tiistaina, joulukuuta 31, 2013

Suomi sodissa 2014 - uusi vuosi, vanhat valheet

Hyvät ihmiset,
olemme useissa sodissa, 

meille ei kerrota minne kaikkialle kenraalit ovat luovuttaneet suomalaisia armeijan koulutettuja sotilaita suomalaisella passilla - palkkasotilaiksi. 
Tilanne on mieletön, 250-350 suomalaista palkkasotilasta transatlanttisen liiton sodissa ja suomalaisille pumpataan riippumattomuuden, sitoutumattomuuden ja liittoutumattomuuden valheita.
Uusivuosi?    Elämme taas 1930-luvun propaganda-"todellisuudessa". *   II


Näin puhuttiin I-maailmansodan jälkeen.

Tutkija väittää pokkana että maailmansota ei ole todennäköistä. Ja että Amerikka ja sen liittolaiset eivät olisi liittona strategisesti  n. 15 aktiivisen sodan taustalla; tutkija puhuu pirstaloituneista sodista. 


  Suomalaiset tutkijat elävät kuplassa.

Resurssipula pörssi-ideologian takia ja sitä kiihdyttävä ilmastonmuutos on lisännyt huikeasti maailmansodan uhkaa. Lisäksi on dollarin romahdusvaara ja USAn armeijan aggressiivisuus kasvaa sitä myöten koko ajan. Syyrian sota oli lähellä mutta onneksi briteissä julkinen paine ja viha amerikkalaisten kaahoilua vastaan oli huikea Irakin sodan valheiden takia. 


-

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Näin puhuttiin I-maailmansodan jälkeen.

Tutkija väittää pokkana että maailmansota ei ole todennäköistä. Ja että Amerikka ja sen liittolaiset eivät olisi liittona strategisesti n. 15 aktiivisen sodan taustalla; tutkija puhuu pirstaloituneista sodista.


*
Tulevaisuudentutkija: Tällainen on maailma ja Suomi vuonna 2064 - filosofian tohtori Auli KeskinenSuomalaiset tutkijat elävät kuplassa.Resurssipula pörssi-ideologian takia ja sitä kiihdyttävä ilmastonmuutos on lisännyt huikeasti maailmansodan uhkaa. Lisäksi on dollarin romahdusvaara ja USAn armeijan aggressiivisuus kasvaa sitä myöten koko ajan. Syyrian sota oli lähellä mutta onneksi briteissä julkinen paine ja viha amerikkalaisten kaahoilua vastaan oli huikea Irakin sodan valheiden takia.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288638262319.html