torstaina, huhtikuuta 02, 2020

Hallitus ajaa shokkikapitalismia: valevasemmisto ja nukkehallitus Marin



Hallitus ajaa shokkikapitalismia,
valevasemmisto saa ihmiset
unelmoimaan yhteisöllisyydestä
kun ajetaankin orjapalkkaa

eliitin kapitalismin ja eliitin
etuoikeuksien pelastamiseksi.



Sama oikeistolainen ideologia nyt ollut 35 vuotta murskaamassa humanistisia luottamuksen ja hyvinvonnin periaatteita valtiosta ja vatrsinkin sosialismin periaatteiden perustuslakia joka on ajanut yhteiskunta-ajatusta yksilön ja ihmisoikeuden puolustajana yhteisten resurssien ajatuksella.

Hallitus valevasemmistona on juuri valinnut oikeiston uusliberalismin kovia asiamiehiä nyt poikkeustilan talousryhmäksi, iskuryhmäksi taloudellisiin toimien "ratkaisemiseksi"  eli eliitin ohjaaman tuhokapitalismin ottamiseksi avoimesti poliittiseksi agendaksi - täysin toimivaksi todistetun pohjoismaisen mallin vastaisesti.

Valevasemmisto-puolueet vetoaa samoihin oikeiston "pakkopuheisiin", "ei ole muuta vaihtoehtoa" kuin eliitin oikeisto ja nojautuu samaan CIA:n kylmään geopolitiikkaan ja massamedian hybridisodankäyntiin mm venäjävihassa ja kauppasodassa joka tuhoaa yksityisyrittäjiä kuten nyt "hysteria flunssasta" talouden tuhoamisessa shokkikapitalismin keinoin eliitin unelmana: eliitti saa matkustaa mielin kielin "bisnesmatkoja" "poikkeustilan aikana" kun taas köyhät alamaiset eivät, suurfirmat ylikansalliset pelastetaan ja voivat veronkierron kikkailu-resursseillaan pelastua, pienet yrittäjät eivät muuta kuin velkaantua.

Perustuslaissa ja verotuslaissa on (aikaisemmin) kielletty kaappauskapitalismi eli suurfirmat eivät saa aluksi tehdä bisnestä ilman voittoa tuhoten muut yrittäjät alalta mutta mm Mcdonalds ja monet muut ovat saanut ulkomaisen rahan avulla alihintaan huippupaikoilla myydä epäilyttäviä tuotteita kemiallisilla lisäaineilla ja tuhota kilpailijoita 25 vuotta. 
 
  • Pörssikapitalismi - ideologia ja "länsimaiset" metodit - ovat feodalismia: verottomuus eliitille ja verot alamaisille massamedian juliastaessa "rauhaa", eliitin koneiston tukiessa hyökkäyssotia ja armeijan jatkuvaa vallankaappausta ulkovaltojen haltuun "kansainvälistymisessä" - sotilaspappien valtionkirkon ja kirkkolain avulla.
  
Eliitti on irti "vapaa" yhteiskuntavastuusta  "koska markkinatalous määrää" - mutta ei ole "vapaata markkinataloutta" kun pörssieliitin verottomuus, veronkierto turvataan ja alamaisten veroilla pelastetaan joka kerta eliitin veroton tuhokapitalismin bisnes ja varsinkin ideologia, eliitin valta. Kapitalismi on törkeää eliitin rikastumisen suunnitelmataloutta mutta pohjoismainen malli kielletään mediassa, todellisuuden kaappauksessa vedoten valheellisesti "suunnitelmatalouden pahuuteen" ja sosialismin pahuuteen.  Mitä tämä kovan kapitalismin eli pörssi-ideologian pelastaminen verorahoilla on?

"Siihen [vuoteen 2030] mennessä pitäisi meillä olla YK:n puitteissa uusi maailmanjärjestys"
- Tarja Halonen SDP, Seura-lehdessä keväällä 2008.


Pankkien diktatuuri ja pelastaminen esitellään nyt "yhteiskuntana" ja "EU:na" median ja Suomen hallituksen propagandassa. Kaikki on vain eliitin suunniteltua vallankaappausta jdemokratia eli kansan arvojen estämistä.  
 
Talvivaara ja kaivosten, resurssien luovuttaminen on yhä joka päivä suora todiste kuinka kaikki puolueet ja vihreät innokkaasti suojelevat ja rahoittavat totaalista myrkyttävää tuhokapitalismia verovaroilla. 

Herätkää vallankaappaukseen, ei ole enää aitoa vasemmistoa eduskunnassa eikä sosialistisen kapitalismin eli humanistisen pohjoismaisen mallin puolustajaa eduskunnassa, olette äänestäneet huijareita jotka on käsinpoimittu huijaamaan teitä CIA:n ja Bilderbergin ym ohjaamassa Suomessa kohti eliitin totalitaristista "liittovaltio"-diktatuuria jossa demokratia, tieto ja hyvinvoinnin kasvattaminen on tuhottu 100%. 

Tämä virus-show on vuosia sitten suunniteltu ja noudattaa Rockefellerien "säätiöiden" jalostamaaa shokkikapitalismia: nyt kuolleisuus ei ole lainkaan mitään pandemiaa mutta pandemialla perustellaan eliitin julkea fasismi, shokkikapitalismin nopea eteneminen, eliitin ideologian ja vallan pelastaminen verorahoilla.
 

Pohjoismaisessa mallissa perustuslaki ajaa yksilön suojaa rikasta eliittiä vastaan ja samalla eliitti sekä suurfirmat oli alistettu veroprogressiolla joka varmisti elintason huikean rationaalisen nousun: nyt kaikki on alistettu eliitin, ylikansallisen rahan verottomuudelle ja yhteisen elintason tuhoamiselle. 

- Kataisen aikana demarit ja vasemmistoliitto hyväksyivät mm jättifirma Googlen 100% verottomuuden Suomessa  kun Google itse halusi suuret tietokone-serverihallit Suomeen Venäjän vakoiluun mm CIA:n alaisuudessa. Valevasemmisto on siunannut tuhokapitalismin joka vaiheet Mauno Koiviston ja Lipposen karjuvan psykoottisen vallan ohjaamana eliitin suunnitellussa salaliitossa naamioida eliitin valta valevasemmiston vääristämien kaunosanojen taakse.
 
Pohjoismaisen mallin palauttaminen ja oma valuutta ovat ainoa tie selväjärkiseen hyvinvointiin, kaivokset nationalisoitava, suurmaatilojen eliitin rikastumisen mieletön tuki lopetettava pientilojen tuen nostamisessa, eliitti on pakotettava yhteiskunnan rahoittamiseen ja eliitin militarismi eli hyökkäysaseiden hankintaprojekti 100 miljardilla eurolla on pysäytettävä.


Pystyvätkö suomalaiset toimimaan nyt selvien faktojen perusteella vai on flunssapelko viimeinen niitti ja eliitin ase poliittisen tiedostamisen ja  toiminnan  estämisessä? Poliitikkojen ja valehtelevien puoluejohtajien erottaminen on ainoa demokratian tae puluedemokratiassa. Nyt poliitikot esitetään urapoliitikkoina joita media suojelee ja kieltää kansalaisia erottamasta "suuria kokeneita johtajia". Massamedia on luonut propagandasuojan urapoliitikoille: tottele eliittiä ja saat massamedian edut.

Hyvä koulutus on palautettava kuten valtionyhtiöt, veroprogressio, täysin ilmainen terveydenhuolto kaikille veroprogression avulla suurfirmojen etuoikeudet poistaen. Yliopistojen itsenäisyys on palautettava, oikeistovirkamiesten paisutettu ohjausbyrokratia on positettava yliopistossa kaikki poliittinen kaappaustoiminta paljastaen. Sosialismi, humanismi, aito vasemmisto ajoi tiedettä ja avoimuutta, demokratiaa joka on nyt totistesti tuhottu eliitin operaatioiden ja valepuheen alle.

Suomi on sodassa CIA:n ja AFRICOMin hyökkäyssodissa vatien hyökkäyssotien lisäämistä ja armeijan kaappamista CIA NATO MOSSAD MI6 MI5 vallankaappauksessa - eivätkö suomalaiset ymmärrä että tämä on oiekiston vanhaa fasismia massamedian tukemana? YLE on ajettu Helsingin sanomien sisarfirmaksi, oikeistolaiseksi likasingoksi puolustamaan salailua, sensuuria, opposition halventamista ja eliitin salaliittoja sekä pirullisen ovelasti varastamaan humanistien käsitteitä eliitin aivopesupropagandaan "länsimaisina arvoina" - sotatalouden mediana.

Kokoomuksen ja muun oikeiston, oikeistolaisten perussuomalaisten ja keskustan ällistyttävin valhe jatkuu: se on ajanut suurfirmojen verovapautta mutta esiintyy verotettavien pienyrittäjien vapahtajana ja oikeistolaisena demogogina - eliitin salaliittoja ja sotataloutta avoimesti tukien.

Valevasemmisto on täynnä oikeistolaisia operaattoreita joiden ideologia on 100% kokoomuslaista ja amerikkalaista ja lontoolaista eliitin tuhokapitalismia ilman faktoja ja demokratiaa - massamedian "länsimaisten arvojen" propagandan kannattelemana valeoppositiona palvelemassa piilotettua fasismia ja hysterialla perusteltua poikkeustilaa.






SDP hakeutui CIA:n rahahanalle jo 1949

Demokratiaa dollareilla – SDP ja puoluerahoitus pulataloudessa 1945 – 1954. 
Valtiotieteen tohtori Mikko Majander aloittaa uuden tutkimuksensa lainaamalla Väinö Tannerin Messuhallissa 30.11. 1952 pitämää puhetta eräänlaisena mottona:
”Puolueemme puhtaassa vaatteessa pieninkin tahra näkyy räikeän suurena ja sen vuoksi luottamushenkilöiden moraalin on oltava kaiken epäilyksen yläpuolella.” Majanderin kirjaa ei tarvitse lukea kovinkaan pitkään kun ymmärtää millaisen vitsin Tanner tuli murjaisseeksi." Mikko Majander Otava 2007, sivuja 348. -- toimittaja JUKKA PARKKARI 30.3.2009


  






"Siihen [vuoteen 2030] mennessä pitäisi meillä olla YK:n puitteissa uusi maailmanjärjestys"
- Tarja Halonen SDP,  Seura-lehdessä keväällä 2008.




















Ranskassa CGT -ammattiliiton jäsenet tuomitsevat Ranskan viiden ammattiliiton ja kolmen työantajajärjestön allekirjoittaman ”yhteisen kannan” sopimuksen sanoen, että se on ”työntekijöiden selkään puukottamista”. Työntekijät velvoitetaan jatkamaan työskentelyään ja vaarantamaan itsensä...  KTPKOM.FI   Työkansan Sanomat



     Ei 2020 pandemiaa. Lue aikaisemmat blogikirjoitukseni:













 














”The best way to predict the future is to design it.”
-Buckminster Fuller



























- Politiikka talous talouspolitiikka korona koronavirus koronavirusfi uusimaa eristäminen valmiuslaki  sanna marin li andersson demarit sosiaalidemokraatit keskusta kokoomus sfprkp rkp vihreät ohisalo perussuomalaiset kristillisdemokraatit saksa merkel eu ekp rahoituspankkien pankit pörssikurssit bondit poikkeustila sotatila eduskunta hallitus eu pakkotoimenpiteet karanteeni 2020 2021 kauppojen ravintoloiden sulkeminen velka yrittäjät yksityisyrittäjät pelko valtamedia kapitalismi pohjoismainen malli hs yle suomen kuvalehti journalismi valtionvelka vela verotusta lisätään.



.

Ei kommentteja: