perjantaina, joulukuuta 13, 2013

Siis Jolkkonen haluaa entisajan ateisteja kehiin?
Siis Jolkkonen haluaa entisajan ateisteja kehiin?   
 "Ei pidä mennä kirkkoihin,
jos tahtoo hengittää puhdasta ilmaa"

- Nietzsche

Jolkkosen jokainen argumentti on täysin epäpätevä, katteeton ja epähistoriallinen. 


Kirkko on viimeiseen asti vastustanut humanistista ja tasa-arvoista etiikkaa, kun yleinen paine on käynyt kirkon poliittiselle elitismille sietämättömäksi ja niin kirkko on aina uudestaan joutunut kääntämään takkinsa.  Ev-lut kirkko teki kirjallisen, aatteellisen sopimuksen jopa natsi-Saksan natsikirkon kanssa - mitä ei ole vieläkään purettu. 

Kirkko on varastanut vasemmistohumanistien retoriikan pienen ihmisen hyväksi. Syntipelote on piilotettu kirkon room.katolilaiseen sakramenttiarmon jakamisen ja pappiskultin korostamiseen.


Vasemmistolainen armo on taas sitä, että kansa ottaa vallan ja arvot alhaalta ylöspäin, kirkko taas opettaa alamaisia ottamaan armon ylhäältä alaspäin synnintuntoa potien eliitin bailuista

 

Kirkkopolitiikan paino on yhä hierarkian ylläpidossa ja valtaapitävien siunaamisessa epäpoliittisessa sumutuksessa.   

  Jolkkonen : "Valtio voi olla tunnustukseton, mutta julkinen tila ei: siellä erilaisten uskonnollisten vakaumusten on saatava näkyä."

On hyvin, hyvin vaikea käsittää Jolkkosen todellisuustajua, kun valtionkirkon edustaja puhuu tunnustuksettomasta valtiosta. 

Valtio ei ole tunnustukseton kun turvaa valtionkirkojen etuoikeuksia mm koulusysteemissä ja verotuksessa kirkkolailla. Sotilaspapit ovat ovat vaarallinen todiste siitä, että ev-lut valtionkirkko ei ole luopunut jatkosodan ja sisällissodan militarismista tukea joukkomurhia tehtailevia Suomen sotilasjunttia. Kirkko on aina tukenut valtiofasismia Suomessa kun sitä on siihen pyydetty.

Epäpoliittisuutta korostavassa poliittisen valtionkirkon illuusiossa ja usvassa, jossa kansalaiset luulevat, että valtio tekee yhteistyötä Jumalan kanssa ja  siksi uusliberalistisen hallituksen puolesta pitää rukoilla. Ja että kaikki kääntyy parhaaksi, käyväthän ministeritkin valtiopäiväkirkossa.  


1989 kansa oppi syyllistämään itsensä kun samaan aikaan laman aiheuttanut oikeiston keinottelueliitti sai lisää valtaa ja rikastui lamalla kirkon taas rukoillessa valtion tuhoajien puolesta poliittisena suomettumisena. 

Koska kansa on opetettu syyllistämään itseään. 
  
Todellisuus on äärimmäisen poliittista ja kirkko on painottuneen poliittista luomillaan epäpoliittisuuden  fantasioissa nöyrälle kirkkokansalle. Kuin kaikki olisi Jumalan suunnitelmaa, kuka tahansa olisi vallassa.


Jeesuksen toiminta oli äärimmäisen anarkistista ja valtahierarkiaa purkavaa, kaikista perinteistä luopuvaa. 
Jumala ei auta uusliberalistien valtiontuhoamisen keskellä passiivista ja hyväuskoista Suomen kansaa. Ei tule siunauksia petojen valehdellessa vapaasti piispojen siunauksella.

 

"En lue Pascalia vaan rakastan häntä kristinuskon opettavaisimpana uhrina, joka murhattiin hitaasti, ensin ruumiillisesti ja sitten psykologisesti – koko tämän epäinhimillisen julmuuden kauhistuttavimman muodon logiikan mukaisesti."

"Auktoriteettiusko lisääntyy luovien voimien vähentyessä."


Briteissä skientologit saivat uskonnon statuksen: 
 "Religion should not be confined to religions which recognise a supreme deity..." 
So said Britain's Lord Toulson, Justice of the Supreme 
Court of the United Kingdom, this week.

Paavi lähettää äpärät Suomeen
papeiksi & marttyyreiksi noin AD 1080: Suomalaiset olivat tunnettuja pappien ja munkkien tappajia vastustaessaan ruotsalaista kolonisaatiota ja pakkokäännyttämistä. Yllä paavin kirje, joka on säilynyt Ruotsissa. Tämä on seikka, josta historiantutkijat "jostain syystä" (suomenruotsalaisten painostuksesta) aina vaikenevat toimittajien kanssa. Tarkemmat tiedot ja luvut käännyttämisen vaiheista ovat suljetussa inkvisition kirjastossa eikä Vatikaanin ulkopuolisia tutkijoita sinne päästetä ellei osaa kertoa dokumentin nimeä, kirjoittajaa ja päivämäärää. • " Argumentaatio ei ole aina ollut kovin tasokasta. 
  Sivistyneetkin ihmiset sortuvat näsäviisaisiin nokkeluuksiin ja kyselevät esimerkiksi, pitäisikö Suomen lipustakin poistaa risti.   
  Mutta oli miten oli, nyt ei puhuta joulusta, vaan koulujen lukukauden päättäjäisjuhlista - niistä se joulukuussa oleva ei ole ensisijaisesti Jeesuksen syntymän juhla, vaan todellakin syyslukukauden päättymisen juhla. Miksi sen olisi pakko olla kristillinen - vaikka siihen historiallisista syistä onkin sellaisia elementtejä tullutkin? Ei koulun keväjuhlakaan ole mikään kristillinen juhla, ja siksi on ollut sitäkin surkuhupaisampaa, että suvivirrestä luopumisesta (joissakin kouluissa) on niin kovasti kiukuteltu piispoja myöten. Ei tietenkään kukaan ole kieltämässä niitä, jotka haluavat viettää joulunsa avoimen kristillisenä, tekemästä niin - viettäköön niin paljon kuin sielu sietää! Eikä kukaan ole vaatinut, ettei Suomen kristillinen historia saisi näkyä mitenkään. Kaupungit ja kyläthän ovat täynnä kirkkoja - ei niitä ole kukaan purkamassa. Valtauskonnon edustajien itku ja vaikerrus siitä, ettei heidän uskontonsa saisi näkyä missään, on vähintään onttoa - sehän näkyy joka tapauksessa vahvasti aivan joka puolella ihan parista koulujuhlasta riippumatta...

   http://panuraatikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/156220-jouluevankeliumi-ja-suvivirsi-koulujen-juhlien-kristillisistä-perinteistä

Kirkon uusi puhdas idoli - täydellinen lapsinainen, kyselemätön suurisilmäinen, ihaileva, mihin tahansa toivoon tarrautuava, analyysiton, Rooman Vestan temppelikultin perinteen jatkaja, piispojen libidon täyttäjä: 


Lucka 20: SOKRATES  
Miranda kävi usein tapaamassa BESÖKTE OFTA palvelutalossa asuvaa isoisäänsä SIN MORFAR SOM BODDE PÅ ETT SERVICEHEM. Joulun alla INFÖR JULEN hän ajatteli yllättää ÖVERRASKA vanhan miehen pukeutumalla Lucia-neidoksi GENOM ATT KLÄ UT SIG TILL LUCIA. Harmistuksekseen TILL SITT FÖRTRET hän unohti mekkonsa kotiin GLÖMDE HON KLÄNNINGEN HEMMA. Isoisä, entinen ammattinäyttelijä FÖRE DETTA YRKESSKÅDESPELARE, viihdytti muita asukkeja UNDERHÖLL ANDRA BOENDE esittämällä Sokrateksen jäähyväispuheen AVSKEDSTAL.


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=715886161789329&set=a.337947536249862.85975.164493960261888&type=1


Pispan ja sen tuopimiokapitulin valtaa on kasvatettu minin tavoin

 • Papin voi nykyään irtisanoa

Pappi voidaan nykyään irtisanoa siinä missä kunnallinenkin virkamies. Papit ja kanttorit ovat kesäkuun alusta lukien olleet julkisissa viroissa noudatettavan tavanomaisen irtisanomismenettelyn piirissä. Esimerkiksi elokuussa Imatralla tuomiokapituli irtisanoi pastorin.   Papit eroavat yhä muista seurakunnan työntekijöistä siinä, että heidän työsuhteensa on paikallisseurakunnan sijaan hiippakunnan tuomiokapitulin käsissä.

http://yle.fi/uutiset/papin_voi_irtisanoa_kuten_kenet_hyvansa_virkamiehen/6995665

 • "Kristikunta kuitenkin tuntuu väittävän, että kaikkien ihmisten pitäisi olla kristittyjä tai ainakin matkalla sitä kohti. Suhtautuminen kristinuskoon ei ole kunkin vapaa makuasia. Joka ei ole kristitty, tehköön parannuksen ja tulkoon sellaiseksi. Tällainen retoriikka toki ärsyttää.

        

  http://www.vartija-lehti.fi/mika-uskonnossa-pannii/Tarinoita tieteestä

 • Uskonto, lukio-opetuksen pyhä lehmä

  " Siksi ehdotan, että lukiolakia todella muutettaisiin. Nyt nimittäin on niin, että ko. laki määrää lukioissa reaaliaineista pakollisiksi uskonnon tai elämänkatsomustiedon sekä terveystiedon.
  Sen sijaan yhdessä työryhmän malleista ehdotetaan valinnaisiksi biologiaa, kemiaa, fysiikkaa, maantiedettä, historiaa, yhteiskuntaoppia, psykologiaa ja filosofiaa. 
  Minun on kovin vaikea ymmärtää uskonnon erityiskohtelua muiden reaaliaineiden joukossa..."


 

 

           Extra


  Teuvo Moisa: Tein kantelun Jolkkosesta:

1. Viranomainen, virkamies tai muu julkista tehtävää hoitava taho, jonka toimintaa arvostelette. Kuopion piispa Jari Jolkkonen
2. Jos kantelu koskee viranomaisen menettelyä, jota pidätte lainvastaisena, selostakaa tarkemmin - kenen menettelyä arvostelette? * Mitä tapahtui? * Milloin? * Missä? * Muuta? Piispa kirjoitti Savon Sanomiin12.12.2013 "Taisteleva ateismi on nykymuodossaan uudehko ideologia. Useat tutkijat ajoittavat sen alkulaukaukset Ranskan vallankumoukseen 1789. Ranskan katolinen kirkko sai kyytiä osittain omasta syystään. Sen johto oli liittoutunut korruptoituneen ja kansalaisten köyhyydestä viis veisaavan kuninkaan kanssa tavalla, joka teki siitä epäilyttävän ihmisten silmissä. Kirkko näytti unohtaneen alkuperäisen aatteensa. Kovin ylevää ei ollut ateismista oikeutta etsineiden vallankumouksellistenkaan meno. Valtaan päästyään he teloittivat poliittisia vastustajiaan ilman oikeudenkäyntejä, surmasivat kokonaisia kyliä ja muuttivat kristillisperäiset etunimensä Lapioiksi ja Vasaroiksi." http://www.savonsanomat.fi/.../ikava-vanhoja.../1731359... 
3. Miksi menettely tai päätös on mielestänne lainvastainen? Kirjoituksesta voi saada käsityksen, että ateistit pyrkivät tappamaan ihmisiä, mitä korostaa se, että puhutaan nykymuotoisesta ateismista ja viitataan myös joidenkin ateistien ylläpitämään eroakirkosta.fi palveluun, antaen ymmärtää, että he kuuluvat murhaideologian kannattajiin.
Metsänpeitto / Covered by Forest from Salla Hämäläinen on Vimeo.Korkeakirkolliset todellakin ihmettelevät miksi ihmiset eroavat kirkosta vauhdilla

   ja sen lahkoista, joissa toimii 200 kirkon työntekijää?


 • Kirkon erityissuojelussa toimivien vanhoillislestadiolaisten kaksi johtajaa eroaa

Kirkko ei ole vieläkään tarjonnut apua tuhansille raiskatuille, jotka ovat uhreja kirkon suojelemassa lahkosysteemissä.

http://yle.fi/uutiset/vanhoillislestadiolaisten_toinenkin_nokkamies_eroaa/7006522

Kirja tuhansista uhreista

Johanna Hurtig: Taivaan taimet – tutkimus lasten hyväksikäytöstä vanhoillislestadio-laisuudessa


http://freepathways.wordpress.com/2013/10/06/taivaan-taimet/"Teemu Laajasalo on hämmästellyt kriiseissä kyyristelevän kirkon alistuvaa asennetta, miten alle 2 000 vapaa-ajattelijan joukko kykenee puskemaan vaikenevaa möhkälettä vastaan huterin argumentein, vaikka kirkossa koko ajan tehdään hiljaista työtä diakonian, perhe- ja parisuhdetyön sekä katastrofiavun kautta." 

Laajasalo kieltää, ettei kirkko olisi valtionkirkko, ettei kirkkolakia ja jumalanpilkkalakia sekä lasten pakottamista tunnustukselliseen uskonnonopetukseen mukamas ole.

Valtionkirkko on uskonnonvapauslain vastainen valtion instituutio:  vuosittain 120 miljoonan euron etuoikeuksilla, yhteisöverotuksella ja erityis-verohelpotuksilla.

* Nyt Räsänen puuhaa uutta 120 milj pakkoveroa myös ateisteille


Kirkon helmoissa, piispojen siunauksella

 • Isoisän tapauksessa johtaja Olavi  Voittonen teki toisin kuin opettaa. Hän myös pyrki vaientamaan tekojensa arvostelijat sekä manipuloi eriävällä mielipiteellään lestadiolaisten sisäisen hyväksikäyttöselvityksen lopputulosta.

  Syytteitä ei kuitenkaan nostettu
  , koska tuoreimmatkin teot olivat ehtineet täpärästi vanhentua.

  Yhtä lapsenlapsista isoisä oli ehtinyt käyttää hyväkseen yli kymmenen vuoden ajan.   -- HS

*piispa jolkkonen 2015:

"Miten paha voitetaan?"

Kirkko ei kuitenkaan halua selvittää omaa pahaansa, lestadiolaisten ja lähetysseuran raiskaajien suojelijan ja kirkosta jatkosodan natsien suojelijana.  

Suomalainen ev-lut Valtionkirkko on kenraalien ja armeijan kirkko. Korvaamaton sotavihan mooseslainen lahko, joka teki natsien kanssa kirjallisen sopimuksen rotuoppikirkosta ja juutalaisten vihaamisesta 1939.

Afganistanissa suomalaiset papit olivat ainoita ISAF-pappeja jotka ampuivat afganistanilaisia.


3 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Teuvo Moisa: Tein kantelun Jolkkosesta:

1. Viranomainen, virkamies tai muu julkista tehtävää hoitava taho, jonka toimintaa arvostelette. Kuopion piispa Jari Jolkkonen
2. Jos kantelu koskee viranomaisen menettelyä, jota pidätte lainvastaisena, selostakaa tarkemmin - kenen menettelyä arvostelette? * Mitä tapahtui? * Milloin? * Missä? * Muuta? Piispa kirjoitti Savon Sanomiin12.12.2013 "Taisteleva ateismi on nykymuodossaan uudehko ideologia. Useat tutkijat ajoittavat sen alkulaukaukset Ranskan vallankumoukseen 1789. Ranskan katolinen kirkko sai kyytiä osittain omasta syystään. Sen johto oli liittoutunut korruptoituneen ja kansalaisten köyhyydestä viis veisaavan kuninkaan kanssa tavalla, joka teki siitä epäilyttävän ihmisten silmissä. Kirkko näytti unohtaneen alkuperäisen aatteensa. Kovin ylevää ei ollut ateismista oikeutta etsineiden vallankumouksellistenkaan meno. Valtaan päästyään he teloittivat poliittisia vastustajiaan ilman oikeudenkäyntejä, surmasivat kokonaisia kyliä ja muuttivat kristillisperäiset etunimensä Lapioiksi ja Vasaroiksi." http://www.savonsanomat.fi/.../ikava-vanhoja.../1731359...
3. Miksi menettely tai päätös on mielestänne lainvastainen? Kirjoituksesta voi saada käsityksen, että ateistit pyrkivät tappamaan ihmisiä, mitä korostaa se, että puhutaan nykymuotoisesta ateismista ja viitataan myös joidenkin ateistien ylläpitämään eroakirkosta.fi palveluun, antaen ymmärtää, että he kuuluvat murhaideologian kannattajiin.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Kirkon erityissuojelussa toimivien vanhoillislestadiolaisten kaksi johtajaa eroaa

Kirkko ei ole vieläkään tarjonnut apua tuhansille raiskatuille, jotka ovat uhreja kirkon suojelemassa lahkosysteemissä.

http://yle.fi/uutiset/vanhoillislestadiolaisten_toinenkin_nokkamies_eroaa/7006522Kirja tuhansista uhreista

Johanna Hurtig: Taivaan taimet – tutkimus lasten hyväksikäytöstä vanhoillislestadio-laisuudessa

http://freepathways.wordpress.com/2013/10/06/taivaan-taimet/


Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

"Teemu Laajasalo on hämmästellyt kriiseissä kyyristelevän kirkon alistuvaa asennetta, miten alle 2 000 vapaa-ajattelijan joukko kykenee puskemaan vaikenevaa möhkälettä vastaan huterin argumentein, vaikka kirkossa koko ajan tehdään hiljaista työtä diakonian, perhe- ja parisuhdetyön sekä katastrofiavun kautta."


Laajasalo kieltää, ettei kirkko olisi valtionkirkko, ettei kirkkolakia ja jumalanpilkkalakia sekä lasten pakottamista tunnustukselliseen uskonnonopetukseen mukamas ole.


Valtionkirkko on uskonnonvpauslain vastainen valtion instituutio: vuosittain 120 miljoonan euron etuoikeuksilla: yhteisöverotuksella ja erityis-verohelpotuksilla.


http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/2014010417897401_pk.shtml