keskiviikkona, kesäkuuta 06, 2018

Handelsbankenin Helenius tunnustaa talouden olemuksen; ikuisen kasvun fiktio

 
Handelsbankenin
Helenius: Maailmantalous jarrutti jo - "Ei tämä välttämättä ollut tässä"

Jotenkin paljastavaa tuo "Ei kaikki välttämättä ollut tässä" - selvä kuplan puhaltamisen tunnustaminen, keinotekoisen hurman tunnustaminen, että kaikki on tarkoitettu romahtamaan keinottelukasvulla ja rahan luomisesta tyhjästä pankeille ja keinottelulle.

Tavallaan hän tunnustaa että ikuisen kasvun teologia pörssi-ideologiassa romahtaa milloin tahansa. 

Toki tätä hänen lausuntoaan voidaan selitellä vain harmitteluna "ontumisesta" systeemipettureiden tähden - mutta minusta on selvää että hän myöntää kuplatalouden hulluuden ja kasvuvaatimusten matemaattisen mahdottomuuden. Ja sitä kautta tunnustaa että läntinen talous on yhä vain imperialismia, ryöstöä ja hyökkäyssotien aloittamista. Tappamista rikkaiden pohjattoman ahneuden takia.


Rikkaat on luotu nyt "velalla", suunnattomat rikkauden veronkiertotileillä, tyhjästä luodulla rahalla,
 
nousu on ryystetty kurssinousujen ja ikusien kasvun uskon keinotteluille, rahat siirretty pois taloudesta pörssin vedonlyönnin avulla ja ei kun alamaiset sitten orjiksi maksamaan velkaa rikkaiden vaatimuksesta. Pörssi-ideologian mukaan veroprogression asettaminen rikkaille on suurinta epäoikeudenmukaisuutta ja ihmiset on suostuttava orjiksi ja kurjuuteen jotta eliitin rikastumisen illuusio ja ideologinen systeemi pysyisi kasassa.
  
Vai herääkö Suomen kansa takaisin pohjoismaisen mallin veroprogresioon ja valtionyhtiöihin?

EU estää ne keinot, joilla Suomi nousi 1960 - 1985 maailmanennätystahtiin elintason jakamisessa yhteiseen vaurauteen ja psyykiseen hyvinvointiin."Handelsbankenin pääekonomistin Tiina Heleniuksen mukaan talouden kapasiteettirajoitteet alkavat tulla monessa paikassa vastaan."

Kupla on tietysti kielletty sana "ekonomisteilla".

Pörssi on pelkkä vedonlyöntipaja, sillä ei ole mitään tekemistä markkinatalouden ja kestävyyden periaatteiden kanssa.
 
Pörssi rakastaa kuplia eli nopeita spekulaatioita, sastuttamista ja kehoittaa siis nopeisiin spekulaatioihin.

Myrkyttävä ja saastuttava teollisuus on tietysti lopputulos vastuttomasta kapitalismista sillä vain vastuuttomuudesta palkitaan.

Dollarioligarkit ovat lobbaamalla ja korruptiolla estäneet sääntelyn ja EU on perustetu sääntelyn estämiseen. Kaikki "ilmastonmuutospuheet" ovat vain brutaalia harhautusta, vale-moralismia jotta teollisuusfasismi ja maapallon resurssien raiskaaminen voisi tuottaa pörssille kiihotusta ja suurille pelureille voittoja.

EU on äärioikeistolainen kapitalistien vallankaappaus- ja sodansytyttämiskoneisto samalla kun ihmiset uskovat massamedian pommituksen alla sen olevan vihertävä länsimaisten ja "globaalien" arvojen puolustaja.

1989 ja 2008 todellakin laman aiheuttajille annettiin lisää rahaa eikä kuplatalouden ideologiaa purettu vaan sitä palkittiin.

Pankit ja pörssikeinottelu nostetiin valtioiden yli ja valtiot joutuivat maksamaan valtion halveksijoiden pelastamisen

Tämä on pahinta kafkaa sillä pörssi eli kapitalistit, omaisuuden varastajat, eliitti rakastaa myös sotaa ja on aina valmis ottamaan sodan luodakseen kaaosta ja pelkoa ja istten vakiinnuttamaan oman valtansa juuri kun ovat paljastueet moraalittomina huijareina.

II maailmansota oli eliitin vallan lisäämiseksi luotu operaatio: englantilainen eliitti ja amerikkalaiset pankkiirit rahoittivat ja loivat natsit eurooppalaisen teollisuuseliitin kanssa. Ei ollut natsismia, joka nousi vaan elitti joka loi itselleen palkka-armeijan tappamaan kansan ja humanismin puolustajia, vasemmistoa ja luomaan takaisin Rooman imperialistiset hyökkäyssodat eliitin rikastuttamiseksi. Siinä on ainoa todellinen syy II maailmansotaan.  I MS oli myös Saksan jujuttamista, Saksan talousnousun tuhomista keinotekoisella, salaliitojen ja suunnitelmien poliittisella sodan puhaltamisella.Eliitti rakastaa kaaosta.

Aina voidaan syyttää rahvasta eliitin unelmien rikkomisesta ja vaatia sotaa eliitin unelmien tähden. Luodaan valehyökkäyskiä, palkataan valeterroristeja ja vedotaan länsimaisiin arvoihin. 

Lukekaa historiaa mitä länsimainen Rooman imperilaismin eliitti on. Rooma tuhosi alkuperäisen eurooppalaisen kaupunki- ja kauppa-kulttuurin. Rooman luoma elitismi jäi valtaan jopa II maailmansodan jälkeen. Fasistit jävitä Suomessakin valtaan, Hitlerin, imperialismin ja rotuopin ihailijat jäivät valtaan, natsiksi virallisesti vihkiytynyt U Kekkonen jäi valtaan. Ovelampina elitismin junttaajina vasemistohumanisteja taivuttelemaan eliitin ja kapitalistisen fasismin palvelijoiksi unohtamaan eliitin hulluus ja julmuus massamedian luoman uuden valetodellisuuden pommittamina.

Oikeisto on aina eliitin oikeisto - valheita ja vastuuttomuutta levittämässä eliitin rikastumisen ja vallan tähden. Rahaeliitin historian kieltäen, varastajana, salaliittotoimijana, sotien aloittajana, imperialistina ja tappajana toimineen eliitin olemuksen kieltäen hartailla valheilla, jumalaan vedoten.


Lue analyysini pörssi-ideologian salatusta suunnitelmataloudesta ja feodalistisesta periaatteesta siirtää rahan arvo ja tekonologian tuottama tehokkuuden nousu vain eliitille, kuinka markkinatalous on alistettu keinotteluun ja fiksattuun pörssikeinotteluun ja aina valtiot pakotetaan "pelastaman" pörssipankit ja fiktiivinen pörssin luoma "arvosysteemi".M.KAUPPALEHTI.FI
Salamyhkäisenä pidetyn kokouksen osallistujalistalla on 131 huippuvaikuttajaa 23 maasta.
Aina USA ja Kiina ovat pitäneet jyrkkiä tullimuureja ja nyt vasta valitetaan kun on Trump vallassa. Hah.

 


Todellisuuden kaappaus onnistuu koska historiamme on kaapattu ja vääristelty. Ymmärrätkö mitä eliitti Suomessa on? On aina ollut. Rooman elitismin ja kolonisaation eliittiä. Alistamisen metodia.

  • Esko Seppänen -- Sisällissodasta. Punaisia ei vain kuollut vankileireillä janoon, nälkään ja/tai sairauksiin, vaan heitä tapettiin säälimättömästi janoon, nälkään ja/tai sairauksiin. Tappajista muodostui valkoisen Suomen sosiaalinen eliitti. Me olemme heiltä perineet Suomen, joka ei ollut oikeusvaltio. - Helsingin Sanomien tuoreessa kuukausiliitteessä kerrotaan tositarinoita Suomenlinnan vankileirillä tutkimatta teloitetuista suomalaisista. Nyt voidaan jo kertoa totuus siitä, miten Suomessa tapettiin kiduttamalla lähes 12 000 kanssaihmistä. Kun ei ole tapettuja uhreja, joilta pyytää anteeksi, eikä ole niitä, joiden tulisi pyytää anteeksi, olisi Suomessa perustettava kansallinen totuus- ja sovintokomissio kymmenien muiden vastaavalla tavalla toimineiden maiden tapaan. Sisällissodan jälkipyykki pitää pestä niin, että kaikilla kansankerroksilla on tunne historiallisen totuuden tunnustamisesta. Pelkät sanat eivät riitä sitä kertomaan eivätkä myöskään riitä anteeksiantoon murhaajille."


  Arhi: Sisällissodan todellinen kuolinmäärä on yli 50000 suuri osa myrkytettynä keskitysleireillä kotiin kuolemaan lähetettynä, 35000 tunnustettiin tänä vuonna Hesarissa - joka vuosi lukua nostaen.


Oikeistoeliitti aloitti sisällissodan, mm aseiden salakuljetus ja yksityisarmeijat 1917 aloitettin laittomasti suomenruotsalaisen rahaeliitin toimesta. 

EU-kapitalismi ns "globalisaatio" Suomessa:
työ pois suomalaisilta, palkat pois suomalaisilta:

  • "Hyvä kun IMATRAN rauhaan rakennettiin uutta kylpylä aluetta kaikki johtaja paskat sanoi ei ole ulkomaalaisia töissä, karmeeta paskaa kun lenkkeilin aina alueella niin viikonloput oli täynnä virolaista ja puolalaista autoa tms. paikat täynnä ja juttelin niitten kanssa Venäjää asiallisesti ja sanoin olen suomalainen ja monasti menin rantaan heittelee virveliä tai uimaan. Ja varmaan 500 000 tuhatta suomalaista työttömänä"

  • Vain täydellisessä aivopesuohjelmassa terveydenhuollon yksityistäminen ylikansalliselle rahastukselle on "kansan valinnanvapautta"Paul De Grauwe, professor for economics at the LSE, sees the set-up in the Eurozone as «unsustainable».

Salainen EU, salaliittojen operaatioalusta, vallankaappaus median ihailemana:


2018 BILDERBERG MEETING

Turin, Italy 7-10 June 2018  CHAIRMAN STEERING COMMITTEE Castries, Henri de (FRA), Chairman, Institut Montaigne

PARTICIPANTS

Achleitner, Paul M. (DEU), Chairman Supervisory Board, Deutsche Bank AG; Treasurer, Bilderberg Meetings

Agius, Marcus (GBR), Chairman, PA Consulting Group

Alesina, Alberto (ITA), Nathaniel Ropes Professor of Economics, Harvard University

Altman, Roger C. (USA), Founder and Senior Chairman, Evercore

Amorim, Paula (PRT), Chairman, Américo Amorim Group

Anglade, Dominique (CAN), Deputy Premier of Quebec; Minister of Economy, Science and Innovation

Applebaum, Anne (POL), Columnist, Washington Post; Professor of Practice, London School of Economics

Azoulay, Audrey (INT), Director-General, UNESCO

Baker, James H. (USA), Director, Office of Net Assessment, Office of the Secretary of Defense

Barbizet, Patricia (FRA), President, Temaris & Associés

Barroso, José M. Durão (PRT), Chairman, Goldman Sachs International; Former President, European Commission

Beerli, Christine (CHE), Former Vice-President, International Committee of the Red Cross

Berx, Cathy (BEL), Governor, Province of Antwerp

Beurden, Ben van (NLD), CEO, Royal Dutch Shell plc

Blanquer, Jean-Michel (FRA), Minister of National Education, Youth and Community Life

Botín, Ana P. (ESP), Group Executive Chairman, Banco Santander

Bouverot, Anne (FRA), Board Member; Former CEO, Morpho

Brandtzæg, Svein Richard (NOR), President and CEO, Norsk Hydro ASA

Brende, Børge (INT), President, World Economic Forum

Brennan, Eamonn (IRL), Director General, Eurocontrol

Brnabic, Ana (SRB), Prime Minister

Burns, William J. (USA), President, Carnegie Endowment for International Peace

Burwell, Sylvia M. (USA), President, American University

Caracciolo, Lucio (ITA), Editor-in-Chief, Limes

Carney, Mark J. (GBR), Governor, Bank of England

Cattaneo, Elena (ITA), Director, Laboratory of Stem Cell Biology, University of Milan

Cazeneuve, Bernard (FRA), Partner, August Debouzy; Former Prime Minister

Cebrián, Juan Luis (ESP), Executive Chairman, El País

Champagne, François-Philippe (CAN), Minister of International Trade

Cohen, Jared (USA), Founder and CEO, Jigsaw at Alphabet Inc.

Colao, Vittorio (ITA), CEO, Vodafone Group

Cook, Charles (USA), Political Analyst, The Cook Political Report

Dagdeviren, Canan (TUR), Assistant Professor, MIT Media Lab

Donohoe, Paschal (IRL), Minister for Finance, Public Expenditure and Reform

Döpfner, Mathias (DEU), Chairman and CEO, Axel Springer SE

Ecker, Andrea (AUT), Secretary General, Office Federal President of Austria

Elkann, John (ITA), Chairman, Fiat Chrysler Automobiles

Émié, Bernard (FRA), Director General, Ministry of the Armed Forces

Enders, Thomas (DEU), CEO, Airbus SE

Fallows, James (USA), Writer and Journalist

Ferguson, Jr., Roger W. (USA), President and CEO, TIAA

Ferguson, Niall (USA), Milbank Family Senior Fellow, Hoover Institution, Stanford University

Fischer, Stanley (USA), Former Vice-Chairman, Federal Reserve; Former Governor, Bank of Israel

Gilvary, Brian (GBR), Group CFO, BP plc

Goldstein, Rebecca (USA), Visiting Professor, New York University

Gruber, Lilli (ITA), Editor-in-Chief and Anchor "Otto e mezzo", La7 TV

Hajdarowicz, Greg (POL), Founder and President, Gremi International Sarl

Halberstadt, Victor (NLD), Chairman Foundation Bilderberg Meetings; Professor of Economics, Leiden University

Hassabis, Demis (GBR), Co-Founder and CEO, DeepMind

Hedegaard, Connie (DNK), Chair, KR Foundation; Former European Commissioner

Helgesen, Vidar (NOR), Ambassador for the Ocean

Herlin, Antti (FIN), Chairman, KONE Corporation

Hickenlooper, John (USA), Governor of Colorado

Hobson, Mellody (USA), President, Ariel Investments LLC

Hodgson, Christine (GBR), Chairman, Capgemini UK plc

Hoffman, Reid (USA), Co-Founder, LinkedIn; Partner, Greylock Partners

Horowitz, Michael C. (USA), Professor of Political Science, University of Pennsylvania

Hwang, Tim (USA), Director, Harvard-MIT Ethics and Governance of AI Initiative

Ischinger, Wolfgang (INT), Chairman, Munich Security Conference

Jacobs, Kenneth M. (USA), Chairman and CEO, Lazard

Kaag, Sigrid (NLD), Minister for Foreign Trade and Development Cooperation

Karp, Alex (USA), CEO, Palantir Technologies

Kissinger, Henry A. (USA), Chairman, Kissinger Associates Inc.

Kleinfeld, Klaus (USA), CEO, NEOM

Knot, Klaas H.W. (NLD), President, De Nederlandsche Bank

Koç, Ömer M. (TUR), Chairman, Koç Holding A.S.

Köcher, Renate (DEU), Managing Director, Allensbach Institute for Public Opinion Research

Kotkin, Stephen (USA), Professor in History and International Affairs, Princeton University

Kragic, Danica (SWE), Professor, School of Computer Science and Communication, KTH

Kravis, Henry R. (USA), Co-Chairman and Co-CEO, KKR

Kravis, Marie-Josée (USA), Senior Fellow, Hudson Institute; President, American Friends of Bilderberg

Kudelski, André (CHE), Chairman and CEO, Kudelski Group

Lepomäki, Elina (FIN), MP, National Coalition Party

Leyen, Ursula von der (DEU), Federal Minster of Defence

Leysen, Thomas (BEL), Chairman, KBC Group

Makan, Divesh (USA), CEO, ICONIQ Capital

Mazzucato, Mariana (ITA), Professor in the Economics of Innovation and Public Value, University College London

Mead, Walter Russell (USA), Distinguished Fellow, Hudson Institute

Michel, Charles (BEL), Prime Minister

Micklethwait, John (USA), Editor-in-Chief, Bloomberg LP

Minton Beddoes, Zanny (GBR), Editor-in-Chief, The Economist

Mitsotakis, Kyriakos (GRC), President, New Democracy Party

Mota, Isabel (PRT), President, Calouste Gulbenkian Foundation

Moyo, Dambisa F. (USA), Global Economist and Author

Mundie, Craig J. (USA), President, Mundie & Associates

Netherlands, H.M. the King of the (NLD)

Neven, Hartmut (USA), Director of Engineering, Google Inc.

Noonan, Peggy (USA), Author and Columnist, The Wall Street Journal

O'Leary, Michael (IRL), CEO, Ryanair D.A.C.

O'Neill, Onora (GBR), Emeritus Honorary Professor in Philosophy, University of Cambridge

Osborne, George (GBR), Editor, London Evening Standard

Özkan, Behlül (TUR), Associate Professor in International Relations, Marmara University

Papalexopoulos, Dimitri (GRC), CEO, Titan Cement Company S.A.

Parolin, H.E. Pietro (VAT), Cardinal and Secretary of State

Patino, Bruno (FRA), Chief Content Officer, Arte France TV

Petraeus, David H. (USA), Chairman, KKR Global Institute

Pichette, Patrick (CAN), General Partner, iNovia Capital

Pouyanné, Patrick (FRA), Chairman and CEO, Total S.A.

Pring, Benjamin (USA), Co-Founder and Managing Director, Center for the Future of Work

Rankka, Maria (SWE), CEO, Stockholm Chamber of Commerce

Ratas, Jüri (EST), Prime Minister

Rendi-Wagner, Pamela (AUT), MP; Former Minister of Health

Rivera Díaz, Albert (ESP), President, Ciudadanos Party

Rossi, Salvatore (ITA), Senior Deputy Governor, Bank of Italy

Rubesa, Baiba A. (LVA), CEO, RB Rail AS

Rubin, Robert E. (USA), Co-Chairman Emeritus, Council on Foreign Relations; Former Treasury Secretary

Rudd, Amber (GBR), MP; Former Secretary of State, Home Department

Rutte, Mark (NLD), Prime Minister

Sabia, Michael (CAN), President and CEO, Caisse de dépôt et placement du Québec

Sadjadpour, Karim (USA), Senior Fellow, Carnegie Endowment for International Peace

Sáenz de Santamaría, Soraya (ESP), Deputy Prime Minister

Sawers, John (GBR), Chairman and Partner, Macro Advisory Partners

Schadlow, Nadia (USA), Former Deputy National Security Advisor for Strategy

Schneider-Ammann, Johann N. (CHE), Federal Councillor

Scholten, Rudolf (AUT), President, Bruno Kreisky Forum for International Dialogue

Sikorski, Radoslaw (POL), Senior Fellow, Harvard University; Former Minister of Foreign Affairs, Poland

Simsek, Mehmet (TUR), Deputy Prime Minister

Skartveit, Hanne (NOR), Political Editor, Verdens Gang

Stoltenberg, Jens (INT), Secretary General, NATO

Summers, Lawrence H. (USA), Charles W. Eliot University Professor, Harvard University

Thiel, Peter (USA), President, Thiel Capital

Topsøe, Jakob Haldor (DNK), Chairman, Haldor Topsøe Holding A/S

Wahlroos, Björn (FIN), Chairman, Sampo Group, Nordea Bank, UPM-Kymmene Corporation

Wallenberg, Marcus (SWE), Chairman, Skandinaviska Enskilda Banken AB

Woods, Ngaire (GBR), Dean, Blavatnik School of Government, Oxford University

Yetkin, Murat (TUR), Editor-in-chief, Hürriyet Daily News

Zeiler, Gerhard (AUT), President, Turner International

Verorahoilla tuetut asunnot pörssikeinottelun rahantekoon - rahat pois suomalaisilta:

”Kojamo on palkannut kaksi amerikkalaista investointipankkia, Goldman Sachsin ja JPMorgan Chasen, myymään yhtiötä sijoittajille. Angervuo arvioi, että iso osa Kojamoa siirtyy ulkomaisille omistajille listautumisen jälkeen.”
”Uskon, että sieltä tulee painetta yhtiön johdon niskaan, että osake tuottaisi entistä paremmin. Ja sitä kautta syntyy painetta siihen, että pitäisikö vuokria nostaa reaalisesti vähän vauhdikkaammin. Eivät ulkomaiset pörssisijoittajat ole hyväntekijöitä, kyllä se mentaliteetti on tulos tai ulos.”
 

 CIA-EU: CIA, Bildergerg ja Trilateraalinen komiissio ovat todellinen "EU", valtakoneisto

Kaikki eduskunnan europuolueet puolustamassa hyökkäyssotien ja salaisten operaatioiden imperialismia "globalisaation" nimissä. 


Ihmisoikeustuomioistuin tuomitsi Liettuan ja Romanian: CIA:n vankeja kidutettiin kuukausia salaisissa vankiloissa: https://yle.fi/uutiset/3-10232374?utm_source=facebook-share&utm_medium=social

 


.

1 kommentti:

James Fosten kirjoitti...

Aw, this was a really nice post. In idea I want to put in writing like this moreover – taking time and actual effort to make an excellent article… but what can I say… I procrastinate alot and on no account appear to get one thing done. casino online