tiistaina, marraskuuta 06, 2018

Miksi tuomiokirkko vihkii homopareja - poliittinen selitys


Nyt puhun todellisista motiiveista. Kirkon valtapelistä taktisin harhautuskeinoin.

Konservatiivien kirkon taistelusta pysyä pinnalla liberaalien avulla.

  Pysytkö kärryillä?
  • "Jatkossa myös samaa sukupuolta olevat parit voivat varata Tuomiokirkkoseurakunnan tiloja vihkimistä varten." 

Eli kuinka saadaan liberaalit tukemaan äärikonservatiivista systeemiä, roomalaisen eliitin luomaa pappiskulttia, Vatikaanin dogmien ylläpitäjää?

Rikkomalla kirkon valtajärjetelmää hyvin poikkeuksellisella tavalla. Piispat siis sallivat oman valtajärjestelmänsä rikkomisen.
Hyvin erikoista.

Ev-lut kirkko on siis hyvin epätoivoinen. Äärimmäisen. 
Olen koulutettu teologi ja tunnen viholliseni.

Kirkko rikkoi nyt ensimmäistä kertaa omaa valtarakennettaan ja ohitti kirkolliskokouksen noin vain - paineen alla - liberaali nytkähdys jotta voi pelastaa konservatiivisen pappiskultin, Vatikaanin teologian ja kontrollifantasman. Naurettavaa.  
  • Naispappeuskaan ei syntynyt kirkon valintana - vaikka massamedia niin sen esitti - vaan suurimmat puolueet kulissien takana esittivät ultimatumin kirkkolain tuhoamisesta jos naispappeutta ei hyväksytä, tämän on kirkon tutkimuskeskuksen johtaja jo paljastanut. Tekopyhät nytkähdykset, elävä kuollut. Vain vallanhalua uusissa vaatteissa. 
Oletko kuullut että ev-lut kirkon esikuva eli Vatikaanin papisto ei saa mennä naimisiin mutta saa toimia pedofiileinä. Tämä on suoraan roomalaisen naisista kieltäytyvän pappiskultin jatke - ja ev-lut kirkko on 29 vuotta madellut Vatikaanin edessä "ekumenialla" Vatikaanin ihmisoikeusrikokset hyväksyen muuttaen nyt Suomen ev-lut kirkon teologiaa takaisin Vatikaanin teologiaan mm ehtoollisopin muutoksilla.  Suomen ev-lut kirkon teologia EI ole protestanttista vaikka massamedia ja toimittajat ovat sitä sinulle vakuutelleet.
Nyt: kirkko ei muuta teologiaansa virallisesti vaan raukkamaisesti luodaan suurenmoisena teatterina sääntörikkomus eli mm homojen vihkiminen joissakin kirkoissa.
Ymmärrätkö kuinka konservatiivien uskonto ja mm ihmisoikeusrikkojia, pakkoseksiavioliiton lestadiolaisia suojellaan taas luomalla uutta epävirallista teatteria?


  b)

 Eliitin strategian muutos - ja mediapeli sinun tajunnassasi

Eliitti vaihtoi strategiaa 1974 pois rigidistä yhden pisteen "jumalavalta"-konservatiivisuudesta houkutellakseen uudentyyppistä kaaosta MUUTOSHARHALLA - ohjatulla sellaisella, kulissitaktiikoilla. Suvaitsematon eliitin tuomion ja syntikulttuurin kirkko nyt käärmeennahkaansa luomassa läpinäkyvällä vallan säilyttämistaktiikalla on viimeisin ja oudoin esimerkki suvaitsevaisuus-harhasta, jota eliitti Washingtonin think tankien, Rockefellerien ja Fabian societyn kanssa kanssa on suunnitellut yli 100 vuotta: eliitin ohjaamaa kaapattua vale-kapinallisuutta. Vasemmisto nousi todelliseksi uhaksi eliitin jäykälle hierarkiavallalle joten eliitti piilotti uudella strategialla hierarkian ja varasti VASEMMISTON kielenkäytön ja sanat - mutta vain lisätäkseen rahaeliitin valtaa ja sotia:

nyt meillä on kaaossotia luovia "suvaitseva", CIA-EU-NATOa tukeva valevasemmisto, rkp-kokoomussuvuista porvari-viheroikeisto sekä Sipilän vihalahkoja "suvaitsevaisesti" hautova ev-lut kirkko ja valenationalistinen naton maihinnousua vaativat halla-aholaiset ns perussuomalaiset - kaikki eliitin puppupropagandaa toistamassa taktisesti ja näennäisesti eri nurkissa ja amerikkalisten maihinnousua vaatimaassa.

Huikea strategian muutos!

Onnistunut uusi kauhun vuosisata. Eliitti myötäilee ihmisten "tarpeita" näillä taktisilla retoriikan magneeteilla mutta kaikki on ohjattu eliitin vallan lisäämiseen. Aito vasemistolainen ja humanisti taistelee aina eliitin valtaa vastaan ja ymmärtää mielettömän isot operaatiot todellisiksi sillä eliitti on väsymätön vallanhimossan ja kirkollisessa mieltenkaappaushimossaan.



c)

  EU eliitin uutena feodalismina

EU toteuttaa tietysti oikeiston todellista syvää perinnettä eli feodalismia, Vatikaanin keskusvaltaa rikkaiden oligarkkien rikastuttamiseksi. Jokaisen Euroopan omaa historiaa tunteva ei mitenkään voi verrata EU:ta "Neuvostoliittoon" kun vertaa tilannetta Euroopan OMAA synkintä sydäntä Vatikaanin keskusvaltaa keskiajalla. Koettakaahan vähän sivistyä ihan oikean vertailsevan tiedon kanssa ja lopettakaa eliitin opettama vääristelty vihasatu Neuvostoliitosta, joka oli koulutuksen valtio USA:n ja Euroopan musertavan YK-sopimusten vastaisen kauppasodan alla, CIA:n luoman vihapuheen uhri ja vieläpä CIA:n jatkuvien sabotaasien koheena.



d)


Uskomatonta sontaa. Ihmiset eivät muka tiedä että kirkko laskuttaa veronmaksajia maahanmuuttajaehdokkaista joita kirkko siis mainostaa suuriksi avuntarvitsijoiksi suomalaisten ohi. 

Näin hyvin väestönsiirtostrategian media pommitaa tietämättömyydellä ihmisten tajunnan sonnaksi. 




  Yle Uutiset

  • Jatkossa myös samaa sukupuolta olevat parit voivat varata Tuomiokirkkoseurakunnan tiloja vihkimistä varten.
YLE.FI Samaa sukupuolta olevat parit saavat mennä vihille Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan tiloissa









.

Ei kommentteja: