maanantaina, toukokuuta 13, 2019

Keltaliivien julistus - hyvinvointi takaisin keltaliivit


Keltaliivit ovat tänään Pariisissa huutaneet Vallankumous.

  Lista
Talous / Työllisyys • Perustuslaillinen rajoitus veroille (työläisille) – 25 prosenttiin • 40 prosentin korotus eläkkeisiin ja sosiaalietuuksiin • Kasvata palkkausta julkiselle sektorille julkisten palveluiden palauttamiseksi • Massiiviset rakennusprojektit 5 miljoonan kodittoman asuttamiseksi ja vakavat rangaistukset niille pormestareille/paikallishallinnoille, jotka jättävät ihmisiä kaduille • Hajota pankit, jotka ovat ’liian-suuria-epäonnistumaan’, erota uudelleen tavallinen pankkitoiminta investointipankkitoiminnasta
• Mitätöi ne velat, jotka ovat kertyneet koronkiskonnan seurauksena
Politiikka
• Perustuslailliset muutokset, jotka suojelevat ihmisten etuja, mukaan lukien sitovan kansanäänestyksen ottaminen käytäntöön
• Lobbausryhmien ja omia etuja ajavien intressiryhmien sulkeminen pois poliittisesta päätöksenteosta
• Frexit: eroa EU:sta saadaksemme takaisin taloudellisen, rahataloudellisen ja poliittisen itsenäisyyden (toisin sanoen, kunnioita vuoden 2005 vaalitulosta, jolloin Ranska äänesti EU:n perustuslakia vastaan, joka sitten nimettiin Lissabonin sopimukseksi, ja Ranskan kansa sivuutettiin.)

• Estä ultra-rikkaiden veronkierto
• Yksityistämisen välitön lopetus, ja julkisten hyödykkeiden, kuten moottoriteiden, lentokenttien, raideverkoston, jne., uudelleenkansallistaminen

• Poista kaikki ideologia opetushallituksesta, kaikkien tuhoavien koulutusmetodien lopettaminen
• Nelinkertaista lainvalvonnan budjetti ja aseta aikarajoituksen oikeusprosesseihin. Tee kaikille mahdolliseksi pääsy oikeusjärjestelmään
• Pura mediamonopolit ja lopeta niiden sekaantuminen politiikkaan. Tee kansalaisille mahdolliseksi osallistuminen mediaan ja takaa mielipiteiden moninaisuus. Pääkirjoituspropagandan lopettaminen.
• Takaa kansalaisten vapaus sisällyttämällä perustuslakiin täydellinen kielto valtiolle puuttua heidän päätöksiinsä liittyen koulutukseen, terveyteen ja perheasioihin
Terveys / Luonto
• Ei enää ‘suunniteltua hajoamista’ – Valtuuta valmistajilta lupaus, että heidän tuotteensa kestävät kymmenen vuotta ja että tälle ajanjaksolle on saatavilla varaosia
• Kiellä muovipullot ja muut saastuttavat pakkaukset
• Heikennä suurlääketeollisuuden vaikutusta terveyteen yleisesti ja sairaaloihin erityisesti
• Kiellä GMO vilja, karsinogeeniset torjunta-aineet, endokriiniset estäjät ja monoviljan viljely
• Uudelleenteollista Ranska (ja näin vähennä tuontia ja saastuttamista)
Ulkopolitiikka
• Lopeta Ranskan osallistumisen ulkomaisiin hyökkäyssotiin ja eroa Natosta
• Lopeta ryöstely ja puuttuminen – poliittisesti ja sotilaallisesti – ”Ranskan Afrikassa”, joka pitää Afrikan köyhänä. Kotiuta välittömästi kaikki ranskalaiset sotilaat. Muodosta suhteet Afrikan valtioihin tasavertaiselta kumppanuuspohjalta
• Estä pakolaisvirrat, joita ei voi majoittaa tai integroida, ottaen huomioon perusteellisen sivilisaatiokriisin, jonka me kohtaamme
• Kunnioita tarkasti allekirjoittamiemme kansainvälisiä lakeja ja sopimuksia.




  II

"EU"-Valevasemmisto antautuu nyt äärioikeistolaisen NATO EU:n militarismille ja eliitin veronkierrolle huutaessaan että EU on yhteinen projekti. Ei ole. EU perusti nyt armeijan ja 13 miljardia siirrettiin suoraan diktatuurin, eurofasismin turvaamiseen. "Vasemmisto" kirkuu pikku muruista mutta hyväksyy kapitalistisen eurofasismin vyöryn demokratian tuhoamisessa ja totaalikaaoksen tuovassa väestönsiirrossa. Suomalainen koulujärjestelmäkin on täysin tuhoutunut väestönsiirtoalueiden kouluissa kun lukutaidottomat saavat määrätä tahdin ja opettajan puheen tason.

Alkuperäinen vasemmisto 1800-l oli selkeän nationalistista eikä kuvitellut toimivansa vapahtajana muiden maiden työläisille ja heidän taistelulleen : vasemmisto taisteli väestönsiirtoja vastaan, ideat ihmisarvosta ovat internationaalisia, *eliitin väestönsiirtokampanjat eivät ole ihmisarvoa. **Aito-Vasemmisto VASTUSTI kolonisaatiota: nyt hysteerinen väestönsiirtolobbaus on kolonisaatiota ja Amerikan & co hyökkäyssotien ihailua, krikiitikin kieltämistä Amerikan imperiumivaltioiden hyökkäyssodista

   Arhi Kuittinen



OLIVER STONE: THE MEDIA IS THE ENEMY 
“Our citizens should know the urgent facts... but they don’t because our media serves imperial, not popular interests. They lie, deceive, connive and suppress what everyone needs to know, substituting managed news misinformation and rubbish for hard truths..." 
 —Oliver Stone

Siksi kapitalismin valevasemmisto kumartaa Suomessa eliitin valtarakenteita ja kenraalien vallankaappausta, natomaiden sotia, EU:n militarisointia. 
Sauli julisti taas ettei saa olla "vaihtoehtoisia faktoja" eli sananvapaus on kiellettävä eliitin massamedian propagandan alle  ja feodaalifasismi on palautettava eliitin huolettoman vallan takeeksi. 

Tietoja tästä verkkosivustosta

MEDIUM.COM
Every day in my article comments and social media I get people warning me that this or that journalist, activist or politician is…


SEURA.FI
Harjoittelu, kuntouttava työtoiminta, työkokeilu. Seuran selvitys on karu: talkootyöllä on monta nimeä



 
Jouko Heyno
Vielä hiukan Venezuelasta, Suomesta ja historiantutkimuksesta
Historiantutkimus on tärkein keino tarkastella maailman tapahtumia arvioitaessa niiden mahdollisia vaikutuksia ja tapoja, joilla niihin voisi vaikuttaa (tai olla vaikuttamatta, jos kehitys on positiivista). Aiemmin esitin esimerkkinä tieteen muuttumisen uskonnoksi ja sen aiheuttamia ongelmia yhteiskuntapolitiikassa. tällä kertaa vuorossa on ikioma Suomemme ja Venezuelan tilanne.
Venezuelan ”chavezilaista” hallintoa on ”syytetty” sosialismista, etenkin yhdysvaltalaisessa mediassa, ja Suomessa nämä syytökset on kopioitu sellaisenaan. Mitä siis on tuo venezuelalainen sosialismi, joka on niin kamalaa, että siihen pitää täällä Suomessa saakka suhtautua kielteisesti? Chavezin hallinnon pääasialliset ”sosialisointitoimet” olivat:
1) Maareformi
2) Elintarvikesäännöstely
3)Ulkomaisen omistuksen voimakas rajoittaminen
4) Maksuton perusopetus.
Lisäksi valtio otti haltuunsa öljyteollisuuden valvonnan ja enemmistön öljynporausyhtiöissä, ja maksoi niistä korvaukset kyseisille yrityksille. Kaksi yhdysvaltalaisyritystä kieltäytyi moisesta ”sosialismista”.
Tässä kannattaa muistaa, että nämä olivat ne aivan samat ”sosialisointitoimet”, joihin Suomen valkoinen lahtarimurhaajakommunistintappajahallitus ”syyllistyi” selviydyttyään voittajana Vapaussodasta.
Seurauksena Venezuelan kohdalla on ollut kauppaboikotti, joka on käytännössä romuttanut maan talouden. Voimakkain sisäinen toimi ”sosialismin” vastustamiseksi on ollut, yllätys, yllätys, öljyteollisuuden _lakko_! Lakko murrettiin paikallisella ”Pihkalan kaartilla”, antamalla potkut lakkoileville ja palkkaamalla ”sosialisteja” tilalle. Seuraus oli öljytuotannon palaaminen entiselle tasolle ja sen kasvu. Suomella kävi kauppaboikotin osalta hyvin, koko maailma oli Ensimmäisen Maailmansodan jäljiltä niin sekaisin, ettei boikottiin kyetty.
Entä miten tämä liittyy historiaan, mitä tästä voi oppia ja voiko sitä hyödyntää? Nythän Suomessa on ryhdytty purkamaan tai purettu sekä maareformia, luomaan taas suurtiloja, purkamaan maksutonta opetusta, purettu ulkomaisen omistuksen rajoitukset jne. Elintarvikesäännöstelystä on kyetty luopumaan jo ajat sitten, ainakin toistaiseksi. Mutta, entäpä jos ulkomaista omistusta, ja sitä kautta ulkomaista poliittista ja taloudellista valtaa Suomen asioihin aletaan rajoittaa? Miten on aiemmin noissa tilanteissa muualla käynyt? Katsotaanpa vain muutamin esimerkein:
IRAN: Toisen maailmansodan jälkeen Iranissa pidettiin vaalit, joissa valtaan nousi kansallismielinen puolue, joka pyrki palauttamaan Iranin suvereniteetin ja vallan päättää omista luonnonvaroistaan, hyödyntää niitä. Ensimmäinen keino oli tietysti maan öljyteollisuuden valvonta, ja siihen kohdistuva verotus. Tämä johti länsivaltojen reaktioon, ja Mossadeqin syrjäyttämisen. Miestä syytettiin ”kommunismista” ja maan johtoon nostettiin Mohammad reza Pahlavi.
CHILE: Maan kaivannaisteollisuutta hallitsi suvereenisti yhdysvaltalainen Anaconda Copper Mining, joka ei maksanut maahan veroja, eikä suuremmin palkkojakaan. 1970 presidentiksi ylivoimaisella enemmistöllä laillisesti maan parlamentissa valittu Salvador Allende (153 ääntä, Frei 35 ääntä) päätti ottaa vallan maassa kansan haltuun ja kansallisti maan kuparikaivokset. Seurauksena oli länsivaltojen reaktioon, Augusto Pinochetin johtamaan vallankaappaukseen ja sotilasdiktatuuriin.

Listaa voisi jatkaa, se kattaa käytännössä
kaikki sotilasvallankaappaukset maailmassa Toisen Maailmansodan jälkeen.
Kannattaa siis tukeutua liittosuhteeseen Yhdysvaltain kanssa, sen toiminta on täysin ennustettavissa: Ota oma maasi haltuusi, niin koko maasi otetaan haltuun. Hirvittävä ulkomaisen omistuksen sosialisointia johtanut lahtariliberaalit. 
























.

Ei kommentteja: