maanantaina, elokuuta 24, 2020

Sanna Marin paskatöiden Luojana

Hah

Marin itse kielsi Tampereen hoitajien ja sairaanhoitajien lisäämisen. Salainen sopimus kokoomuksen kanssa.

SDP on siunannut täydellisesti tuhokapitalismin  = EU & tuho #Sote pörssiyhtiöiden lihottamisena,

Katainen hallitus = eliitin mielipuolinen verovapaus: 50 miljardia e vuosittain eliitille.
 
    Nyt "Marin tuomitsi paskatyön". 


Kansa ei valitse poliitikkoja

vaan eliitti valitsee ja media nostaa "poliitikot",  ehdokkaat, operaattorit, marionetit, ahneet, moraalittomat. Kaikki EU-puolueet - kuten Nato-Hallahahon persut ovat ajamassa totaalista pörssin keinottelua, tuhokapitalismia jossa tuhotaan pohjoismainen malli, demokratia, hyvä palkka, terveydenhuolto.

Media ja EU-puolueet ovat eliitin teatteria.  Rahat asevarusteluun ja pörssiyhtiöille, eliitin verottomuuten eli eliitin bisnekseen, feodaali-kapitalismiin, yhteiskunta tuhotaan pois koska valtio tuhotaan pois eliitin "talouspuheella". Työläisille vero ja velka nyt hiilidioksidivalheellakin jotta ihmeelliset voitot pörssi"talouteen".  

Veroprogressio ja absoluuttinen verotus suuryhtiöille eli eliitin verovapaus pois, oma valuutta, omat valtionyhtiöt, omat kaivokset, omat rajat, viljan tuonti kiellettävä maaseudun ja puhtaan viljelylain lisäksi on ainoa tie pohjoismaiseen hyvinvointiin takaisin.  Todistettuun hyvinvointiin.

Todistettuun. Kaikin puolin selvään omaan talouteen kansalaisten eduksi ja resurssien jakamiseksi omille kansalaisille ilman väestönsiirtoa pohjoismaihin, kymmenin vertailuin ja tutkimuksin todistettu pohjoismainen malli.
Tuossa kun taas katselin aamu-tv:ssä EK:n ja STTK:n puhuvien päiden jorinoita tuli mieleen taas kerran kuinka kukaan noistakaan ei uskalla sanoa ääneen mikä maan taloudessa mättää.
Samaa pälinää vuodesta toiseen. 1. Työntekijöiden pitäis tehdä enemmän töitä pienemmillä palkoilla. 2. Kehitellään ihmeellisiä työaikahimmeleitä ja koulutuskoulutus-systeemejä ja "irtisanomis"tukia. Kaikki tämä on pelkkää p****puhetta.
Euro pakottaa maan deflaatioon ja EU-jäsenyys syö maamme kaikki varat. Piste. Tämä on absoluuttinen fakta. Vienti EU-alueen ulkopuolelle tökkii ylihintaisen euron takia ja EU:n sisämarkkinat ovat olleet maailman ainoa talousalue viimeiset 15 vuotta, jossa ei ole ollut reaalista talouskasvua. Vienti yski jo ennen pandemiaa, koska EU yskii.
Vientiteollisuus ja meidän "suuryrityksemme" saivat taas miljardien tukia ja mitä siitä seuraa? Aivan. Lisää irtisanomisia ja muuta p****a, koska tukiaiset nostetaan osinkoina pois. Energiamaksuhelpotuksia vientiteollisuudelle jne. Miljardien tukipotti sekin. Ja eiku irtisanomisia. Tuet pitäis periä takaisin jokaiselta firmalta, joka tukien saamisen jälkeen aloittaa irtisanomisbileet.
Maan talous nojaa vain kotimaiseen kulutukseen. 90% suomalaisista firmoista toimii kotimarkkinoilla kotimaisen kulutuksen varassa. Kaikki kulutuskapasiteetin eli liikkellä olevan rahan määrän leikkaukset kohdistuvat suoraan näihin firmoihin, jotka työllistävät valtaosan niistä poliitikkojen kuoha suussa puhumista TYÖLLISISTÄ.
Vientiteollisuus on vähentänyt viimeisen 15 vuoden aikana Suomesta toistasataatuhatta työpaikkaa vaikka on saanut yli 20 miljardia suoraa tukea. 90% suomalaisista firmoista on saanut lisämaksuja, lisäveroja, lisäehtoja, lisärasitteita jne. Ja kuitenkin nämä firmat ovat luoneet maahan toistasataa tuhatta UUTTA työpaikkaa. Ne siis työllistävät. Ei vientiteollisuus, josta kaikki neropatit puhuvat sylki suupielessä kimmeltäen aamusta iltaan.
Kotimaisen kulutuskapasiteetin perusta on ihmisten käytössä olevat varat. Valtiovarainministeriön johto tekee kaikkensa vuodesta toiseen tuhotakseen kotimaisen kulutuskapasiteetin veroilla, maksuilla jne. jotka kaikki kohdistuvat suoraan yksityiseen kulutuskapasiteettiin. Euroopan unionin ja euron tukemiseen otetaan miljardeja velkaa, samaan aikaan kun kotimaata ajetaan alas rytinällä ja kotimaista kulutuskapasiteettia leikataan suurella viikatteella.
Alkaa pikkuhiljaa nyppimään tämä valehtelu ja huijaaminen. 
Niin kauan kuin Valtiovarainministeriö toimii Euroopan Unionin ja euron tukijana ja avustajana ja vie rahat suomalaisilta tuon ylikansallisen hirviön ruoaksi, on aivan turha tulla puhumaan mistään "keinoista" talouden elvyttämiseksi tai parantamiseksi.
Niin kauan kun valtiota velkaannutetaan euron ja EU:n vuoksi on aivan turha tulla v*****lemaan työttömille, yrittäjille ja muille, jotka yrittävät vain selvitä päivästä toiseen.
EU ja euro kyykyttävät meitä ja meille sanotaan, että syy on meidän. "












#vasemmisto #kapitalismi #politiikka #demarit #sannamarin #vihreät #keskusta #oikeisto #elitismi #pohjoismainenmalli
https://www.kansanuutiset.fi/…/4307903-marin-tuomitsi-sen-e…


.

Ei kommentteja: