keskiviikkona, elokuuta 12, 2020

Virus-hysteria on huijaus: alamaisia ohjelmoidaan fasismiin

2020 elokuu Suomi
Kuolleisuus Suomessa on hyvin matala 12 vuoteen. Ei ole mitään pandemiaa eikä erityistä epidemiaa, hyvin lievä flunssakausi.

Normaalisti eliitin media sensuroi pois influenssan aiheuttamat järkyttävät kuolemat eikä niitä ole kuvailtu mediassa kuin harvoin jotta illuusio turvallisuudentunteesta säilyisi poliitikkojen sekoilujen ja 30-vuotisen elitistisen pörssikuplaa rahoittavan talouden tuhoamisen ja sen taloussyöksyn alla.


  II

Aivan toinen asia on että eliitti innostuu tästä nyt helposta vain mediaan keskittyneestä informaatiosodasta, massojen idiotismista ja tiedon vastaisesta alistumisesta ja suostuu jopa 120 läntisen sotalaboratorion vapauttamaan uusia bakteereja ja myrkkyjä oudoiksi oireiksi CIA MI6 NATO -organisaation alla - jotta eliitin valtakamppailua voidaan edistää suuremmalla hysterialla.

Eliitti ei välitä kuolleista, eliitti on aina rakastanut sodan sytyttämistä. Hajota ja hallitse.
  • Rokotebisnestä ajetaan ilman moraalia, ilman tiedettä ja se on osa hysterian aseelistamista eliitin pelon voimaan - kuten Rooman imperialistinen elitismin kirkko on toiminut samalla strategialla 1650 vuotta.  

Panokset kovenevat kuten kapitalistinen valhe "taloudesta" joka on keskittynyt painamaan rahaa pörssin tyhjälle spekulaatioille, futuurivedonlyöntikaupalle, pankeille ja sotateollisuudelle. Rahaa tyhjästä eliitin rikastumiskoneistolle - samalla kun eliitti on veroton ja työläisten verotaakkaa kasvatetaan pohjois-Euroopassa roomalais-katolilaisten maiden saadessa tuhansia miljardeja tukea EU:n velkahuijauksen kautta.

Eliittiä ei ikinä kiinnosta totuus ja informaatio vaan valta ja propaganda, informaation vääristäminen eliitin vallan maksimoimiseksi.  Voit vain katsoa aitoa historiantutkimusta mitä eliitti on tehnyt salaliittoina ja valheina mm kirkko eliitin vallan takajana. Nyt media ja lahjotut tutkijat ovat uusi papisto alamaisia pelottelemassa törkeillä vääristelyillä.


III

Eliitin valtakoneiston osana Media törkeästi estää tieteellisen keskustelun ja aidot tieteilijät pois keskustelusta.

Tässä on Sveitsiläisten vapaiden tutkijoiden ja asiantuntijoiden määrittelyä valepandemistas jonka WHO kehitti tyhjästä kumoten aikaisemmat tieteelliset määritelmät mm pandemialla ja poikkeustoimille.




Faktoja Covid-19:sta (suomeksi)



Media ei puhu naurettavan pienestä kuolleisuudesta vaan "testien" lisäämisestä ja sen suuremmista määristä '"tuloksia". Ei ole tieteellistä testiä "uudelle virukselle". Ei ole "virusta" edes eritetty kokonaisena. On vain "vihjeitä".




















Korona Koronafi koronavirus koronasuomi huijaus propaganda journalismi Eliitin media elitismi pelotekampanja koronaepidemia rokotus rokote pakkorokotus valtamedia yle uutiset yle a studio yleastudio helsingin sanomat hs helsinginsanomat.




Ei kommentteja: