of their land and impose tribute. The genius of the World Bank was to recognize that it’s not necessary to occupy a country in order to impose tribute, or to take over its industry, agriculture and land....











 



#kirkko #uskonto #vihapuhe #sananvapaus #demokratia #elitismi #sipilä #hallitus #oikeisto #hierarkia #eu

Ei kommentteja: