tiistaina, helmikuuta 19, 2019

Eliitin pappiskultti vauhdissa: paljastukset on unohdettava

Eliitin pappiskultti lyö alamaista valtamediassa metodisesti näpeille ja haluaa kieltää paljastamasta organisoituneet ulkomaiset raiskausjengit  - höpöttämällä uskonnollista narratiivia:
  • "Kari Enqvistin kolumni: Pulaa on armosta ja anteeksiannosta"  YLE

Tässä meillä taas eliitin sylikoira joka perustelee massamedian ja somejättien sensuuria ja fasistisen poliisivaltion rakentamista. Hän toimii osana eliitin julistusta kuinka hegemoniaa vastustava yksilö on uhka eliitille ja eliitin täytyy tässä valemoralismin narratiivissa nuhdella ja sensuroida kansalaisia. 


Kari Enqvist:in kolumni:
Pulaa on armosta
ja anteeksiannosta
     YLE FI



Eliitti käy sisällissotaa monella rintamalla ja narratiivisuojana on suomalaisten pahuus ja "katkeruus". Eliitti esitetään täysin viattomana ja vastuuttomana. 

Vaaliterrorina YLE ja muut eivät kohtele kaikkia vaalipuolueita ja vaaliehdokkaita mitenkään tasa-arvoisesti vaan verorahoila laittomasti nostaa europuolueita massiivisella lobbauksella. Yleisradiolaki vaatii tasa-puolisuutta mitä ei ole lainkaan YLEn poliittisessa aggressiossa eliitin portinvartijana. 


II

  Tämä on kammottavaa  - kts alla linkki IL

ILTALEHTI tässä alla tyypillisenä esimerkkinä kieltämässä ihmisten vihaa ja vaatimassa, ettei väestönsiirtoa ajava eliitit ole vastuussa vihamielisen ja alkeellisen kulttuurin sisääntuonnista valheilla. 
Massamedia käy nyt avointa informaatiosotaa ja syyllistää kansaa täysin kääntäen kaiken ylösalaisin. Jokainen järkevä yksilö näkee eliitin kiemurtelun ja paon vastuusta. Demokratiaa meillä ei ole jos poliitikkoja ja virkamiehiä ei eroteta ja uusien valinnassa noudateta eri periaatteita kuin eliitin statusvalta. 
Enemmistö suomalaisista natiiveista on kauhistunut mitättömiä tuomioita pedofiileille ja poliitikot ja juonralistit siis journalistit ovat esittäneet tuomioiden lievyyttä todistukseksi "oikeusvaltion" olemassaolosta. Systeemi on täynnä pedofiilejä suojelemassa pedofiilejä ja kirkkovaltiota ja toimittaja kehtaa taas hyökätä moraalia vaativa kansaa vastaan. Tämä on taas räikeä toiste kolonisaation jatkumisesta, eliitin hybridi-luokkasodasta.

   kts:   

ILTALEHTI.FI
Lapsiin kohdistuneet seksuaalirikokset ovat saaneet niin poliitikot, median kuin kansankin paniikin valtaan. Seksuaalirikokset eivät ole kuitenkaan mikään uusi ilmiö. On surullista, että lapsiraiskauksia käytetään tilaisuuden tullen maahanmuuttopolitikoinnin välineenä, kirjoittaa toimittaj...



 III

Poliittiset nousukkaat yrittävät nyt heitellä kuumaa perunaa sinun syliisi, vaatia uskonnollista retorikkaa, armoa;

Kaikkea muuta kuin vastuuta poliitikoille - nämä huijareiden, palkkasotilaiden, rikollisten, passinmyyjien, turistiseikkailijoiden, kulkutautien kantajien suojelijat nyt julistavat.

Lakia ja seuraamuksia on rikottu rankasti, räikeästi ja reippaasti kaikin tavoin jotta nousukas-pelastajien ja pelastussatujen fantasia täyttäisi turhamaisten, eliitin massamediaan uskovien viherhipsterien todellisuuspaon. Ja Kapitalistit ovat tyytyväsiä kun eliitin kapitalismiin ei puututa fantasiaharhoissa.  Kts:



DEMOKRAATTI.FI
Seksuaalirikokset Oulussa ja Helsingissä ovat käynnistäneet suuren moraalipaniikin. Nekin poliitikot, jotka jaksoivat vielä ennen joulua muistuttaa siitä, ettei kaikkia ulkomaalaistaustaisia saa mustamaalata muutaman kymmenen seksuaalirikoksen tähden, ovat vaihtaneet näkökulmaa. 





Kaaospolitiikka - rajat auki ja paniikkia peliin

Näin kokonaispelissä valtapuolueet huokaavat, kun valtarakenteisiin ja talousterroriin ei kosketa. Militarismikin vain etenee sumussa.

Näin pirullisesti vaaleistä jää keskustelu talouden rakenteiden ja veronkierron muuttamisesta. Kaaospolitiikka toimii laittomalla väestönsiirrolla.

Tietoja tästä verkkosivustosta






syyskuu 28, 2018

  • Orpo ja Nerg pokka­sivat palkinnon ”luot­ta­musta herät­tä­västä vies­tin­nästä” – palkit­si­jana vies­tin­tä­toi­misto, jolta hallitus ostaa vies­tin­tää




Kaleva on nähtävästi poistanut nettisivuiltaan tärkeän pedofilia-artikkelin  lestadiolaisista - tässä kuva lehtiversiosta - avaa kokonaan luettavaksi tai tallenna ja tarkastele :












. Oulun joukkoraiskaukset raiskaukset maahanmuutto salailu valtamedia hs suomen kuvalehti journalismi seksuaalirikokset Helsinki turku lieksa rikokset poliisi oikeusjärjestelmä kihlakunnanoikeus peittely paljastukset seiska iltasanomat iltalehti suomen akatemia pseudotiede elitismi 

Ei kommentteja: