lauantaina, maaliskuuta 15, 2008

Väkivaltaisin maa
Uusi historiallinen opus valaisee osaltaan sitä, miksi Suomi on väkivaltaisin maa EU:ssa WHO:n tilastojen mukaan.

Suomalaisten taistelut Ruotsin, Venäjän ja itsenäisen Suomen riveissä. Ohto Manninen Tammi 2008.


Ruotsalaisen imperialismin eli kuningasvallan fasismin johdosta ruotsalaiset lisäsivät varallisuuttaan ja vaikutusvaltaansa suomalaisten verellä ja raaistamisella. Suomalaiset sotilaat olivat Ruotsin hyökkäysjoukkojen kärki ja selkäranka.

Kuinka tuotetaan hyviä sotilaita?
Otetaan pois toivo itsenäisestä elämänhallinnasta ja raaistetaan pakon edessä. Kuole kuninkaasi puolesta hirsipuussa tai taistele ja tapa. Kauhua herättävä ja raiskaava suomalainen oli ruotsalaiskenraalin unelma Saksan maalla.

Näin on valtakuntamme muokattu ruotsalaisten mielestäkin oudoksi suomalaisuudeksi. Ruotsalaisviha ei ehkä koskaan katoa mielestämme vaikka sitä skandinaavit toimittajat ihmettelevätkin kaanonissa ilman mitään historian ymmärrystä. Viha ei katoa ilman ymmärrystä, molemminpuolista ymmärrystä. Viha on upotettu alitajuntaamme ja tarkoituksella. Viha ei katoa, koska ruotsalaiset ovat pesseet historiansa pois natsien kanssa harjoittaman kaupankäynnin hyvinvoinnilla ja yltäkylläisyyden tuomalla sosiaalisella itsetietoisuudella ja paremmuudentunteella.

Vastuun ottaminen historiasta ja sen seuraamuksista olisi vaikea teko ja käytännössä mahdoton, koska ruotsalaisilla on hyvä omatunto kierrättämisestä, ajoturvallisuudesta, lasten turvavälineistä ja seuraleikeistä.


.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tunnetusti kukkahattutätien, femakkojen ja eräiden poliittisten pellejen mukaan Suomi on väkivaltaisin maa ja suomalaiset miehet maailman väkivaltaisimpia.

Tilastot ovat jo kauan osoittaneet tämän väitteen vääräksi, mutta eihän totuus näille tahoille ole koskaan mitään merkinnyt, koska sokea ideologia kumoaa tosiasiat kaikissa olosuhteissa.