tiistaina, kesäkuuta 04, 2019

Rinteen hallitus taloutta tuhoamassa

Valheita Valevasemmistolta.

+70 miljardin euron turhan ja äärimmäisen itsetuhoisan asevarustelun aloittaminen kuluineen, CIAn ohjaama yrityksiä tuhoava kauppasota ja eliitin verottomuuden jatkaminen on kapitalistista terroria kansaa ja työläisiä vastaan ja vain jatkaa verotustaakkaa työläisille samalla kun veroton eliitti sikailee sodanjulistamisen kanssa samalla kun amerikkalaiset kenraalit jatkavat armeijan vallankaappausta Suomessa.

Puhumattakaan amerikkalaisten käskemästä väestönsiirrosta Suomeen, 8 miljardia euroa kuluja 450000 maahanmuuttajasta Suomessa samalla kun eliitillä veronkiertoa 50 miljardin edestä. Perusteettomat "Maahanmuuttajat" tuhoavat suomalaista pienbisnestä koska saavat verottomuuden aina kun vaihtavat suvun sisällä bisneksen vetäjän nimeä tai kun perustavat sarjassa bisnestä. Ei tullut syyrilaisia lapsia ja naisia vaan irakilaisia hyvin hoidetuin kynsin ja hiuslaittein.

Ei puhettakaan oman talouden eli oman valuutan palauttamisessa, ei puhettakaan valtionyhtiöiden palauttamiseksi perustuslain velvoitteen mukaisesti työllistämisessä ja rajojen puolustamisessa taloudellisesti tullilla. Eliitti rakastaa väestönsiirtoa kun kiinteistöjen hinnat nousevat verorahoja polttamalla.

Muruja köyhille suomalaisille jotta veroton eliitti voi sikailla ja amerikkalaiset kenraalit jatkaa vallankaappausta Suomessa.

Ovelasti metodisesti politiikasta tuhotaan prioriteetit ja suomalaisten ihmisarvo "eliitin projekteille" - jotta Suomi alistetaan suurkapitalisteille ja sotapropagandalle.
  • Infrahankkeet ovat nyt vain äärimäistä hyvä veli -korruptiopumppausta, samaan aikaan ei korjata romahtavaa tieverkostoa. Tampereen ratikka  ja länsimetro ovat esimerkki äärimmäisestä talouden tuhoamisesta korruptiotilausten takia.  

Ei puhettakaan valtionpropagandan amerikkalaisesta propagandasta ja sen lopettamisesta.

Näin puretaan pohjoismaista mallia ja veroprogressiota harhautuksilla, murujen heitolla.

Indeksikorotusten jäädytykset ovat leikkausautomaatteja - valevasemmisto ei ole palauttamassa kansalaisten oikeuksia ja poistamassa indeksijäädytyksiä täyteen palautukseen 25 vuoden tuhonnan jälkeen. Nollatuntilaisten helvettiä ei pureta, asuntojen vuokrasääntelyä ei palauteta vaikka se on ollut elintasomme tärkein keino estää epäinhimillinen keinottelu. Perustuslaki on nimenomaan olemassa estämässä eliitin raaka keinottelu ja varastamisen systeemien rakentelu.

Tuhokapitalismin askelmerkeissä, verottoman eliitin sanelemana sotataloutta feodaalihengessä, loputtomassa kolonisaatiossa, 70-luvun humanismin peruuttamisessa.

Tämäkin hallitus jatkaa ydinaseiden tuontia Suomeen - sillä ei tämäkään allekirjoita ydinaseettomuusjulistusta.




Suomi jatkaa natomaiden AFRICOM hyökkäyssodissa. Suomi sodassa valevasemmiston avulla.

TIEDONANTAJA
-Tänään aamupäivällä julkaistussa ohjelmassa käy ilmi, että kotimaisten rauhanjärjestöjen ääntä ei ole Säätytalolla kuultu.
– Hornet-kaluston suorituskyky korvataan täysimääräisesti. Hankintasopimus solmitaan vuonna 2021, todetaan ohjelman puolustuspolitiikan keinot -osiossa.
Hävittäjähankkeen hintalapuksi on arvioitu kymmeniä miljardeja.


Hallitusohjelman puolustuskirjauksia: Nato- ja USA-suhteita kehitetään.
  • " Suomi jatkaa kumppanuuteen perustuvaa laaja-alaista Nato-yhteistyötä.Osallistumme koulutus- ja harjoitustoimintaan omista lähtökohdistamme käsin.EU:n ja Naton toimiva yhteistyö on Suomen etu.
Euroopan unioni on Suomen ulkosuhteiden tärkein viitekehys ja vaikutuskanava sekä turvallisuusyhteisö. Suomen etujen mukaista on vahvistaa EU:n ulkoista toimintakykyä ja yhtenäisyyttä. Myös transatlanttisen suhteen kehittäminen muuttuvassa toimintaympäristössä on Euroopalle tärkeää. EU:n jäsenenä Suomi ei voisi olla ulkopuolinen, jos sen lähialueella tai muualla Euroopassa turvallisuus olisi uhattuna" IL - Linkissä koko hallitusohjelma (Iltalehdelle vuodettu)



  • VTV: Verotukien arvo lähes 27 miljardia, mutta niiden vaikutuksia ei kunnolla tiedetä

Kolmasosalle tuista ei pystytä edes laskemaan, paljonko ne vähentävät verokertymää.





MARKTALIANO.NET
An effective form of suppression and control is the co-optation of the so-called “progressive…





"
Tarvitaan melko väljää suhtautumista todellisuuteen, kun väitetään Rinteen hallitusta "vasemmistolaiseksi". Porvaripuolueille tulee 10 ministerisalkkua ja vasemmistolle 9. 2019"



"The Western alliance
 has come under increasing strain in recent years amid President Trump's insistence that NATO's European members commit more to defence spending, and reports that the president has repeatedly raised the issue of withdrawing Washington from the bloc.

The Trump administration has presented America's European allies with an "ultimatum" demanding that the countries make changes to their defence policy to ensure that Europe remains closely linked to US defence manufacturers in the creation of new arms, El Pais has reported, citing documents from a meeting in Washington, DC on 22 May between US officials and members of the EU's Political & Security Committee.

According to the Spanish newspaper, US officials warned their EU counterparts that they may be left alone in the face of threats, supposedly including Russia, if Brussels rejected the US defence companies' participation in the creation of new weapons systems.

At the meeting, State Department Deputy Assistant Secretary for European and Eurasian Affairs Michael Murphy reportedly warned European officials that EU members' citizens "would not be impressed" if, in the event of a crisis and the failure of European defences, the continent was armed only with European weapons.

In addition, Murphy also warned that "if the language" of Europe's arms development legislation and guidelines were not changed to allow US participation, "the EU will have to choose: either renounce the use of the best technological capabilities which exist or develop their own." Murphy also hinted that the lack of interoperability between US and EU weapons systems may mean that at some point, their armies may not be able to fight together in defence of the continent from external threats." ...

https://sputniknews.com/military/201906021075559678-us-ultimatum-to-europe-on-defence/



















Sdp demarit hallitus antti rinne vasemmisto vasemmistoliitto kapitalismi eu liittovaltio nato sotaharjoitukset sotilasvallankaappaus merkel diktatuuri maahanmuutto väestönsiirto salaaminen avoimet rajat Rockefeller syyria afghanistan syria pultokratia plutocrazy Finland elitism elitismi oikeisto keskusta sipulä katainen meppi euroarmeija militarismi pohjoismainen malli sosialismi
.

1 kommentti:

Leland T. Andrews kirjoitti...

Not enough credit to customize your avatar here if found IMVU Gift card code generator which give free IMVU credit without any registration process.