lauantaina, helmikuuta 03, 2018

Juhana Vartiainen kristusperkeleenä eliitin spektaakkelissa - harhautusnukke

*päivitetty     
   Juhana Vartiainen kristusperkeleenä eliitin spektaakkelissa - harhautusnukke

Hallituksen ja varsinkin Eduskunnan ja kansanedustajia uhkailevien puoluejohtajien vastuuta ei tässä rajoitetussa näytelmässä nyt tuoda esille, kokonaiskuvaa vallankäytöstä mediakin pyrkii hajottamaan kaikin viihtellisin keinoin - kansan taistelun ankaruutta ja POLIITTISUUTTA pyritään mitätöimään spktaakkelistrategialla, irrallisella henkilödramaturgialla.

Spektaakkelikoneisto.
Harhautustaktiikka.
   
Tämähän se onkin kun niin moni välittää sivuseikkoja tässä ovelassa massamedian spektaakkeli-aivopesussa. Henkilödraamaan ohjattu show ja "tulkinta" mediassa sokeuttaa ihmiset poliittiselle tilanteelle eliitin veronkierron orgioissa.
      
Alijäämän syistä ei spektaakkelikoneisto puhu. Rahaeliitin 40 miljardin veronkierto ja valtionyhtiöiden alasajo/luovuttaminen pois Suomessa vuosittain ei ole jatkuva puheenaihe - ollenkaan. Yhteiskuntaa ei ole uusliberalismissa - eliitin fasistisessa rikastumisfantasiassa.  
Vain köyhien ulina ja lyöminen on nostettu puheenaihe, jota dramatisoidaan, viihteellistetään, karnevalisoidaan.  

Jotta poliittinen analyysi sumennetaan hihittelyn ja ulvonnan alle. 
KATSOJA eli median KULUTTAJA saadaan tässä hihittelevässä spektakkelikoneistossa SAMAISTUMAAN eliittiin.  Eliitin hihittelevään näkökulmaan yhteiskuntaterrorissa.
  • Kansalaisesta tehdään tekemällä kuluttaja - sirkusta ja leivänmuruja. Massojen media massoja ohjaamassa, nyt akateemiset myös uusliberalismin hirttosilmukkaan suostuneina. 

Median "katsoja" ei koe olevansa toimija vaan vaatii lisää viihdykettä. Rooliin hukuttaminen oikeiston massamedian strategiana - eliitin kirkon strategia jatkuu "Olet syntinen ja tottelematon, ole hiljaa" uusin muodoin ja keinoin.
  • Tässä suggestiotaktiikassa tärkeää on se, että Vartiaisesta luodaan mielikuva yhtenä hölisijänä vaikka taustalla on oikeistoeliitin laajojen klaanien organisoitu ideologia ja suunniteltu toiminta. Ihmiset eivät ymmärrä että rahaleiitin organisoitumista vastaan tarvitaan myös ideologiseti selkeää organisoitumista  - kuten aito vasemmisto on opettanut 200 vuotta.


SAK:n johto on mukana EVA-RKP-KOK operaatiossa harhauttaa viihdespektaakkelilla kansalaisia - siksi jokeri-Vartiainen kutsuttiin vihellysten kohteeksi ilveilemään mielensoitukseen. Törkeää manipulaatiota.

Näyttää pahasti siltä että rikkaat AY-johtajatkin estävät aktiivisesti sosiaali- & työttömyysturvan nostamisen eli palauttamisen EU-tuomioistuimenkin vaatimalle tasolle +30% - pohjoismaisen mallin tasolle. 


Päätoimittajat kieltävät puhumasta rikkaimpien eli suomenruotsalaisten eliitin rahavallassa & korruptiovallassa rakenteena tämän yhteiskunnan tuhoamisen operaatiossa.
  • Vartiainen tsuhnien nyrkkeilysäkkinä Vartiainen luo karikatyyrisenä viihdehahmona loopin, suljetun mediatodellisuuden, viihdeloopin, jossa amerikkalaisten suomalaisen armeijan kaappaus, kaivosten varastaminen pois valtiolta ja eliitin veronkierto jätetään taistelun spektaakkelin ulkopuolelle - eliiti jatka vallankaappaustaan.


     
Ennemminkin Juhana on uusi eliitin kristusperkele: tsuhnat voivat heittää perunoilla jotta eliitti saa jatkaa shampanjan kurlaamista  • Pakina: Senaatintorin puhujalavalla suuri show 

" Eikö se riittänyt, että porvarimedia ja oikeisto hyökkäsi koko voimallaan, jopa maksetuilla ilmoituksilla, työläisiä ja lakon julistaneita liittoja vastaan. Pitikö hyökkäystä vielä tukea lavanäytelmällä, jossa ei työläisten ääni kuulunut, edes kuiskauksena? Senaatintorin puhujalavan ”keskustelu” oli kuin kopio eduskunnan nykytilasta. Päälle puhumista, huutoa ja rymistelyä. Eduskuntaryhmien pikkujoulut oli ulkoistettu torille!
Surkeinta työttömyysturvan heikentämisessä ja aktiivimallikiistassa on SAK:n johdon oma toiminta ja venkoilu. Demareista ja vasemmistoliittolaisista koostuva johtohan esitti itse pakkolakien tilalle ja kikysopimuksen astinlaudaksi työttömyysturvan enimmäiskeston leikkaamista sadalla päivällä. "  - KTP


Eliitin luokkasotaa käydään näyttävästi massamedian hurlumhei-keinoin kun taas kansan luokkasotaa ovelasti leimataan naurettavaksi - myös naurettavilla klovni-hyökkääjillä - eliitin luokkasodan rakennetta häivytetän pois suuntaamalla vihaa palvelijoihin jotta eliitti voi käydä rauhassa arvokkaana kirkkovaltion valtiopäiväkrikossa. Vihanuket eliitin lavasteina:  Tässä uusi herra No 47 

.
.

Kuolemanvietti on käsitteenä kiinnostava. Toisinaan näemme, miten yritykset, yhteisöt tai yksilöt syöksyvät kohti tuhoaan omilla päätöksillään. Helmikuun ensimmäisen perjantain poliittinen työnseisaus edustaa SAK-keskusjärjestön…
BLOGIT.APU.FI

Kaasuputki"Paljon kammottu aktiivimalli on lopulta marginaalinen heikennys työttömyysturvaan, ja se kohdistuu lähinnä kaikkein veltoimpiin työttömiin, jotka eivät saa mitään aikaan työllistyäkseen uudelleen." #Valeprofessori alleviivaa täydellistä ihmisvihaa huokuvassa huuto-oksennuksessaan kaikki ne syyt, miksi poliittinen työtaistelu on pakko aloittaa nyt." 


Mikä on tämä professorina esiintyvä olento?

  • Saarikivi ihmettelee sitä, että Helsingin Sanomat valitsi haastateltavaksi Mattilan, kun lehden omassa selvityksessä viime keväältä kävi ilmi, että 90 prosenttia professoreista arvioi hallituksen yliopistoihin kohdistuvat toimet pieleen menneiksi. Toimia on perusteltu tehostamisella. Saarikivi toteaa, että Mattila ei ole professori yliopistolain tai Professoriliiton tarkoittamalla tavalla.
”Sen verran voin sanoa, että ainakaan tällaista soppaa en ole Sipilälle ikinä syöttänyt”, sote-asiantuntija pöllyyttää.
OULULEHTI.FI


Hipstereiden ja valevasemmiston hyväksymä uusi nimike sotaimperialismille: "globalisaatio"


  • IMPERIALISTIN SIELUNTYYNEYS 
"Hipsterille (pro-imperialistille) mikä hyvänsä sääntö, uskomus tai teoria saattaa riittää ylemmyydentunnon ja moraalisen ansan kantimeksi ja diskriminaation kynnyskysymykseksi, mutta mikään asia maailmassa ei ole yleisinhimillistä. Yleisinhimillistä ei varsinkaan ole taide, tiede tai kulttuuri. 
Hipsterihän hyväksyy minkä hyvänsä kaksoisstandardin silmää räpäyttämättä samalla kun täydellä voimalla syyttää Venäjää, moralisoi ilmastonmuutosta ja kierrättää jätteitä, jotta voi hyvän tekonsa varjolla moralisoida huonompia ihmisiä, eli niitä joiden arjen pyörittämiseltä jäävä energia ei mahdollista samanlaista jatkuvaa säätämistä. Voisiko sanoa, että hipsteri on ihminen, joka ei ikimaailmassa puutu rakenteellisiin tai systeemisiin epäkohtiin, mutta imee energiaa välittömän arkensa ympäristöön virittämistään moraalisista ja eettisistä ansoista. " 
       Käymälä
    "...elinkeinoelämä, jonka veroille maksamme jokaisen tulonsiirron..."
    Naura tai kuole - kapitalistit luulevat tekevänsä työnkin työläisten puolesta: 

Ai että vastakkainasettelun aika on ohi?

Ettei ole oikeistoa hyökkäämässä vasemmiston humanismia ja yhteiskuntaa vastaan? Vain pelleilyä?
Todellakin, arkipäivän fasismia rkp-kokoomuksen ohjaamassa OPETTAJA-propagandalehdessä joka kieltää kritiikin haittaamasta kaunista propagandaa. Koulujen arki muuttuu yhä synkemmäksi, poikien oppimistulosten romahtaessa, häiriöiden paisuessa maahanmuuttajien sopeutumattomuuden jyrätessä koulurauhaa aliresursoidussa systeemissä. Väestönsiirtoa Suomeen vaativat eivät halua resursseaja lukutaidottomien erilliseen koulutukseen. Kaaos ja yhteiskunnan tuhoaminen "globalisaatioon" vedoten:


  Opettajien vuosityöaikamallista ja siihen liittyvistä kokeiluista on riittänyt puhetta viime aikoina. Puhetta on sävyttänyt vahvasti sen positiivisuus, jolle ei löydy mitään varsinaisia perusteita. On valittu linja, että tätä malli
JUVEHVILAINEN.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI

      Otsikot kirkuvat ja vetävät sinua köyhää kuonoon

     Näyttää pahasti siltä että rikkaat
 AY-pomot  estävät sos&tyött.turvan
    nostamisen EU- tuomioistuimen
   vaatimalle tasolle+30%. Jäädytys   

"Kaksi vuotta subjektiivisen päivähoito-oikeuden rajaamisesta Suomi otti käyttöön aktiivimallin, jonka noudattamiseksi työttömän on saatava lapsensa päivähoitoon.
Lain mukaan kuntien on kiireellisissä tapauksissa järjestettävä lapselle päivähoitopaikka kahdessa viikossa.
Kaupungit ja kunnat eivät voi taata, että hoitopaikka löytyisi aina varmasti kodin läheltä tai työmatkan varrelta. Kunnat eivät voi taata sitäkään, pääseekö lapsi joka kerta samaan päivähoitopaikkaan."


Hallitus aktiivimalleineen tuntuu suhtautuvan suomalaiseen varhaiskasvatukseen kuin kyse olisi jostakin koiraparkeista. Aktiivimalli vaatii, että...
AAMULEHTI.FI

Byrokratia-korruptio lisääntyy nähtävästi valtavasti.

    "Hallituksen tavoite oli vähentää byrokratiaa. Vitsi vitsi."
Toinen : "Kepulit haluavat maakuntahallinnon, koska saavat enemmän valtaa siten. Keskusta on vahva maaseudulla. Tämäkään ei ole kansalaisten edun mukaista ja he maksavat kokonaan siitäkin koituvan lisälaskun. Me maksamme valtiovallan poliittiset lehmänkaupat eli soten ja tänän maakuntahimmelin (joka sekin on perustuslain vastainen, koska puuttuu kuntien oikeuksiin). Hyötyjä niistä ei juurikaan kansalaisille tule, vaan ainoastaan haittoja. Meitä viedään kuin pässiä narussa."


Musertavaa, valtaklaanien Suomi eduskunnan siunauksella.

Suomesta tehdään takapajulaa, ja Suomella on euroalueen kehityksestä päätettäessä vain nyökyttelijän rooli, sanoo Sakari Linden. Paavo Väyrysen poliittisen neuvonantajan Sakari Lindenin mukaan Latvian väestökehitys ja sieltä…
KANSALAINEN.FI

Vasemmistoliiton poliittinen itseymmärrys kiteytyy sanaan punavihreys. Punainen viittaa työväenliikkeen traditioon ja päämääriin. Vihreys juontaa juurensa 1970-luvun lopun…
KANSANUUTISET.FI
The first weeks of Emmanuel Macron’s labor reforms have brought a wave of layoffs across France.


The first weeks of Emmanuel Macron’s labor reforms have brought a wave of layoffs across France.
JACOBINMAG.COM
  • Suomalainen akateeminen eliitti lähti mukaan myös massamedian ja CIA-Naton venäjäviha-propagandaan, militarismin propagandaan. Voiko akateeminen porukka herätä vai ovatko hekin pysyvästi vain oikeistoklaanien hovinarreja
Trumpin paljastukset 
ovat vain pintaraapaisu vanhasta salaliittojen ja imperialismin suosta, jonka keskipiste on Vatikaani, Uusi Rooma ja uusien keinojen imperialismi, 1600 vuotta jatkunut. Suomalaiset heimot olivat ensimäinen Vatikanin imperialismin aseellisen hyökkäyksen kohde v.400: nyt esiin kaivettu roomalainen suomalaisten hävittämä linnake Ruotsissa v.500 on vankka todiste.
Secrets - the swamp is old and deep - Trump is revealing secrets
Vatican Secret Societies

This is an excellent documentary touching on the unknown…
YOUTUBE.COM
Isot kuviot Suomen möyhentämisessä - mukaan sotiin europuolueiden tehtävänä, myös valevasemmisto:   

Globalisaatio = imperialismi = elitismi = USA uutena Roomana Lontoon ohjaamanaThe mainstream media's nonstop Russiagate coverage and its embrace of #TheResistance has undermined its reputation for objectivity in Europe, reports Andrew Spannaus. By Andrew Spannaus Pick up a major newspaper or watch…
CONSORTIUMNEWS.COM

"Perjantaisen mielenilmauksen vakavimmat vahingot onkin koettu pääkaupunkiseudun uutistoimituksissa, joista on epävirallisten tietojen mukaan kuljetettu kiireelliseen hoitoon useita vakavista uupumusoireista kärsiviä toimittajia. Erään heistä kerrottiin maanisesti etsineen jo päiväkausia maakunnan alueelta syöpäpotilaita, jotka olisivat kuolleet julkisen liikenteen seisahduksen takia.
Osa toimittajista on poliisin mukaan yhä kateissa, ja heitä voidaan pitää sivullisille vaarallisina tai oikeastaan vittumaisen ärsyttävinä. Tuntomerkkien mukaan etsityillä on päällä nuhjuinen pikkutakki sekä kovat harhat omasta yhteiskunnallisesta merkityksestään."

(INFERNO) Kuluttajat joutuvat yhä elämään epävarmuudessa sen suhteen, saavatko he rahansa takaisin tämän perjantain peruutetusta Helsingin suuresta lakkokaaoksesta. Kaaoksen promoottoreina toimineet iltapäivälehdet eivät toistaiseksi ole vastanneet tiedusteluihin siitä, aikovatko ne korva...
LEHTILEHTI.FI


.


Ei kommentteja: