keskiviikkona, helmikuuta 22, 2017

Natsi-viihdettä YLE:llä ja Mengelen uusin kirja



Yleisradionkin vaalimassa natsihurmiossa eli natsiviihteessä on monia piirteitä jotka todistavat kuinka ohjattua natsimystiikan lietsonta jatkuvasti on.

Mengelestä on taas tehty kirja mutta yhtään oikeistolaisen viihdekoneiston elokuvaa ei ole tehty, joissa näytettäisiin todella mitä kauhuja tämä Arvo Ylpön kanssa natsilääkäri-seminaareissa käynyt mies teki ja kuinka CIA palkkasi 1000 joukkomurhaajaa "Naton" terroritoimintaan operaatio Gladiossa.

Natsihurmion ja -magian levittelyn päätarkoitus on tietysti pitää yllä sensuuria kapitalistisen rahaeliitin syyllisyydesta mm. Hitlerin kouluttamisesta ja rahoittamisesta.

Mikään katufasistien toiminta ei olisi noussut ilman amerikkalaisten ja saksalaisten pankkiirien ja teollisuuseliitin käsikirjoitusta seteleillä ja poliisin avulla, myös vaaleja estämällä ja väärentämällä työväestön demokratiaa vastaan. Kekkosen toimintaa valantehneenä natsina natsien palkkalistoilla ei vieläkään käsitellä, kuin Kekkonen ei olisi ollut ideologinen rotuoppi-natsi ja maailmanvalloituksen hyökkäysprojektissa mukana. Ylpön toiminta Saksassa on yhä 100% sensuurin alla. Erkon ja muiden suomalaisten fasistien toiminta saksalaisten natsien kanssa 20-luvulta saakka on pelon kohde tutkijoille, suomalaisten fasistisukujen aktiivista toimintaa natsien rakentamisessa Saksassa suomalaisten fasistien joukkotuhontatoiminnalla ylpeilemällä ei tunnusteta.


Nyt kun tutkijat ovat pelonväreilynsä alta uskaltaneet vihdoinkin tuoda julki Risto Rydin rotuoppikirjan, joka julkaistiin myös natsi-Saksassa, herää kysymys: miksi Ryti ja Kekkonen eivät kelpaa natsiviihteeksi vaan sensuuri jatkuu faktojen esiintulon jälkeenkin?

Tästä voit päätellä paljon kuinka natsiviihde on vain eliitin  todellisen historian sensurointia.



RKP ja kokoomus molemmat perustettiin fasistipuolueiksi sillä ne yrittivät kieltää demokratian kieltämällä vasemmiston.

Eivät ne ole muuttuneet eliitin välineinä lainkaan. Keskustakin on taas paljastanut äärioikeistolaiset juurensa sen eliitin nojautuen puhtaaseen fasismiin yhteiskunnan tuhoamisessa eliitin feodaalivallan esteiden kaatamisessa.

Eliitti on fasismi, eliitillä ei ole mitään moraalisia esteitä oman fasistisen vallan ja sensuurin edistämiseksi. 

Venäjäviha on Rooma-Vatikaanin suuri keksintö kolonisaatiosotien ja eliitin terrorin perusteeksi, läntisen kirkon suuri tehtävä valloittaa vääräuskoisten maat pakanoiden alta. USA:n hyökkäyssodat ovat tietysti jatketta jo Rooman imperialismille, joka on siis vain elitismin fasismia. Demokratiaan vetoaminen on ällistyttävin valhe mitä globalisaatiofasismin lipunheiluttajat jaksavat pokkana heiluttaa. Propagandassa ei ole mitään estoja kuten olemme eliitin kirkosta oppineet verisen Jeesuksen heiluttamisessa eliitin vallan takeena. 




Mikko Elo
Globalisaatiosta puhutaan paljon, mutta harvoin mietitään sen sisältöä. Laajasti ymmärrettynä sillä tarkoitetaan maailmanlaajuista vapaakauppaa.
Kysymys on kuitenkin siitä, kenen ehdoilla tämä kauppa toimii. Onko kauppa reilua ja kohteleeko se kaikkia maita samalla tavalla? Onko kaupalla yhteiset säännöt?
Ongelma onkin siinä, ettei globalisaatiolle ole yhteisiä pelisääntöjä, jotka suojelisivat työntekijöitä.
Tällaisia sääntöjä tarvittaisiin, jota kauppa olisi reilua. Tarvittaisiin mm. minimipalkat, jonkinlainen sosiaaliturva, minimivero yrityksille, lapsityövoiman käytön kieltäminen jne.
Kaikki edellä mainittu on kuitenkin toiveajattelua. Globalisaatio ei koskaan toimi reilusti. Siitä johtuu myös globalisaation lisääntyvä vastustaminen.


















































Ei kommentteja: