perjantaina, helmikuuta 02, 2018

AY-pomot estävät sos&tyött.turvan nostamisen EU-tuomioistuimen vaatimalle tasolle - Äänityöttömälle Lakko


1)

Näyttää pahasti siltä että rikkaat AY-johtajat estävät sosiaali- & työttömyysturvan nostamisen eli palauttamisen EU-tuomioistuimenkin vaatimalle tasolle +30% - pohjoismaisen mallin tasolle.
  • 1989 lama johtui oikeistolaisesta uusliberalismista eli keinottelusta Koiviston ja Holkerin päätöksinä vapauttaa pankit sääntelystä ja vastuusta - silti laman aiheuttajat saivat lisää valtaa ja sanelivat nykyisin yhä jatkuvan politiikan.

  Jäädytys uhkaa jatkua - ja pohjoismaisen mallin purkaminen eliitin veronkierron lisäämiseksi. Jäätävää.

2)

Palkat eivät nouse jos sosiaaliturva ym eivät nouse.

3)

Työväen ja työläisten on todella taisteltava monta lakkoa jotta pohoismainen malli palautetaan ja EU:n leikkausterrori lopetetaan.

SOTE on myös kumottava, kokonaan, 100%, terveydenhuolto ei saa olla törkeää bisnestä.

Veroprogressio - nyt eliitile ja  suurbisnekselle annetaan järkyttävät 40 milfardia verohelpotuksia ja laitonta veronkiertoa, katteettomia yritystukia, pääomaverotuksen verottomuutta paratiisisaarille. 

  • Hallitukset ovat käyneet sotaa 30 vuotta pienyrittäjiäkin vastaan suuryritysten ja New York & Lontoon pörssi-ideologian tuhokapitalismin puolesta. Kts edellinen blogaukseni   • Hyvää valtamediakritiikkiä Kulttuurivihkoissa


Menossa on hyvinvointiyhteiskunnan alasajo ja maan myyminen. Sen sijaan, että pelastettaisiin kansa, jaetaan rahaa avokätisesti ulkomaille ja ulkomaalaisille.


Vaikka yli kolmanneksella tuoreeseen kyselyyn vastanneista psoriaasia sairastavilla oli liitännäissairautena ylipainoa, vain seitsemälle prosentille oli tarjottu…
MEDIUUTISET.FI
Tampereen yliopiston taloustieteen professori Matti Tuomala arvostelee Alusta-julkaisussa valtiovarainministeriön virkamiesjohtoa ja poliitikkoja huonosta…
ILTALEHTI.FIPääministeri Juha Sipilä on muuttamassa demokraattisen Suomen pienen piirin osakeyhtiöksi, jossa hän itse käyttää suurta talousvaltaa, kirjoittaa politiikan toimittaja Tommi Parkkonen.
ILTALEHTI.FI

..


Vasemmisto Demarit sak oikeisto yhteiskuntasopimus perustuslaki humanismi luokkataistelu ihmisoikeudet sosiaalidemokraatit eduskunta suomi100 Suomi Finland left Labour fixit braxit työläiset itsenäisyys valiovarainministeriö
.

Ei kommentteja: