sunnuntaina, toukokuuta 16, 2010

Junip EP ladattavana - Käänteinen muiston ja emootion prosessi

  
Gonzalez Junip EP

Pari päivää ilmaiseksi ladattavana Junip EP. 
Junip Jose Gonzalezin kanssa tulee Suomeen ja esiintyy Flowssa.
 Here is a link to download free the entire Rope and Summit EP
http://media.junip.net.s3.amazonaws.com/downloads/JunipEP2.zip
There will be a full Junip album released  September 13/14


 
 Air esiintyy Flowssa myös minimalistisella melodiavyörytyksellään (kuuntele).


Visuaalisen musiikin suuriruhtinaat osaavat luoda musiikkia (kuten Gonzalez ja Junip), joka on sovitettu tilavan ja "keskeneräisen" minimalistiseksi sovitukseksi, niin että kuulijalle jää tilaa ja houkutusta täydentää musiikin prosessointia visuaalisilla elämyskonnotaatioilla kokonaiseksi kokemukseksi.

Visuaalinen musiikki on (sovitukseltaan ja jännitteen rakentamisessaan) täydellisesti epätäydellistä musiikkia, joka houkuttelee katsojaa täydentämään musiikin tunne- ja sovituskokonaisuuden.

Musiikki on aina eräänlainen keinotekoinen emootio, muisto, johon kuulija haluaa liittää omia konnotaatioita, psyykkisesti keskenerisiä prosessejaan arkielämästä ja emotionaalisia virityksiä subjektiivisella vapaudella.

Musiikin prosessoinnissa aivojen havainto-kokemus-prosesseissa ja tunne-elämän vastebalansoinnissa tavallaan muiston ja emootion prosessi on käänteinen:

kokemus > havainto.

Havainto ei olekaan kokemusta ennen. 

Havaintopyskologiaa


+

Zero 7
New Remix

+

Beck Record Club

Record Club is an informal meeting of various musicians to record an album in a day. The album chosen to be reinterpreted is used as a framework. Nothing is rehearsed or arranged ahead of time. A track is put up here once a week. 

HD-vinkkiPanasonicilta todella hyvän kuvan 1000 euron huippu HD-videokamera.


Herkkä ja sävykäs kuvakenno hämärässäkin. Nopea tarkennus. Myös iso manuaalitarkennusrengas. Eri tallennusmuotoja ja säästökuvausmuoto (paljon kuvaa pakataan muistikortille jos huippulaatu ei ensisijaista). Ehdoton.

Älä erehdy ostamaan jotain muuta tästä hintaluokasta. Jos HD-videokameran hankinta mietityttää, tämä on ensimmäinen hintaluokka ja kameramalli, jossa saat kuvaa hyvin ja kontrollia lähelle ammattilaatua. Jopa ulkopuolisen mikrofonin standardi liitäntä mic in.

Tämä on lähellä ammattilaislaatua. Ainoa harmi on, että tässä ei ole kovalevyä vaan vain SD-korttipaikka. SD-kortit ovat tosin nykään isoja ja halpoja.  Käytä 8-32 Gt SD-kortteja.  Mutta voit ostaa kovelevyn ja USB-sovittimen, jolla voit ladata SD-kortteja materiaalit suoraan kovalevylle ilman tietokonetta.

Hyvän kennon takia tämän kuvamateriaalille on helpompaa tehdä värimäärittelyä editointiohjelmassa mm musiikkivideoissa tai dokumentin tunnelman hallitsemiseksi. Esim Premiere tai Final Cut Pro. 

Vieläkin parempi Panasonicin malli kovalevyllä on HDC-HS300 -- 1400 e.

 + 

 

myspace.com/thewhitestripes

 

+

Gorillaz mp3 reMix
* Gorillazin hieno 50-minuutin live-konsertti Lontoosta perjantailta poistui jo netistä.
Live is now offline.
Suosittelen  maailman parasta live-esitystä, Gorillazin DVD:tä
Demon Days Live
  (Helmet-systeemistäkin)


“Escape to Plastic Beach” - a multi level game that takes players to the new Gorillaz headquarters Plastic Beach was released by Parlophone on Monday, March 29th. The game will also include an MP3 download of Gorillaz’ new single ‘Superfast Jellyfish’ featuring De La Soul and Gruff Rhys, from their new album ‘Plastic Beach’. Play.
Free music streaming London Musiikkivideo Lontoo televisiointi mp3 itunes musiikki muusikki viihdeuutiset uudet julkaisut cd Plastic Beach pollution global awarness world tour Youtube MySpace homepage new cd promo show konserttitallenteet music television konsertti alternative rock pop esitys. Vappu krapula vapun aatto vappupäivä vappuaatto 2010

Ilmaiset Lataukset musiikkilataukset free download Junip podcast promotion time, Not a torrent file tiedosto mp3 ipod. Alternative music. Kamerat voittaja, vertailu testi testivoittaja.

Ei kommentteja: