lauantaina, kesäkuuta 01, 2019

Suomen eliitti ajoi turhaan talvisotaan - todisteet


Seinältä Jorma Maalahti:
"Suomi valmisteli valloitussotaa natsi-Saksan kanssa heti kun Hitler valtaan pääsi. Tarkoitus oli liittää Suomeen pohjois-Norja osa Ruotsia ja NLää Uralille. Ja A.Hitler lupasi Belgian Kongon siirtomaaksi palkkiona avusta Toisen Maailmansodan valmisteluissa. Tämä on sitä faktaa josta Suomessa ei julkisesti kehdata puhua eikä kirjoja julkaista. Suomen "armeijalla" oli marssiopas Itäkarjalaan jo monta vuotta ennen Talvisotaa. Ja Väinö Auer kirjoitti kirjan Finlands Lebensraum
myös monta vuotta ennen Talvisotaa. Miksiköhän saksaksi. Jotta Hitler ymmärtää kumppanin tarpeet ja halut. Siinä oli mainittu myös nuo  em. alueet."
myös monta vuotta ennen Talvisotaa. Miksiköhän saksaksi. Jotta Hitler ymmärtää kumppanin tarpeet ja halut. Siinä oli mainittu myös nuo  em. alueet." "Jukka Tuominen se oli uskomattoman törkeää kun Suomi luovutti siviilejä ja sotavankeja Einsatzgruppe Finlandille tapettavaksi Stalagg 309lle Sallaan ja 322 Elvenesiin Norjaan. Ja ylläpiti 200 keskitysleiriä. Ja kun valloitussota meni pieleen niin ryhdyttiin vääristelemään historiaa. 
Mene Bundes Archiv arkistoon, Koblenz Rheinland-Pfaltz Saksa. Sieltä löytyy Suomen kannalta kiusallisia dokumentteja joista täällä halutaan vaieta"


Lisäksi voit googlata kuinka Ryti kustansi rotuoppikirjan myös Saksassa joten todisteet ovat aika selviä suomalaisen eliitin natsismista ja syyllisyydestä kumpaankin sotaan hyökkääjän syyllisyydellä.

Kekkonenkin on paljastettu valantehneeksi natsiksi joka työskenteli natseille palkasta jo ennen talvisotaa.


  • Mikko Punkari -- "Kun Suomi ja Saksa yhdessä sitoutuivat hyökkäämään Neuvostoliittoon, kehitti Saksa Suomessa sodanjohtojärjestelmän ja sen tekniikan.

    - Saksa osana oli johtaa hyökkäystä ja Suomen armeija oli alistettu sille. Tiettävästi yhteiset sotaharjoitukset 1930-luvulla käytiin kuitenkin Saksan osalta sammutetuin lyhdyin. Suomikin kuvitteli, ettei NL saanut mitään vihiä hyökkäyksestä etukäteen. Myöhemmin on käynyt ilmi, että jopa hallituksessa oli 
    henkilöitä jotka luovuttivat tiedot NL:oon - muita asian julkaisseita oli suuri joukko. He halusivat välttää älyttömän hyökkäyksen ja Suomen joutumisen sotaan. Tästähän seurasi tietenkin NL:n ennakoiva isku ja tukikohtien ottaminen Saksan hyökkäyksen torjumiseksi. Talvisodassa NL sai 3 kuukaudessa sen mitä tarvitsi. Suomen natsit eivät oppineet tästä mitään.

     - Nyt kun USA suunnittelee hyökkäystä Venäjälle, on Suomen oikeistolainen salaseura taas töpinöissään. Presidentti on luovuttanut käskyvallan Nato-isäntämaasopimuksella USA:lle ja ase- ja johtojärjestelmät on tehty USA:n standardeille. Silloin 80 v sitten maamme militaristit sentään vaativat ja saivat Kuolan, Itä-Karjalan, Pietarin ja Viron Suomelle. Nyt Niinistö ei tiettävästi ole vaatinut mitään - Uraliahan kaavailtiin itärajaksi tässä joukkiossa aiemmin. Ei taida Suomen kansa olla nyt mukana tässä älykääpiöiden sirkuksessa.


 


  • "Tuolla yhdes ryhmäs totesivat et suomi liittoutui hitlerin kanssa koska talvisota. Kyllä se puolen valinta tehtiin jo ajoissa ennen sotia."

VIRTUALPILOTS.FI
Pikahakemisto: [ Rauhan ajan vakoilulentokuvat luovutettiin saksalaisten käyttöön | Aimo E. Juhola kuvasi ilmatorjuntatulta syöksevän…






  • Mannerheim ja Göring puhuivat Euroopan tulevasta sodasta jo syyskuussa  1935  




Uskomatonta miten oikeistolainen propaganda eli massamedia pitää ihmiset valheissa:

mtvuutiset.fi
Jatkosodan päättymisestä on kulunut 70 vuotta mutta natsien propaganda pidetään elossa massamedian tekohengityksellä, eliitin ideologialla.



  II

Fasistit, natsit jätettiin valtaan virkamiehiksi, upseereiksi, poliiseiksi, poliitikoiksi, mediamoguleiksi sodan jälkeen.

   Luuletteko että siitä syntyi demokratia?

Todisteita on satoja silti massamedia kylvää suomenruotsalaisen eliitin ohjelmoimia valheita päivittäin oikeiston EU-NATO-vallankaappausten turvaksi.

Myös Ranskassa on sota-arkistoja joissa selvästi dokumentteja Mannerheimin ym sopimuksista natsien kanssa ennen sotaa - suomalaisia tutkijoita on kielletty tutkimasta jotta fasistisen oikeiston valheiden kulissi pysyisi pystyssä.

Nyt Suomea viedään taas sotaan kun taas Suomi on alistettu salaliitoille, nyt CIA USA:n ja Naton sotilaalliseen toimintaan, geopoliittiseen sodan ja totalitaristiseen poliisivaltion sytyttämiseen ja laittomaan maihinnoususopimukseen "isäntämaasopimus" - ilman eduskunnan eli demokratian päätöstä.

Sananvapauden tuhoaminen on nyt massamedian ykkösprojekti, myös CIA:n ohjaamana 70 vuotta.

Suomen Armeija on toiminut ainakin 2004 massavakoilun NSA:n kanssa yhteistyössä - luuletteko että laillisesti kansalaisia vakoillen ja poliittisesti profiloiden CIA NSA:n ohjaamana?




ooo



- Ruotsalaistutkija: Suomi vääristelee sotahistoriaansa

Ruotsalaistutkija Henrik Arnstadin mukaan Suomen ulkoministeriö yrittää peitellä totuutta keskitysleireistä ja liitosta natsi-Saksan kanssa.  







.






































.

1 kommentti:

Nimetön lukija kirjoitti...

Ja entä sitten? Joko poljet tai tulet poljetuksi. Tietenkin eliitti haluaa pysyä vallassa, koska muuten poljettaisiin. Diktaattorilla oli ihana ja rakastava vaimo, mutta kaikesta päätellen sinulla ei ole, mistähän mahtaisi johtua? Aiotko jatkaa luuseri valitustasi?