perjantaina, marraskuuta 08, 2013

Agricolan päivä on ruotsalaisen imperialismin päivä


Agricolan päivä ei todellakaan ole mikään suomalaisen kulttuurin juhlapäivä mihin on taas ruotsalaisuuden päivänä viitattu.
 

Kuinka suomen kielen raiskaajaa ja väärentäjää voidaan juhlia? Agricola pakotti ruotsalaista kielioppia ja uskontoa Suomeen eikä osannut suomea.
 
Röyhkeä, lespaava imperialisti, kuninkaan verbaali-inkvisiittori.  Kirkon mielenhallintaviraston spesialisti, yksi kolonisaation toimeenpanija, kielen väärentäjä ja identiteetin kaappaaja, paikallisen kulttuurin aatelinen halveksija ja tuomion enkeli pakanoille.


Verbi ja predikaatti anglosaksisessa funktiossa ei ollut merkitsevä Suomen kielessä, adjektiivit ja passiivimuodon eri tavat, kuvaileva ja emotionaalinen kieli on alunperin aitoa suomea.
  • Löytäkää aito suomi, maistelkaa, leikitelkää, etsikää, tuunustelkaa, kuvailkaa visuaalista ja emotionaalista, vihjailevaa filosofista kieltä.

    Euroopan vanhinta kieltä.

Ruotsalaiset osaavat jo syvästi hävetä ja torjua omaa imperialistista historiaansa eivätkä halua siihen enää viitata.

Siksi keskiverto svenssoni ei edes tiedä että on olemassa mitään suomenruotsalaista ilmiötä ja kabinettivaltaa Suomessa.  (Lähes jokainen varsin sivistynyt ruotsalainen taiteilja, jonka olen tavannut on hämmästynyt "suomenruotsalaisista")
Ruotsalaisten amnesia on kieltämättä lähellä itsepetosta historiansa torjumisessa mutta he eivät halua ylpeillä verenhimoisilla kuninkailla yleisesti ottaen. Mutta eivät samalla ymmärrä ruotsalaisten aatelisten ahneuden  seuraamuksia jopa natsi-Saksan syntyyn. Rotuoppikin syntyi Ruotsin aatelisten fantasioissa ja siirtyi Saksaan kirjojen kautta infernaalisin seuraamuksin 1910-1920-luvulla.

Tekemistään joukkomurhista varhaisten ristiretkien Suomen valloituksissa ja suomalaisen heimokulttuurin tuhoamisessa he ovat jo armahtaneet itsensä ja kokevat olevansa maailman moraalisin ja sivistynein kansa. 


    II

30-vuotinen sota oli Ruotsin syytä.
Suosittelen kaikkia lukemaan uutta tutkimuskirjaa

Ruotsi aloitti brutaalin ryöstöretken Eurooppaan, jota ilman ei ehkä olisi Ruotsia vaan suur-Tanska.
  • 30-vuotinen sota olisi päättynyt heti alkuunsa ellei Ruotsi olisi rynnännyt paikalle saalistamaan ja lietsomaan totaalista sotaa.

Ruotsin takia syntyi totaalisen sodan käsite ja perinne, jossa järjestelmällisesti palkkasotilaat tuhosivat kaupungin kaupungin perään ja teurastivat kaikki sotimiskykyiset asukkaat ja kaikki, joiden tappaminen toi iloa ruotsalaisten palkkasotilaille sekä pakottamille suomalaisille nuorille miehille.

I- ja II maailmansota on suoraa jatkumoa ruotsalaisten 30-vuotisesta sodasta.
Ruotsi tietenkin hyötyi ryöstöretkestä. Rikastui huikeasti ja pystyi sotimaan Tanskaa vastaan ja valtaamaan anskalta maata.

Suomalaiset vain kuolivat sisäisesti ja toivat psykopaateiksi muuttuneina koti-Suomeen sodan kauhut depressiona, traumoina ja brutalismina kun jatkoivat  sitten lapsien ja naisten raiskaamista ruotsalaisen sotaopin mukaisesti.


 
    Saksalainen sananlasku 

"Raiskataan ennen kuin paistetaan, sanoi suomalainen sika sylissään"


  • Polttolunnaat
Olli Bäckström
Laji: Tietokirjat, historia
Kustantaja: SKS
Ilmestymisvuosi: 2013

Ruotsin huikea sotateollisuus on selvä jatkumo Ruotsin imperialismista.

Muuten niin moralisoiva Ruotsi on toiseksi suurin aseviejä kriisialueille vastoin YK:n sopimuksia (asukaslukuun suhteutettuna.)

Kuinka tiivistää Ruotsin historia?

Ruotsi on vampyyri,
joka ei ole voinut pysyä pystyssä ja laajeta ilman naapurimaiden ryöstämistä ja brutalisointia.
Faktuaalisesti:
samat suvut jotka hyötyivät miljoonan ihmisen tappamisesta ja ryöstämisestä 30-vuotisen sodan aikana, rikastuvat yhä modernilla asekaupalla.
Ruotsin historia ei ole kaunis.

PS

Kirkkohan ei hyväksynyt tavalliselle kansalle mitään muuta kirjallisuutta kuin uskonnollisen propagandan joten kysymys ei ollut missään nimessä mistään kulttuuriteosta: kuningaskin halusi vain kirjanpitoon kykeneviä verotettavia lukutaidon myötä ja kirkko toimi kulttuurisensorina ja -terrorina "vieraita vaikutteita" vastaan aatelisvallan puolesta. Kirkko oli ahkera varastamaan maat ja maannut suvuilta, jos joku osoittautui "rikollisen pakanaksi".
Suomessa ei vieläkään opeteta aitoa  kansan historiaa vaan vain aateisten ja porvarien sensuroimaa pseudohistoriaa.PS II

II maailmansodan itsepetoskin ruotsalaisilla jatkuu vahvana.
Ruotsin rautatiet kuljettivat saksalaisia sotilaita ja aseita Norjaan ja lappiin vaikka Ruotsissa opetetaan ette ei niin tehnyt.
Raskas propagandasensuuri pesee yhä ruotsalaista omaatuntoa ja ylemmyydentuntoa. 
Ruotsi teki täyttä sotilasyhteistyötä ja toimitti Saksaan aseteknologiaakin kuulalaakereiden ja malmin ohessa  eikä täyttänyt sen ajan puolueettoman valtion sopimuksia.
Ilman Ruotsin tukea Saksa olisi hävinnyt sodan 2 vuotta aikaisemmin. 
  • Kuningattaren isänisähän teki Saksassa mm. asetähtäysteknologiaa ruotsalaisten insinöörien tietotaidolla.   PS III

Suomalaiset hakkapeliitat olivat kymmeniä kertoja karanneet 30-vuotisesta sodasta kohti Suomea eivätkä kokeneet sitä omakseen. Osa onnistui piilottautua metsään, osa pakotettiin takaisin kaupunkien tuhoamiseen. 
Eivät todellaakaan olleet veriekkereissä innolla mukana.Metsänpeitto / Covered by Forest from Salla Hämäläinen on Vimeo.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

pakko mainita, että predikaatittomien lauseiden viljely tuntuu itsestäkin varsin luontevalta, vaikka tästä tietysti sakotettiin pro gradu -tutkielmassa ("sisältää useita.."). toisaalta mietin sitä että suomen kielessä 'ei' on verbi toisin kuin monissa muissa kielissä, ihmekös tuo kun sitten olemme tällaista kielteistä kansaa. ehkä.