tiistaina, huhtikuuta 17, 2018

YLE:lle äärioikeistolainen toimitusjohtaja 2018


YLE:n Hallintoneuvosto on 100% oikeistolainen, "uusliberalistinen", elitistinen, vaikka sinne olisikin nyt pari demaria nostettu niin oikeistodemareja, rkp:lle uskollisia. Miten ihmeessä te perussuomalaiset ym "järkikokkarit" jaksatte vain ulista "taistolaisista" kun valta on äärioikeistolla niin valtion hallituksessa kuin YLE:n hallintoneuvostossa, uusliberalisteilla, jotka haluavat tuhota kansantalouden pörssikeinottelijoiden ja amerikkalaisten kenraalien vallan alle? 
  Nopea oikeistolaisten johtajien vaihtuminen verovaroin toimivassa YLE:ssä luo toivon harhan että on mukamas harkintaa toteuttaa journalismia ja sivistyksen ylelakia. Kuitenkin YLE on oikeiston tykki kuten muu massamedia estämään poliittista muutosta ja uusia puolueita. Viime vaaleissa YLE:n johto on kieltänyt selkeästi toimittajia haastattelemasta live-lähetyksisssä suurten puolueiden ja opposition ehdokkaita samassa lähetyksessä! Keskustelu ja tiedonlevitys kielletään kaoottisissa ja agressiivisissa toimittajan ohjaamissa sekoiluhaastetteluissa.   

Kuinka äärioikeistolaisuus tulee määritellä? 

Talouspolitiikka on ehdottomasti ensimmäinen ja tärkein peruste, jolla määritellään äärioikeistolainen politiikka ja toimija.  

Sekä Italian fasismin ja Saksan natsi-fasismin nousu oli täysin rahaeliitin eli oikeiston sekä sen massamedian rahoittamaa, käsikirjoittamaa ja ohjaamaa. Kuten nyt YLE:n nousu amerikkalaisten hyökkäyssotien ja sotatalouden eli kapitalismin eli imperialismin äänitorveksi - kohti liitovaltion diktatuuria USA:n ja CIA:n ohjaamana.   

Massamedia julistaa pohjoismaisen mallin tuhoamista "talouspuheeksi" ja "edistykseksi". Ei se ole kansantalouden edistämistä vaan ideologista tuhoamista dollari-öljy -pörssioligarkkien vallan ja tuloerojen lisäämiseksi.  
   
  MTV3, uuden yle-toimitusjohtajan Merja Ylä-Anttilan äärioikeistolainen  "koti", aloitti 1980-luvulla sairaalloisen USA:n ja Israelin väkivallan ja totalitarismin ihailun. Väkivlatakulttuurista tuli nautinto, sairalloinen narsismi, tietämättömyys ja historian huikea väärentely nostettiin korkeimmaksi viihteeksi samalla kun suomalaiset pankit aloittivat lainaterorin, laina-ansojen levittämisen ja Mauno Koivisto aloitti vahvan markan politiikan jotta keinottelijoita ja suomalaisia yrityksiä sidottaisiin vieraan valuutan keinotteluun.  

Lama oli tahallinen ja taktinen tuhoase kapitalisteille (suuromistajille, veronkiertäjille) - laman aikana YLE ja MTV3 ylistivät laman aiheuttajia ja vaativat heille lisää valtaa. Hämmentyneet suomalaiset alistuivat raivoavan propagandan ja salailun alla ja antoivat laman aiheuttajille lisää valtaa. 


Yhteiskuntaa vihaavat oikeistolaiset laittoivat yhteiskunnan maksamaan pankkien ja eliitin sijoitustappiot. Terroria. Puhdasta terroria ja vallankaappausta. 
    

Liberaali-käsitettä käytetään oikeiston käsissä todella väärin. Tahallaan, suojaamaan fasismin eli feodalismin, kovan eliitin kapitalismin nousu Suomessa. Taantumisen suojaaminen kivapuheella, sotapuheella, viheroikeistolla ja valevasemmistolla. 

Uusliberalistinen kansallisvaltion tuhoaminen ei ole liberaalia vaan kapitalistista terroria - jota YLE lobbaa harhauttavalla retoriikalla ja sensuurila, toistaen 100% CIA:n antamaa ohjeistusta ja epäuutispropagandaa.  

Hyvinvointivaltion tuhoaminen ja järkyttävän kallis väestönsiirto ei ole liberaalia vaan terroria, oikeistolaista taantumusta kohti feodaaliterroria, eliitin ohjaamaa yhteiskuntaa jossa eliitti ei ole lain ja verotuksen alla mutta alamaiset ovat eliitin määrittelemän alamaislain alla. Europuolueet kieltävät suureltä yleistöltä infomraation väestönsiirron kuluista ja raiskausten lisääntymisesät Helsingissä. + 8000  milj euroa pumpataan nyt 440000 maahanmuuttajan elättämiseen Suomessa seuraamuskuluineen. Kouluille ei anneta lisää resursseja vaan lukutaidottomat, kulttuuria ymmärtämättömät ja vihamieliset maahanmuuttajalapset tuhoavat oppimisedellytykset natiiveilta. 

   
Massamedian tärkeä tehtävä on nyt estää lakot ja levittää kivapuhetta "yksilön menestyksestä". 
  
60-70-l työläiset loivat meille pohjoismaisen mallin nousemalla lakkoihin jotta eliitin törkeä rikastuminen toisten ihmisten työllä siirrettäisiin resurssien jaoksi pohjoismaisella mallilla, veroprogressiolla ja koulutuksella. Eliitillä ei ollut enää työtaistelun jälkeen veronkierto-oikeutta eika saa olla ihmisarvoa rakentavassa yhteiskunnassa. 
  Yhteiskunta on vaadittava lakoilla takaisin. Eliitin törkeä luokkasota on tiedostettava ja YLE:n toiminta äärioikeiston äänitorvena on lopetettava ja luotava ensimäistä kertaa poliittisesti kaikille tahoille julkinen media.   
  
  Eliitti ja pörssikeinottelijat vapautetaan verotuksesta ja alamaiset maksavat verotusta - tämä on taantumusta jota ajetaan nyt hurjalla voimalla läpi massamedian valediskurssien alla. Suomalaiset joutuvat maksamaan nyt pörssi-yhtiöiden kaivosten saastuttamisen. 

Suomalaisten on herättävä taistelemaan, kukaan ei taistele suomalaisten puolesta. 

 Massamedia levittää valetoivoa ja valesyyllisyyttä - kuten eliitin valtionkirkolla oli tehtävänä feodalismin ja vieraan vallan kolonisaation ylläpidossa. YLE:ssä, eduskunnassa, hallituksessa, EU-projektissa kohti liittovaltion elitististä diktatuuria demokratia murskattuna.  

EU:n liikkumisvapau tarkoittaa rikollisten ja elintasoturistein vyöryä - eliitit rikastuu kun verovarat laitetaan väestönsiirron kustannuksiin, firmoihin, jotka "hoitavat" väestönsiirtoa. 

Suomessa ei ole massamedian journalismia kuin silloin tällöin pilkahduksina kun massavyörytys uutisissa turvaa eliitin vallankaappauksen ja 40-miljardin veronkierron Suomessa. 
 

  • YLE ei koskaan ole ollut "vasemmistolainen" - Repokin oli Kekkosen nostama hyvä kaveri, Kekkosen agentti, joka piti yllä oikeiston korkeaa sensuurimuuria, jotta esim fasistisukujen selvittämättömiä tekoja ja valtaa 10-20-30-40-luvuilla ja valtaanjäämistä fasistisukujen itse  aloittamien sotien jälkeen ei nostettaisi esiin eikä U. Kekkosen natsitaustaa natseille työtätekevänä natsidemagogina ja rotuopin levittäjänä Ruotsissa ja Suomessa 30-l.  

    
  


   Toimittajat, sotaan valmiit toimittelijat: 


Informaatiosotakenraalit

Kalevan entinen päätoimittaja Markku Mantila on nimitetty yksikönpäälliköksi Latvian Riiassa sijaitsevaan Naton strategisen…
AAMULEHTI.FI 
.

2 kommenttia:

Pertti Ilmari kirjoitti...

Et ole harkinnut asiantuntijan puoleen kääntymistä?

Kumitonttu kirjoitti...

Aina välillä mietin, että mistä näitä insanity-ajatuksia ihmisten päähän muodostuu, mutta tämä kohta on paljastava:
Sekä Italian fasismin ja Saksan natsi-fasismin nousu oli täysin rahaeliitin eli oikeiston sekä sen massamedian rahoittamaa, käsikirjoittamaa ja ohjaamaa.

Jos peruskäsitys siitä, miksi ja miten sosialistit nousivat valtaan ja pysyivät siellä sekä Saksassa että Italiassa läpi 1930-luvun, ei voi edellyttää että kyky tulkita tapahtumia muiltakaan osin olisi kovin terävä.

Asia on ollut yleisessä tiedossa jo kauan, mutta kerrotaan se blogistillekin: Mussolini oli sosialisti, kuolemaansa saakka. Hän hahmotteli korporatismiin perustuvan yhteiskunnan, jota Ruotsissa Myrdalit kehittivät pidemmälle aina sen nykyiseen muotoonsa "hyvinvointivaltioksi" asti. Hitler puolestaan oli kansallis-sosialisti, joka vastusti Moskovalle myötämielisiä internationalismia kannattavia kommunisteja. Nykyisin tiedetään, että NSDAP:n kovimman kasvuvaiheen kannattajat ja siten puolueen rungon muodostivat entiset kommunistit.

Mutta mitäpä näistä, tuskin aiot jatkossakaan perehtyä asiaan.