torstaina, kesäkuuta 07, 2018

Jazzimaami Aki Ruotsala ja Pori Jazz lain reunallaJazzimaamin aiheuttama kuohu ja karmea todellisuus fundamentalisti-pääministerin Suomesta.

1)
Juridisesti yhdenvartaisuuslakeja vastustavan toimitusjohtajan erottaminen on selvä.
Hän kuuluu lahkoon ja oli sen aktiivinen julistava demagogi, lahkossa joka uskonnollisesti määrittelee ihmisarvon seksuaalisesti ihmisoikeussopimusten vastaisesti ja joka painostaa ihmisiä seksuaalisen määrittelyn mukaan ja vertasi & määritteli  seksuaalisen suuntauksen tuhoavaksi addiktioksi joka pitää hoitaa pois. Sen verran laitonta ihmisjahtia tämä valtionkirkon rahallisesti tukema lahko on että tietysti firma saa määritellä sen firman arvojen ja toiminnan vastaiseksi.

2)
Miksi humanistien on vastustettava lahkolaisia ja kirkkoa, jopa jazzimaamia joka käyttää verorahoja firman tukirahoina? Tosiasia on se että Moosesta ylistetään jatkuvasti valtionkirkon diskurssissa ja hänhän edusti pahinta fasismia, valloittavaa kansanmurhaajaa joka ylisti Jumalaa onnistuneista kansanmurhista ja kolonisaatiosta. 
Valtionkirkko ei ole lainkaan ottanut etäisyyttä vanhaan testamenttiin
Oikeistopuolueet siunasivat fundamentalistin pääministeriksi. Myös kirkko siunasi - sillä kirkko siunaa monia lahkoja vastoin valheellista liberaalia kulissiaan "suvaitsevaisena". Myrkyllisten lahkojen siunaaminen ja rahoittaminen ei ole suvaitsemista. 

Pori jazzin hallituskin pitäisi erottaa - he nostivat johtavan lahkolaisen joka vastustaa ihmisoikeuksia ja kehottaa ihmisiä homojahtiin, seksuaaliseen vainoon sairaiksi leimattuina. Kirkon lahkoissa homojen toiminta on rajusti rajattua laittoman leimaamisen takia. 


Viranomaiset eivät vieläkään puutu lestadiolaisten ihmisoikeusrikkomuksiin, naisten pakottamiseen seksiin ja pakkoraskauksiin. 

Pori jazz kuitenkin herättää kuohuntaa. Jokin ei ole oikein näissä mittasuhteissa. 

Ihmiset eivät uskalla nousta eliittiä ja "perinteistä" valtionkirkkoa vastaan tässä kirkkokulttuurissamme. Joka on hyvin syvällä traumatietoisuudessamme.  

Samalla oikeusvaltiota romutetaan huikealla vauhdilla antamaan muslimien sharialaille etuoikeuksia lain ohi - aivan kuten lestadiolaisillekin annetaan.

Näkevätkö ihmiset mittakaavaa omalle reagoinnilleen. Seuraako tiedostamista.

Tämä Mooses-ihailu on vain yksi esimerkki valtionkirkon pimeydestä Vatikaanin keskiaikaisuuden ylläpitäjänä. Mitään todellista uskonpuhdistusta ei koskaan tehty pohjoismaisissa kirkoissa. Jopa Valtionkirkko tukee näitä homovihan amerikkalaisia lahkoja Suomessa ja varsinkin lestadiolaisia naisia seksiin ja synnyttämsieen pakottavia ihmisoikeuksien tuhoajia, lahkoja. Jos olet kirkon jäsen tajuatko ollenkaan mitä valtionkirkko tekee mm. papit armeijan mukana CIA:n johtamissa "rauhan"hyökkäyssodissa ympäri maailmaa, juuri nyt?
Valtionkirkko ei voi olla osa yhteiskuntaa sillä se on aina ollut osa kontrollikoneistoa.
Vaikka Sipilä on näyttänyt kuinka eliitti rakastaa keskiaikaa, valheita, harhautuksia ja elitismiä niin suomalaiset eivät vieläkään näytä ymmärtävät modernin demokratian ehtoja. 
Demokratiassa eliitti ei sanele vaan eliitti laitetaan ruotuun. Osittain tämä onnistui 70-luvulla kun valtion resurssit nähtiin yhteisinä. Eliitin eduntavoittelu laitettiin ruotuun sangen hyvin seuraamuksin - hetkeksi.
Nyt eliitti odottaa taas pimeää keskiaikaa erittäin aktiivisena tuhoten pohjoismaista mallia.
Herääkö Suomi? Jazzimaamin tuomitseminen on vain pieni osa lahkojen torjumista samaan aikaan kuna valtion suojelema kirkko suojelee valtavaa lestadiolaisten rahalahkoa. 

Voi olla että tämä tapaus vain kasvattaa tekopyhyyttä eikä herätä ihmisiä näkemään todellista uhkaa, todellista keskiajan haisevaa raatoa, eliitin valtionkirkon terrorivalta nostamassa lestadiolaisia tuhoamaan maan taloutta ohjaamalla verorahat ulkomaisille pörsisaalistajille. Meillä on kirkkovaltio jossa lailla valtio on sidottu valtionkirkkoon ja Vatikaanin luomaan kolonisaatiokulttuuriin.
Meillä on fundamentalisti päministeri joka parhaillaan kutsuu fundamentalistiterroristeja lähi-idästä Suomeen "pakolaisina". Uskonnollinen valta on aina fasistisen vallan paluuta sillä Rooma-Vatikaani on eurooppalaisen fasismin "koti".    
Ei kommentteja: