tiistaina, kesäkuuta 13, 2006

Antikristuksen synnyttäjäehdokkaat kannattavat keisarinleikkausta

Amerikkalaisten fanaattinen magiauskonnollisuus ei ole huvittavaa, vaikka siitä huvittuu aina pakostakin, uudestaan ja uudestaan.

6.6.06 päivänä ei tapahtunut paljoa mielenkiintoista mutta sitä edellisenä 5:s päivä kuudetta tapahtui jenkeissä tavallista enemmän synnyttäjien vapaaehtoisia keisarinleikkauksia. Nokkelat lukijat jo arvaavat mikä on juonen nimi. WASP-mamit pelkäsivät synnyttävänsä lapsensa antikristuksen 666-päivänä.
Tuo on jo niin rivoa uskonnollisuutta, täydellisesti pelkojen ohjaamaa magiakulttuuria, että pahempaa esimerkkiä ei oikein voisi keksiä.

Ajatus että lapsen voi leimata pahaksi jo syntymältään on yksi perinteinen henkisen väkivallan psykologisista ratkaisumuodoista, johon valitettavan moni epäpätevä ja aggressiivinen kasvattaja turvautuu (ilman antikristusmyyttiäkin). Lapsen likaisuuden ja pahuuden määrittäminen moraalisilla uskomuksilla on totaalista henkistä väkivaltaa kuten esimerkiksi neitsyyslupauksen markkinoiminen nuorille kouluissa. Rehtorit, älkää uskoko saastaisia puhtauslupausintoilijoita, jotka maanisesti siivilöivät hyttysen mutta nielevät kamelin.

Demonisen todellisuuden manaaminen on tälle kasvavalle, kansainväliselle konservatiiviselle hyökyaallolle elintärkeää.

Fanaattisuus tulee kasvamaan Suomessa elintasoerojen kasvaessa automaattisesti ja väistämättä, sillä ihmisten eriarvoisuuden "hyväksyminen“ yhteiskunnallisena tilana ja kapitalistisen ihmisarvon "itseisarvona“ vaatii ehdottomasti myös fundamentalistisen maailmankuvan maagisine uskomustukipylväineen. Tämä on ilmion sosiologinen taustakuvio. fundamentalismi jyrää armottomassa kapitalismissa.

Uskoisitko, jos sanoisin että erehtymätön kristuksen sijainen on ottanut jo sanojaan takaisin? Ällistyttävää mutta totta. Antikristus on todella lähellä. Katolinen paavi kun on imaissut sanojaan takaisin kondominkäytön syntisyydestä niin että se sallittaisiin ja jopa kannustetaisiin jo "saastuneille“ HIV-persoonille tai saastaisten kanssa seurusteleville. Jos joku lukijoista ei tiedä, niin katolisen kirkon virallinen dogma (eli oppi) paavista on, että hän on erehtymätön. Ja silti hän voi muuttaa oppia. Se on pyhä mysteeri, ehtoollisen veren juontia ihmeellisempi.
Ja tiesittehän, että paavin istuimessa lukee todella "Kristuksen sijainen“, noin niin kuin varmuuden vuoksi tietämättömille. Suomessa siitä joutuisi valitettavasti suljetulle osastolle, jos kertoisi aamumiitingissä työkavereille, että on Kristuksen sijainen ja haluaa työpöydälleen siitä kyltin.

Uskomattomat seikat uskonnoista vahvistavat sen viisauden että mitä suurempi ja uskomattomampi valhe, sen vastustamattomampi ja häkellyttävämpi totuus siitä voi tulla. Paavien (varsinkin tämän juuri kuolleen Johanneksen) kondomikielteisyyden arvioidaan tappaneen jo 90 miljoonaa ihmistä ja pääluku kasvaa koko ajan. Antikristuksen pitää laittaa todella paremmaksi jotta voittaa kristuksen sijaiset, jotka ovat jo tässä mortaalissa pistetaulukossa Maon ja Stalininkin edellä.

Ei siinä maagisuuden viihteellisyydessä ja lumoavuudessa kuitenkaan mitään, ettenkö pitäisi "Manaaja“ 1 ja 4 elokuvista, sillä niissä on yllättävän syvää sanomaa ihmisen psykootisesta pahuudesta ja sokeasta pahuuden kumuloitumisesta. Ja ihan mukiinmenevän puhutteleva tämä "Omen“- uudelleenfilmatisointikin on vaikka ei mikään ihmeellinen elokuvana olekaan. Ahneuden ja itsekkyyden tavoittelemisen syntiinlankeemusseuraamuksia esitellään elokuvan alussa ihailtavan realistisella vyörytyksellä tämän ajan vitsauksista.


Sitten jotakin hupaisaa ja keventävää antikristuksen olemuksesta ja mahdollisesta Suomi-visiitistä Lordin manaamassa vanavedessä...

Olimme parin kaverin kanssa iltaa istumassa ja koska tarjolla olleet Alepan tiskiltä vauhdissa napatut "yllättävän halvat oluet", 1-oluet, eivät olleetkaan tarpeellisen promillemäärän takaavia yhdelle meistä, niin isäntä kaivoi esille kätköstä viiniboxin. Promillerajalle pyrkivä maistelija sitten huomautti maistellessaan punaviinitilkkaa, että tämäkin on kuin vettä. Isäntä ei siitä loukkaantunut vaan isännän mielestä ongelman syy oli selvä. Antikristus oli läsnä tai ainakin käynyt lähistöllä, kun jo viinistäkin oli tuli vettä.

Ei kommentteja: