perjantaina, marraskuuta 15, 2013

Ahtisaari eliitin profeettana ja ideologina


    Ahtisaari eliitin profeettana ja ideologinaAhtisaari eliitin profeettana ja ideologinaAhtisaari eliitin profeettana ja ideologinaAhtisaari eliitin profeettana ja ideologinaAhtisaari eliitin profeettana ja ideologina
   Elitismin tekopyhyyden ylilyöntejä:
   taas Ahtisaari.

Aivan kuin vain vakoilu eliittiä kohtaan olisi ylilyönti
- eikä koko kansan poliittinen, taloudellinen ja uskonnollinen profilointi natsien malliin ei olisi ylilyönti.
Tämä kertoo mihin Ahtisaari kykenee eliitin jäsenenä samaistumaan: ainoastaan eliittiin. Ahtisaari siis hyväksyy poliisiyhteiskunnan - eliitin ehdoilla. Ainoastaan eliitti saa oikeistolaisen ja amerikkalaismyönteisen matkasaarnaaja Ahtisaaren reagoimaan. 

 Kuten myös kokoomuslaisten höpötys:
"Eihän nyt sivistysvaltiossa anneta ihmisten kuolla"
on rumaa tekopyhyyttä samalla kun he purkavat hyvinvointivaltion sosiaalisen yhteyden ja terveydenhuollon järjestelmien toimivuutta veroprogression hävittämisoperaatiossa, tuloerojen kasvattamisen ideologiassa. 


Ahtisaari kieltää vakoilun luonteen
olevan painokkaasti myös teollisuusvakoilua varsinkin nuoria kasvavia yrityksiä vastaan suurten yritysten toimiessa valtion vakoiluosastojen kanssa yhteistyössä - myös Suomessa Supon ja armeijan laittomina yhteistyökumppaneina ovat varsinkin jättifirmat, jotka saavat nuorista työnhakijoista mm. poliittisia profilointeja perustuslain vastaisesti antaessaan Supolle ties mitä yhteistyötä. Jatkosotahan ei koskaan loppunut armeijan ja Supon toimiessa jatkuvasti poliittisina poliiseina välittäessään oikeistolaisia "suojeluselvityksiä" firmoille epäilyttävistä työnhakijoista ja työntekijöistä. 
Kuten olemme NSA:n yhteydessä jo kuulleet, kuinka totaalista vakoilu ja profilointi on salaisen yhteistyön ja korruption kautta.
Suomessakin elämme kontrolliyhteiskunnassa muun muassa kaiken virkamiesten harjoittaman laajan salaamisen kautta kuten myös oikeistolaisen ideologian mukaan järjestetyn kouluopetuksen kautta. Kukaan virkamies ei joudu eroamaan vaikka väärentäisikin tietoa eduskunnalle ja kansalaisille. Valheet on tarkasti kontrolloitu oikeistolaisten edunvalvontajärjestöjen linjausten mukaisesti.
Kreikan pankkien (saksalaisten pankkien bulvaanit) saama salaussuoja verorahojemme luovuttamisen yhteydessä on vain yksi esimerkki tuhansista salaamisista eliitin uusliberalistisen politiikan suojelemiseksi.

Älkää olko sokeita ideologisille linjauksille ja ideologiselle taivuttelulle.
Herätkää äärioikeistolaiseen politiikkaan eliitin pehmeässä ja kieron moralistisessa puhetyylissä.
Tämä ei ole leikin asia.

Eliitin ainoa moraali on korruptio ja luokkasota tavallisia kansalaisia vastaan eliitin etuoikeuksien turvaamiseksi.
 Lukekaa historiaa. Taas se toistaa itseään.

Jokainen salaaminen on salaliitto ja jokainen Nato-harjoitus on askel syvemmälle Natoon, Naton sotilasleireihin Suomessa.
Ahtisaari ja Sauli Niinistö ovat suuria amerikkalaisen imperialismin ystäviä. Eliitin tuki ja turva.


  II

 Presidentti Tarja Halonen ihmeissään:

      Sain vakoilutiedon mediasta. 

Ahtisaari tuulettaa ja Halonen ihmettelee.

 Kuis näi?

  • - Ulkoministeriön laajamittainen urkinta alkoi jo presidentti Halosen kaudella, mutta presidentti on pidetty tutkinnasta täysin sivussa."


Suomen ulkopolitiikka ei ole mitään muuta kuin salaliittoja, oikeistolaista terroria arvodemokratiaa vastaan - vanhan Supo-mies Kekkosen opettamin ottein.

Sadat salaiset sopimukset Naton kanssa ovat nyt "Suomen ulkopolitiikka".

Suomalainen poiitiikan historia on täynnä tuhansia salaliittoja.

Äänestäjien hämäys ja oikeistolaisen politiikan junttaus on pelin ainoa nimi. 

Armeija ja poliisi ovat vahvasti oikeistolaisten salaliittojen valtaamia 100% ideologisella päämäärällä dollarikapitalismin puolesta, ei kansalaisten puolesta.

 Suomi ei ole demokratia kaikkien salailujen ja salaisten sopimusten tähden.

Meitä ajetaan perustuslain täydellisesti tuhoavaan vapaakauppasopimukseen ja liittovaltioon ja tietysti euro-Natoon, liittovaltion armeijaan,
  kuin teurastettavaa sikaa.

Tieto on valtaa
sensuuri suurinta valtaa


  • " Mitä olisi siis ajateltava poliittisen eliittimme ja elinkeinoelämän viestinnästä, jonka sanoma on köyhyyden ylläpitäminen? Köyhyys on kannustavaa, köyhyys on tarpeellista. Ainakin se on vallitsevaa yhteiskuntarakennetta ylläpitävää.  - VM     Lue tämä:  • Ajoiko aika täysin talousoppien ohi?
       - taloussanomat.fi
 

 Salonen eliitin juoksupoikana 

Äärimmäisen elitismin ylistäjä.

Salonen jätti kaupunkilaisille 3 miljoonan tappiot juhlaviikoilla järjestämällä kavereilleen  kalliita bileitä ja rahakkaita keikkojaEi kommentteja: