lauantaina, helmikuuta 03, 2018

Jatkosota oli Saksan hyökkäyssotaa

* päivitys 2016 iii


Aivan, tätä ei ole sinulle kerrottu kuten ei satoja muita sensuroituja oikeiston toimia historiasta. • Soitettiinko talvisodan alkusoitto jo vuonna 1919?
  – iso brittiosasto hyökkäsi Kannakselta Neuvosto-Venäjän kimppuun  - YLE
      Eliitti sotahulluna
 - Suomi hyökkäyssodassa Neuvostoliiton uhkana 1919:
 Suomi salli brittien meri- ja ilmavoimien perustaa Viipurin eteläpuolelle Koiviston niemelle sotilastukikohdan, jonne sijoitettiin tuhansia brittisotilaita.

Suomen osallisuus Leningradin piiritykseen 2. maailmansodassa herättää yhä ristiriitaisia tunteita suomalaisissa. Asiantuntijoiden mukaan Suomen joukot olivat…
YLE.FI|HENKILÖLTÄ MARJA MANNINEN 8 2016
Suomalaiset ja ruotsalaiset toimittivat ammuksia Norjasta ja Ruotsista natseille. Aktiivisesti.
 • SK: Mannerheim ja Göring puhuivat Euroopan tulevasta sodasta jo syyskuussa  1935  

"Viimeinen naula ajopuuteorian arkkuun"
Risto Uljas
3 hrs
Suomi joutui kesällä 1941 Neuvostoliiton yllätyshyökkäyksen uhriksi ja ajautui sen seurauksena erillissotaan irrallaan natsi-Saksan pyrkimyksistä ja sotatoimista.
Vaikka vakavasti otettava historiantutkimus on upottanut tämän teorian jo vuosia sitten, jonkin sortin trollit näkyvät sitä levittävän edelleen. Kannattanee siis palauttaa mieliin, kuinka ns. jatkosota todella alkoi. Sitä valottaa mielenkiintoisesti mm. saksalainen kenraali Waldemar Erfurth vuoden 1941 päiväkirjassaan, joka ilmestyi suomeksi vasta viime syksynä VTT, eversti Pekka Visurin kääntämänä.
 • Erfurth, joka toimi natsi-Saksan sodanjohdon yhdysupseerina - käytännössä valvojana - Mannerheimin päämajassa koko ns. jatkosodan ajan, saapui Helsinkiin 13. kesäkuuta 1941. Tuolloin hän ilmoitti, että suurhyökkäys NL:oon - operaatio Barbarossa - alkaa 10 päivän kuluttua, ja vahvisti suomalaisjoukkojen tehtävät.
Kuten sotilasviranomaisten kesken oli sovittu, Suomi mobilisoi armeijansa ja siirsi sen hyökkäysasemiin. Operaatiossa suomalaisilla oli kaksi päätehtävää: päävoimien hyökkäys Syvärille Itä-Karjalaan sekä operointi saksalaisten tukena Pohjois-Suomessa. Tätä varten koko Pohjois-Suomi Oulua myöten luovutettiin natsi-Saksan sotilashallintoalueeksi ja kenraali Siilasvuon johtama Suomen 3. armeijakunta - noin 30 000 miestä - alistettiin natsi-Saksan komentoon. Rovaniemen ympäristöön oli jo keskitetty vahvat saksalaisjoukot, jotka lähtivät marssimaan kohti Sallaa.
Suurhyökkäyksen alla natsi-Saksan laivaston aluksia saapui Suomen aluevesille ja ne miinoittivat yhdessä Suomen laivaston kanssa Leningradin edustan ja Suomenlahden etelärannikkoa. Utin ja Malmin lentokentille saapui Saksan pommikoneita, ja Suomen ilmavoimien koneisiin maalattiin natsi-Saksan itärintaman tunnukset.
Ja varhain 22. kesäkuuta natsi-Saksan pommikoneet hyökkäsivät syvälle NL:oon koko itärintaman leveydeltä, ensi aallossa myös Suomen ilmatilan ja lentokenttien kautta. Juhannusaamuna kuultiin sitten radiosta Hitlerin sodanjulistus, jossa Johtaja totesi suuren idänretken alkaneen ja suomalaisten taistelevan liitossa (im Bunde) saksalaisten aseveljiensä kanssa.
Saksalaisten hyväksymän suunnitelman mukaan suomalaisjoukot kuitenkin ylittäisivät itärajan vasta sen jälkeen kun Neuvostoliitto olisi aloittanut omat sotatoimensa, kuitenkin viimeistään kuuden päivän kuluttua operaatio Barbarossan alkamisesta (Hentilä 2006). Tämä viivytys tarvittiin sen peitetarinan tueksi, että Suomi joutui NL:n hyökkäyksen kohteeksi. Kun NL reagoi odotetusti pommittamalla natsi-Saksan hyökkäyksen tukialueita, mm. 25. kesäkuuta suomalaiskohteita, aloittivat suomalaisjoukot oman hyökkäyksensä tiivinä osana natsi-Saksan itärintamaa.
Erfurthin muistiinpanot vahvistavat, että yhteisten sotilasoperaatioiden suunnittelu oli aloitettu jo kevättalvella 1941. Sotilasesikuntien neuvottelut sotatoimien koordinoimisesta alkoivat toukokuussa ja niitä käytiin salassa niin Salzburgissa kuin Helsingissäkin. Saksalaisten kanssa keskusteltiin myös Itä-Karjalan ja Kuolan niemimaan liittämisestä Suomeen. Leningrad oli saksalaisten määrä tuhota ja luovuttaa sen jälkeen mahdollisesti Suomen hallintaan.
Visuri: "Kaikista tärkeistä operatiivisista ja strategisista seikoista neuvoteltiin koko ajan tiiviisti. Joukot taistelivat limittäin ja lomittain yhteisissä sotatoimissa ja niitä vaihdeltiinkin jatkuvasti. Kysymys ei ollut Suomen ja Saksan rinnakkain sotimisesta, vaan yhdessä sotimisesta. Tämä on se kuva, jonka Erfurthin päiväkirja antaa aivan yksiselitteisesti.”
Visurin mukaan kenraali Erfurtin päiväkirja lyö viimeisen naulan Suomen erillissotamyytin arkkuun.
Mannerheim kuunteluoppilaana. Operaatiopäällikkö Jodl selvittää sotasuunnitelmia natsi-Saksan päämajassa heinäkuussa 1942. Pöydän äärellä Hitler sekä saksalaisia ja suomalaisia upseereita. (SA-kuva)


Siis

Ruotsalaistutkija:

Suomi vääristelee sotahistoriaansa

 •  Ruotsalaistutkija Henrik Arnstadin mukaan Suomen ulkoministeriö yrittää peitellä totuutta keskitysleireistä ja liitosta natsi-Saksan kanssa. Arnstad:in mielestä koko ulkoministeriön olisi parasta osallistua historian peruskurssille 

        I


Suomalaisetkin tutkijat pääsevät vihdoin irti oikeiston ja armeijan sensuurin ja äärioikeistolaisen propagandan muovikelmusta:  

- Hentilän mukaan Suomi oli ”käytännössä, de facto, liittolainen”.   - Mtv3


Historiantutkijoiden keskuudessa nykyisin varsin yleistä näkemystä poliittisen historian professori Seppo Hentilä perustelee muun muassa maiden sotilasjohdon läheisellä kanssakäymisellä.

Valtionkirkon, YLE:n ja Mannerheimin puheet pyhästä sodasta ja rotusodasta myötäilivät myös täydellisesti totaalista ideologista liittoutuneisuutta ja maailmanvalloitusta.   
 -- kuvan numerot ovat artikkelin gallupin kansalaisten mielipiteitä --
 
 • Tämä kuvakin on ollut yksi niistä median vapaaehtoisesti sensuroimista kuvista jotta eliitin illuusio talvisodan hengestä pitäisi oikeiston väärentämän historian kulissia pystyssä.  Pyhä sota.  II

Iltapäivälehdet ovat juuri nyt paisutelleet jatkosodan nostalgiaa "torjuntavoittona" -- eivätkä kerro lukijoille, kuinka Suomi liittyi 100% Saksan hyökkäyssotaan aloittamalla "jatkosodan" hyökkäämällä Neuvostoliittoon omalta maaperältään 100 natsi-pommituskoneen avulla.  Ryti keksi ylpeänä jatkosota-termin jo talvisodan aikana neuvotellessaan laajempaa liittoa Saksan kanssa Saksan hyökkäyssodan laajentamiseksi ja Germania-unelman toteuttamiseksi.
   
 
Englannin sotahistorian tutkijoista ylivoimainen ja arvovaltainen enemmistö pitää talvisotaa turhana ja vain eliitin ideologisena sotana, saksalaismielisenä sotana:  suomalaisen oikeistoeliitin natsi-intoiluna aggressiivisesta Germania-lebensraumista, resurssien ryöstämisestä ja suur-Suomesta eliitin ihaileman rotuopin kanssa miksattuna ("veriveljeys")  - ilman Suomen kansalaisten etua  ajattelevaa ja Saksan hyökkäyssodasta irrottautuvaa itsenäistä geopolitiikkaa.   
   

 • Stalinilla ei ollut mitään aikomusta hyökätä Suomeen (engl.tutkijoidenkaan mukaan)  ja vaarantaa siten polittisesti resurssejaan sekä suhteitaan Englantiin ja Amerikkaan (aseita ja ruokaa toimittaviin) sekä tuhlata energiaa. Jos Suomi sanoutuisi irti Saksan maailmanvalloitussodasta ja Saksan sotaisasta Euroopan Unionista. Stalin ihaili suomalaisia työläisiä  eikä ideologisestikaan nähnyt mitään tarvetta sotkea työläisten poliittista vapautumista Suomessa. Siksi se outo ensimmäinen Neuvostoliiton kompania talvisodan aluksi, jossa oli enimmäkseen torvisoittokuntaa koska Stalin todella uskoi, että työläiset eivät lähde saksamielisen eliitin sotaan Saksan puolesta.   

Mutta Suomi ei sanoutunut irti Saksasta - äärioikeistolaisen ministeri Erkon toimiessa vastoin hallituksen toimeksiantoa  Molotovin luona ja puolustaessaan Saksan sotapolitiikkaa ja valloitustoimia. 

Kysykää:

Miksi hallituspuolueet ja teollisuuseliitti valitsivat ulkoministeriksi saksamielisen, yleisen tunnetusti 20 vuotta äärioikeistolaisten salaliitoissa ja kabineteissa liikkuvan, sotaan uskova Erkon?  Talvisotaa kutsuttiinkin "Erkon sodaksi" asiaatuntevien diplomaattien, eliitin ja tiedostavan intellektuaalien piirissä.

Talvisota oli Saksan puolesta Suomen aloittama sota. Ruotsin ja suomenruotsalaisen rahaleiitin lobbaamana: sitoutuminen natsi-Saksaan Venäjää vastaan.

Suomi ei irtaantunut Saksan aloittamasta rotuopista, hyökkäyssuunnitelmien lebensraum-ideologiasta ja suursota-ajattelusta - edes Englannin mieliksi ja Neuvostoliiton suojaksi saadakseen Neuvostoliitolta ja Amerikalta materiaaliapua 

 • --"Silloinen puolustusministeri Niukkanen on kyllin rehellinen tunnustaakseen, että Suomen talvisota Neuvostoliittoa vastaan palveli Hitler-Saksan hyökkäyspolitiikan etuja. Hän huomauttaa, että Saksan taholta "kehotettiin Ruotsia antamaan Suomelle kaikkea mahdollista apua"
http://www.kolumbus.fi/r.katajaranta/talvisota.html   III

    

 
Nato-uhoa markkinoidaan nyt taas historian väärentämisellä iltapäivälehtien ja Hesarin väärennetyn sotanostalgian vyöryssä. Pillit ja urut vinkuvat pyhää sotaa valtamediassa ja hailevaa nostalgiaa Hitlerin sotakumppanina "suurhyökkäyksessä". 

 Jatkosodan ja natsikumppanuuden esteettisellä sota-nostalgialla Natoon eliitin uusien salaliittojen ja vallankaappauksen hurmiossa? Demokratiaa, geopolitiikan stabiliteettia, Suomen hyötyjä ja faktoja vastaan. Mannerheim lupasi Ranskalle jo 1919 vallata Pietarin hinnalla millä hyvänsä mutta suominatsit joutuivat silloin tyytymään silloin tekemään vain joukkomurhia neuvostoliiton Karjalassa Mannerheimin siunauksella.
   
Eliitin historiatulkinnat ja eliitin vallantavoittelu syötettynä taas kansalle nostalgiana veriveljeydestä, "pakon sanelemasta tilanteesta" - kuinka hauskaa olikaan olla mukana viime Saksan  kauppasodassa. Kuinka kansa on aivopesty oikeistoeliitin historian väärentämiseen: oikeiston koko imago on sen fasistisen menneisyyden peittelyssä ja kansan kosiskelussa "talvisodan" ja "suurtaistelun" hengestä vetoamalla hyökkäyssodassa uhrattujen suomalaisten "rohkeuteen" eli alamaisuuteen eliitin sodissa.  

 • Kouluissamme opetettiin 20-30-luvulla oikeistoeliitin rotuoppia lapsille yhtenä saksalaistavan fasismin nostamisen ja rotuoppi-suur-Suomen "luomisen" operaatioista. Turussakin kehitettiin sotarikoksena Saksan sukellusveneteknologia vastoin Versaillesin rauhansopimusta armeijan, insinöörien ja natsien salaisella yhteistyöllä.     iii b)

 
Tapaus Mannerheim.

Sotarikollista ylistetään sankarina vaikka vasta nyt tutkijat pitkän epäammatillisen poliittisen sensuurin myuöntävät ettäm Mannerheim oli homo ja sekoilija.


Keskisarjalla näyttää haastattelusta päätellen olevan vakaumus Mannerheimin sankaruudesta. Huolimatta siitä, että Mannerheim oli kiusannut pikkuveljiään, ollut väkivaltainen koulussa ja erotettu sieltä sekä myöhemmin kadettikoulusta eikä myöhemminkään mitkään sopimukset ja säännökset näyttäneen koskevan häntä, Keskisarja luonnehtii häntä sankariksi.  
Kuvaan kirjassani Lahtari, Punikki ja Teurastaja; marsalkka Mannerheim, Kullervo Manner ja Ratko Mladic historian henkilöinä Mannerheimin päinvastoin täysin omapäisenä omia tavoitteitaan ajavana sotarikollisena, joka panetutti toisiajattelijat Suomessa vankilaan ja joka perusti venäläisille siviileille kuolemanleireja Itä-Karjalassa.

Mannerheim johdatti suppean sotakabinetin avulla suomalaiset uskomaan hänen viittoittamaansa tiehen. Kestääkseen sodan aiheuttamat järkyttävät ihmisuhrit ja maaperän menetykset Mannerheim oli nostettava sankariksi koska mikään kansakunta ei kestäisi katsoa totuutta silmiin katastrofin hetkellä. 
On vastuutonta, että suomalaiset on propagandan avulla johdatettu uskomaan Mannerheimiin sankarina vielä 100 vuoden jälkeenkin.

    IV


      Tapaus Ruotsi.


Ruotsikin oli Saksan 100% liittolainen.

   
1)
Ruotsi kuljetti satoja kertoja rauteteillä natseja Norjaan sotimaan vastoin Versaillesin sopimusta eli Ruotsi oli Versailesin määritelmän mukaan Saksan kumppani ja tulisi kohdella Saksan kumppanina ilman puolueettoman maan oikeuksia sotatilanteessa.   
 
2)
Ruotsi antoi natsien lentokoneiden lennellä ja laskeutua vahngoittuneena Ruotsiin pidättämättä lentäjiä - vastoin Versaillesin sopimusta. Ruotsi jopa vielä 1989 (!) piti aidattujen alueiden takana natsien pudonneita ja koskemattomia lentokoneita kuin niitä ei olisi olemassa vaikka auttoi lentäjät pakoon 
   
3)
Ruotsi teki aseita natseille ruotsalaisten omistamissa ja ruotsalaisten valtion valvomien insinöörien kehittämällä teknologialla kuten esim Ruotsin kuningattaren isä, joka oli natsipuolueenkin jäsen.
  
4)
Ruotsi olisi lopettanut II maailmansodan 2 viikossa, jos olisi tahtonut tuhoamalla tehtaansa ja kaivoksensa.

Ilman Ruotsin huippulaadukasta malmia ja laakerituotantoa Saksan sotakoneiston uusintaminen ja kehittäminen olisi ollut 3-4 kertaa hitaampaa eli mahdotonta

5)
Ruotsissa on juuri paljastunut dokumentteja jonka mukaan Ruotsi oli lähettämässä vammaisia Saksan keskitysleireille.
 
6)
Vanha raha eli vanhat aatelissuvut rahoittavat Ruotsissa yhä Euroopan organisoituneinta uusnatsijärjestelmää  mm. kerhohuoneita, ilmaista ruokaa ja salaisia poliittisia kokouksia/leirejä uusnatseille.

 Vaihe, josta suomalaisetkaan armeijan palkkalistoilla toimivat
korruptoituneet "tutkijat" ja "erillissodan" saarnaajat eivät puhu julkisesti:

7)
Kun liittoutuneet suunnittelivat vakavissaan Suomen auttamista eli todellisuudessa Pohjois-Ruotsin malmikenttien valloittamista,

Ruotsi ilmoitti puolustavansa malmiaan Englantia ja Ranskaa vastaan vaikka käärimällä  ratakiskot rullalle, jos malmikenttiä lähestyttäisiin ;
 
    V


Talvisota saksalaismielisen Ruotsin eliitin lobbaamana ja vaatimana,  suomenruotsalaisen rahaeliitin takaamana?

     Kyllä.


Ruotsi sai tehdä rauhassa bisnestä natsien kanssa ilman Englannin ja Neuvostoliiton painostusta ja tulla Euroopan rikkaimmaksi maaksi Saksan liittolaisena.
 
Eliitti laittoi ideologisen sodan laskun sitten maksettavaksi suomalaisten verellä - samalla kun suomenruotsalaiset upseerit joivat brändyä ja likööriä talvisodan bunkkereissa. Tajuatteko te sodan ihaiijat ollenkaan suomenruotsalaisen eliitin brutaalia historiaa ja ideologiaa Suomessa Ruotsin 900-vuotisen kolonisaation ja verotuksen aikana?Eliiti sotapelit:


 • Harva tutkija osaa vastata kysymykseen miksi Englanti ei aidosti julistanut ja toteuttanut jenkkien kanssa pommitussotaa Ruotsille?

  Ja miksi natseja rahoittanut Amerikka ensin antoi Saksalle luvan valloittaa Euroopan ja Neuvostoliiton? Vastaus: Amerikkahan ryhtyi sotaan vasta kun älysi että Neuvostoliitto voittaa Saksan teollisella ja väestöllisellä ylivoimalla - ja saa Euroopan Saksan suuruudenhulluuden seurauksena.

  b) Englantihan oli vuosisatoja käyttänyt Venäjää Saksan heikentämiseksi

  ja päinvastoin - mutta himoitsi myös II ms kaaoksessa itse Neuvostoliiton öljylähteitä ja kaivoksia ja toivoi natsi-Saksan ja Ruotsin yhteistyön heikentävän Neuvostoliittoa "tarpeeksi" seuraaviin siirtoihin.  Kyynistä? Kuten oli suomalaisten eliittinatsienkin toiminta suur-Suomen fantasioissa demokratian kumoamiseksi.

       VI


   Saksamielisyyden ja sotaliittojen alkusoittoja  

   - mitä kouluissa ei kerrota :

 • " Harvan suomalaisen valtiomiehen ura kestää kriittistä tarkastelua.

  Esimerkiksi voi ottaa J. K. Paasikiven. Hänen toimintansa vaikkapa vuoden 1918 kuningasseikkailussa oli maanpetoksellista. Suomea miehittäneet saksalaiset tekivät Paasikivelle tarjouksen, jonka hän hyväksyi. Saksalaiset lupasivat Suomelle Itä-Karjalan ja Paasikivelle kreivin arvon, jos hän suostuu siihen, että Suomesta tulee Saksan vasallivaltio, jota johtaa saksalainen kuningas. Paasikivi oli siis ensimmäinen suur-Suomi-haihattelija. Kun lukee kansallisarkistossa Paasikiven julkaisemattomia päiväkirjoja 1920- ja 1930-luvuilta, näkee, että hän on useimmiten täysin pihalla asioista. Hän haluaa perustaa itsensä kaltaisista miehistä ylähuoneen, joka kaappaa eduskunnan vallan. -- Aarno Laitinen
   VII

Asiakirjoja, joiden mukaan Suomen äärimmäinen oikeisto oli jo v. 1935 solminut Hitler-Saksan kanssa kiinteän liittosopimuksen salaliittona ja valtiopetoksena.
Siinä oli Saksalle myönnetty oikeus sijoittaa sodan syttyessä joukkojaan Suomen alueelle;
Hitler puolestaan oli luvannut Suomelle Neuvosto-Karjalan.

Mannerheimin kirjeet Hitlerille ova tyhä salttuina. Kekkosen päiväkirjat ovat yhä salattuina sisällissodasta ja koko urasta mm. natsien palkkaamana natsien urheiluseuran asiamiehenä Ruotsin urheiluseurojen liittämiseksi natsien urheiluseuraan sopimuksella. Suomessa oikeiston urheiluseurat tekivät Kekkosen johdolla sopimuksen natsien kanssa  saksamielisen sotapropagandan lisäämiseksi nuorisolle.

Kymmenet tuhannet sotien aikaiset dokumentit ovat salattuina.

Miksi? Mitä eliittimme pelkää? Eikö oikeistolaisten luoma satu jalosta sodasta ja uhrautuvien suomalaisten ihailusta olekaan totta? Eikö oikeisto ajanutkaan itsenäisyyttä?VIII

Jatkosodan jatkopolitiikka sodan jälkeen sotilaiden syyllistämiseksi ja eliitin fasismin unohtamiseksi oli järkyttävää ja järjestelmällistä, politiikoille suuresti hyödyllistä:
 •  Suomi vieritti sotatraumat sotilaiden omaksi syyksi - psyykkinen haavoittuminen oli heikkoutta  - SK 

Poliittisesti funktionaalista traumatisointia ja demopnisointia - eliitin hegemonian uudeksi katteeksi.

Poliitikot (mm. Kekkonen) valitsivat eliitin "arvovallan" pelastamiseksi sotilaiden törkeän mustamaalaamisen  ja nostivat sotilaat syntipukeiksi ja keskustelu talvisodan aloittamisen ja natsiliittolaisuuden poliittisesta sekä ideologisesta valintaprosessista kiellettiin.
Sotaa alustanut pitkällinen rotuoppiopetus ja siitä siinnyt julistus saksalaisista veriveljinä valtion toimesta kiellettiin myös täysin puheenaiheena.
Suomen edustaja, mediasuvun ja Helsingin Sanomien ministeri Erkko kieltäytyi puolueettomuudesta vedoten mm. rotuoppiin, suomen "rodulliseen kohtaloon"

Lue
http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/suomi-vier...
     IX

Jalo sota?

Suomalaisten tekemät julmuudet sota-aikana ovat vielä tutkimatta, arvioi suomalaistutkija.
– Suomalaisten tekemät vankien ampumiset, ruumiiden häpäisyt, raiskaukset, marginalisoidut miehet ja poliittisten vankien kohtalo rintamalla ovat asioita, joita ei ole vielä tutkittu toisin kuin esimerkiksi Saksassa, sanoo naistutkimuksen emerita professori Kaija Heikkinen.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-128856088413...

Suomalaisten sotajulmuudet jäänevät salaisuuksiksi
 • " Sotatutkija Markku Jokisipilän mielestä suomalaisten sodanaikaisten julmuuksien tutkiminen on lähes mahdotonta, koska luotettavat lähteet puuttuvat. "

Suomalainen oikeistolaisen itsepetoksen ylpeä eetos.
"Talvisodan henki" ei ole kansallinen aarre vaan poliittinen ase.


Mutta

kaksi vihjettä tutkijoille

a)
Vaatikaa Kekkosen päiväkirjat esille presidentin kansliasta

b)
Vaatikaa dokumenttifilmit ja kuvat esille esikunnan kassakaapeista - joukkomurhia Neuvostoliiton puolella.

+ c)
Vaatikaa sotatuomareiden arkistojen avaamista, kaikkien salattujen dokumenttien avaamista 80-90-luvultakin.

Tiedostavaa. Tervehdyttävää.
Avoimuus. Missä.

Oikeiston Valta ja identiteetti on nyt salailussa. 

Auttaisi uudelleentulkinnassa ja sotahullun uusiopropagandan hillitsemisessä.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/04/1...


Missä ovat johtopäätökset


X


 • Jatkosota - hävitty pyhä sota

Jyväskylän yliopistossa tarkastettavan väitöstutkimuksen mukaan suomalainen papisto maalasi jatkosodan aikaan retorisilla keinoilla kuvan pyhästä sodasta, joka lopulta hävittiin yksilön moraalin rappion vuoksi.

YTM Jouni Tillin väitöstukimus näyttää suomalaisen papiston retoriikan kaaren jatkosodan alusta sen loppuun. Kaaren voi katsoa alkavan marsalkka Mannerheimin päiväkäskystä kesäkuussa 1941. Siinä Mannerheim kutsuu sotilaita pyhään sotaan ja ristiretkelle kansakunnan vihollista vastaan.
 • " Näin ollen sotamme on aito ristiretki pakanoita ja Jumalan vihollisia vastaan, siksi me suomalaiset voimme huutaa ’Jumala tahtoo!’ Jumala tahtoo tehdä Suomen suureksi ja vapauttaa Karjalan painajaisesta, joka on vainonnut maatamme.”   - Rovasti Rolf Tiivola Koti ja kasarmi -lehti heinäkuussa 1941   - http://yle.fi/uutiset/jatkosota_-_havitty_pyha_sota/6321370

 • Toinen maailmansota oikeistolaisena germanisaation ristiretkenä ja kirkollisena ideologiana

  - Välirauhan aikana, kesällä 1940 Hitlerin kirkko oli alkanut osoittaa kiinnostustaan Suomeen. Saksan ulkomaanpiispa Theodor Heckel ehdotti suhteiden tiivistämistä.  Hyväntahdon eleenä Heckel antoi rahaa sodassa vaurioituneiden kirkkojen korjaamiseen. Hän saapui Suomeen ja sai miltei valtiovieraan kohtelun.  Suomalaiset olivat innoissaan uskonpuhdistuksen äitikirkon huomionosoituksista. Kuin merkiksi kihlauksesta kirkot perustivat "Luther-Agricola-seuran” toimintakanavaksi välilleen. Sen johtoon kuului koko kirkollinen kerma. Seuran tavoitteet olivat poliittiset – sitoa Suomi Saksaan ja katkaista siteet pohjoismaihin, joiden kirkot suhtautuivat kriittisesti natsi-Saksaan.


Eliitin keinoja: luodaan kansalaisille velvoittavia ideologisia "ihanteita", jotka ottavat eliitin vallalta ja terrorilta "vastuun pois" ja luovat syyllisyyttä kansalaisille mahdottomien ja brutaalien "ihanteiden" kautta - kuten valitonkirkon uskontomekanismissa:
 • " Jyväskylän yliopistossa tarkastettavan väitöstutkimuksen mukaan suomalainen papisto maalasi jatkosodan aikaan retorisilla keinoilla kuvan pyhästä sodasta, joka lopulta hävittiin yksilön moraalin rappion vuoksi.Mannerheim puhui useaan otteeseen ristiretkestä eli uskontopropaganda oli tiiviisti sidottu aatteelliseen sodan mielikuvapropagandaan:

          Mannerheimin päiväkäsky rajan ylitykseen ja hyökkäyssotaan

 •  "Sankarivainajat nousevat kesäisten kumpujen alta rinnallemme tänään, jolloin lähdemme suomelle  turvatun  tulevaisuuden luodaksemme saksan mahtavien sotatovoimien rinnalla ristiretkelle vihollista vastaan."

 Tämä ei ole vain propagandaa vaan kertoo ideologisesta maailmankuvasta uskonnollismilitaristisessa Suomessa, samasta eetoksesta, jolla Suomi on nyt liitetty ideologisesti Natoon Nato-riippuvilla ja Nato-yhteensopivilla aseilla ilman omaa rationaalista puolustusstrategiaa.

Tämä ideologia ei johtunut sodasta - vaan tämä ideologia johti sotaan ja rotuvihaan.
Mannerheim uhkasi tappaa kaikki miehet, jotka eivät suostu Saksan rinnalla hyökkäyssotaan ja keskitysleiritoimintaan.
 
 
 
XI

Sodan jälkeen

Kun Kekkonen nousi pääministeriksi, hän oli vastustanut rauhaa Neuvostoliiton kanssa uskoen Saksan voimakkaamman rodun ideologiaan ja ihmeaseisiin ja syyllisti voimakkaasti Erkon ja kirkon avustuksella YLE:ssä ja Helsingin sanomissa sotaveteraaneja, jotta kansa uskoisi sodan syyllisiksi traumoista vapisevat veteraanit eivätkä fasistien ystäviä, oikeistoeliittiä.
Kekkonen onnistui ja vapautti eliitin sen natsi-ideologian ajamasta sotavastuusta. 

  "Armottomuus heikkoutta kohtaan"


Eliitin armottomuuden oppi, jotta eliitin fasistisesta ideologiasta ja Saksan hyökkäyssotaan liittymisen vastuusta puhuminen kiellettäisiin sodan jälkeen.  
XII XIII

 • "Tunnelma oli juhlallinen, kun tiesi lentävänsä avaruudessa maailmanhistorian ehkä ihmeellisimmän henkilön kanssa ja joka tapauksessa nykyajan kuuluisimman ihmisen ja suurimman neron seurassa.

  Hänellä oli suorastaan kauniit kasvot ja syvät tummansiniset, suurenpuoleiset silmät. Kasvojen väri oli erittäin terve..."


  - Kenraali Paavo Talvela HitleristäUusi diktatuuri rakenteilla


XIV


Oikeistoeliitin kertomus historiasta on valhetta.

Kysy, minkä takia? Mitä oikeisto puolustelee ja tavoittelee historian salaamisella ja väärentämisellä? MIkä on oikeiston identiteetti ilman näitä valheita? Oikeisto esitää olevansa epä-ideologia vaikka on mitä vahvin ideologia ja satukokoelma.

XV

   
Mitä Kiovan natsipuolueiden kaappaaman hallituksen ja sotapolitiikan puolustajat ja kehujat oikein puolustavat Suomessa?
 
"Valta maassa on vaihtunut äärioikeistolaisen järjestön ja uusrikkaiden johdolla toimivan liikkeen toimesta. Heti sen jälkeen kaksi Forbes-listalla olevaa miljardööriä saivat kuvernöörien paikat. Kolmannesta tuli presidentti. Äärioikeistolaisista tuli ministereitä."

Näinkö on että suomalainen oikeisto ja vihreät vasemmistoliiton eurohurraajien kanssa hyväksyisivät Suomessa natsien vallankaappauksen haulikoiden ja veitsien kanssa eduskunnassa? 

  


- kts kirjoitus 


Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla

http://www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilta/654505/Tie+helvettiin+on+paallystetty+hyvilla+aikomuksilla

Suomalaisia natseja ei saanut eikä saa arvostella


 • Koskenniemi oli jo Horst Wessel -romaanin suomennoksen arvostelussaan (1933) osoittanut, mille puolelle hän kuului. Kirjoitus tyrmistytti Katri Valan, joka sanoi, että Koskenniemen mieli oli "mustien voimien sokaisema".

  ... Klemetin arvonimien luetteloissa ei kuitenkaan esiinny Adolf Hitlerin 29. 4. 1939 myöntämää mitalia. Prenikka on päätynyt Kuortaneen Klemetti-museon vitriiniin vasta hiljakkoin. Mistä unohdus? ...

  Suomen kulttuurinatsit  HS 3 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Kun talvisota alkoi 30.11.1939, olivat Stalin ja Hitler sotilasliitossa.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Pekka, sinulla on nyt aukko sivistyksessäsi.

Suomalaiset Saksan ihailijat (Ryti, Mannerheim, Erkko ym)
kielsivät diplomaattien monet viestit Ribbentrop-sopimuksesta

- koska eivät voineet sitä uskoa ideologisessa kiihkossaan.


Jukka Seppinen yrittää puolustella blogissaan Suomen liittolaisuutta natsien kanssa mutta tekee sen täysin epätoivoisella logiikalla ja retoriikalla. Semanttinen ohjailu ja mielikuvien silottelu ei ole logiikkaa eikä muuta historian ja valitun ideologian syy-seuraussuhteita.

1) Seppinen: "Hitlerin välinpitämätön asenne". Seppinen yrittää väittää että Hitlerin emotionaalinen asenne olisi todiste Suomen ideologisesta etäisydestä Saksaan mutta Suomessa oli opetattu 1918 lähtien kouluissakin saksalaista roptuoppia.

2) "Suomi joutui umpioon ja täysin riippuvaiseksi Saksasta jo keskeisissä merikuljetuksissa..."

Liittoutuneet eli Neuvostoliitto, Englanti, Amerikka lupasivat suomelle apua mutta ei, ei kelvannut. Englanti jopa kävi kauppaa Saksan kanss akoko sodan ajan - Saksa oli kolmanneksi suurin kauppakumppani sodan ajan!! Suomen materiaalinen ja sotilaallinen apu liittoutuneilta olisi ollut itsestään selvää.

3) "Ydinkysymys Skandinaviassa oli Ruotsin erinomainen malmi..."

Nimenomaan - Suomi ei ollut saksalle kiintoisa, jos Suomi olisi sitonut Saksan sotavoimia taisteluun Suomen kanssa. Hyötysuhde olisi ollut olematon jos Saksa olisi joutunut taistelemaan sekä Suomea että Neuvostoliittoa vastaan Suomen rajoilla. Hitler hulluudessaan ja natsi-ideologiassan yli-ihmisyydestään uskoi suoraan hyökkäykseen - ja Mannerheim halusi myös olla yli-ihiminen "idän ihmisten yläpuolella".

Suomea oli määrätietoisesti sidottu Saksaan ideologisesti rahaeliitin, koulun ja median kautta ennen sotia välittämättä lainkaan Hitlerin joukkomurha- ja rotuoppijulistuksista.

4) "Suomi torjui kaikki Hitlerin lähentelyt poliittisen liittosopimuksen aikaansaamiseksi...."
Tämä on puhdas valhe.
Suomi oli helpoin, ideologisesti kiihkein ja vapaaehtoisin Saksan liittolainen. (lukekaa tekstistäni mannerheimin hyökkäysjulistuksen ideologinen natsihehku)


Jokainen tervejärkinen kenraali Suomessa tiesi "viimeistään" jatkosodassa, että Neuvostoliitto olisi milloin tahansa voinut valloittaa Suomen viikossa totaalisella ylivoimalla mutta Stalinia ei kiinnostanut pätkääkään valloittaa Suomea ennen talvisotaakaan: vain Erkon ja Rydin oikeisto-eliittipiirien sitoutuminen natsi-Saksaan ja sen valloitusideologiaan "tehokkuutta ihaillen" pakotti Neuvostoliiton neutralisoimaan Saksaan sitoutumista ja sen tuomaa sivustavihollisen uhkaa. Mannerheimin esikunta sai monta raporttia, jonka mukaan Neuvostoliitto vain sitoi Suomea eikä valloittanut vaikka olisi voinut tehdä sen kevyesti että heilahtaa.


Yms.

Suomi sai ensimmäistä kertaa sananvapauden myös vasemmistolle 1945 - sitä ennen slainen poliisi sai vangita salaa oikeusjärjestelmän ulopuolella vasemmistolaisia ja humanisteja 30-luvullakin. Kulttuurimme oli syvästi fasistinen kaikillla ideologisilla keinoilla eliitin vallan maksimoimiseksi.

Seppisen blogikirjoitus:

http://seppinenj.puheenvuoro.uusisuomi.fi/171840-suomen-erillissota-asema-jatkosodassa


Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Kekkosen ja Arvo Ylpön kaveri:

--Yksi etsityimmistä natsirikollisista työskenteli Oulussa

Toisen maailmansodan pyörteissä kuoleman tohtori Aribert Heimin tie vei komennuksen myötä Pohjois-Suomeen ja Ouluun, jossa hän toimi lääkärinä.

Heimin palvelus Saksan kuudennessa SS-vuoristodivisioonassa alkoi helmikuussa 1942 ja jatkui ainakin saman vuoden lokakuuhun. Natsien omien tietojen mukaan Heim toimi Oulun alueella pitempäänkin ja hänellä oli myös oululainen tyttöystävä. Hän ei siis ollut Oulun kaupungin palveluksessa, vaan hän oli itävaltalainen natsi, joka tuli Ouluun sotilastehtävissä.


http://yle.fi/uutiset/kuoleman_tohtori_tyoskenteli_oulussa/7771479