perjantaina, huhtikuuta 03, 2020

Hysteria on Digitaalinen virus - massamedian keinot ovat poliittista hybridisodankäyntiä


Lue uusimmat analyysit eliitin operaatioista
 




Islannissa tutkittu n 5% väestöstä, 
Kuolleisuus tällä hetkellä 4 / 1319"
 

 
  - Petri O. Kiiski 

 1)

Tämä on ihan tavallinen kausivirus seuraamuksineen, vaikka onkin persoonallinen luonteeltaan eli geneettisesti mutatoitunut tai muunnettu.

Ihmisten suhteellisuustajua vääristetään: kun puhutaan kuolleisuudesta niin verrataan vain testattuihin kun testaus on useimmassa maassa kohdistuu vain oireellisiin ihmisiin eikä koko väestöön. Ei ole muutosta kausi-influenssan kuolinlukuihin tilastollisesti, vain muutama lievä poikkeus.

 2)
Lisäksi tiedottaminen on muutettu propagandan taktiikkana: tavallisesti on tiukka sensuuri kausi-viruksen tappaessa, nyt ei. Suomessa kausivirus tappoi virallisesti 1000 ihmistä v 2018 . Vaikka nyt virus tappaisi 4000 niin se ei olisi siltikään pandemia vaan pitkän aikavälin tilastollinen kausimuutos. Nyt uusi virus on tappanut vain n 17 vaikka on monen asiantuntijan mukaan liikkunut jo yli 6 kk. Minun arvioni on että Suomessa 25000 kuolee vuosittain viruksen vaiutus osalliena kuolemaan.

 3)
Kuoleman määrittely on nyt muutettu epätieteellisesti ja poliittisesti, nyt käytetään ylidiagnostisointia: nyt korostetaan YHDEN viruksen syyksi useampia kuolemia kuin aikaisemmin eri perusteill, kun aikaisemmin laitettiin m keuhkokuumeen syyksi vaikka henkilöllä oli useita viruksia ja bakteereja. Tämä on selkeä väärennös propagandasotana. 
 4)
Suurin valhe on mediassa luotu mielikuva että viruksen voisi pysäyttää. Ei voi, voi vain hidastaa mutta se saavuttaa kaikki kuitenkin ajallaan ja iskee seuraavana virusmutaationa vieläkin kovempaa niihin jotka eivät nyt sitä sairasta. 

5)

Ettekö todellakaan näe että tämä kaikki on harkittua poliittisesti luotua paniikkia, Ohjelmoitua hämmennystä ja systemaattista hysteriaa poliittisen agendan takia? (kts uutinen alla sairaanhoitajien lausunnoista);

Virus ei aiheuta työpaikkojen menetystä eikä pelkoa - kuten mediapropaganda meille tulkintaa esittää - vaan väärin aiheettomasti julistettu karantenivaatimus ja propagandaoperaatio koska pandemiaa ei oleitlastojen valossa - jos on muutama paikallinen saastuneiden kaupunkien piikki viruskuolleisuudessa niin sitä tapahtuu joka vuosi eikä ole mikään pandemia. Pandemian kriteerinä tulisi olla yli 10 milj kuolllutta mutta näin ei ole edes lähellekään. WHO poliittisesti poisti kuolinmäärävatimuksen pandemia-julistuksen ehdoista n 3 v sitten! Luuletteko että eliitin politiikassa on vahinkoja? Kekkonen aloitti CIAn ohjaamana suomalaisten epäpolitisoinnin taitavasti hynridisodankäyntinä, Kekkonen esiintyi pappispiispana, kaikkien suojelijana suurilla valheilla ja mm. YYA-hysteriaa vain omaa valtaansa pönkittäen esittämällä Neuvostoliiton uhaksi ihan kaikessa! YYAn pelkotilat olivat CIA SUPO Kekkosen virus ja nyt meillä on digitaalinen virus massahysteriana täysin ilman poikkeuksellisia kuolinlukuja.
Hysteria on taas ideologinen ase pumpata verorahaa pois yhteiskunnalta koska eliitin ideologinen valhe on väittää suuryhtiöitä yhteiskunnaksi, ainoaksi pelastusoperaation kohteeksi, raha virtaa nyt verottomille loisille, rikkaalle valehtelevalle vastuuttomalle verottomalle yhteiskuntaluokalle ja eliitin pelastamisen narratiivi estää hyvinvoinnin ja ihmisoikeuden periaatteen, valtionyhtiöiden ja eliitin veronmaksun palauttamista. Tämä on feodalistinen virus, Digitaalinen virusase ideologisena konstruktiona median ja poliitikkojen hybridisodassa. 6) Vaativatko suomalaiset poliitikkojen eroa nyt kun miljoonia euroja on käytetty mm CIA:n ohjaamien propagandakeskuksiin mediapooliin ja hybridivaikuttamisen keskuksiin sekä armeijan, virkamiesten ja poliisien kymmeniätuhansia työtunteja n 400 verorahoilla palkatun toimijan toimesta suomalaisten vakoiluun hallituksenvastaisten kirjoitusten "ilmiantamiseksi" ja sensuroimiseksi? Eikä varautumiseen terveydenhoidon kriisiin!
 Ei, koska suomalaiset on koulutettu pitämään OMAA puoluetta ja puoluejohtajia uskonnollisena palvonnan ja pappiskultin kohteena. Politiikka on muunnettu uskonnoksi kun vuoteen 1982 sosialistit eli ns vasemmisto osasi poliittisesti analysoida ja vastustaa eliitin valheita.

Eliitin masinoima Kirkkokulttuuri eli vihakulttuuri, kontrolloitu syntikulttuuri ei koskaan kadonnut Suomessa, se muunnettiin eliitin median ja puoluejunttien manipulatiiviseksi toiminnaksi alamaisten ohjaamisessa ja korruptiossa, hyvien veljien maan tavassa. 

Kekkosen propagandakoneisto
 Hesarin ja YLE:n avulla taivuttivat humanistiset sosialistit tukemaan "epäpoliittisesti" Kekkosta ja sota-aikana natseina tomineiden eliitin valtahenkilöiden vaatimuksesta - mikä oli mieletön virhe ja poliittinen itsemurha. 


  Hajota ja hallitse. 


  Rooman kolonisaatiokulttuuri eli läntinen eliitti, elitismi ei luovuta. 


Poikkeus

vahvistaa

hysterian




   Sairaanhoitajat puhuvat

  • " Sairaanhoitajat tulevat töihin flunssassa, eikä koronan varotoimia noudateta hoitohenkilökunnan kohdalla. Hoitajat pelkäävät, että virus leviää muihin. "




 Bilderberg Ollilan vaatimukset heti läpi.

 Tarvitaan vain kriisi ja perustuslaki hylätään:




Jouni Leoni
Miksi "vasemmistohallitus" nimitti oikeistolaisen työryhmän? 
Sieltä löytyy olli rehnin entistä kuiskijaa ja juhanna vartiaisen kavereita; Vihriälä,holmström,uusitalo,korkman. Kolmea noista yhdistää ura ETLAssa. "Uusitalo laati opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasoselle raportin opintotukijärjestelmän muuttamisesta, eli opintotuen leikkaamisesta ja opintojen muuttamiseksi opintolainaan perustuvaksi" (wikipedia). 
"Holmströmin mielestä suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen pitäisi luopua vallasta.  Ammattiyhdistysliike täytyy tarvittaessa pakottaa hyväksymään työehtojen heikennyksiä. Holmströmin mielestä maahanmuuttajille pitäisi sallia pienemmät palkat ja heikompi sosiaaliturva kuin kantaväestöön kuuluville."  (wikipedia)
Vihriälä on entinen Olli Rehnin neuvonantaja. Olli rehn on kuuluisa siitä,että ei ole koskaan tehnyt yhtään oikeaa päätöstä. Joko hän ei kuunnellut neuvoja tai sitten vihriälän neuvot oli just niin huonoja."Vihriälä pelkää, että aktiivimallin sanktioiden purkaminen ilman korvaavia toimia,heikentää työllisyyspolitiikan uskottavuutta." (salkunrakentaja)  
"Vihriälä: Indeksien jäädyttämisellä miljardisäästöt"(kuntalehti) Sixten korkman kannattaa tasaveroa ja pitempiä työuria.Puhuu hyvinvointivaltion puolesta,mutta onko pelkkää sanahelinää? Paremman ryhmän sais kasaan heittämällä sokkona tikkaa. Kysymys kuuluu, onko tässä haettu huonointa mahdollista kokoonpanoa? Vai porvarien ja pankkien kannalta parasta? Miksi poikkeusvaltuuksilla toimiva "vasemmistohallitus" nimittäisi tälläisen työryhmän?


Bhakdi mainitsee kansainvälisen tiedejulkaisun nimeltä International Journal of Antimicrobial Agents olevan aikeissa julkaista piakkoin tutkimusartikkelin:
  • Alustavat tulokset ovat jo nyt nähtävissä ja päätyvät siihen johtopäätökseen, että uusi virus ei eroa vanhoista koronaviruksista vaarallisuudeltaan. Kirjoittajat ilmaisevat tämän jo artikkelin otsikossa SARS-CoV-2: Fear versus Data.” 


ja

Epidemiologit arvostelevat puuttuvien tietojen ja paniikinomaisuuden ylivaltaa koronan vastaisissa toimissa.



            
  

 
Agenda 2030 pinssi suomalaisilla operaattoreilla korona-tiedotustilaisuuksissa. 
" Siihen [vuoteen 2030] mennessä pitäisi meillä olla 
  YK:n puitteissa uusi maailmanjärjestys " 
- Tarja Halonen, Seura-lehdessä keväällä 2008.

 



Nyt kun Suomen laaduton media on kiihdyttämässä Suomen kansan vastaista lobbaustaan euroalueen yhteisvastuiden puolesta, muistetaan se, että kovimmin yhteisvastuuta ajavat Italia ja Ranska omista itsekkäistä eduistaan. Italialaiset ja ranskalaiset ovat keskimäärin huomattavasti suomalaisia vauraampia ja Italialla ja Ranskalla on valtavasti suuremmat kultavarannot kuin Suomella. Mieti sitten, haluatko pilata oman ja maasi taloudellisen tulevaisuuden euro-huijauksen vuoksi.


.

Ei kommentteja: