perjantaina, joulukuuta 04, 2009

SUPO - addikti terroristisiin uhkiin


Herlin paljastaa: ”SUPOn Tiitinen yritti kampittaa presidenttipeliä”

Suomalaisilla on sokea usko viranomaisiin.
Oletko tämän uutisen jälkeen yhä sokea?..


Miksi SUPO kuvittelee voivansa tehdä lain ylittäviä ja moraalin alittavia tekoja? Koska onhan suurella esikuvalla, maailmanpoliisi-valtakunnalla,  Patriot Act, joka antaa tehdä kaikkea kivaa ja jännän salaista. Totta kai SUPO saa tehdä myös niin kuin suuressa maailmassa tehdään. Ja toivoa terrori-iskua Suomeen.
Mutta vihdoinkin joku poliittinen taho alaa heräillä suomalaiseen tietoliikenteeseen suuntautuvasta sotilaallisesta  arvioinnista:


SUPO ei tietystikään ole tästäkään lainkaan huolissaan, sillä SUPO:n ensisijainen henkinen omakuva on olla etupäässä CIA:n palvelija kuin suomalaisten suojelija. Demokratia ei ole SUPO:n operatiivisella tehtävälistalla.


SUPO ulkoistaa koko ajan itse itseänsä.

SUPO:n johtaja Salmi puhuu suuruudenhullusti "terroristisista uhista" (mm. tiistai 20.10. Aamu TV) ja haluaa laittaa pienen budjettinsa Amerikan terrorismia luovan sotadoktriinin palvelukseen yhä enenevissä määrin. Suomi on sodassa terrorismia vastaan - SUPO:n mukaan. Tarkkaa tieto SUPO:n budjettikäyttäytymisestä ei ole, mutta 30-50% budjetista menee haamujen eli terroristien metsästämiseen. Suuren valtakunnan, amerikkalaisten vihollisten jahtaamiseen ja kansainvälisten sotatoimien suojeluun pienen maan suojelubudjetilla.


Nyt kaikki sähköpostisi on ruotsalaisten luettavissa suomalaisten ministerien "laiskuuden" ja vastalauseiden puutteiden takia.  Ja Ruotsin suojelupoliisi voi välittää sitten aina mitä tahansa tietoa SUPOlle. Sähköpostin voi yrittää salata salauksella - lyhyihin viesteihin ja muutenkin kannattaa lisätä loppuun tekstirojua, siansaksaa vähintään 200 - 1000 sanan verran, jotta salaus olisi onnistuneempi. (Salasanaa ei vastaanottajalle tietystikään voi laittaa sähköpostiin mukaan, se täytyy sopia erikseen vaikka tekstiviestillä tai mieluiten suullisesti).

Teollisuusvakoilu ja ihmiskauppa on kasvanut Suomessa ja SUPO:n mielestä se saa kasvaakin aivan rauhassa, se kun ei ole tarpeeksi viihdyttävää SUPO:n asiamiehille, jotka haluavatnyt lähteä Suomesta maailmalle diplomaattipassilla interreilaamaan, hengailemaan CIA:n hyväksymien agenttien seurassa ja etsimään ongelmia jostakin muualta kuin Suomesta. Täällä kun ei niitä mielikuvitusta kiihottavia terroristeja ei oikein tahdo löytyä. SUPO on typeryyksissään uskonut kaiken disinformaation, mitä CIA on sille syöttänyt Irakin ja Afganistanin sodasta.

Salmi puhuu ennaltaehkäisevästä toiminnasta terrorismin suhteen.  Miksi hän ei puhu yhtä intensiivisesti ihmiskaupan, Suomessakin käytettyjen orjien,  kansainvälisten rikollisjärjestöjen ja teollisuusvakoilun ennaltaehkäisemisestä? Mitkä ovat siis SUPOn arvopäämäärät? Kaukana Suomesta, kansainvälisten ja amerikkamyönteisten, salaisten sotilaallisten järjestöjen päämäärissä. "Terrorismi" on aivan mitätön ongelma muihin ongelmiin verrattuna. SUPO ei ole kovinkaan ryhdistäytynyt edes korruption valvonnassa, se ei edes itse huomannut tai halunnut huomata suomalaisen sotateollisuuden korruptiota.

Kaukana "suomalaisen demokratian" tavoittamattomissa.
Hiukan piilossa pidetyt supon organisaatiomuutokset tuodaan nyt julki. IS:n tietojen mukaan Supolla onkin kolme apulaispäällikköä, vaikka apulaispäällikkö Simolan nimeä ei näy organisaatiokaaviossa.

Kirja kuittaa vain yhdellä kappaleella Supon sisäisen kriisin 2004-2005, jolloin kolme sen korkeata henkilöä pidätettiin virasta tutkimuksen ajaksi ns. Sonera-kriisissä.

Kirjassa on myös nykyisen eduskunnan pääsihteerin Seppo Tiitisen toiminnasta värikkäitä yksityiskohtia.
IS

SUPO:n toimintaa ohjaavat selkeästi oikeistolaisten luomat "pelkokuvat" ja "uhkatekijät".

Suuryhtiöiden ja valtioiden harrastama vakoilu, venäläisten oudot maaostot sotilaskohteiden läheltä ja mafiaorganisaatiot eivät enää lainkaan ole SUPO-johtajan puheiden mielestä uhkatekijä Suomelle vaan pienet likaiset ja näkymättömät terroristisolut. SUPO on mukana kansainvälisessä sodassa aivan muiden kuin suomalaisten etuja ajamassa.

Jos todella puhutaan Suomen eduista, niin SUPO on täydellisesti eksynyt tehtävästään nähdä reaalisia uhkia Suomen hyvinvoinnin ja ulkoisten voimien vaikutuksesta. Dramaattinen "sota terrorismia" vastaan on lumonnut SUPO:n täydellisesti. Taitaa olla SUPO:n poikien housut olleet märkinä kun on käyty katsomassa uusimpia James Bond-elokuvia.


SUPO on palannut juurilleen.

Valitettavasti. Pimeän historiansa valkoisiin uomiin. SUPO on aina ollut poliittinen ase  poliitikoille "suotuisan poliittisen kehityksen" edistämisessä. Ministerit saavat poliittiseen käyttöön mm. omaa poliittista puoluettaan "uhkaavien" eli kilpailevien pienten kansalaisjärjestöjen tiedustelutietoa SUPO:lta. Näin kilpailijoiden ja kriitikoiden linjauksia voidaan mm. neutralisoida ennakoiden muuttamalla omia poliittisia sumutuspuheitaan.

Poliitikon maailmankuvassa kaikki vastustavat tahot ovat "anarkistisia". Sisäpiirin sopu hallintaa. Poliitikkojen urahaaveet ovat lähes aina epädemokraattista kaupantekoa, kuten vihreidenkin poliittisesta korruptiosta ja kaupankäynnistä kokoomuksen kanssa voi nähdä. Sananvapaus merkitsee poliitikoille omaa erityistä  "kuulemisen vapautta". Tieto ei ole demokraattista Suomessa.

Demokraattinen vastuu ja läpinäkyvyys on virkamiehille aina vallan menettämistä.

Valkoisten oikeistolaisten suojeluskuntalaisten perustamasta lynkkausorganisaatiosta eli OSASTO III:sta on taas tullut oikeistolaisen ideologian vartiotorni sangen kapeasti  ja epädemokraattisesti määriteltyä "poliittista uhkaa" vastaan. Tieto on valtaa ja valtaapitävä sisäpiiri kiehnää mielellään tiedon kerääjän jalkojen juuressa.
Sodan aikana SUPO-VALPO avusti natsien tuhoamisjoukkoja eli SS-joukkoja Suomessa teloittamaan Neuvostoliittolaisia juutalaisia vankileireillä. Tämän vaiheen historiastaan SUPO on hävittänyt ammattimaisesti asiakirja-arkistoistaan. SUPO:n näkemys SUPO:n vastuusta on vastuuttomuus, vapaa vastuusta myös historiansa suhteen.

SUPO oli 1989 laman jälkeen ja sen aikana jopa 15 vuotta lainsuojaton ja lainvastainen virasto. Kukaan ei toteuttanut lain vaatimaa SUPO:n poliittista valvontaa eduskunnan alaisuudessa vaan SUPO sai itse määritellä ja arvioida omaa toimintaansa kenenkään demokraattisen poliittisesti vastuullisen henkilön toimittamaa valvontaa ja kontrollia. Kaaos ja lama antaa aina tilaa pimeille voimille. Sisällissodan jälkeen poliisi auttoi suojeluskuntalaisia vähintään 60:ssä murhassa.SUPO on  ollut ja tulee olemaan poliittinen väline valtapolitiikkaa pyörittävälle ideologialle, lähinnä teollisuusvetoiselle sisäpiirille. Presidentti Koivisto käytti sumeilematta SUPO:a Kekkosen tyyliin poliittisen junttauksen jatkeena vaikka kansa luuli saaneensa Koivistosta uuden ja rehellisen presidentin. Jotkut luulevat vieläkin Koivistoa uuden ajan presidentiksi vaikka tuhosikin maan taloudellisen elpymisen laman jälkeen kauaksi Ruotsista.

Supo narauttaa 2% työnhakijoista

Yritykset hyödyntävät Supoa yhä useammin työhakojoiden taustojen selvittämisessä.
Suojelupoliisin yrityksille tekemät henkilöstöturvallisuusselvitykset ovat lisääntyneet, kirjoittaa Keskisuomalainen. Selvityksiä tehtiin viime vuonna 2009 yli 11000, kun vuonna 2004 määrä oli noin 5 600. Turvallisuusselvityksessä tarkastellaan virkaan tai muuhun tehtävään hakevan henkilön taustoja. Tietojen perusteella arvioidaan työnhakijan luotettavuutta. Supon mukaan noin kahdella prosentilla hakijoista on taustoissaan sellaista tietoa, joka on työtehtävän kannalta merkityksellistä. - UusiSuomi


Historia ei anna kovinkaan järkevää, hyödyllistä ja kestävää kuvaa SUPO:n toiminnasta.

Tällä hetkellä SUPO:n tärkein tehtävä on raportoida suomalaisille suuryhtiöille poliittisesti epäilyttävistä yksilöistä, työnhakijoista ja työntekijöistä. Varsin oikeistolaisten kriteerien mukaisesti uhka on siis toisinajatteleva ja aktiivisen itsenäinen työntekijä ja Suomen etu suuryhtiön kuvassa poliittisesti ja mielipiteiltään epäaktiivisessa (ei-vasemmistolaisessa ja ei-humanistisessa) työntekijässä. SUPO auttaa siis suuryhtiöitä muokkaamaan omaa henkilöstöään profiiliselektiivisyydellä ja tarkkaan biasoidulla ihmiskuvalla.

Suomessa on vielä näennäisen tiukka tietosuojalaki henkilötietokannoista - mutta siinäkin SUPO on epämääräisesti ja ilman kontrollia lain ulkopuolella omien poliittisesti "tietoisten" matriisihenkilötietokantojensa kanssa.

Oikeistolaisen valtionäkemyksen mukaan lakia tulee ylläpitää rajatulla laittomuudella - päämäärä pyhittää tarkoituksen. Voimakkain valtiovalta Suomessa on Kekkosen perintöä, virkamiesvalta - poliittisesti vastuuton mutta eniten valtaa käyttävä taho. Joka koko ajan koettelee rajojaan ilman pelkoa seuraamuksista. Poliitikot pelkäävät virkamiehiä, koska "maan tapa" pitää virkamiesten valtaa kulissientakaisena valtana.

 SUPO haluaa nyt kaiken lisäksi isojen poikien kansainväliseen peliin hankkiakseen itselleen kredibiliteettiä CIA:n johtamassa kulissientakaisessa pelissä. SUPO ulkoistaa itse itsensä, jotta niin tärkeä organisaatio ei turhautuisi olemaan vain salainen työvoimatoimisto suuryrityksille. SUPO saa kaikki poliisin esitutkintamateriaalit. SUPO saa tehdä syyte-esitysiä yleiselle syyttäjälle, mutta edes syytetty ei saa nähdä materiaaleja, joita SUPO käyttää syytteiden esittelyyn. kts MTV3

Lain ulkopuolella - vapaana laista. Omalakisesti suojelemassa lakia?

" Ministeriön tekemän tarkastuskertomuksen mukaan "suojelupoliisilla on käytössä vuosia kestäneitä teknisiä tarkkailuja". Niiden aloittamisesta on tehty asianmukaiset päätökset, mutta salakatselun ja -kuuntelu jatkosta ei ole ministeriön mukaa päätetty riittävän usein tai päätökset ovat jääneet kirjaamatta.  " - HS


The Trial - Kafka
Kemppinen - Sääliksi käy


Näin presidentti Halonen
pitäisi terroristit poissa Suomesta

 

- Ehdotettiinhan jossakin, että eduskunnan pitäisi siirtyä käyttämään säästösyistä Googlen g-mailia. Näin kansanedustajien viestit olisivat olleet suoraan amerikkalaisten luettavissa, Järvinen kauhistelee.

Lääketeollisuuden lietsoma hysteria:
Valtio tiedonsalaajana ja lobbaajana rokotuskampanjassa

- Riikka Söyring
"Monella maalla kuten Tanskalla on sopimuksia suurten lääkeyhtiöitten kanssa ja niitten on tästä syystä ostettava lääkkeitä pandemian puhjetessa. Vahva lobbaus on edistänyt WHO:n päätöstä luokitella sikainfluenssa pandemiaksi ja aloittaa massarokotukset. Investointipankki JP Morgan arvioi, että lääketeollisuus saa tänä vuonna rokotetilauksista jopa 55 miljardia Tanskan kruunua. Tom Jefferson, epidemiologi Cochrain Centressä Roomassa, pitää asiaa ongelmallisena:

On huolestuttavaa, että monet WHO:n komitean jäsenet esiintyvät muilla titteleillä, vaikka todellisuudessa
edustavat lääketeollisuutta." - kommenteissa
False Pretenses: Bushin hallinnon edustajat antoivat 935 virheellistä lausuntoa Irakin muodostamasta uhkasta kahtena sotaa edeltäneenä vuonna, kertoo Center for Public Integrity uudessa tutkimuksessaan.

Norjalaistutkija haluaa oikoa myyttejä Afganistanista

Norjalainen Afganistanin-tuntija Arne Strand syyttää norjalaisia poliitikkoja väärän tiedon, disinformaation, levittämisestä Afganistanista. Strand haluaa oikoa erityisesti myyttejä Afganistania hallinneista talebaneista.
- Eivät talebanit tappaneet enempää ihmisiä kuin sotapäällikkö Abdul Rashid Dostum amerikkalaisten avulla Pohjois-Afganistanissa, sanoo norjalaistutkija uutistoimisto NTB:n haastattelussa.Hän on työskennellyt useaan otteeseen maassa, myös 1996 kun al-Qaida-johtaja Osama bin Laden saapui maahan. Tuolloin Strand oli Norjan kirkon ulkomaanavun palveluksessa.- Ei Taleban hakenut Osama bin Ladenia ja hänen seuruettaan Afganistaniin, vaan silloinen presidentti Barhanuddin Rabbani ja Abdul Rasoul Sayyaf, joka nyt istuu parlamentin ylähuoneessa ja jolla on suuri vaikutus presidentti Hamid Karzaihin.
- Verkkouutiset/STT, 30.3.2008

Sotien välisen ajan Etsivä keskuspoliisi (EK) ja jatkosodan aikainen Valtiollinen poliisi (Valpo) toimivat mielenkiintoisesti etuajassa poliittiseen ylätasoon nähden. 
  • Valpossa toiminnasta jätettiin tarkoituksellisesti asiakirjat laatimatta.[10]
  

.

2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Pääesikunnan ”sähkömies” vakoili jehovan todistajia - uskomaton peitetoimintaraportti 50-luvulta

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2012/01/1473974/paaesikunnan-sahkomies-vakoili-jehovan-todistajia---uskomaton-peitetoimintaraportti-50-luvulta

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

kuinka suojelupoliisia kuvattiin aikanaan Suomessa presidentin poliisiksi.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kulttuuri.shtml/2012/06/1572948/fbi-laitonta-salakuuntelua-murtoja-ja-vakoilua