lauantaina, kesäkuuta 01, 2019

Vasemmistoliitto oikeiston palveluksessa hallitusneuvotteluissa

*päivitetty
Vasemmistoliitto Sipilän palveluksessa - ja kokoomuksen, EVA:n, RKP:n, EU:n, Bilderbergin, Rinten oikeistolaisen teatterin palveluksessa.

Valevasemmisto puhuu ja meuhkaa vain muruista mikä on sen tehtävä jotta isot keinottelurahat ja eliitin verottomuus ei ole huomion kohteena.

Valevasemmisto ja vihreät ovat oikeiston luomus, sitkeästi on 90 vuotta Suomessa solutettu oikeistoeliitin rahalla ja korruptiolupauksilla oikeistosukujen soluttautujia vasemmistoon ja nyt meillä on valevasemmisto joka ei taistele eliitin korruptiota ja terroria vastaan vaan ylistää tuhokapitalismin ja militarismin, sotien sytyttämisen EU:ta, CIA-venäjävihan levittäjiä "länsimaisina arvoina".

Myös ns "sosiaalifoorumi" Suomessa on amerikkalaisen oligarkkisuvun perustama ja ohjaama, Rockefellerien rahalla ja operaattoreilla ylistämään kapitalismia ja viihdyttämällä hipstereitä suojaamaan eliitin valtaa, kansan epäpolitisoimista pois työväen analyyttisestä taistelusta.

VAS on alusta asti luotu kakkosdemareiksi, suurpääoman orjaksi suomalaisia alistamaan suuryhtiöiden talousterrorin ja veronkierron alle.
 
Valevasemmisto ei edes puhu veronkierron eli eliitin verottomuuden koko määrästä 50 miljardia e
joka vuosi -- eikä Tullin verotuloksesta 7 miljardin siirtämisestä EU:lle.

VAS ei puhu pohjoismaisen mallin palauttamisesta. Ei.  Testatun ja toimivan korkean elintason ja veroprogression talousmallin puolesta ei puhuta.

Herätkää nyt saduista ja ymmärtäkää eliitin luokkataistelu valevasemmiston avulla -- muruista puhutaan, setelitukot eliitille: Tässä suora verottomuus muun "lakien salliman" keinottelun ja laittoman verottoman harmaan talouden lisäksi: 
 

VTV: Verotukien arvo lähes 27 miljardia, mutta niiden vaikutuksia ei kunnolla tiedetä


Hallitusneuvottelut eivät ole poistamassa eliitin suurinta korruptiota, rahaeliitin ja suomenruotsalaisten äärioikeistolaisten säätiöiden poliittista huikeaa verottomuutta. 

Eliitin yhteiskuntavastuuta ei olla palauttamassa vaan pohjoismaisen mallin purkamisen feodaalikauhu jatkuu, sairaat ihmiset kuolevat ilman hoitoa Suomessa ja homerakennukset tuhoavat terveyttä - joka päivä.

VAS ei puhu 50 miljardista veronkierrosta eikä valtionyhtiöiden palauttamisesta eikä pohjoismaisesta mallista eikä omasta valuutasta, ei itsenäisyydestä vaan alistumisesta Euroopan EU-pankkiirien ja CIA-geopolitiikan, sotatalouden, venäjävihan CIA-kauppasodan tuhokapitalismille, alistumista lukutaidottomien ja sopeutumattomien tuhoavalle väestönsiirrolle Suomeen ja mielettömän EVM tuhokoneiston maksamisesta suomalaisten selkänahalla, orjatyöllä, orjapalkalla pankkien ja ruhtinaiden keinottelun maksamista.
  • VAS perustettiin salaisen ohjausryhmän kautta ja jokainen tervejärkinen tajuaa että CIA on ohjannut tämän näytelmän kun kevytvasemmisto, Venäjää vihaava valevasemmisto on perustettu eliitin vallan sinetiksi ihailemaan kapitalismia ja CIA NATO imperialismia.  

Ihmiset on saatu unohtamaan että 1989 oli keinotekoinen, demarit auttoivat oikeistoa purkamaan pankkisääntelyn jotta keinottelu paisuisi ja kansalaiset laitettiin maksamaan se ja laman aiheuttajat pelastettiin ja heille annettiin lisää valtaa massamedian teatterilla. Kansaa ohjattiin 100% massamedian valheilla, rikolliset nostettiin "pelastajiksi". Vallankappaus on ollut karmea ja jatkuu päivä päivältä eikä valevasemmisto halua pysäyttää sotatilaa haluavaa kapitalistista eliitin vallankaappausta vaan venäjäviha esitetään kaikkien eliitin vaatimusten perusteeksi.

Vasemmistoliitto on yhtä paha huijari kuin minikokoomus, oikeistolaiset eliitin verovapauden perussuomalaiset, rkp-kokoomuksen kopio sotatalouden venäjävihaa lietsomassa.



Helge Savolainen

  • Mietin Vasemmistoliiton Janne Parkkilan vastausta kysymykseeni, liittovaltiokehitykselle stop vai ei: "...jos tarkoitat EU-yhteistyön syventämistä, niin sitä tarvitaan ja sitä jatketaan." VL on siis liittovaltion puolesta, joka sanotaan pienen venkoilun kera...




Tuhokapitalismin, eliitin mielivallan papit julistavat:

"Roope Mokan kolumni:
Mitä tapahtuu vapaalle maailmalle, kun talous ei olekaan enää vapaa?"

ja vastine: 
Jouni Leoni
  •  Roope-sedän mielestä autoritääristen maiden BKT ylittää ekan kerran "vapaat länsimaat". Mitäs roope luulet,että rooman valtakunta ja britti-imperiumi edusti valloitetuille maille,vapaata länttä vai autoritääristä hallintaa, jossa mielipiteen sanomisesta joutui vankilaan. Usa hallitsee maailmaa edelleen pelolla,pommeilla ja pakotteilla,kuinka epä-autoritääristä se on? Mielipiteen sanomisesta voi koko perhe tulla pommitetuksi. Roopella ei ole sitä vaaraa,roopella on juuri oikeat mielipiteet ja viholliset.







  II

Mikä on tuorein massamedian terrori-isku tajuntaasi?

Uutisointi omituisesta lavastetusta "lahjontavideosta", jossa virolainen esiintyy venäläisenä esitetään suurenä Venäjän vaikutusyrityksenä.

Toimittajat ovat syvällä brutaalin propagandan sotilaina CIA-MI6-median osana.




  III

Suomi on sodassa, tappamassa, kouluttamassa CIA:n ja mossadin palkkamurhaajia - vasemmistoliiton ja SDP:n siunaamana, valevasemmiston tukemana; Kansalaisilta salataan kuinka armeija luovuttaa kouluttaen suomalaisia AFRICOM hyökkäyssotiin -- Amerikkalaisten CIA salamurhakeskus ja tappajarobottikeskus AFRICOM-keskus on saksassa EU:n suojeluksessa. Jane's Military kertoo että +300 lakien vastaista hyökkäystä Afrikassa, salamurhia, sabotaasia, joukkomurhia, terroristien aseistamista.



IS.FI
Ylen tämänpäiväinen MOT-dokumentti käsittelee vuosittain suljettujen ovien takana kokoontuvaa Bilderberg-ryhmää. Ryhmää tutkineen professorin mukaan Bilderbergillä on ollut roolinsa euron synnyssä.


Elitin terrori on täysin avointa eikä uusi hallitussetti ole muuttamassa korruption satoja muotoja lainkaan. Kaikki peruspalvelut tulisi kansallistaa todistetusti toimivan pohjoismaisen mallin mukaisesti, kaivokset. Veronkierto n 50 miljardia ja yritystuet täytyy lopettaa, äärimmäistä korruptiota (epämarkkinatalouttakin) ilman valvontaa ja valtionyhtiöt takaisin joka sekin poistaisi korruptiota ja lain raiskamista elitismin palvelukseen


Tietoja tästä verkkosivustosta

IS.FI
Poliittiset linjaukset pitäisi tehdä vasta, kun keinot on arvioitu valmistelussa





Tietoja tästä verkkosivustosta



Demokratia rules, ok?
"Maaseudun Tulevaisuuden teettämän tuoreen kyselyn mukaan vain 26 % suomalaisista kannattaa suuntaa kohti EU:n yhteistä armeijaa, johon Suomi sitoutettiin jo marraskuussa 2017."


MVLEHTI.NET
Maaseudun Tulevaisuuden teettämän tuoreen kyselyn mukaan vain 26 % suomalaisista kannattaa suuntaa kohti EU:n yhteistä armeijaa, johon Suomi sitoutettiin jo marraskuussa 2017



Ktp:n keskusneuvosto 18.5. Suomen on irtaannuttava imperialistisen politiikan tukemisesta ja palattava puolueettomaan ulkopolitiikkaan - KTP
- USA:n ja EU:n johtama imperialistinen länsi ei peräänny oman alueensa ulkopuolella sijaitsevien valtioiden painostamisesta ja alistamisesta. Se jatkaa vaikka Afganistanin, Irakin, Syyrian, Libyan sekä Jemenin sodat ja pommittaminen ovat tehneet niistä epävaltioita. Miljoonat ovat kuolleet ja vammautuneet, kymmenet miljoonat on tuomittu pakolaisuuteen. Nyt kohteiksi on otettu Venezuela ja Iran. Niitä vastaan on hyökätty talous- ja kauppasaarroilla, massiivisella propagandalla ja sodalla uhkaamisella. KTPKOM.FI  - Anneli Pennanen jakoi linkin ryhmälle
  JOUKKOVOIMA SOTAPOLITIIKKAA VASTAAN  Kts





- Vuodettu raportti osoittaa kemiallisten aseiden kieltojärjestön OPCW:n vaienneen tutkijansa teettämästä raportista, jonka johtopäätökset tukivat sitä, että Syyrian hallitusta vastaan taistelevat ääri-islamistit lavastivat Douman myrkkykaasuiskun saadakseen länsimaat hyökkäämään Syyriaa vastaan — kuten tapahtuikin.

SEURA.FI
Ranska on rikkonut kansainvälisä sopimuksia ja vienyt aseita Jemenin sotaan. Emmanuel Macronin hallitus on yrittänyt pimittää asian vkansalaisilta



Rahaeliitin valta on feodaalista, salaliitoilla hoidettua ja monitahoista terroria, hybridisotaa kansalaisia vastaan pelon ilmapiirin ja tietämättömyyden luomiseksi massamedian suojaamana. Eliitin pitkä historia diktatuurin suorittajana. EU CIA:n geopolitiikan ajajana, amerikkalaiset ja mossadin upseerit nyt Suomen armeijaa johtamassa.













MVLEHTI.NET
Suomen kansallisen köyhdytyksen strategia      | UMV-Kolumni 








  •  CJ Hopkins So, the election-meddling Putin-Nazi disinformationists are at it again! Oh yes, while Americans have been distracted by Russiagate, Obstructiongate, Redactiongate, or whatever it’s being called at this point, here in Europe, we are purportedly being bombarded with Russian “disinformation” aimed at fomenting confusion and chaos in advance of the upcoming EU elections, which are due to take place in less than two weeks. [ 1,168 more word ]





















 .

Ei kommentteja: