torstaina, marraskuuta 21, 2013

Vasemmistoliiton kohtalonhetket - puoluevaltuusto 2013

  Vasemmistoliiton kohtalonhetketVasemmistoliiton kohtalonhetketVasemmistoliiton kohtalonhetketVasemmistoliiton kohtalonhetketVasemmistoliiton kohtalonhetketVasemmistoliiton kohtalonhetketVasemmistoliiton kohtalonhetketVasemmistoliiton kohtalonhetketVasemmistoliiton kohtalonhetketVasemmistoliiton kohtalonhetket
* Lisäys

Arhinmäki hajottaa salailemalla ja  harhauttamalla.

Surullista jos todellakin vasemmistoliitto sallii despotismin.

Uusi puolue on valitettavasti ainoa todellinen vaihtoehto uudelle vasemmistolle, jos Arhinmäen terrorille alistutaan uudestaan.
Hajota ja hallitse.Onko vaihtoehtoa?

Onko äänestäjille ja kansalaisille vaihtoehtoa oikeistolaisen pörssihysterian ja yhteiskuntavihamielisyyden keskellä?::  Vaikeneeko puoluekokous hallituksen Natoon-ajamispolitiikasta?

Tapahtuuko puolueen sisällä aitoa keskustelua mm. Arhinmäen pettämistä vaalilupauksista, koskemattomista ja perustelemattomista verohelpotuksista suurfirmoille ja Arhinmäen jatkuvasti paasaamasta väärästä informaatiosta mm. verohelpotusten vaikutuksista:
Arhinmäki puhui taas päättömiä.
Se väitti että on Kreikan oma sisäinen asia karsia liikaa valtion palveluita.
Uskalletaanko puhua suomalaisen koulutuksen ja yliopistojen alasajosta kokoomuksen valtapiiriin?
Politiikka on arvovalintoja mutta faktojen vääristeleminen ei ole aito politiikkaa.
Tukehtuuko vasemmistoliitto johtajakultin rakentamiseen kokoomuksen, Kekkosen ja stalinistien perinteen mukaisesti?  Miten voi puolueen ideologian ja johdonmukaisuuden ehdoksi tulla yksi mies? ::


Voiko talouskriisistä eli ylimmän eliitin pääoman keinottelun pankkikriisistä ja sen taktisista kiristyskeinoista nyt vihdoinkin oppia jotakin?

Ohjaako vasemmistoa vain pelko ja eliitille kelpaamisen arhinmäkeläinen eetos?
Eikö vasemmisto voi muka kasvattaa uskottavaa vastarintaa rehellisestä oppositiosta? Nyt vasemmistoliittoa leimaa sensuuri: Arhinmäki Kataisen ja Päivi Räsäsen oikeistohallituksen reviiriä suojelevana portinvartijana...  Miettikää nyt.

 
Eikö Talvivaaran myrkkykatastrofi ja oikeistolaisen oikeuslaitoksen täydellinen sokeus ympäristörikoksille kerro pörssieliitin sävellajia ja ahneuden disharmoniaa, jota tähän maahan ajetaan. 

 • Norja ottaa 74% prosentin veron voittomarginaalista ulkomaisilta öljy-yhtiöiltä, meillä taas kiljutaan kilpaa yhä uusista veronalennuksista ja vastuuvapauksista pörssifirmoille EK:n uhkausten mylvinnän kuorossa.

  Joka vuosi Suomessa annetaan 23 miljardia verohelpotuksia verolain ja perustulain  kiertämiseksi suurpääomalle. Eliitille. Kylmälle kapitaalille, joka haluaa laittaa Suomen lihoiksi, jotta maaton Raha voittaisi luokkasodan.
 
Suomea luovutetaan raiskattavaksi lakien purkukilpailussa.

Jotta ahneuden ja keinottelun pörssi kukoistaisi suomalaisten verellä ja kansa oppisi kokomuksen luovasta tuhosta nöytymään saksalisten saappaiden juureen.
 • Talvivaarastakin paljastui nyt Talvivaaran alkuperäinen tarkoitus:

  miljoona tonnia uraania ylös ja veronmaksajien kustantamana. Tätä eliitti ajaa yhä verorahoilla: puheilla hämätään, vastuuttomuutta taivastellaan mutta sitten vedotaan "pakkoon". Mikään ei vetoa porvariksi haluavaan suomalaiseen kuin papillinen tekopyhyys. "Pakko". "Kansan on otsa hiessä maksettava eliitin rietastelu, amen".  
 
 
Oikeisto julistaa median avustuksella ideologisesti ja vaativasti että entiseen ei ole paluuta.

Kestävyysvaje-valheet luodaan enisn verohelpotuksilla ja sitten ”kestävyysvaje”-kriisin höpöttämisen varjolla vaaditaan lisää verohelpotuksia kohdistettuna pörssiteollisuuteen ja veronkiertoeliittiin. Valtion aidosti omistamat vastuulliset valtionyhtiöt mahdollisuutena kieltäen sekä työllistämisen torjuen. Koska pyhä ja vihainen pörssi.   

Poliitikot ovat ulkoistaneet teollisuutta ja tuhonneet valtionyhtiöt vedoten eurooppalaiseen solidaarisuuteen eliitille - amerikkalaisen pörssin ehdoilla, kokoomuksen ”talouspuheella”.
  

Helsingin Sanomat ja YLE jatkavat Kekkosen ajan tehtäväänsä eli eliitin suojelua ja eliitin ylistystä rahvaalle, sekä tietysti kansan syyllistämistä demokratian ja kansanvallan vaatimuksista.

Valtaa käyttäneet syyttävät kansaa virheistään. Mainio kaava. 

Eliitin röyhkeä tuloerojen jatkuva kasvattaminen kaiken ideologisena keskuksena.

Rikkaat siis vaativat halpatyötä,  jotta voisivat rikastua alistuvilla.
  
Hesari vaatii amerikkalaisen kulttuuri-imperialismin rahoittamista verorahoilla Guggenheimin ehdoilla (800 miljoonaa 10 vuodessa) - mutta ei lastensairaalan rakentamista palaamalla veroprogressioon ja tuloeroja kasvattavien perusteettomien verohelpotusten poistamisella. 
 

 Ei siis ole mukamas vaihtoehtoa suomalaiselle karjalle,

jota ajetaan oikeistoeliitin plutokratiaan, liittovaltioon, ja amerikkalaisten suuryritysten totaaliseen valtaan ”vapaakauppasopimuksessa” eli perustuslain tuhoamisessa pääoman voitonteon puolesta.

Ruotsi ja Tanska ovat tähän asti osoittaneet oman itsenäisen valuutan euroirtolaisina  että on todellakin vaihtoehto vastustaa eurovirkamiesten taloudellista terroria ja valtioiden ansaan saattamista elintason nostamisella.

Nyt näissä maissa näyttää tapahtuvan ”huomaamattomasti” euro-suomettuminen ja Suomi-ilmiö eli että kun menee liian hyvin, kansa lamaantuu luottamaan johtajiinsa kuuntelematta lainkaan puheiden ristiriitoja.   

 Pohjoismaiset johtajat on voideltu oman maansa rahaeliitin omaksuman uuden maailmanjärjestyksen ideologialla uskomaan vapaakauppasopimuksen retoriikkaan ja uhraamaan kansallisen demokratian ja perustuslain suuryritysten suojeltuun diktatuuriin, käskyvalta-asemaan. Eliitin "vapaus" on diktatuuria eliitin rikastumisen puolesta.
Eliitin vitaliteettia markkinoivat Himanen ja Sarasvuo suurimpana ihanteena tsuhnille.

 • Islanti taitaa ainoana jo nyt vastustaa
  vapaakauppasopimusta ja perustuslaista luopumista.

Eurooppaa ajetaan velkaisen dollarin siirtomaaksi mitä brutaalimmalla tavalla sekä suurarmeijan rakentamisella Naton salaisessa militarisonnissa.

 
Tosiasia viime vuosien pankkikatastrofien todistamana on se, että valtiota ei ole olemassa ilman veroprogressiota, rajoja, tullioikeuksia ja valtionyhtiöitä.

 • Kansalaiset eivät voi puolustautua pääoman ahneuden terroria vastaan ilman valtiota ja perustuslakia sekä paikallistalouden puolustamista.

  Tämän totesi jo Marx, joka on tunnustettu taloustutkijoiden keskuudessa pätevimmäksi teoreetikoksi nykyisen pankkikriisin selittämisessä.

Valtio on kansalaisten valtio vasemmistolaisen yhteiskuntaopin mukaan. 

Eliitin EU on kulissi pankkien ja pörssin itsepetosten ryöstöoperaatiolle ja valtioiden ansaan asettamiselle. Fakta. Pankit on asetettu vapaaksi huijauksistaan veronmaksajien rahoilla ja velalla eliitin talouspolitiikassa. Pankeilla ei ole velkaa.
Jotta eliitin voitonteko vain kasvaisi "pörssissä".  Valtiot ovat nyt eliitin/pankkien pohjaton kassa valtioiden tuhoamiseksi. 
  


Voiko suomalainen äänestäjä sanoa:
    minulle on vaihtoehto.

 Minä voin äänestää ajan henkeä ja typerryttävää eliitin hegemoniaa vastaan.

Minä en halua samaistua eliittiin.
Sanoa puolueessa yhdessä.

Minä voin taistella kuten Suomen kansalaiset taistelivat 1970-luvulla voitokkaasti Kekkosen suomenruotsalaisia teollisuusklaaneja vastaan ja perustivat painostamalla silloiseen ylpeään Ruotsiin vedoten hyvinvointivaltion, jossa valtio suojelee yksilöä suojajärjestelmillä, verottaa muilla rikastuvia ja luo yhteistä voimaa terveydenhuollolla.
Jotta Kaikki hyötyivät.
Firmat saivat toimintakykyisiä ja älykkäitä työntekijöitä. Sen nimi on luottamus, yhteiskunta, oikeudenmukaisuus, tasapaino, kiertävä raha, inhimillisyys. Oikea valtio. Yhteinen tila, jota eliitti yritti kutenkin sensuroida kaikin tavoin mediaa deokratialle luovuttuamatta .
Niin eliitti onnistuikin sitten 1982 aloittamaan keinottelu-korruptiotalouden eli juppitalouden Suomen pankin tuhoavalla pörssikapitalismilla ja vahvan markan keinottelulla (pankkien vaatimuksesta) kohti oikeiston aiheuttamaa lamaa pankkimies Mauno Koiviston ultraoikeistolaisella talouspolitiikalla journalistien suojaamassa hiljaisuudessa.

Kansa oli saanut elintason ja nukahti uunin kylkeen eliitin median sokeuttamana. 

Eliitin romahtaneita talousteorioita ja eliitin etuoikeuksien ”siunauksia” elätellään ja hellitään nyt valtapuolueiden toimesta ideologisena ihanteena.

Silti kansa ei ymmärrä omaavansa poliittista valtaa äänestää uusia vaihtoehtopuolueita.

Vasemmistoliitto haluaa nykisen johtonsa takia assosioitua hirviöpuolueisiin, eurodollari-imperialismiin ja korruptioon, audimiehiin ja bemarinaisiin - sen sijaan että tekisi ilolla yhteistyötä uusien suomalaisten kapinallisten talouspuolueiden kanssa. 


Vasemmistoliitto joko herää tai kuljettaa Suomen ikuiseen liittovaltion uneen ja pörssieliitin johtamaan vallankaappaukseen.

Katsokaa kuinka Nokia kaapattiin.

Samaa ollaan tekemässä nyt Suomen valtiolle. Nokia kelpasti ihmeesti Microsoftille samalla kun media vakuutti meille että mobiiliosasto on mitätön Nokian pörssiyhtiölle.

Kuin teurastamon mainoskylttiä katsellessa.

Kun Suomi putos puusta.
 • Eliitti tunnustaa avoimesti käyvänsä luokkasotaa "enemmistön diktatuuria vastaan" ja Arhinmäen hovi taas kieltää käyvänsä luokkasotaa.  

Nöyrä kansa. Eliittiä kumartava kansa.

Ei halua oppia virheistään?

Ei halua olla toisilleen solidaarinen ja ylpeä omasta identiteetistään ahkerana ja tehokkana kansana, joka suojelee heikkoja ja luo uutta luovaa, solidaarista hyvinvointia?

Uusia nokioita seisomalla omilla jaloillaan eikä luomalla uutta Ollilan eliittikeskeistä dystopiaa?

Yritysten on ymmärrettävä, että vasemmistolainen hyvinvointivaltio ja eetos loivat Nokian nokkelat insinöörit. Johtotaso eksyi elitismiin ja linnoittautuii itsetuhoisaan porvarien muuttumattomuuden ansaan. 

Kestävyysvajetta on käytetty vain työläisten ja syrjäytetyjen syyllistämiseen.
Miksi todella huonoja johtajia ei ole syyllistetty firmojen alasajosta? Johtajia, jotka eivät ole kehittäneet firmoja vaan keskittyneet vain pörssin käskyttämään karsimiseen ja ulkoistamiseen. Huonot johtajat ovatt Suomen suurin ongelma, kokoomuksen erityissuojeluksessa, jotta keinotekoisella kriisillä voitaisiin käydä ideologista sotaa hyvinvointivaltion periaatetta vastaan.
  

 Talousopiltaan vasemmistolainen on selkeä:
pohjoismainen sosialistinen kapitalismi on todistetusti luonut maailman tehokkaimmat talousvaltiot. 
Tehokkaimmat.

Nyt niitä puretaan pörssin pyynnöstä. Vampyyrien pyynnöstä.

Aito vasemmistolainen puoluesolidaarisuus ja resursseja jakava talousideologia on humanistista kansan solidaarisuutta ja paikallistaloutta ilman antautumista - eikä ikinä alistuvaa henkilökulttia salailevan kabinettielitismin ruokkimiseksi.

Onnellinen kansa ei kysy turhamaiselta eliitiltä lupaa.
 
Vastavoima ei voi kasvaa, jos eliitin röyhkeyttä ei vastusteta rohkeasti ja järjestelmällisesti  II


Kun vasemmistoliittoa kasattiin, sen ilmoitettiin irtautuvan elitististen stalinistien menneisyydestä.

Nyt eliittiin samaistuva porvari Arhinmäki ja hänen pikku komissaarinsa puoluekoneistossa käyttäytyvät kuin stalinistit tai kokoomuslaiset.

He ovat kirjaimellisesti kieltäneet vasemmistolaisen solidaarisuuden ja taistelun eetoksen ja korostaneet sopeutumisen johtajakulttia ja ”liian vasemmistolaisten karkoittamista” johtaja Arhinmäen ministeriuran tieltä.

Kuulemma vasemmisto ei voi kukoistaa, jos Arhinmäki ei noudata kokoomuksen ja EK:n määritelmää Arhinmäen tehtävästä hallituksessa ja eduskunnassa, eliittijärjestelmän pystyssäpitmiseksi.
 
Vasemmisto jää vitsiksi globalisaation ja Naton militarisoivassa vyörytyksessä, jos se ei ymmärrä olla aito humanistinen vaihtoehto selkeillä ihmiskeskeisillä periaatteilla ilman johtajakulttia ja alistumista kokoomuksen, teko-vihreiden ja demarien seireenilaululle.

Koska vasemmisto on alistunut Kataisen, Lipposen ja Pekkarisen uusliberalistiselle lain kiertämisen teatterille, ihmiset luulevat nyt että oikeistolainen keskusta voi olla vaihtoehto !
Kammottava vitsi, johon porvareiksi itsensä kuvittelevt suomalaiset nyt tuudittautuvat.  

Oikeiston lumouksen ja sitomisen strategia toimii vasemmiston suhteen Arhinmäki hyvin voideltuna. Demareita ei  voi edes kutsua vasemmistolaisiksi kymmenien soluttautuneiden oikeistodemareiden takia. Vasemmistoliitto sentään poreilee ja ihmettelee mutta... herääkö konsensuksen lumouksesta. 


Olemme mielipuolisessa poliittisessa teatterissa, jossa pörssin asiamiehet esiintyvät demokratian ja vasemmiston nuhtelevina asiantuntijoina.

Unohtaen sen, että Suomi nousi vasemmistolaiseksi hyvinvointivaltioksi ja toimivaksi veroprogressioyhteiskunaksi, yhdeksi maailman tehokkaimmaksi valtioksi vasemmiston ehdottomuuden ja taistelun kautta.Selviääkö eli toipuuko vasemmisto humanistisen vasemmistona

vai jatkuuko Arhinmäen juntan elitisinen linja vasemmistoliitossa.

Vasemmistoliitto elää viimeisiä hetkiään uskottavuuden suhteen.

Jos nyt puoluevaltuusto päättää pysyä hallituksessa ja jatkaa Arhinmäen sensuurilinjaa vasemmistolaisten analyysien hiljentämisessä ministeripaikkojen takia, ei puolueella taida olla enää mitään toivoa elpymisestä. Johtajakultti tukahduttaa puolueen elitismiin kuten muutkin puolueet.  

Uuden vasemmistopuolueen perustaminen nopeasti näyttäisi olevan sitten se tie, jos aidosti vasemmistolaiset haluavat paeta Arhinmäen porvarillista puoluesensuuria ja toimia vihdoinkin sensuroimatta ideologisesti ihmisen ja hyvinvointivaltion puolesta EU:ta ja ”vapaakauppasopimusta” eli ylikansallisten yhtiöiden diktatuuria vastaan.  
  III

Vasemmiston on hyväksyttävä rooli vastapainona ja pelotteena.

Poliittinen mahdollisuus ja rehellisyys.

Kun käytän sana pelote, käytän sitä nimittämään kokoomuksen, keskustan, RKP:n, tekovihreiden ja perussuomalaisten pelkoja Vastavoimasta. 

Porvari alistui 70-luvulla hyvinvointivaltioon ja veroprogressioon vain Neuvostoliiton symbolisen uhan ja Ruotsin sosialistisen kapitalismin hyvinvoinnin yllättävän mentaalisen uhan takia 1300 lakon jälkeen. 

Nyt oikeistoeliitti esittää raivokkaasti ettei ole paluuta menneeseen. Demaritkin ovat romahtaneet tähän elitismiin.

Kansalaisen on paras ymmärtää, että tämä on poliittista ja ideologista puhetta. Tämäntapainen puhe perustuu ajatukselle, että eliitin vaurastumiselle ei saa nostaa rajoitteita.

Kansanvaltaa kohtaan hyökätään.Arhinmäki on ottanut käyttöön oman oikeistolaisen sukunsa toimintatavat ja kulttuurinäkemyksen suoraan selkäytimestään.

Vasemistoliiton päämääräksi on asetettu kabinettikelpoisuus mutta se ei ole humanistista vasemmistolaisuutta nähnytkään.

Vasemmistolainen ihmisen ideologia ja joukkojen solidaarisuus alhaalta ylöstäpäin täytyy olla selvä jotta kontrolloiva vallanhimo voidaan voittaa.
Eliitin ahneudella ei ole mitään rajaa.

Ahneus muuttuu aina vihaksi, kun eliitti näkee lain ja kansan oman rikastumisensa esteeksi.

Tämän takia vasemmisto on syntynyt.

Sotaisan, ahneen ja väkivaltaisen eliitin takia.

Kurjistavan elitismin terrorin takia.

Zizekin ideologista analyysiä lukemalla voi vain miettiä tapaus Suomea. Suomalainen eliitin ohjaama konsensus on julkea esimerkki epämääräisyyden vallasta.  Kun valta kieltää ettei ketään ole vallassa ja vastuusta phuminen on turhaa. Puhdasta ideologista valtaa ideologiasta puhumisen kieltämisellä.
Selvityksessä on käytetty aineistona Tilastokeskuksen tilastoja.
- Pienikin leikkaus palveluista kasvattaa tosiasiallisia tuloeroja, jos kotitaloudet joutuvat hankkimaan korvaavat palvelut markkinoilta.


Todella isot vedätykset haudataan hartaasti journalistien toimesta

Vasemmistoliiton puoluevaltuusto  videotallenne


http://www.youtube.com/watch?v=zSQotdIP2P0Vasemmistoliitto on tuomittu ikuiseksi SDP:n apupuolueeksi.

Aina kun vasemmistoliiton voimistumiselle näyttäisi aukeavan sauma,

 muut puolueet, erityisesti SDP ja kokoomus levittävät sen eteen punaisen maton, jonka houkutusta vasemmistojohtajat eivät voi vastustaa.

 Näin puolue ei pysty luomaan itselleen omaa, demareista erottuvaa vahvaa profiilia."

:: iltalehden kerrankin ajan pulssilla oleva kirjoitus :

http://m.iltalehti.fi/paakirjoitus/2013112617763105_pk.shtml

::

3 kommenttia:

Miltton Friidman kirjoitti...

Julkaisin juuri jälkipohdintoja kolmea suurta poliittista pääfilosofiaa vertailleeseen tekstiini.

Lue teksti täältä:
Jälkipohdintoja konservatismin, liberalismin ja libertarismin vertailuun

Alkuperäinen teksti tässä:
"The big three" suuressa syysvertailussa - konservatismi, liberalismi ja libertarismi

Jos siis olet "die hard" konservatiivi, liberaali tai libertaari, niin lue ko. tekstit ja laajenna horisonttiasi!

Tekstien lukemisen jälkeen et todennäköisesti pidä aatteestasi enää aivan NIIN LUJAA kiinni.

Miltton kuittaa.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

- Vasemmistoliitto on tuomittu ikuiseksi SDP:n apupuolueeksi.

Aina kun vasemmistoliiton voimistumiselle näyttäisi aukeavan sauma,

muut puolueet, erityisesti SDP ja kokoomus levittävät sen eteen punaisen maton, jonka houkutusta vasemmistojohtajat eivät voi vastustaa.

Näin puolue ei pysty luomaan itselleen omaa, demareista erottuvaa vahvaa profiilia."

:: iltalehden kerrankin ajan pulssilla oleva kirjoitus :

http://m.iltalehti.fi/paakirjoitus/2013112617763105_pk.shtml

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Kaija Irmeli Olin-Arvola

-Niin kuin minä olen jo pitkään sanonut: Puoluediktatuuri ei ole demokratiaa:

HS "Nyt tiedon leviämistä verkossa on vaikea estää. Demokratialle se on mahdollisuus. Poliitikot kokevat sen uhkana.

Keskustelin väitöstutkimustani varten suomalaisten virkamiesten ja poliitikkojen kanssa. He myöntävät, että edustuksellisella demokratialla on edessä "jättimäinen legitimaatiokriisi". Jos nykymeno jatkuu, puolueilla ei vuonna 2030 ole jäseniä. Legitimaatiokriisi tarkoittaa, että vallanpitäjillä ei enää ole kansan antamaa oikeutusta vallalleen.

1900-luku oli poliittisten puolueiden suuruuden vuosisata. Ne paransivat ja tuhosivat maailmaa ennennäkemättömällä teholla. 2000-luku näyttää toisenlaiselta.

Puolueilla voi olla edessään historiansa vaativin tehtävä. Niiden on vetäydyttävä marginaaliin ja palautettava valta ihmisille."

Puolueista tuli yhteiskunnallinen ongelma
www.hs.fi Taneli Heikka

--Kehittymässä on vielä pieni, mutta kenties merkittäväksi kasvava maailmanlaajuinen ilmiö. Puolueiden on vetäydyttävä marginaaliin ja palautettava valta ihmisille, kirjoittaa Taneli Heikka.