lauantaina, marraskuuta 03, 2018

Vihreät nato-salaliittoon sitoutuen kaaosteatterissaan

Vastenmielinen vihreä teatteri ja pelko toteuttaa demokratiaa johtajavalinnassa kertoo meille esimerkkinä kuinka demokratia ja ns "puolueet" on kaapattu elitismiin ja salaliittoihin alamaisten ohjaamisen kolonisaatiossa salaisten sopimuksien ollessa taas eliitin tärkein keino pitää valta.  Perustuslaki ei tunnusta puolueita eikä anna puoluejohdolle mitään valtaa kansanedustajien äänestämiseen ja silti eduskunta on nyt keskittynyt vain omituisesti nostetun puoluejohdon uhkailuun ja  kiristykseen perustuslakia raiskaten. Demokratiaa raiskaten mafiakulttuurina salassa pysyvien kabinettiohjaajien teatteriksi - Kekkosen luomassa lumedemokratiassa jossa poliittista johtoa ei saa vastustaa vaan puolueen jäsenet ovat alistujia ja eliitti sanelijoita.

Ehdollistetut ihmiset suostuvat tämänkin jälkeen leikkimään ns "demokratia"-leikkiä alistumisena mediahirviöiden propaganda voitelemana kun paljastunut diktatuuri, vieraiden valtioiden vallankaappaus-organisaatio pitäisi kaataa.

Vihreä eliitti on salaa alistunut ja "sitoutunut" "natottamiseen" eli vieraan imperialistisen sotatalouden alle alistumiseen ja johtaja joutuu nyt seuraamaan sitä ja ehkä paljastumaan salaliiton jäseneksi suurelle yleisölle jo kuukausien sisällä.
  • Etkö yhtään ihmetellyt miksi Aalto pakeni ahdistuneesti seksuaalisuutensa korostamiseen julkisesti politiikan analysoinnin ohi - oman itsesensuurinsa ahdistamana?  Aalto toteutti tehtäväänsä harhauttaa ihmisiä vähän liian perusteellisesti - aito poliittinen keskustelu sekä analyysi kielletään ja ohitetaan mm karnevalisoimalla.  Perustaktiikkaa eurokapitalismissa - leipää ja sirkushuveja jotta mm Amerikan mm käskemästä kauppasodasta ei keskustella. Lasten sirkus. 

Pekka Haavisto oli ja on Naton palkkalistoilla ja "rauhanlähetystyössä" (toimittajan kirjoittama käsite) 100% CIA-nato-geopolitiikkaa nyt ajamassa Afrikassa, jossa CIA-NATOn AFRICOM tekee yli 300 sotilaallista iskua vuosittain massamedian sensuroimana  - Jane's military asiantuntijaorganisaation virallinen arvio.

    Siksi johtajuus on kuuma peruna - salaisuus velvoittaa ja kuumottaa

- vihreät kuten kaikki europuolueet ovat äärioikeistolainen puolue tottelemassa kapitalistisia oligarkkeja ja sotia sytyttävää nato-sotataloutta - jotka kutsuvat itseään "EU":ksi. EU on alusta saakka suunniteltu kohti sotilasvallankaappausta estämään salaisen keskusvallan peruuttaminen ja luomaan sotia täysin Orwellin vision mukaisesti kaaosvaltana - Hajota ja Hallitse.
  •  EU ei ole demokraattinen organisaatio joten on täysin loogisesti ja poliittisesti selvää että EU on vain vallankaappausprojekti eikä mikään yhteinen visio. Natsipankkiirit suunnittelivat EU:n ja EU:n salainen suurin keskuspankki BIS "raaka-ainehintojen määrittelijänä" ym ym oli ja on natsien perustama!  Älä jatka tyhmää tietämättömyyttä. 

Vihreä eliitti on nostettu valta-asemaansa vain sen perusteella lemmikkeinä että alistuvat oikeiston armeijan vallankaappaukseen ja amerikkalaisten sekä mossadin toimintaan jo nyt armeijan ohjaajina perustuslain vastaisesti.

"Isäntämaasopimus" on täysin laiton vallankaappaus- ja maihinnoususopimus ja siitä hiljaa oleminen jo kertoo kuinka jokainen europuolue (myös PS ja VAS) ovat mukana oikeistoeliitin vallankaappauksessa. Koska jokaisen puolueen  uranousija on nostettu alistumisen ja selkärangattomuuden perusteella eliitin palvelijoiksi. Valikoitu ahne, eliitin ihailijoiden tahdoton moraaliton joukko muka äänestäjien edustajina, hah.

Poliittinen määritelmä puolueelle pitää aina tehdä vain talouspolitiikan mukaan : siten vihreät ovat äärioikeistolainen puolue, EU:n tuhokapitalismin, epädemokraattisen keskusvaluutta-euroterrorin ja nato-sotiin sitoutuneen keskushallinnon järkähtämätön kannattaja.

 Miksi suomalaiset eivät kasva aikuiseksi ja näe poliittista sotaa suoraan faktoista?

Feministit tuhosivat taas uskottavuutensa - naurattaa monta päivää

 Haaviston paluu – kuusikymppinen mies johtaa nuorten koulutettujen naisäänestäjien vihreitä


    

 2)

Laitonta "Isäntämaasopimusta" eivät ministerit allekirjoittaneet ja se on laittomasti eduskunnan  valtiosopimuksissa sijoitettuna. Eduskunnan viralliset valtiosopimuksen elimet ohitettiin, turvallisuusvaliokunta, suuria valiokunta ja varsin laittomasti täysin perustuslakia rikkoen kymmenissä kohdissa  maihinnousulupaa ja sodanjohtolupaa, ydinaseiden tuomisen lupaa lupaillen amerikkalaisille.


 3)

Trump on suuri tuntematon nationalisti joka voi hajottaa aggressiivisen naton sillä Nato on rikollisjärjestö CIA:n ohjaamana ja 1948-1982 CIA-NATO järjesti 15000 terrori-iskua jotka EU on virallisesti tunnustanut Naton laittomaksi Gladio-terrorismiksi.

Vaikka se on tunnustettu näin korkealla tasolla niin massamedian sensuuri suojelee naton mainetta ja leimaa yhä muka "kommunistit" terrori-iskujen takana.










Vieraan vallan agentit verorahoilla kustannettuna - tämäkö on demokratiaa? 
Hallitse






Pentagon käytti puoli miljardia dollaria valeuutisten, false flag:ien ja propagandan tuottamiseen. Mielenkiintoisin oli käyttää osittain aito Al Queda-materiaalia ja tuottaa videoon omia osia. Videot oli enkoodattu sopivaan muotoon, poltettu CD-leveyille, jotka sitten Yhdysvaltain sotilaat "unohtivat" paikkoihin, johon hyökättiin.

LABS.THEBUREAUINVESTIGATES.COM















































Ehdokkaidenkin määrä on salaisuus?
Mitä teatteria.



Kuka nousee vihreiden "johtoon"? 

Puolueen valtuus­kunta kokoustaa jo kolmatta tuntia, ehdokkaita ”ainakin kaksi” – HS seuraa hetki hetkeltä

HS seuraa tunnelmia vihreiden puheenjohtajavalinnasta paikan päältä hetki hetkeltä sekä suorassa lähetyksessä heti valinnan jälkeen." 







.

Ei kommentteja: