sunnuntaina, joulukuuta 06, 2009

On turhaa juhlia itsenäisyyttä, mitä ei ole

 
On käsittämätöntä, että enää juhlitaan itsenäisyyttä. Se on kuin tyypillinen mieltä rauhoittava jumalanpalvelus, jonka osanottajat eivät ymmärrä eivätkä halua ymmärtää mitään papin puheesta.

EU:n uusi perustuslaki eli peitenimeltään Lissabon treaty on kumoamassa täydellisesti Suomen perustuslain. Ja ihmiset ovat autuaan tietämättömiä. Lissabonin sopimus siis ylittää Suomen lainsäädännön eikä paikallinen lainsäädäntö saa toimia EU:n perustuslaista eriävästi. 

Uusi perustuslaki on hyväksytty Matti Vanhasen toimesta virallisten perustuslakisäädösten vastaisesti.

Ensinnäkin Suomen perustuslain määritelmä aidosta henkilöstä kumotaan. EU:n perustuslain mukaan suuryhtiöllä on ihmishenkilöä vastaavat oikeudet. Suuryhtiöillä on varaa lobata ja kestitä ruhtinaallisesti EU:n meppejä - yksityishenkilöllä ei ole tätä mahdollisuutta.  Tämä vastaa natsi-Saksan ajan tilannetta, jossa valtio ajoi yhteistyökumppanifirmojen oikeutta enemmän kuin aitojen henkilöiden oikeutta ja kuka tahansa saattoi menettää kansalaisoikeutensa suuryhtiön etujen alle.

Oikeusministerimmekin  on jo menettänyt täysin mielenkiintonsa puolustaa suomalaisten viestisalaisuutta ja yksityisyyttä.  Ruotsin suojelupoliisi saa nyt vapaasti penkoa suomalaisten sähköposteja ilman mitään suomalaisten viranomaisten vastustusta. Ruotsin suojelupoliisi saa myös jakaa tietojeen kenelle tehansa, myös ruotsalaisille firmoille.

Päätöstä NATOsta ei ole julkisesti tehty mutta kaikki armeijan asejärjestelmät ostetaan NATO-kumppaneilta. Suomi on täysin NATO-yhteensopiva. Suomi on osa NATO-maita käytännössä - Afganistanin sotan osallistuminen on osa uskollisuuden osoittamista, ei mitään rauhantyötä.  EU:n perustuslain "turvapykälien" päämääränä on EU:n oma armeija, joka on yhden EU-kenraalin alaisuudessa. Suomen armeija on 1950-luvulta saakka välittänyt amerikkalaisille tiedustelujärjestöille tiedustelutietoa vastoin julkisia poliittisia linjauksia ja puolueettomuuspolitiikkaa - siis lainvastaisesti mutta toki presidentin suostumuksella. 

Kuka yrittää enää uskotella itselleen, että Suomi on itsenäinen maa? Maa on myyty halvalla joka suuntaan ja nimenomaan niiden poliitikkojen toimesta, jotka suuriäänisimmin itsenäisyyspäivänä hölisevät suomalaisten uhrauksista.Suomen DNA-tiedot EU-maiden poliisin käyttöön
Suomi on aloittanut laajan yhteistyön dna-rekisterin tietojen vaihdossa. Pari viikkoa sitten Suomi vaihtoi dna-rekisteritiedot Hollannin kanssa


Kemppinen - Erkko

Kahden johtavan asiantuntijan runsaan osittain ennen näkemättömän aineiston perusteella laatima juhlallisen näköinen elämäkertateos epäonnistuu. Syy on kustantajan. Kustantaja on Sanoma WSOY, Erkon yhtiö.

"on irlantilainen dokumentti, joka kertoo EU:sta ja Lissabonin sopimuksesta. Dokumentti sisältää haastatteluja europarlamentaarikoilta sekä EU-oikeuden tutkijoilta, ja siinä selitetään ansiokkaasti muun muassa mitä Euroopan komissio tekee, ja miten ns. "kvalifioitu määräenemmistöäänestys" toimii. Elokuvan kuudes klippi kertoo siitä, miten Lissabonin sopimus tekee Euroopan unionista liittovaltion.Suomalaisuuden kymmenen käskyäHalvan barbin häpeä

- Nuoret eivät lähde laskettelurinteeseen, ellei heillä ole sadan euron käsineitä. Heidän kulutusmaailmansa on aivan erilainen kuin tavallisten keskiluokkaisten lasten. Niille, jotka ovat jollakin tavoin syrjäytyneitä, kulutus on yksi tapa saada arvostusta ja tuntea kuuluvansa hyväksyttyjen joukkoon, Autio arvioi.

Kuluttava lapsi haastaa monessa mielessä aikuiset. Amerikkalainen taloustieteilijä Juliet B. Shor kertoo kirjassaan Born to Buy kiintoisan havainnon. Tutkiessaan amerikkalaisia ylityön ja kulutuksen kierteessä eläviä ihmisiä hän haastatteli myös sellaisia, jotka olivat jättäytyneet oravanpyörästä pois. Heillä oli yksi yhteinen piirre: ei lapsia.


Nuori hyvätuloinen lapsiperhe
– heillä on eniten velkaaLapsiperheiden köyhyydestä tuli pysyvää


Lapsille ei ole tarjolla riittävää hammashoitoa, varoittaa Hammaslääkäriliitto. Pahimmillaan lapsille on jouduttu tekemään jopa juurihoitoja tai poistamaan hampaita hoidon viivästymisen vuoksi.

  *Joululahjavinkit, edulliset joululahjat kirjallisuus areena video mielenosoitus.

Ei kommentteja: