tiistaina, toukokuuta 29, 2012

Missä todellisuudessa poliitikko Pekka Sauri elää?

 
Missä todellisuudessa poliitikko Sauri elää?
Oi Sauri, Sauri, missä maassa ja todellisuudessa sinä elät?


 • Pekka Sauri : "Hirmutekoja ei pidä luonnollistaa"


Vihreiden Sauri ei hyväksy lausuntoa, jonka dosentti Matti Rimpelä oli lausunut  A-Studiossa, että Hyvinkään kaltaisia hirmutekoja tullaan näkemään tulevaisuudessa yhä enemmän eri puolilla Suomea.


Mutta mikä on poliitikon vastuu tästä maan tilasta ja kokoomuksen tottelemisesta?  Saurin mielestä ei saa sanoa että maa ja aggressiot kulkevat pahempaan suuntaan.

Sauri on itse ollut viemässä maata pahempaan suuntaan vihreiden valtion purkupäätöksillä normiköyhille - kun taas rikkaille  Suomi on paratiisimaisen raiskattava ja hyväksikäytettävä ylemmyydentunnon leikkikenttä yhteiskuntaluokkia jyrkästi luovana pelotekuiluna. 
Kaikki tilastot osoittavat pahoinvoinnin ja epätoivon lisääntymistä, etenkin nuorilla. Nuoret suomalaiset tytötkin tekevät itsemurhaennätyksiä ja itsetuhoajatuksien ennätyksiä koko läntisen maailman suhteen. 

Köyhät, ahdistuneet, sukunsa kauhuista kärsineet ja syrjäytyneet on  porvariperheiden menestyneille urapoliitikoille joku vieras ja vastenmielinen ilmiö, johon vihreiden ei tarvitse ottaa kantaa. Koska ovat vihreitä ja käyvät ekokaupassa ostamassa 5 kertaa kalliimpia ja moraalisempia tuotteita.

Suomen synkeän tilan toteaminen ei ole vaarallista puhetta mutta kaikki politiikka, jota vihreät  kokoomuksen kainalossa ovat puhuneet hyvinvointivaltion alasajamiseksi ja eliitin vaurastuttamiseksi mm. progressiivisen verotuksen poistamiseksi,  on sitä aitoa yhteiskuntaa tuhoavaa ja aggressioihin yllyttävää puhetta.


Hyvinvointivaltio on tuhottu poliitikkojen toimesta ja tuloerojen kasvu on poliittisten puolueiden oleellinen linjavalinta. Solidaarisuus ja kansan toimintakyky on unohdettu. Tahallaan.

Ihmisten on herättävä näkemään että puolueet ovat valinneet tämän oikeistolaisen ja verenmaku suussa kilpailevan yhteiskuntatilan vain pankkien, eliitin ja suuryhtiöiden järjettömän voitonteon eduksi.

Verotuspolitiikka on se ainoa keino jolla voidaan palauttaa hyvinvointi ja tasa-arvopalvelut. Ensimmäisinä helvetin ylikansalliset kaivokset rankalle verotukselle.
Inhimillisyys ja solidaarisuus, jonka vuoksi kansa lakkoili 1970-luvulla 1100 kertaa ja silti elintaso nousi huikeasti lakkoilusta huolimatta. Hyvinvointivaltioksi.

 • Lasten ja nuorten kokema syrjintä yleistä

  Kuka ei kuulu joukkoon? -tutkimus kohdistui 10-17 -vuotiaisiin lapsiin ja nuoriin Suomessa. Tutkimuksen toteutti Itä-Suomen yliopisto ja sen selvitysten mukaan syrjityksi voi joutua kuka tahansa, jota pidetään erilaisena.
UUSI TUTKIMUS - lataa pdf

  • Vauvojen pahoinpitely on luultua yleisempää
  Vauvoihin kohdistuva vakava väkivalta on selvästi yleisempää kuin mitä viralliset tilastot antavat ymmärtää. Asia käy ilmi Ensi- ja turvakotien liiton tekemästä puhelinkyselystä. YLE


  • Työpaikkakiusaaminen on Suomessa kaksi kertaa yleisempää kuin keskimäärin muualla Euroopassa. Työterveyslaitoksen mukaan työhyvinvoinnin laiminlyönnin kokonaiskustannukset yhteiskunnalle ovat lähes 30 miljardia euroa vuodessa.

  • Oppilashuolto ei näytä toteutuvan
   peruskouluissa perusopetuslaissa edellytetyn tasoisena, arvioi oikeuskansleri Jaakko Jonkka. Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi ry

    Saamiensa selvitysten perusteella oikeuskansleri Jonkka pitää hälyttävänä, että oppilashuollon saatavuus ei toteudu yhdenvertaisesti vaan paikkakunta- ja koulukohtaiset erot näyttävät olevan huomattavia. Jo pitkään jatkunut asiantila on huolestuttava perusoikeuksien toteutumisen kannalta.

  • Suomi nousi tuloerojen kärkeen - OECD

   Suomalaiset ovat EU-myönteisin ja virkamiesmyönteisin kansa Euroopassa. Armeijammekin kaikki budjettirahat käytetään nyt NATO-yhteensopivuuteen ja NATO-leluihin, ei oman erityisen puolustustarpeen täyttämiseen omalla strategialla.

   Myöskin kaikkien puolueiden oikeistosävytteisyys on painokkainta Suomessa eli puolueiden erot ovat pienet  ja tarmokkaasti oikealle päin liukuvia todellisten poliittisten päätöksien suhteen, sujuvista "paremminvointi"- puheista huolimatta.


  • Kaikki globaalit vertailut hyvinvoinnista ja koulumenestyksestä Suomessa on vain ja ainoastaan nyt hyvinvointivaltion jälkimaininkeja.

   Kokoomus käyttää näitä kansainvälisiä vertailuja nyt purkaakseen hyvinvoinvivaltion, joka on mahdollistanut Suomen hyvän sijoittumisen vertailuissa.


  II

  Tässä toisen porvarillisen asiantuntijan yhtenäiskulttuurihysteriaa ja pseudokristillistä moralismia:

  Jumalatonta propagandaa porvarien fiktiivisestä kollektiivisesta alitajunnasta. Naurettavaa nostalgiaa "analyysinä".
  Vanha väkivaltainen luokkayhteiskunta ja kirkon leimaama lannistava häpeäkulttuuri on totuus taustastamme ennen kuin aloitimme matkimaan muuta Eurooppaa humanismissa sodan jälkeen vasta 60-luvulla.


  III

  •  Professori Matti Tuomala varakkaiden verotuksesta ja valtion toiminnan perustasta:


  1.  Tuloerot kasvavat Suomessa - Matti Tuomala-   Onko tuloerojen kasvu väistämätöntä?
  2. Professori Matti Tuomala muistuttaa, että rikkaiden rikastuminen johtuu pitkälti vuoden 1993 verouudistuksesta, joka käytännössä poisti progressiivisen verotuksen suurituloisilta. Köyhien köyhtyminen johtuu puolestaan suurelta osin sosiaaliturvaan 1990-luvun aikana tehdyistä leikkauksista.
  3. vuonna 2008 puhjenneesta kansainvälisestä talouskriisistä keskusteltaessa vain harvat ovat esittäneet hyvinvointivaltion olevan ongelmien syy.
  4. Tuomalan mielestä julkisessa taloudessa ammottavaa aukkoa käytetään verukkeena väistää räikeimpien veroepäkohtien korjaamista.
  5. - VM:n kestävyyslaskelmien pitkän aikavälin uhkakuvia käytetään monen Euroopan maan tavoin leikkauspolitiikan kiirehtimiseen, Tuomala sanoo. Tuomala tulkitsee, että Hetemäen työryhmän väliraportissa menoleikkausten koettiin olevan parempi ratkaisu kuin verojen korotukset. - Mikä veroaste yhteiskunnassa pitäisi olla? Minun mielestäni se saakin olla oleellisesti korkeampi kuin OECD-maiden keskiarvo, paneelissa alustuksen pitänyt kansanedustaja Erkki Tuomioja sanoo.
  6.  Professori: Palkkaverotus voisi määräytyä iän mukaan
   Palkkaverotus voisi periaatteessa riippua veronmaksajan iästä. Tämän ajatuksen heittää ilmoille verotutkija, Tampereen yliopiston kansantaloustieteen professori Matti Tuomala.
  7. Ekonomistit näkevät hallituksen epäonnistuneen kuntien tukemisessa
   "Sopii ihmetellä, mistä Katainen uskonsa veronalennuksiin ammentaa"  Suomalaiset veronmaksajat sen jälkeen, kun selviää kuinka paljon on maksettava saksalaisille pankeille Kataisen "velkavipuja" europankkien sikailuista:  1 kommentti:

  Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

  " Yle: Uusilta opiskelijoilta tulee niukasti opintotukihakemuksia - Kela hämmästelee"

  Eli vain varakkaista perheistä uskaltaa ja kykenee nuoria lähtemään opiskelemaan surkeilla tuilla.
  Luokkasota onkin ollut käynnissä hyvän aikaa luokkayhteiskunnan palauttamiseksi Paavo Lipposen pääministerikaudelta lähtien.

  http://www.talouselama.fi/uutiset/yle+uusilta+opiskelijoilta+tulee+niukasti+opintotukihakemuksia++kela+hammastelee/a2137117