perjantaina, huhtikuuta 03, 2020

Virus on Mars-jumalan kosto ja eliitin mielihyvä

Jos et ymmärrä historiaa, et ymmärrä hysteriaa. Roomaa, sotatalouden, kontrolli-imperialismin ja massamedian lähtökohta. Huxley kertoi brittieliitin huippu-salaseuransa tulevan ja nyt siis läsnäolevan konseptin, tämän hetkisen kontrolliversion, metodin, jota elämme: virus/hysteria/rokotemetodin, ihmiset rakastuvat kontrolliin, kemian avulla luodaan identiteetti. 

Ydinuskontunnustuksena yksilö on uhka keskusvallalle aina, kemian/kontrollin ulkopuolella toimiva oli uhka, tätähän äärimmäistä muokkausfasismia nyt ajetaan, ihmiset muokataan geenimanipulaatiolla ja kemialla. Kirkkokulttuuri Rooma II:sen strategiana tämän alusti Eurooppaan, ilman ehtoollisen kemiaa menet helvettiin (eliitin hyväksynnän ulkopuolelle); Euroopan natiivikulttuurit tuhottiin täydellisesti kirkkokulttuurin synti-hysterialla, luonnonkansojen psyyke hajotettiin ja revittiin metodisesti, luonto on teologiassa saatanan synonyymi! 

Kirkkokulttuuria 1650 vuotta, eliitin tarkkaan suunnittelemaa, keisari käsikirjoitti roomalaisen uuden propagndauskonnon, kirkkon Rooman tuotekehittelyn uutena vaiheena. Siis jo keisari AUGUSTUS loi tämän moralistisen manipulaatiokonseptin, harva tietää "kirkon" todellista luojaa, ensimmäinen paavi-keisari, Pontifex maximus. Suoraa jatkoa sumerilaiselle kenraali-paavin metodologialle. Tämä on kuitenkin avain kaikkeen ymmärrykseen, kapitalismin ja fasismin ymmärtämiseen, massamediaan, ohjattuun hysteriaan, kaikkeen. Jopa Sauli Niinistön kekkosteluun ja Nyrkkiin.

















.

Ei kommentteja: