perjantaina, heinäkuuta 24, 2009

Panasonic HD-videokamera HDC-HS300Panasonicilta on tullut hyvä HD-kamera.


Hyvin kilpailukykyinen Sonyn kanssa. Parempi automaattitarkennus, siis huikeasti parempi autofocus hämärätilanteissa kuin Sonyissä. Ehdottomasti myös helpompi manuaalitarkennus kuin saman hintaluokan Sonyissä. Hämäräkykyisempi. Dokumenttikuvaukseen toimintakykyisempi ja manuaalisen monimuotoisesti sopeutuvampi - valittava tarkennuskohdennus. Kolmikenno 3 ccd sävyjä.
n. 1400 e (hinta voi muuttua)

Mutta ei ihan yhtä edistyksellistä kuvanvakainta kuin nyt Sonyssä kameran steadicam-tyyliseen liikutteluun esim vauhdikkaassa urheilukuvauksessa yms kamera-ajoissa.

Niin Sonyn kuin Panasonicin kuvanvakain toimii yllättäen parhaiten silloin, kun kamerassa ei ole kiinni ylimääräistä telinettä tms jalustaa vaan kamera on vapaasti käsissä tärisemässä. Silloin kuva huojuu vähiten.
Erillinen suuntamikrofoni ammattimaisen tarkkaan äänitykseen:Adobe Premiere Pro CS4 4.2  is now available

The free Adobe Premiere Pro CS4 4.2 update provides support for Panasonic's AVC-Intra format, which augments Adobe's existing support of tapeless cameras such as RED, Sony XDCAM EX and HD, Panasonic P2, and AVCHD, providing users with the industry's most efficient workflow without transcoding or rewrapping.  Päivitetty!

Yksinkertainen totuus kamerasta ja elämästä: elämä liikkuu ja hidas kamera ei ota kuvaa elämän tahdissa. Hanki nopsa ja herkkä kamera, 1-5 viikon sisällä tarjolla 
Nikon D5100
-hieno, sävykäs kenno D7000:sta
-tarkka takanäyttö
-hieno video
Camera reviews - Nikon D5100 preview - Digital Photography Now
Tai hanki jo sen halvempi versio D3100 tai isoveli D7000. 
Unhohda ylimainostettu Canon ja vanhat rojut. Myös HD-videokamera samassa paketissa.
+ Uusi D310s on myös tulossa 4-11 vkoa.
 

--

- kevyt muistikortti-videokamera kuvaprosessorilla ja PC videoeditointi- ja DVD-poltto-ohjelmalla - Anttilassa 300 e.

Esitallennustilassa videokamera tallentaa myös tallennuspainikkeen
painamista edeltävät kolme sekuntia. Kamera tallentaa siis jatkuvasti
3 sekunnin verran kuvaa ja lisää sen automaattisesti otoksesi alkuun,
kun aloitat videokuvaamisen. Ei HD, ei optista kuvanvakainta. Mikrofonisisääntulo ulkoiselle mikille mm. haastattelunappimikrofonille tai suuntamikki RODE NTG-2.


Kannattaa käyttää aina laadultaan "Class 6" SDHC muistikortteja.


Toinen ehkä suositeltavampi muistikortti-videokamera hyvällä stereomikillä, jossa selkeänä etuna optinen kuvanvakain ja kuvanlaadun selkeä parannus, kirkkaiden kuva-alueiden dynaaminen palautus:

Panasonic SDR-S26

erinomainen ostos muistikortti-videokameraksi. Ei HD-kamera, lähes taskukamera. Siis hyvä videokamera perusdokumentointiin ja erinomainen YOUTUBE-tuotantoon. Optinen kuvanvakain! Ilmiömäisen varma tarkennus. Itseään kuvaava näkee videokuvan kääntyvältä screeniltä. Ei ulkoista mikkiliitäntää. Jimm's PC 300 e.

Tallennettuja mpeg2-tiedostoja ei tarvitse muuntaa enää kun poltat ja järjestelet videotiedostot tavalliselle TV DVD:lle. Toki tiedostot täytyy luetteloida DVD-standardille sopiviin lisätiedostoihin.


Laajakulmalinssit Panasoniciin (0,3 laajin)


Törkeen rivon näköinen tuulisuoja
kameran omalle mikille.Halpa HD-kamera, 8 Gt muistikorteille, stereomikillä:HD-video tarkkuudeltaan ja mpeg4-koodekiltaan - mutta ei mitenkään kuvan sävyissä voita tuota Panasonicia. n. 150 e.


Uudempi versio 230 e, toimii 32 Gt korteille, parempi objektiivi:

Toshiba Camileo H20 stereo

Ehkä paras HD-kamera tässä hintaluokassa.


HDC-HS300ECK / HDC-HS300EG-K / HDC-HS300E-K


.

Ei kommentteja: