perjantaina, helmikuuta 15, 2019

Uskontotieteen tärkein tieto 2 minuutissa - mitä sinulle ei kerrota yliopistossa

Ne faktat, joita uskontotieteessä ja populaarihistoriassa massamediassa torjutaan, paljastavat selkeästi aidon Euroopan historian. 

Orfilaisuus sekä Hyperborea ovat tärkein todistuskappale ja sitä eniten torjutaan. Egyptin ja Kreikan kulttuurin pohjalla on ORFILAISUUDEN kautta pohjoinen shamanismi, satututkijatkin ovat antaneet lausunnon selvästä pohjoisesta vaikutuksesta kaikille Euroopan ja Egyptin Irakin kulttuureille. Orfilaisuus on siis pohjoisen shamanismin ja etelä-euroopan kulttimaailmankuvan välissä, Egyptin Osiriksen kulttia luomassa. Naispapittarien, naisten rituaalijohtajuus merkitys on ollut kaikissa alunperin primaari, miespappeuskultti eli temppelikultti vallanhimon kasvuna on sitten vähitellen tuhonnut alkuperäisen feminiinisen luonnonkierron luonnonyhteyden ja heimokulttuurin paikallisten voimien yhteyden. Sama rappeutumisprosessi oli Sumerissa kuin Egyptissä yhtäaikaa.
Naisten johtama dionyysinen psykedeelikultti on suora jatkumo suomalaisesta seksuaaliritualismista eli orfilaisuudesta ja Kreikan suurin rituaalipsykedeelijuhla Eleusiin mysteerit selvillä suorilla viittauksilla Pohjoisen kaamokseen.
Suorat yhteydet suomalaisilta Egyptiin ja Sumeriin ovat mielenkiintoisia ja tietysti nyt kauhea ideologinen uhka nykyarkeologeille jotka ideologisesti haluavat torjua natiivi-eurooppalaisten vaikutusvallan historiassa korostamalla sumeri-egypti-kreikka-rooma -fantasialinjaa tukeakseen Rooman tuhoisaa kolonisaatiokulttuuria "länsimaisuuden mittarina".
Orpheus on siis shamaanin prototyyppi; Apollokultti on tästä suora jalostuma ja sekin viittaa teksteissään suoraan Pohjoisen Hypeboraan kulttuurin kotina.
Kreikassa lopulta tuhottiin orfilainen Dionysos-kultti ovelasti lahjomalla se rahalla osaksi Ateenan kaupunkitapahtumakultteja: komedian esittäjät olivat aluksi dionyysialaisia, ehkä jopa vain naiset näyttelivät oman ivaversion rikkaiden miesten sankarifantasia-teatteriesityksestä - tästä muodostui tragedia, kun sankarifarssi ei enää pärjännyt komedioille.
Seti ja Ramses-faaraot ovat hyvinkin voineet olla suomenkielisiä uutena erikseen nostettuna faaraolinjana , muumiot ulkonäöltään & geeneiltään "suomalaisia" (geenitutkimus salattiin) mistä tahansa Eurooppaa suomenkielisistä heimoista (luultavasti englanti, Irlanti, druidit ranskanalueella) jotka siis edustivat kymmenien tuhansien vuosien vanhaa alkuperäistä shamanistista kulttuuria ja luonnonvoimien tietomagiaa

Ja tietysti kaikki kristus-kultit ovat peräisin suomalaisen shamanismin tiedon ja pelastuksenhaku-prototyypistä, vapahtajastamme karhusta, joka saapui ihmisten luo ja palaa takaisin tähtiin pääkallo ristille eikun puun oksale nostettuna, golgata, pääkallopaikka.

Myös Buddha-hahmo ja fiosofia toteuttaa shamanistisen orfilaisuuden peruskaavaa. Eikä ole idästä peräisin. 



Orfeus / Apollo
Kauneuden ja tiedon tuojat











.

1 kommentti:

Mika Johansson kirjoitti...

Kiitos hienosta blogista. Mista lahteista voi etsia lisaa tietoa asiasta?