tiistaina, elokuuta 11, 2020

Kekkonen ja viheroikeiston nato-ristiretki - Vihreät sekä Voima-lehti EU-oikeiston apuna


Voima-lehdessä on ollut yksi hyvä artikkeli, yksi hyvä paljastus poliittisesta historiastamme merkittävällä tavalla, mitä tiedän.

 Ihmiset eivät näytä ymmärtävän että Kekkonen aloitti valtiopetoksen rauhansopimusten rikkomisena CIA:n ja NATO:n sekä tietysti Bilderberg-salaliiton käskyläisenä - ja se jatkuu. Lukekaa tämä juttu ja jos ymmärrätte että historian paljastuksista täytyy tehdä johtopäätöksiä, tehkää niitä:  
  • Science fiction - Voima 
  - Kekkonen ja CIA 
 http://voima.fi/blog/arkisto-voima/science-fiction/   
   
     II 

Jotta ymmärrämme vale-opposition olemuksen Suomessa, meidän on tiedettävä valeopposition valheet. Vihreät, SDP, vasemmistoliitto, perussuomalaiset, kaikki ovat ajamassa EU-eliitin, Bilderberg-salaliiton, EU-NATOn, Saksan ja pankkiirien vallankaappausta Suomessa. 

- Kekkonen paljastettiin jo natsiksi mutta se ei näytä politiikan keskustelijoita ja EU:n liittovaltion ajajia kiinnostavan kuinka eliitti onnistui myös nostamaan Kekkosen jumal-presidentiksi - samalla kun pankkiirien natsit saivat jatkaa virkamiehinä ja kenraaleina Suomessa. EU:n juuret Suomessa kylvettiin jo varhain. 

Siksi Suomen eliitti on nyt laittanut iloisesti Suomen maksumieheksi EU-vallankaappaukselle ja roomalaiskatolisten maiden kevyelle verotukselle. Suomen hyvinvointi tuhotaan ns globalistisella jargonilla. Samalla kun valtion merkitystä halveksitaan niin vaaditaan että Suomi tukee eliitin organisaatioita eliitin vallankaappauksessa valtiota ja suomalaisten hyvinvointia vastaan.

"Voima -lehdessä" on ollut monta "CIA-nato"-myönteistä artikkelia Syyrian ja Libyan  ollessa natomaiden hyökkäyssodan kohteena, artikkelia, joissa on valehdeltu eli vähätelty USA:n ja CIA:n & izraelin hyökkäyssotien imperialismia, kaikki esitetään passiivissa "konflikteina" eikä tunnusteta USA-koalition aggressiivista syyllisyyttä hyökkäyksiin ja ulkomaisten terroristien aseistamista sekä YK-sopimusten jatkuvaa rikkomista.

Viheroikeiston Voima-lehti on nuorten informaatiosodankäynnin kentällä täysin oikeistolainen, ns porvarillinen, eliitin etuja ja sotakapitalismin suggestiota ajava, "valkoisen miehen taakka" on kääritty uskomattomalla tavalla ja uskomattomilla valheilla nuoriin vetoavaksi isävihaksi "diktaattoreita vastaan" naton hyökkäyssotien olemassaoloa ihaillen.
  • Valeopposition järjestöt uskovat eliitin luomaan hierarkiaan, sotiin, propagandaan ja omaan nousuunsa tässä suomalaisessa äärioikeistolaisessa poliittisessa hierarkiassa mm. omaksumalla emotionaalisesti täysin pidäkkeettömän venäjävihan perusteena "länsimaisille arvoille EU:ssa". 
  • Nämä ovat Rockefellerien ja CIA:n salaa luomia organisaatioita jotka toistavat sanasta sanaan Rockefellerien ja Soroksen propagandaa Euroopan valtioidenkin hajottamiseksi mm väestönsiirrolla ja hiilidioksidi & corona -valheilla.

Voima hyökkäsi halvoilla valheilla Vastavalkeaa ja kaikkia rauhantoimijoita vastaan  mm  5 / 2017.

Voima-lehti ja muu massamedia ei halua hyväksyä eikä tuo esille läntisen eliitin valtavan korruption, informaatiosodan, sotateollisuuden ja sotarikosten paljastumista.
  • Natsit jätettiin Suomess asodan jälkeen valtaan. Moni vihreä kuuluu natsisukuun joka ei ole katunut ja möntänyt tekojaan sotien sytyttämsiessä natsien puolella liittoutuneita vastaan suomalaisia uhraten pankkiirien imperialismin tähden.

Viheroikeiston innokas kenttäväki ei ymmärrä kuinka järjestelmällisesti oikeiston fasistisuvut - luultavasti heidän omat oikeistosukunsa (ja kokkaridemarien myös) - hallinnoivat Suomea sisällissodasta eteenpäin ja liittoutuivat iloisesti natsien kanssa "uuteen maailmanjärjestykseen" - eikä rikkaita fasistisukuja tuomittu jatkosodan jälkeenkään vaan pääsivät massamedian siunaavan sensuurin alle, vain sotaan käskettyjä sotilaita haukuttiin mm Kekkosen vihakampanjassa sodan jälkeen veteraaneja kohtaan.




Tämä jatkonovellin pituinen analyysi Voima-lehden artikkelista tiivistyy kolmeen kirjaimeen: VMP.
VASTAVALKEA.FI|TEKIJÄ: JOHANNA LEHTONEN




Avoin fasistinen Amerikan hyökkäysotien lobbaaminen käynnissä verovaroilla 04.05.2017 -- Naisten Valmiusliiton infosotaharjoitus opettaa torjumaan vaikuttamista:

Leijona 2017 -valmiusharjoitukseen osallistuu 400 naista  - RESERVILAINEN.FI








The jingoistic fairy tale that casts the U.S. as defender of freedom and democracy in the world is an obvious farce.
THEINTERCEPT.COM|TEKIJÄ: GLENN GREENWALD







An attempt to prosecute former MI6 counterterrorism chief Sir Mark Allen for his role in the rendition and torture of Libyan dissidents may be heard partially in…
SPUTNIKNEWS.COM





"The Crown is NOT the Royal Family or British Monarch.
The Crown is private corporate City State of London — it's Council of 12 members (Board of Directors) rule corporation under a mayor, called the LORD MAYOR — legal representation provided by S.J. Berwin."

The legacy we leave to our future generations. Let's be the change and make the world a…
HUMANSAREFREE.COM



COUNTERPROPA.COM|TEKIJÄ: ZACH HALLER











   III


Voisiko USA Amerikan ja EU-Brysselin geopolitiikkaa ajavat toimittajat kertoa kerrankin mitä faktavirheitä RT toimitus on tuottanut esim. 2 vuoden aikana?

Voisitteko kertoa kaiken propagandavihan keskellä ihan jopa faktaperusteluja tunteillenne toistaessanne CIA-median propagandaaimperialismin puolesta?











Tasavallan presidentti ja eduskunta ovat eri mieltä siitä, onko Suomi EU-maiden ja Naton rintamassa tukemassa Baltiaa sotilaallisesti. Erkki Tuomioja yrittää kaataa…
ILTALEHTI.FI










.

Ei kommentteja: