lauantaina, elokuuta 29, 2020

Saksassa 2 milj mielenosoitus eliitin mielivaltaa vastaan ja analyysi englanniksi LIVE Video Berliini - Politiikka

Miksi Saksassa ihmiset ovat nousseet eliitin mielivaltaa vastaan?

    Analyysiä ja selostusta - voit selata videota myös taaksepäin kts video  

Ei ole olemassa "pandemiaa" vaan tavallista flunssakevättä on käytetty rikollisesti propaganda-aseena, hybridisotana jotta eliitin taloudellinen väkivalta eli kapitalismi, verorahojen siirto pankkien ja suuryritysten pelastamiseen jatkuu. Eliitti haluaa lisää fasistista kontrollia ja pelkoa jotta mielipuolinen pörssifasismi ja eliitin verottomuus voisi jatkaa valtaansa demokratiaa ja avoimuutta vastaan.  YLE tunnusti tuoreessa jutussaan ettei ole kuolleisuuden nousua!

  Kts




Eliitti rakastaa feodalismia, sensuuria, propagandaa ja fasismia. Pohjoismainen malli on otettava takaisin: oma valuutta, valtionyhtiöt, hyvä terveydenhuolto, koulutus, sananvapaus todelliseksi ja kaikki pienpuolueet samoihin live keskusteluihin YLE:n ohjelmiin kuin suurpuolueiden urapoliitikot, militarismi ja kauppasota Venäjää vastaan lopetettava, aito tiede kriittisesti ilman poliittista korruptiota, verorahoilla rahoitettu 8000 milj e vuosittainen väestönsiirron lopetus ja palautus kotimaahan.
 
Kapitalismi pyrkii palauttamaan feodalismin, eliitin terrorin.

Ja se tapahtuu nyt vauhdilla jos kansa ei nouse.

Eduskunnassa ei ole nyt humanismin sosialisteja - vaan vain valevasemmisto jonka CIA on luonut oikeistoeliitin ja CIA-naton turvaksi.



Valevasemmisto:
vasemmistoliitto luotiin samalla tavalla, salaisella ohjaus-kabinettiryhmällä CIA:n ohjaamana ja kouluttamana takaamaan militarismi ja korruptio :

SDP hakeutui CIA:n rahahanalle jo 1949


   Mikko Majander: Demokratiaa dollareilla
– SDP ja puoluerahoitus pulataloudessa 1945 – 1954. Otava 2007, sivuja 348.

Valtiotieteen tohtori Mikko Majander aloittaa uuden tutkimuksensa lainaamalla Väinö Tannerin Messuhallissa 30.11. 1952 pitämää puhetta eräänlaisena mottona:
”Puolueemme puhtaassa vaatteessa pieninkin tahra näkyy räikeän suurena ja sen vuoksi luottamushenkilöiden moraalin on oltava kaiken epäilyksen yläpuolella.”
Majanderin kirjaa ei tarvitse lukea kovinkaan pitkään kun ymmärtää millaisen vitsin Tanner tuli murjaisseeksi."                                           JUKKA PARKKARI

 kts

 











.

Ei kommentteja: